- 20 Kasım 2020
- 195
- 268
- 23
- 40
Basiniz sagolsun cok cok uzuldum. Bence de dogru olani yapiyorsunuz, risk hesabi yapmak lazim...Bana da aşı cikti. Randevusu aldim bile. Doktorum aşı olabilirsin dedi. Hamileler daha ağır anlatıyor. Ayrıca ben annemi bu hastalıktan kaybettiğim için biraz paranoyak oldum. En iyisi aşı olmak ve korunmak. Bebegim de antikorlar doğacak. Düşünecek bir şey yok bence.
Anca daha canım ben de 20de senin gibi hissediyordum 23 haftalık oldu bizimki akşamları genelde çok net hissediyorum hareketleriniMerhaba kızlar benim gibi 20. Haftada bebek hareketlerini düzenli hissetmeyenler var mıbir gün hissetsem bir gün hissetmiyorum bazen. Gerçi şu an tatildeyim, belki de denizde falan yoruluyor da olabilir o da. Çok nadir minik kıpırtı dışında güçlü hareket hissedemiyorum :)
Benimde oyle canim.cok net degil bazen net ama hafif kipirti oynama fln gibiMerhaba kızlar benim gibi 20. Haftada bebek hareketlerini düzenli hissetmeyenler var mıbir gün hissetsem bir gün hissetmiyorum bazen. Gerçi şu an tatildeyim, belki de denizde falan yoruluyor da olabilir o da. Çok nadir minik kıpırtı dışında güçlü hareket hissedemiyorum :)
Ben! Bi şeyler hissediyor gibiyim ama bu bebek diyemiyorum. Heyecanla bekliyorumMerhaba kızlar benim gibi 20. Haftada bebek hareketlerini düzenli hissetmeyenler var mıbir gün hissetsem bir gün hissetmiyorum bazen. Gerçi şu an tatildeyim, belki de denizde falan yoruluyor da olabilir o da. Çok nadir minik kıpırtı dışında güçlü hareket hissedemiyorum :)
Anca daha canım ben de 20de senin gibi hissediyordum 23 haftalık oldu bizimki akşamları genelde çok net hissediyorum hareketlerini
Benimde oyle canim.cok net degil bazen net ama hafif kipirti oynama fln gibi
Çok sagolun kızlar. İnsan artık bu haftalarda net hissetmek istiyor açıkçası ya :) Cok da zayıfım ama yine de demek ki ya benimki tembel ya da artık ilk bebek vs böyle oluyor bilemiyorum. Tam bi hissetsem de sağlıklı mi emin olsam rahatlayacagim :)Ben! Bi şeyler hissediyor gibiyim ama bu bebek diyemiyorum. Heyecanla bekliyorum
Ah nasıl sevindim canım .Gözün aydın olsun .inşallah sağ salim kucağımıza alırızSelam kızlar ben fetal dna yaptirmistim hatirlarsaniz sonucum cikmamis 2. Örnek yollamistik geldi sonucum temiz gelmis cok sukur cinsiyetide erkek belli oldu sizinlede bu guzel haberi paylasmak istedimtamamen içim rahatladımı hayır ama yinede bayagi olumlu hissettirdi insallah tamamen sagliklidir hepimizin evlatlari. sayisiz dert sikıntı sorun var cunku insallah hic bi sey olmadan sag salim gelirler hayirli evlat olurlar burda bana destek veren herkesede cok tesekkur ediyorum iyi ki varsıniz kızlar ❤❤❤
Öncelikle hayırlı olsun canım .Umarım sağlıcakla kucağına alırsın .Çok şaşırdımSlm kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim 19.haftada hiçbir belirti yoktu polikistik overli olduğum için adet olmamayı da ona yormuştum şoklardayım ilaç kullanımımda olmuştu bugün direk perinatologdan muayene oldum Allaha şükür organlarında bi sıkıntı yok görünürde bi problem yok bebeğime sağlıkla kavuşmak için hepinizden dua bekliyorum..
Şok oldum hiç mi belirtiniz olmadı. Hayatınızın şokunu yaşamış olmalısınız :))Slm kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim 19.haftada hiçbir belirti yoktu polikistik overli olduğum için adet olmamayı da ona yormuştum şoklardayım ilaç kullanımımda olmuştu bugün direk perinatologdan muayene oldum Allaha şükür organlarında bi sıkıntı yok görünürde bi problem yok bebeğime sağlıkla kavuşmak için hepinizden dua bekliyorum..
Ay ne kadar değişik bi heyecanSlm kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim 19.haftada hiçbir belirti yoktu polikistik overli olduğum için adet olmamayı da ona yormuştum şoklardayım ilaç kullanımımda olmuştu bugün direk perinatologdan muayene oldum Allaha şükür organlarında bi sıkıntı yok görünürde bi problem yok bebeğime sağlıkla kavuşmak için hepinizden dua bekliyorum..
Sen o şaşkınlığı bir de bana sorÖncelikle hayırlı olsun canım .Umarım sağlıcakla kucağına alırsın .Çok şaşırdım
Hayır hiç olmadı ne bulantı ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti sadece artık son bi buçuk aydır karın şişliği :) onu da adet olamamaya yormuştumŞok oldum hiç mi belirtiniz olmadı. Hayatınızın şokunu yaşamış olmalısınız :))
Evet biraz daha geçse doğumda öğrenecekmişim..:)Ay ne kadar değişik bi heyecangözünüz aydın. Hamilelik süresi yarıya düşmüş gibi olacak. Biz kaç aydır zaman geçsin diye bekliyoruz daha yeni yarıladık yolu sağlıkla gelsin bebeğiniz
Merhaba, dün benm de öyle oldu ama çok fazla yemiştim çok ciddi bir şişkinlik oldu. Sabaha normale dönmüştüMerhaba arkadaşlar arada girebiliyorum bir sorum olacak dün biraz fazla yedim galiba karnım çatlatacak gibi oldu uzun zamandır olmuyordu böyle bugün karnım taş gibi bebek hareketleride daha aşağıda ve daha hafif hissediyorum bugün böyle birşey yaşayan var mı
Bende geçmedi bilmiyorum inşallah benimde geçerMerhaba, dün benm de öyle oldu ama çok fazla yemiştim çok ciddi bir şişkinlik oldu. Sabaha normale dönmüştü
20 haftalık hamileyim ve enabızda da gözüküyor ama Benim açık değil.. meslek gruplarıyla alakalı aşı sırası sanırım.Aslinda suan tum hamileler icin acik sanirim asi. Bayadir benim de acik ama ben yaptirmayi dusunmuyorum sahsen.
Yemegi fazla kacirinca bende de oluyo. Maden suyu icmek iyi geliyo bi dene istersenMerhaba arkadaşlar arada girebiliyorum bir sorum olacak dün biraz fazla yedim galiba karnım çatlatacak gibi oldu uzun zamandır olmuyordu böyle bugün karnım taş gibi bebek hareketleride daha aşağıda ve daha hafif hissediyorum bugün böyle birşey yaşayan var mı
Yaaa harika ne tatlı sürpriz olmuştur cinsiyetini bile öğrenmişsindir hoş geldin canımSlm kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim 19.haftada hiçbir belirti yoktu polikistik overli olduğum için adet olmamayı da ona yormuştum şoklardayım ilaç kullanımımda olmuştu bugün direk perinatologdan muayene oldum Allaha şükür organlarında bi sıkıntı yok görünürde bi problem yok bebeğime sağlıkla kavuşmak için hepinizden dua bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?