Benim korkum da bu.. son zamanlarda yakalanıp kötü olmaktan korkuyorum.Benimkisi ol dedi, hamileler koronayı çok ağır geçirebiliyorlar dedi
Kızlar bu akşam 21:30’da gerçekleşecek olan hamile yogası ve doğum nefesi egzersizlerine katılmak isteyenler için link bırakıyorum. Bu grup haftada bir bu saatlerde bu çalışmaları yapıyor, katılmak isteyen olursa whatsapp grubuna da davet linki yollarım.
Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/83295401483?pwd=UlBsSGtUMjdXUGw1WHVDQ2JxaVVtZz09
Meeting ID: 832 9540 1483
Passcode: Xsz1MU
Kızlar bu akşam 21:30’da gerçekleşecek olan hamile yogası ve doğum nefesi egzersizlerine katılmak isteyenler için link bırakıyorum. Bu grup haftada bir bu saatlerde bu çalışmaları yapıyor, katılmak isteyen olursa whatsapp grubuna da davet linki yollarım.
Ben de katilmak istiyorum. Dun aksam foruma girmeyince kacirdim. Bundan sonrakilere beni de ekleyebilir misin ?
Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/83295401483?pwd=UlBsSGtUMjdXUGw1WHVDQ2JxaVVtZz09
Meeting ID: 832 9540 1483
Passcode: Xsz1MU
Tabi bebek bu haftalarda iki kat buyuyomus. Bir de ben yuruyus yaptigimda da semsert oldugunu farkettim. Sizde de oluyo muNormalde benimde öyle oluyordu biraz az yiyorum 2 gündür daha iyi ama Genede heran şişecekmiş gibi bilemiyorum acaba bebekte büyüyor ondan mı
Benimki kesinlikle onermiyorum dediKızlar doktorlarınıza danıştınız mı Covid aşısı için ne diyorlar
Merhaba bilgiler için teşekkürler , bu aktivasyonların bilgisini hangi kanaldan alıyorsunuz paylaşmanız mümkünmü? Kaçırdığım için üzüldüm
Magnezya adi canimHangi magnezyum
Pek hissetmedim o şekilde ritmik bir şey canım, benimki genelde pat pat vuruyor o da ritmik değil yanikızlar bebeğin hıçkırıklarını hissedebiliyor musunuz ? Benim karnımın orta kısımlarında böyle art arda ritmik şeyler hissediyorum hıçkırığa yoruyorum olabilir mi :)
Ben şimdi değil de ilk gebeliğimin son zamanlarında hissediyordum hıçkırdığını canım zayıfsan şimdiden hissetmen de normalkızlar bebeğin hıçkırıklarını hissedebiliyor musunuz ? Benim karnımın orta kısımlarında böyle art arda ritmik şeyler hissediyorum hıçkırığa yoruyorum olabilir mi :)
Buaralar pek yürüyüş yapmadım yapınca dikkat edeyim oluyor mu diye inşallah büyüdükleri içindir ve normaldirTabi bebek bu haftalarda iki kat buyuyomus. Bir de ben yuruyus yaptigimda da semsert oldugunu farkettim. Sizde de oluyo mu
Benimki kesinlikle onermiyorum dedi
Merhabalar,
Bugün detaylı usg yaptırdım Bezmialem Mehmet Serdar Kütük’te. Çok memnum kaldım, stresliydim ama her şey yolundaymış çok şükür.
Evet sağolun 8 haftalıktımÇok geçmiş olsun, hamileyken mi oldunuz?
Osteocare verdi benmki de ilk hamileliğim de de onu vermişti. En iyilerden biri araştırınMagosit verdi genelde de onu veriyorlar. İçebilir derseniz eritme tablette verirler.
Kremsi akinti bende de var. Su gibi degil ama beyaz kremsiMerhabalar hanımlar size bir sorum olacak aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, benim yaklaşık üç beş günden beri akıntım çok yoğun oluyo gün içinde bazen birden bi geliyo su geldi bile diye aklıma gelir oldu artık ama bebeğin suyu vs her şeyi güzel ve normal ayrıntılı usg 2 gün önceydi dün de normal kontrolüm vardı, internetten baktım su gelmesi normal su gibi berrak olur diyo o kadar berrak değil böyle hafif kremsi kıvamda ama çok yoğun bu haftalarda izlediğim videolarda da normal akıntı artması diyo ama endişe ettim doktoruma sormayıda unuttum ,sizlerde var mı aynı durumu yaşayan ?
Heh benimde öyle ama miktarı çok su gelmiş gibi dememin sebebi o yani normal her zamanki akıntı gibi değil çok, idrar tahlilide dün bakıldı enfeksiyon vs hiç olmadı zaten dün ki de temiz çıktıKremsi akinti bende de var. Su gibi degil ama beyaz kremsi
Benim de akıntım devam ediyor canım ama su gibi değil amniyon sıvısında azalma yoksa endişe etme canımMerhabalar hanımlar size bir sorum olacak aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, benim yaklaşık üç beş günden beri akıntım çok yoğun oluyo gün içinde bazen birden bi geliyo su geldi bile diye aklıma gelir oldu artık ama bebeğin suyu vs her şeyi güzel ve normal ayrıntılı usg 2 gün önceydi dün de normal kontrolüm vardı, internetten baktım su gelmesi normal su gibi berrak olur diyo o kadar berrak değil böyle hafif kremsi kıvamda ama çok yoğun bu haftalarda izlediğim videolarda da normal akıntı artması diyo ama endişe ettim doktoruma sormayıda unuttum ,sizlerde var mı aynı durumu yaşayan ?
Değer kaçtı sizin bende 15.50 çıktı ama dr kıza benzettim dedi hissettim dedi anlayamadımCinsiyet öğrenen var mı arkadaşlar?
11 haftalık %70 kız de demişti. 12 haftalık oldum ikili tarama yaptırdım hem kendi doktorum hem ultrason doktoru kıza benzetti yine ama kesin demedi. İnşallah değişmez sizde durumlar nasıl. Oğlumu ikili testte öğrenmiştim
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinBenim de akıntım devam ediyor canım ama su gibi değil amniyon sıvısında azalma yoksa endişe etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?