2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar hamilelikte yüzünüze yaptığınız bi maske falan var mı yazdan dolayı yüzüm akneleniyor bide çok fazla yağ bezesi oluşmuş başım dertte o yağ bezeleriyle nasıl kurtulabilirm

Reactions: The
Kızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Ben kendiminkini tarif edeyim, sanki afedersiniz içimde bir gaz varmış da hani onu çıkaramadığınizda döner durur ya böyle dönüyor içimde ama daha güçlü şekilde. Son bir haftadır bu şekilde. Öncesinde minik kıpırtı şeklindeydi. Ama artık resmen tekme mi atıyor napiyorsa yerimden sicriyorum bazen korkuyorum vallahi

Doğunca sever elbette, annem tüm torunlarına çok emek verdi, benim kızıma da daha şimdiden veriyor ama ben üzüldüm işte yine de. Sevincimi paylaşacak yerde böyle yapması kırıcı, bir de babam mesela çok sevindi, bir kadın olarak annemden de aynı şeyi beklerdim. Sırf kendileri değişik cinsiyette bir torun sevecek diye, farklılık olacak diye bana böyle davranması çok kırıcı oldu. Eşimin annesi kız olduğunu öğrendiğinde ertesi gün gece sevinçten uyuyamadım dedi, kendi annem böyle yaptı.
Mesajlarınız için hepinize teşekkürler, hepimize negatiflikten uzak, stressiz ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.

Tesekkurler bilgi icin.
Hemen bilgilerimi yolladim bile

Kızlar hamilelikte yüzünüze yaptığınız bi maske falan var mı yazdan dolayı yüzüm akneleniyor bide çok fazla yağ bezesi oluşmuş başım dertte o yağ bezeleriyle nasıl kurtulabilirm
Canım ben doğal bir sabun almıştım, keçi sütlü. O baya yüzümü guzellestirmisti. Son birkaç haftadır düzenli yapmıyorum ama bu şekilde bir şey bulabilirsin

Ben aktardan aldığım doğal yeşil kil ile gülsuyunu karıştırıp maske yapıyorum, sonra da bioderma nemlendirici sürüyorumMaskeyi haftada bir yapıyorum

Magnezyum kullaniyormusun canim ? Birde el ayak sismesi odadaki nem e de bagli sanirim. Icerisi cok sicaksa veya deniz kenari nemli bir yerde yasiyorsaniz gece oluyor sanki gun icerisinde biraz normale donuyor
Kiyamam malesef iste olabiliyor boyle seyler. Bosverin onemli olan sizssiniz zaten sonra konusmussun. Allah hayirli olani versin.
Bende de sanki jenga gibi bsy cekiliyo alta dusuyor pit diye gibi degisik bir tabir oldu sanirim ama

Hahah jenga ne diye baktım ya bu da degisikmis.

Canım ben doğal bir sabun almıştım, keçi sütlü. O baya yüzümü guzellestirmisti. Son birkaç haftadır düzenli yapmıyorum ama bu şekilde bir şey bulabilirsin
Bende de eşek sütü sabunu var almıştım ama kuklanmıyom bnde bugünden sonra düzenli kullanayım bakalm işe yaricak mı

Çok sağolun kızlar magnezyum kullanmıyorum 18 inde ayrıntılım var bi ona gideyim bakalım bgn kadın doğum acile gitmistim ama bendeki şişlik ödem baya fazla kızlar ya daha şimdiden tuz yok bol su var ama ödem de var anlamadım gitti babannemin ayaklarına döndüm

Eklentiler

• IMG_20210611_230822.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 109
Hayırlı olsun insllah sağlıckla kucagınıza almayı nasip eder rabbim ben ikilide öğrenmiştim kıza benziyor diye söylemişti sonra 16 da kız dedi bidaha da sormadım zaten

Doğru tespit canım kızlar anneye babaya birbirlerine daha düşkünler erkek evlenip gitti mi el oluyor hakkaten bacılar yaşasın bizde 4 kız 2 erkek .. herkes evli ama en samimi bacılar

Kızlar merhaba, ben bugün korona aşısı oldum, şu ana kadar bir yan etki yok, bana ve bebeğime şifa olur inşallah
Şifa olur inşallah canım
Canım tansiyonunu takip ediyor musun ? İdrar testi verdin mi son zamanlarda protein kaçağın var mı baktırdın mı?Bulantıların ne durumda? Korkutmak istemem ama bu kadar erken başlaması preeklampsi belirtisi olabilir mi diye düşündüm

Kızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
Canım direkt doktorunla görüş, gidebiliyorsan bugün git doktora da ihmal etme. Doktorla görüşmeden hemen strese girme, sakin ol önce. Önemli bir şey değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…