2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
drum emel balkan muayene 300 tl ataşehirde perinatolog için fetus görüntüleme merkezinde zeki beye muayene oldum 600 tl

ben Nisa Hastanesi Asiye Uzun Hanım'a gidiyorum takibi çok iyi bir doktor oldukça memnunum tavsiye ederim. Detaylı içinde Aytül Çorbacıoğlu'nun özel kliniğine gideceğim iş saatlerime öyle uyduğu için.

ben Nisa Hastanesi Asiye Uzun Hanım'a gidiyorum takibi çok iyi bir doktor oldukça memnunum tavsiye ederim. Detaylı içinde Aytül Çorbacıoğlu'nun özel kliniğine gideceğim iş saatlerime öyle uyduğu için.
Anladım ücreti nedir acaba öğrendiniz mi?

5
Arkadaşlar merhaba, iki tetanoz aşısının arası tam ne kadar olmalı?
4 hafta diye okudum internette ama bilemiyorum. Benim 2.dozum olmayacak
Merhaba eline emegine saglik cok tesekkurler

Slm kızlar. Bu sabah 10 da biontech aşımı oldum. Şu ana kadar bir yan etki görmedi
Merhabalar, ilkini ne zaman olmuştunuz? Bayağı geçmiş ikinci doz. Ben de yarın akşam olacağım, şifa olsun inşallah hepimize.
Ben ilkini 7 haziranda oldum. Ingilterede iki doz arasi minimum 10 hafta oluyor, yani turkiyedeki gibi 28 gun degil. Size de bol sifa olsun insallah.

Çok teşekkürler

Kızlar bu akşam 21:30’da gerçekleşecek olan hamile yogası ve doğum nefesi egzersizlerine katılmak isteyenler için link bırakıyorum. Bu grup haftada bir bu saatlerde bu çalışmaları yapıyor, katılmak isteyen olursa whatsapp grubuna da davet linki yollarım.

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/83295401483?pwd=UlBsSGtUMjdXUGw1WHVDQ2JxaVVtZz09

Meeting ID: 832 9540 1483
Passcode: Xsz1MU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…