2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Adınıza çok sewindim inşllh bütün bebekler sağlıklıdır

Aynı şeyleri yaşamışız canım seni çok iyi anlıyorum benimde ilk grbeliğim 9 haftalık kalbi durdu,bu da ikinci gebeliğim harrketlerini hissedene kadar her doktor kontrolünde ya yine aynı şeyi duyarsam diyordum, sonra bi nefes alıyodum doktor normal dedikçe. Şimdi kıpır kıpır içimde Rabbim e şükürler olsun, bende illa hareketleri iyice hissedip öyle uyuyorum her gün Hiç stres endişe yapma kendine inşallah güzrl geçer yazarsın buraya da

Çok teşekkürler peki kabin tipi dediğiniz modellerde ana kucağı takılamıyor, ve bebek bize değil mecbur dışarı mı bakıyor?

Çoğu öyle evet, bazı modeller farklı markaların ana kucakları ile uyumlu onları takabiliyorsun ama onlar baston muydu, kabin miydi hangi markaydı unuttum bir iki kere reklam olarak denk gelmişti

Bu arada fiyata çok takılmayanlar için Cybex markasını öneririm, taş gibi ürünleri hiçbir şey olmuyor. Bizdeki ana kucağı da Cybex, 6. yılda 3. çocuğu büyütecek hiçbir şeyi yok. Ben onu da araştırıyorum bizim ana kucağıyla uyumlu, çok pahalı olmayan bir model bulabilirsem öyle bir şey de alabilirim.

Son düzenleme:
Bana da aşı cikti. Randevusu aldim bile. Doktorum aşı olabilirsin dedi. Hamileler daha ağır anlatıyor. Ayrıca ben annemi bu hastalıktan kaybettiğim için biraz paranoyak oldum. En iyisi aşı olmak ve korunmak. Bebegim de antikorlar doğacak. Düşünecek bir şey yok bence.

Kuzuummm çok sevindim hissiyatım iyidir İnan senin bebeğine karşı olumsuz bir his geçmiyordu içimden hep güzel haber alacağına inanıyordum çok şükür gözünüz aydın Rabbim evlatlarımızı korusun esirgesin çok sevindim

Aslinda suan tum hamileler icin acik sanirim asi. Bayadir benim de acik ama ben yaptirmayi dusunmuyorum sahsen.

Hayrolsun canım Allah esirgesin inşallah hareketlerinin hissetmeye başlamış mıydın?
Evet canim hissediyorum aslinda tum gun aktif olarak yapmasa sa keyfi gelince yapiyor minik :) dun oglen daha nettii. Dun biraz keyifsizsim hasta gibi nezleydim uyudum fln onun verdigi endise herhalde

Az önce kendi doktoruma sordum, sakıncası yok dedi ama başta ailem olmak üzere çevremdeki bazı doktor tanıdıklar ve sağlıkçılar olma diyor. Aile hekimim önermem diyor. Yine çevremde hamile olup da sırası gelen kimse bebeğe etkileri bilinmediği için aşı olmak istemedi ve olmadı, o nedenle kesin bir karara varamıyorum.

Yaaa çok sevindim gebeliğin tadını çıkarabilirsin canım.

Kizlar peki bebek arabasi markasi oneriniz var mi? Ben 3lu travel system almayi dusunuyorum ama marka konusunda cok kararsizim. O kadar cok cesit var ki allak bullak oldu kafam. Zaten 7-8 ayda falan alicam ama simdiden basladim arastirmaya
ben çok gezdim bütün markalara baktım nerdeyse. geçen hafta aldım pierre cardin trendy plus travel sistem hafif ve kaliteli geldi özellikleri istediğim gibiydi 3000 tlye aldım büyüyünce de mac laren baston tip almayı düşünüyorum

Çok sagol cnmmmm evet oyle hissediyodun dogru cikti hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…