- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Teşekkür ederimVan canım, klinikte yaptırdım ondan olabilir dediğin gibi.
Magnezyum, kalsiyum takviyesi kullan canım doktoruna danışarak ben çok faydasını gördümTeşekkür ederimBu arada bşy sorcam sizde de kalça tutulması oluyomu ben bugün evi süpürdüm diye kalkamıyom yürüyüş falan da hiç yapamıyom acaba sizde de oluyomu merak ettim
Biz ailelerden uzağız kimseyle görüşmüyoruz iş, alışveriş vs dışında olabildiğince dikkat ediyoruzGaliba ben de olmayacağım ama bir yandan virüse yakalanmaktan da çok korkuyorum
Ben büyük ihtimal olmayacağım, bebeklerdeki etkisi bilinmediği için içim rahat etmiyor. Ama içimden bir ses de sanki covidin bebeklere zararı yok mu diyor, zor bir kararBana sıra gelmedi, gelince olacağım. Bugün biraz annemle yürüyüş yaptık, bi de çok yemek yedim bugün, zaten şişkoyum, o kadar nefes nefese kaldım ki, çok korktum. Dedim ben korona olursam tıkanır kalırım
Ben de genelde evdeyim ama eşim her gün işe gidiyor.Biz ailelerden uzağız kimseyle görüşmüyoruz iş, alışveriş vs dışında olabildiğince dikkat ediyoruz
Aslında hamile kalır kalmaz tutuluyodu doktor verdi kullanmadm şimdi mecburen kullanmaya başladım çünkü çekilecek gibi değil hareket edemiyom inşllh bnde faydasını görürm cnmMagnezyum, kalsiyum takviyesi kullan canım doktoruna danışarak ben çok faydasını gördüm
Benm de iki günde sol kasığıma yürüdükçe ağrı giriyor acaba magnezyum eksikliğinden falan mı? Demir ilacı harici bir ilaç kullanmıyorumAslında hamile kalır kalmaz tutuluyodu doktor verdi kullanmadm şimdi mecburen kullanmaya başladım çünkü çekilecek gibi değil hareket edemiyom inşllh bnde faydasını görürm cnm
Bazen oluyor canım, magnezyum eksiğilinden kaynaklanıyor sanırım. Ben her gün kısa da olsa yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bu günde yogaya başladım doktordan izin alıp, vücudum İnanılmaz rahatladı. Eğer bir riskin yoksa ve doktorun izin verirse evde hamile egzersizleri yapabilirsin, çok rahatlatıyor vücudu.Teşekkür ederimBu arada bşy sorcam sizde de kalça tutulması oluyomu ben bugün evi süpürdüm diye kalkamıyom yürüyüş falan da hiç yapamıyom acaba sizde de oluyomu merak ettim
Merhaba eşimde huzursuz bacak sendromu gibi bacakta bir ağrı vardı . Uzun bir süre kıvrandı ağrıdan . Sonra magnezyum eksikliğinden olduğunu anladık. Magnezyum alır almaz azalarak bitti. Gebelikte magnezyum eksikliği olabilir. Ağrınız varsa halen magnezyum kullanın.Huzursuz bacak sendromu olmasın canım o bende de var. Agrı desem ağrı değil karıncalanma değil bi değişik. Allahtan çok çok sık olmuyor bende soğuk suyla yıkayınca rahat yatıyordum ben
Benim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı normalde devlet e gidiyorum ama bunu özelde yaptırdım doktor devlette yapmıyoruz manisa nın ilçesinde yaşıyorum ben burda 300 tl ye yaptırsım fıyat uygundu ama burdaki arkadaşlardan baya pahalıya yaptıran var şehir e göre fiyatta değişiyor galibaYa kızlar ayrıntılı ultrasyon yaptıran var mı aranızda ücreti ne kadar bide kaçıncı haftada yaptırdınız
Arkadaşlar cehaletimi mazur görün, travel sistem ne demek tam olarak?
