2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Merhaba bilgiler için teşekkürler , bu aktivasyonların bilgisini hangi kanaldan alıyorsunuz paylaşmanız mümkünmü? Kaçırdığım için üzüldüm

Normalde benimde öyle oluyordu biraz az yiyorum 2 gündür daha iyi ama Genede heran şişecekmiş gibi bilemiyorum acaba bebekte büyüyor ondan mı
Tabi bebek bu haftalarda iki kat buyuyomus. Bir de ben yuruyus yaptigimda da semsert oldugunu farkettim. Sizde de oluyo mu
Kızlar doktorlarınıza danıştınız mı Covid aşısı için ne diyorlar
Benimki kesinlikle onermiyorum dedi

Ben de aşı yaptırmayı düşünmeyenlerdenim. Elbette olana da saygı duyuyorum herkes kendini ve bebeğini düşündüğü için yaptırıyor. Doktor kısa sürede yan etki görmek zorunda değiliz, kim bilir belki de çocuklar 5 yaşına geldiğinde hiç beklenmedik bir şeyle karşılaşacagiz, elimizde bir veri yok demişti. Açıkçası bu cümle bana yetti. Koronayi ağır atlatmış biri olarak ben yine de aşıya uzağım. Olanlara da şifa olsun inşallah

Merhaba bilgiler için teşekkürler , bu aktivasyonların bilgisini hangi kanaldan alıyorsunuz paylaşmanız mümkünmü? Kaçırdığım için üzüldüm

Merhaba bu eğitimi veren eğitimci instagramda doula.nn, ben de onun whatsapp grubuna katılmıştım arkadaşım vasıtasıyla. Zoom linklerini oradan paylaşıyor genelde, ben beğeniyorum eğitimlerini (özellikle doğu nefesiyle ilgili olanlar) gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.

Diğerlerini ise genelde yine instagramdan buluyorum, bulduğum tüm ücretsiz eğitimlere katılmaya çalışıyorum açıkçası Yine denk geldikçe de buradan paylaşmaya çalışıyorum belki birilerine faydası olur diye.

Geçen de ücretsiz online yoga dersleri veren başka bir yer buldum ama telegram grubuna katılmak lazımmış sanırım, telegramım yok yüklemeliyim bilemedim. Merak edenler için onun da hesabı: yogarama_om

kızlar bebeğin hıçkırıklarını hissedebiliyor musunuz ? Benim karnımın orta kısımlarında böyle art arda ritmik şeyler hissediyorum hıçkırığa yoruyorum olabilir mi :)
Pek hissetmedim o şekilde ritmik bir şey canım, benimki genelde pat pat vuruyor o da ritmik değil yani ama takip ettiğim programda hiçkiriklari bu haftada hissetmek mümkün diyordu

kızlar bebeğin hıçkırıklarını hissedebiliyor musunuz ? Benim karnımın orta kısımlarında böyle art arda ritmik şeyler hissediyorum hıçkırığa yoruyorum olabilir mi :)
Ben şimdi değil de ilk gebeliğimin son zamanlarında hissediyordum hıçkırdığını canım zayıfsan şimdiden hissetmen de normal

Tabi bebek bu haftalarda iki kat buyuyomus. Bir de ben yuruyus yaptigimda da semsert oldugunu farkettim. Sizde de oluyo mu

Benimki kesinlikle onermiyorum dedi
Buaralar pek yürüyüş yapmadım yapınca dikkat edeyim oluyor mu diye inşallah büyüdükleri içindir ve normaldir

Merhabalar hanımlar size bir sorum olacak aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, benim yaklaşık üç beş günden beri akıntım çok yoğun oluyo gün içinde bazen birden bi geliyo su geldi bile diye aklıma gelir oldu artık ama bebeğin suyu vs her şeyi güzel ve normal ayrıntılı usg 2 gün önceydi dün de normal kontrolüm vardı, internetten baktım su gelmesi normal su gibi berrak olur diyo o kadar berrak değil böyle hafif kremsi kıvamda ama çok yoğun bu haftalarda izlediğim videolarda da normal akıntı artması diyo ama endişe ettim doktoruma sormayıda unuttum ,sizlerde var mı aynı durumu yaşayan ?

Kremsi akinti bende de var. Su gibi degil ama beyaz kremsi

Benim de akıntım devam ediyor canım ama su gibi değil amniyon sıvısında azalma yoksa endişe etme canım

Değer kaçtı sizin bende 15.50 çıktı ama dr kıza benzettim dedi hissettim dedi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…