- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben 12de başladım canım bel fıtığım var kalçamda çok ağrı vardı iyi geldi şükürİyi akşamlar kızlar . Aranızda magnezyuma başlayan var mı ? Başladıysanız kaç haftada başladınız ?
İyi akşamlar kızlar . Aranızda magnezyuma başlayan var mı ? Başladıysanız kaç haftada başladınız ?
Çok sagol cnm insallah herkes sag salim alirAh nasıl sevindim canım .Gözün aydın olsun .inşallah sağ salim kucağımıza alırız
Amin cnm çok sagol hepimiz saglikla aliriz insallahAy canim çok sevindim sağ selamet kukucağında alırsın inş
Canım ben 17 haftada başladımİyi akşamlar kızlar . Aranızda magnezyuma başlayan var mı ? Başladıysanız kaç haftada başladınız ?
170 TL randevusuAnladım ücreti nedir acaba öğrendiniz mi?
Ben basladim 14.haftadaİyi akşamlar kızlar . Aranızda magnezyuma başlayan var mı ? Başladıysanız kaç haftada başladınız ?
Benim kendi doktorum aşı olmanın sakıncası yok dedi, aynı hastanedeki perinatologsa olun diyemem, sonuçları öngörülemiyor dedi. Yalnız benim anladığım genel eğilim olunması yönünde.Kızlar doktorlarınıza danıştınız mı Covid aşısı için ne diyorlar
Benimkisi ol dedi, hamileler koronayı çok ağır geçirebiliyorlar dediKızlar doktorlarınıza danıştınız mı Covid aşısı için ne diyorlar
Hangisini kullanıyorsunBen 12de başladım canım bel fıtığım var kalçamda çok ağrı vardı iyi geldi şükür
Evet bnde çok ağır geçirdim çok kötüydü hiç iyileşemicem sandımBenimkisi ol dedi, hamileler koronayı çok ağır geçirebiliyorlar dedi
Hangisini verdiDoktorum 15. Haftadan beri verdi ama ben kullanamadım.
Hangi magnezyumBen basladim 14.haftada
Magosit canımHangisini kullanıyorsun
Çok geçmiş olsun, hamileyken mi oldunuz?Evet bnde çok ağır geçirdim çok kötüydü hiç iyileşemicem sandım
Ben kendisine 2li teste gittim bu cumartesi de detaylıya gideceğim bilgili bir doktorKuzenim de Mehmet beye gitmiş teşekkür ederim ne kadar sürdü ve ne kadar ödeme yaptınız acaba ?
Hangisini verdi
Evet canım bende Okan hocaya gideceğim daha önce aşılamada yaptırmıştım kendisineDetaylı ultrason içinmi istediler. Bende üniversitede ıspartada okan hocaya gidiyorum
Evet sonuçlar henüz öngörülemiyor malesef ama ağır bir covid geçirme korkusundan aşı daha cazip geliyor sanırımBenim kendi doktorum aşı olmanın sakıncası yok dedi, aynı hastanedeki perinatologsa olun diyemem, sonuçları öngörülemiyor dedi. Yalnız benim anladığım genel eğilim olunması yönünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?