2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Basiniz sagolsun cok cok uzuldum. Bence de dogru olani yapiyorsunuz, risk hesabi yapmak lazim...

Merhaba kızlar benim gibi 20. Haftada bebek hareketlerini düzenli hissetmeyenler var mı bir gün hissetsem bir gün hissetmiyorum bazen. Gerçi şu an tatildeyim, belki de denizde falan yoruluyor da olabilir o da. Çok nadir minik kıpırtı dışında güçlü hareket hissedemiyorum :)

Anca daha canım ben de 20de senin gibi hissediyordum 23 haftalık oldu bizimki akşamları genelde çok net hissediyorum hareketlerini

Benimde oyle canim.cok net degil bazen net ama hafif kipirti oynama fln gibi

Ben! Bi şeyler hissediyor gibiyim ama bu bebek diyemiyorum. Heyecanla bekliyorum

Anca daha canım ben de 20de senin gibi hissediyordum 23 haftalık oldu bizimki akşamları genelde çok net hissediyorum hareketlerini

Benimde oyle canim.cok net degil bazen net ama hafif kipirti oynama fln gibi

Ben! Bi şeyler hissediyor gibiyim ama bu bebek diyemiyorum. Heyecanla bekliyorum
Çok sagolun kızlar. İnsan artık bu haftalarda net hissetmek istiyor açıkçası ya :) Cok da zayıfım ama yine de demek ki ya benimki tembel ya da artık ilk bebek vs böyle oluyor bilemiyorum. Tam bi hissetsem de sağlıklı mi emin olsam rahatlayacagim :)

Slm kızlar..gebeliğimi yeni öğrendim 19.haftada hiçbir belirti yoktu polikistik overli olduğum için adet olmamayı da ona yormuştum şoklardayım ilaç kullanımımda olmuştu bugün direk perinatologdan muayene oldum Allaha şükür organlarında bi sıkıntı yok görünürde bi problem yok bebeğime sağlıkla kavuşmak için hepinizden dua bekliyorum..

Ah nasıl sevindim canım .Gözün aydın olsun .inşallah sağ salim kucağımıza alırız

Öncelikle hayırlı olsun canım .Umarım sağlıcakla kucağına alırsın .Çok şaşırdım

Şok oldum hiç mi belirtiniz olmadı. Hayatınızın şokunu yaşamış olmalısınız :))

Ay ne kadar değişik bi heyecan gözünüz aydın. Hamilelik süresi yarıya düşmüş gibi olacak. Biz kaç aydır zaman geçsin diye bekliyoruz daha yeni yarıladık yolu sağlıkla gelsin bebeğiniz

Merhaba arkadaşlar arada girebiliyorum bir sorum olacak dün biraz fazla yedim galiba karnım çatlatacak gibi oldu uzun zamandır olmuyordu böyle bugün karnım taş gibi bebek hareketleride daha aşağıda ve daha hafif hissediyorum bugün böyle birşey yaşayan var mı

Merhaba, dün benm de öyle oldu ama çok fazla yemiştim çok ciddi bir şişkinlik oldu. Sabaha normale dönmüştü

Yemegi fazla kacirinca bende de oluyo. Maden suyu icmek iyi geliyo bi dene istersen

Yaaa harika ne tatlı sürpriz olmuştur cinsiyetini bile öğrenmişsindir hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…