Yaa bnmki bazen değil sürekli hiçbşy yapamıyom ama yarın doktor kontrolüm var egzersizleri sorarım cnm iyi gelmesini çok isterim hamileliğimden hiçbşy anlamıyorumBazen oluyor canım, magnezyum eksiğilinden kaynaklanıyor sanırım. Ben her gün kısa da olsa yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Bu günde yogaya başladım doktordan izin alıp, vücudum İnanılmaz rahatladı. Eğer bir riskin yoksa ve doktorun izin verirse evde hamile egzersizleri yapabilirsin, çok rahatlatıyor vücudu.
İnşallah canımAslında hamile kalır kalmaz tutuluyodu doktor verdi kullanmadm şimdi mecburen kullanmaya başladım çünkü çekilecek gibi değil hareket edemiyom inşllh bnde faydasını görürm cnm
Doktoruna danış canım ondan olabilirBenm de iki günde sol kasığıma yürüdükçe ağrı giriyor acaba magnezyum eksikliğinden falan mı? Demir ilacı harici bir ilaç kullanmıyorum
Teşekkür ederim cnm yarın bnde gidicm yapar büyük ihtimalle doktor bakalm sağlıklıdr inşllh biraz endişeliyimBenim bugün ayrıntılı ultrasonum vardı normalde devlet e gidiyorum ama bunu özelde yaptırdım doktor devlette yapmıyoruz manisa nın ilçesinde yaşıyorum ben burda 300 tl ye yaptırsım fıyat uygundu ama burdaki arkadaşlardan baya pahalıya yaptıran var şehir e göre fiyatta değişiyor galiba22.haftadayım ben
Çok teşekkürlerCanım ana kucağı ile standart bebek arabasının bir arada olduğu modellere deniyor. İlk 6 ay filan ana kucağı takılı, bebek sana bakacak şekilde kullanıyorsun sonrasında da normal bebek arabası olarak. Ana kucağı/oto koltuğu ile bebek arabasını ayrı ayrı almak istemiyorsan, yerin de varsa mantıklı olabiliyor.
Bu arada ben bebek arabalarını incelerken satıcı içine ağırlık da koydu, içinde çocukla nasıl sürülüyor göreyim diyeAklınızda olsun sizin de, boşken itmesi kolay da bazılarında +10 kg eklenince o kadar kolay olamayabiliyor.
Magnezyum kullanıyor musun canım onun da etkisi vardır.Yaa bnmki bazen değil sürekli hiçbşy yapamıyom ama yarın doktor kontrolüm var egzersizleri sorarım cnm iyi gelmesini çok isterim hamileliğimden hiçbşy anlamıyorum
Ben oldum dun. Yanamci kaynaklardan dinledigim kadariyla asi zaten plesantayi gecip bebege ulasmiyor dedi. Bir de birkac doktora danistim gem trde hem de ingilterede, hepsi de olmam yonundeydi asiyi. O yuzden oldum. Hayirlisi artik ne gelirse basimiza allahtan.Kızlar mesleğimden dolayı bana da aşı sırası geliyor. Olmak istemiyorum ama bir yandan da covide yakalanmak daha fena allah korusun... Sizler ne düşünüyorsunuz, sırası gelip de olmayı düşünen var mı ya da olmam diyen??
Sağlıklıdır canım Allah ın izniyle hiç endişe yapıp strese sokma kendini inşallah en güzel şekilde geçerTeşekkür ederim cnm yarın bnde gidicm yapar büyük ihtimalle doktor bakalm sağlıklıdr inşllh biraz endişeliyim
İnşllh ya uyuyamadm düşünmekten ilk gebeliğim herhealde onun da etkisi vardır aslında ilk değil bi bebeğim karnımda kalbi durdu ondan bu korkularım sürekli aklımda hareketini hissetmeden asla uyuyamam inşllh en kısa sürede gelir bebişlerimizSağlıklıdır canım Allah ın izniyle hiç endişe yapıp strese sokma kendini inşallah en güzel şekilde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?