- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Bu aralar benim de akıntım çok. Ben de hep kanama korkusuyla gidiyorum lavaboya sonra bir oh çekiyorumMerhabalar hanımlar size bir sorum olacak aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, benim yaklaşık üç beş günden beri akıntım çok yoğun oluyo gün içinde bazen birden bi geliyo su geldi bile diye aklıma gelir oldu artık ama bebeğin suyu vs her şeyi güzel ve normal ayrıntılı usg 2 gün önceydi dün de normal kontrolüm vardı, internetten baktım su gelmesi normal su gibi berrak olur diyo o kadar berrak değil böyle hafif kremsi kıvamda ama çok yoğun bu haftalarda izlediğim videolarda da normal akıntı artması diyo ama endişe ettim doktoruma sormayıda unuttum ,sizlerde var mı aynı durumu yaşayan ?
Bu haftalarda bence normal canım bende de oluyor :) Su geldi saniyorum öyle yoğun yaniMerhabalar hanımlar size bir sorum olacak aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum, benim yaklaşık üç beş günden beri akıntım çok yoğun oluyo gün içinde bazen birden bi geliyo su geldi bile diye aklıma gelir oldu artık ama bebeğin suyu vs her şeyi güzel ve normal ayrıntılı usg 2 gün önceydi dün de normal kontrolüm vardı, internetten baktım su gelmesi normal su gibi berrak olur diyo o kadar berrak değil böyle hafif kremsi kıvamda ama çok yoğun bu haftalarda izlediğim videolarda da normal akıntı artması diyo ama endişe ettim doktoruma sormayıda unuttum ,sizlerde var mı aynı durumu yaşayan ?
Valla ben herhangi bir ödem ve şişlik şikayeti yaşamadım canım. Ama burda çok okudum o yüzden endişe etme normaldir diye düşünüyorum. Alıntı olayı bende de var da o bir problem değil bence, belki de sağlıklı olan budur ben artık alıştım, sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum tek çözümüm buEvet kızlar genel olarak hepimizde akıntı vs prob olmuş bende de var bgn gittim Dr a kasılmalarım aşırı ödememim erken başlaması ayak bileklerimin inek toynagı gibi şişmesi vs için tansiyon baktı 12/8 cıktı normalde 10 lardadır evde takip et dedi idrarda bişey cıkmadı birde idrar kültür verdim ptesi cıkacak bakalım .. gece bacagıma topuktan belime kadar bi sinir çekilmesi oluyor sizde de var mı oyle ..resmen kıvrandırıyor arada bir oluyor sürekli değil. El ayak yüzü şişen var mı şimdiden ?
Saglikla gelsim insallah bebeginiz. Ben 12 haftalikken harmony test ile ogrendim cinsiyetiniMerhaba hanımlar bende ekim annesi olcam inşallah bu 6. Hamileliğim bi tane oğlum var diğerleri kayıpla sonuçlandı ondan bu hamileliğimde çok heyecanlıyım ve 3.5 aylıktan beri cinsiyetini soruyorum hala söylemediler bu gün yine kontrolüm vardı doktor çok uğraştı göstersin diye göremedi kordon var bacağının arasında göremiyorum dedi siz nasıl öğrendiniz
Osteocare verdi benmki de ilk hamileliğim de de onu vermişti. En iyilerden biri araştırın
Merhaba hanımlar bende ekim annesi olcam inşallah bu 6. Hamileliğim bi tane oğlum var diğerleri kayıpla sonuçlandı ondan bu hamileliğimde çok heyecanlıyım ve 3.5 aylıktan beri cinsiyetini soruyorum hala söylemediler bu gün yine kontrolüm vardı doktor çok uğraştı göstersin diye göremedi kordon var bacağının arasında göremiyorum dedi siz nasıl öğrendiniz
Saglikla gelsim insallah bebeginiz. Ben 12 haftalikken harmony test ile ogrendim cinsiyetini
Sağol çok teşekkürler hekesin bebeği sağlıkla doğsun inşallah aslınada bana kız erkek fark etmiyo ama insan merak ediyo nasıl seveceğini bilmiyo o gün oğlum bile rüyasında görmüştü kardeşimi gördüm erkeğe benziyodu başı keldi ama inşallah kız olur diyede dua ediyo çocuk bile merak ediyo detaylıyada devlette randevu yok en yakın gidebileceğim yerde 2.5 saat uzaklıkta zor giderim olmazsa özele gidicem belki usg farkıda vardırDetaylı ultrason haftanıza az kalmış o zaman görünür inşallah. Arkadaşlarımın çoğu 13. Haftadan sonra öğrendiler benimki de 19.haftada gösterdi.
Ya canım olur mu öyle şeyKızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
Anladım canım çok teşekkürler cevabın için yalnız bende olmayınca içim rahatladıBu haftalarda bence normal canım bende de oluyor :) Su geldi saniyorum öyle yoğun yani
Üzülme canım keyfini çıkar dünyaya geldiğinde annen hepinizden çok sevecek onu gör bakKızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
Anladım canım inşallah kanama vs olmasında bu akıntıda bebişlerimiz sağlıklıysa çekicez artık bir süre dahaBu aralar benim de akıntım çok. Ben de hep kanama korkusuyla gidiyorum lavaboya sonra bir oh çekiyorum
Allah bağışlasın evladını canım sağ Salim gelsin de inşallah benimkini 16da erkeğe benzetti kesin demedi 20de kesin erkek dedi geçen detaylı ultrasonda da erkek dediMerhaba hanımlar bende ekim annesi olcam inşallah bu 6. Hamileliğim bi tane oğlum var diğerleri kayıpla sonuçlandı ondan bu hamileliğimde çok heyecanlıyım ve 3.5 aylıktan beri cinsiyetini soruyorum hala söylemediler bu gün yine kontrolüm vardı doktor çok uğraştı göstersin diye göremedi kordon var bacağının arasında göremiyorum dedi siz nasıl öğrendiniz
benide annem başka konulardan üzüyor canım insan çok kırılıyor hamile olduğumu bildiği halde dandun konuşup dikkat etmemesine.benim de sürekli kardeşimin olayları öne çıkıyor.aklıma geldikçe düşūncesiz davranişları çok üzülūp ağlıyorum.Kızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
Hiç üzülme canım böyle şeyler için canını sıkma benim ilk çocuğum kız İnan üçüncüyü düşünmüyordum kızkardeşi olsun istiyorum belki ilerde sırf kızım için üçüncüyü düşünebilirim biz 3 kız 2 erkek kardeşiz kızkardeşlerimi dünyaya değişmem bakıyorum da anne babamıza faydamız erkek kardeşlerimizden daha fazlabenide annem başka konulardan üzüyor canım insan çok kırılıyor hamile olduğumu bildiği halde dandun konuşup dikkat etmemesine.benim de sürekli kardeşimin olayları öne çıkıyor.aklıma geldikçe düşūncesiz davranişları çok üzülūp ağlıyorum.
Kızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
benide annem başka konulardan üzüyor canım insan çok kırılıyor hamile olduğumu bildiği halde dandun konuşup dikkat etmemesine.benim de sürekli kardeşimin olayları öne çıkıyor.aklıma geldikçe düşūncesiz davranişları çok üzülūp ağlıyorum.
benide annem başka konulardan üzüyor canım insan çok kırılıyor hamile olduğumu bildiği halde dandun konuşup dikkat etmemesine.benim de sürekli kardeşimin olayları öne çıkıyor.aklıma geldikçe düşūncesiz davranişları çok üzülūp ağlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?