- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Canım hiçbir şey için kendi canını sıkmana değmez, annen bile yapsa bunu. Gerçekten doğunca ben de herkesten çok seveceğini düşünüyorum o yüzden hiç takma kafaya. Bana da bazen “Ah bi de ikiz olsaydı keşke” filan diyor birileri, “İsteyen buyursun kendi doğursun” diyorum, sanki çocukları millete eşe dosta doğuruyoruz. Boşver prensesinin keyfini çıkar sen
Tesekkurler bilgi icin.Bu arada yine bir ücretsiz eğitim duyurusu yapacağım
Instagramda gebeegitimokulu nun 20. hafta sonrası hamilelere ücretsiz olan güzel bir eğitimi var kızlar. Her ay oluyor, benim birkaç arkadaşım katılmıştı çok memnun kalmışlardı. Ben de bu ay katılmak niyetindeyim. İsteyen olursa diye paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 2868825
Canım ben doğal bir sabun almıştım, keçi sütlü. O baya yüzümü guzellestirmisti. Son birkaç haftadır düzenli yapmıyorum ama bu şekilde bir şey bulabilirsinKızlar hamilelikte yüzünüze yaptığınız bi maske falan var mı yazdan dolayı yüzüm akneleniyor bide çok fazla yağ bezesi oluşmuş başım dertte o yağ bezeleriyle nasıl kurtulabilirm
Ben aktardan aldığım doğal yeşil kil ile gülsuyunu karıştırıp maske yapıyorum, sonra da bioderma nemlendirici sürüyorumKızlar hamilelikte yüzünüze yaptığınız bi maske falan var mı yazdan dolayı yüzüm akneleniyor bide çok fazla yağ bezesi oluşmuş başım dertte o yağ bezeleriyle nasıl kurtulabilirm
Magnezyum kullaniyormusun canim ? Birde el ayak sismesi odadaki nem e de bagli sanirim. Icerisi cok sicaksa veya deniz kenari nemli bir yerde yasiyorsaniz gece oluyor sanki gun icerisinde biraz normale donuyorEvet kızlar genel olarak hepimizde akıntı vs prob olmuş bende de var bgn gittim Dr a kasılmalarım aşırı ödememim erken başlaması ayak bileklerimin inek toynagı gibi şişmesi vs için tansiyon baktı 12/8 cıktı normalde 10 lardadır evde takip et dedi idrarda bişey cıkmadı birde idrar kültür verdim ptesi cıkacak bakalım .. gece bacagıma topuktan belime kadar bi sinir çekilmesi oluyor sizde de var mı oyle ..resmen kıvrandırıyor arada bir oluyor sürekli değil. El ayak yüzü şişen var mı şimdiden ?
Kiyamam malesef iste olabiliyor boyle seyler. Bosverin onemli olan sizssiniz zaten sonra konusmussun. Allah hayirli olani versin.Kızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
Bende de sanki jenga gibi bsy cekiliyo alta dusuyor pit diye gibiKızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Ben kendiminkini tarif edeyim, sanki afedersiniz içimde bir gaz varmış da hani onu çıkaramadığınizda döner durur yaböyle dönüyor içimde ama daha güçlü şekilde. Son bir haftadır bu şekilde. Öncesinde minik kıpırtı şeklindeydi. Ama artık resmen tekme mi atıyor napiyorsa yerimden sicriyorum bazen korkuyorum vallahi
Benzetmene bayıldım aynen öyleBende de sanki jenga gibi bsy cekiliyo alta dusuyor pit diye gibidegisik bir tabir oldu sanirim ama
Hahah jenga ne diye baktım yaMagnezyum kullaniyormusun canim ? Birde el ayak sismesi odadaki nem e de bagli sanirim. Icerisi cok sicaksa veya deniz kenari nemli bir yerde yasiyorsaniz gece oluyor sanki gun icerisinde biraz normale donuyor
Kiyamam malesef iste olabiliyor boyle seyler. Bosverin onemli olan sizssiniz zaten sonra konusmussun. Allah hayirli olani versin.
Bende de sanki jenga gibi bsy cekiliyo alta dusuyor pit diye gibidegisik bir tabir oldu sanirim ama
Bende de eşek sütü sabunu var almıştım ama kuklanmıyom bnde bugünden sonra düzenli kullanayım bakalm işe yaricak mıCanım ben doğal bir sabun almıştım, keçi sütlü. O baya yüzümü guzellestirmisti. Son birkaç haftadır düzenli yapmıyorum ama bu şekilde bir şey bulabilirsin
Teşekkür ederim cnmBen aktardan aldığım doğal yeşil kil ile gülsuyunu karıştırıp maske yapıyorum, sonra da bioderma nemlendirici sürüyorumMaskeyi haftada bir yapıyorum
İnşallah canımKızlar merhaba, ben bugün korona aşısı oldum, şu ana kadar bir yan etki yok, bana ve bebeğime şifa olur inşallah
Hayırlı olsun insllah sağlıckla kucagınıza almayı nasip eder rabbim ben ikilide öğrenmiştim kıza benziyor diye söylemişti sonra 16 da kız dedi bidaha da sormadım zatenMerhaba hanımlar bende ekim annesi olcam inşallah bu 6. Hamileliğim bi tane oğlum var diğerleri kayıpla sonuçlandı ondan bu hamileliğimde çok heyecanlıyım ve 3.5 aylıktan beri cinsiyetini soruyorum hala söylemediler bu gün yine kontrolüm vardı doktor çok uğraştı göstersin diye göremedi kordon var bacağının arasında göremiyorum dedi siz nasıl öğrendiniz
Doğru tespit canımHiç üzülme canım böyle şeyler için canını sıkma benim ilk çocuğum kız İnan üçüncüyü düşünmüyordum kızkardeşi olsun istiyorum belki ilerde sırf kızım için üçüncüyü düşünebilirim biz 3 kız 2 erkek kardeşiz kızkardeşlerimi dünyaya değişmem bakıyorum da anne babamıza faydamız erkek kardeşlerimizden daha fazla
Şifa olur inşallah canımKızlar merhaba, ben bugün korona aşısı oldum, şu ana kadar bir yan etki yok, bana ve bebeğime şifa olur inşallah
Canım tansiyonunu takip ediyor musun ? İdrar testi verdin mi son zamanlarda protein kaçağın var mı baktırdın mı?Bulantıların ne durumda? Korkutmak istemem ama bu kadar erken başlaması preeklampsi belirtisi olabilir mi diye düşündümÇok sağolun kızlar magnezyum kullanmıyorum 18 inde ayrıntılım var bi ona gideyim bakalım bgn kadın doğum acile gitmistim ama bendeki şişlik ödem baya fazla kızlar yadaha şimdiden tuz yok bol su var ama ödem de var anlamadım gitti babannemin ayaklarına döndüm
Teşekkürler canım ben bu gidişle öğrenemiycem doğumda süpriz olcak bize herhaldeHayırlı olsun insllah sağlıckla kucagınıza almayı nasip eder rabbim ben ikilide öğrenmiştim kıza benziyor diye söylemişti sonra 16 da kız dedi bidaha da sormadım zaten
Canım direkt doktorunla görüş, gidebiliyorsan bugün git doktora da ihmal etme. Doktorla görüşmeden hemen strese girme, sakin ol önce. Önemli bir şey değildir inşallahKızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?