- 6 Ağustos 2019
- 142
- 255
- 53
Cevabınız için çok teşekkür ederim Mesaj attım cevap bekliyorum inşallah öyledir dua edin lütfen kalbiyle ilgili de bazı bekleyişlerimiz var okuyan herkesten dua bekliyorumCanım direkt doktorunla görüş, gidebiliyorsan bugün git doktora da ihmal etme. Doktorla görüşmeden hemen strese girme, sakin ol önce. Önemli bir şey değildir inşallah
Günaydın canım.Bol bol yat dinlen vücudun sinyal veriyordur yorulma diye için rahat olsun bende hep vardı lekelenme. Allaha emanet bebeklerimiz.Cevabınız için çok teşekkür ederim Mesaj attım cevap bekliyorum inşallah öyledir dua edin lütfen kalbiyle ilgili de bazı bekleyişlerimiz var okuyan herkesten dua bekliyorum
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım da ihmal etme gidebiliyorsan bi kontrole git istersenKızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
Tansiyonum normalde 10 larda felan ama 12 leri buldu Dr normal dedi 14 olursa sorun bizim için dedi. İdrar baktırdım protein kaçağınyok ama bende okudum 24 saatlik idrarda anlaşılıyormuş tek idrarla çıkmayabiliyormus şimdilik tansiyon takibi yapıcam evde bakalım bebek iyiydi çok şükür .. evet çok erken başladı ödemler bende kokrtum ama Dr oyle dediŞifa olur inşallah canım
Canım tansiyonunu takip ediyor musun ? İdrar testi verdin mi son zamanlarda protein kaçağın var mı baktırdın mı?Bulantıların ne durumda? Korkutmak istemem ama bu kadar erken başlaması preeklampsi belirtisi olabilir mi diye düşündüm
Çok şiddetli mi pekiKızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
Aynen canım 14ü geçmesi riskli inşallah öyle değildir de belki de ayakta çok kalıyorsundur Farklı bir sebebi vardırTansiyonum normalde 10 larda felan ama 12 leri buldu Dr normal dedi 14 olursa sorun bizim için dedi. İdrar baktırdım protein kaçağınyok ama bende okudum 24 saatlik idrarda anlaşılıyormuş tek idrarla çıkmayabiliyormus şimdilik tansiyon takibi yapıcam evde bakalım bebek iyiydi çok şükür .. evet çok erken başladı ödemler bende kokrtum ama Dr oyle dedi
Dünyanın en güzel hislerinden biri bence pıtır pıtır oynuyor güçlü hareketler yaptığında elinle hissediyorsun. Çok şükürKızlar bebeğinizin hareketlerini nasıl hissediyorsunuz? Ben kendiminkini tarif edeyim, sanki afedersiniz içimde bir gaz varmış da hani onu çıkaramadığınizda döner durur yaböyle dönüyor içimde ama daha güçlü şekilde. Son bir haftadır bu şekilde. Öncesinde minik kıpırtı şeklindeydi. Ama artık resmen tekme mi atıyor napiyorsa yerimden sicriyorum bazen korkuyorum vallahi
Hayır azar azar kahverengi leke 6-12 hafta arasında da olmuştu ama 6. Ayda oluşu korkuttuÇok şiddetli mi peki
Evet şimdi geldim doktorumun yanına kontrolü bekliyprum inşallah yoktur çok teşekkür ederimİnşallah bir sıkıntı yoktur canım da ihmal etme gidebiliyorsan bi kontrole git istersen
evet yoruldum gerçekten bu son aylarda umarım dinlenince geçecek bir şeydir başka bir durum yoktur çok teşekkür ederimGünaydın canım.Bol bol yat dinlen vücudun sinyal veriyordur yorulma diye için rahat olsun bende hep vardı lekelenme. Allaha emanet bebeklerimiz.
İnşallah canım bizi de haberdar etEvet şimdi geldim doktorumun yanına kontrolü bekliyprum inşallah yoktur çok teşekkür ederim
Bazen dönemsel de olabiliyor, bir ay kadar önce bende de çok ödem olmuştu ama şu an yok denecek kadar az. Herhangi bir vitamin kullanmadım. Su içmeyi ve yürüyüşü artırdım.Çok sağolun kızlar magnezyum kullanmıyorum 18 inde ayrıntılım var bi ona gideyim bakalım bgn kadın doğum acile gitmistim ama bendeki şişlik ödem baya fazla kızlar yadaha şimdiden tuz yok bol su var ama ödem de var anlamadım gitti babannemin ayaklarına döndüm
Tatlım ben ara ara lekelenme yaşıyordum.Ama kan sulandırıcı kullandığım için doktorum bunun olabileceğini söyledi .Doğuma kadar fitil olarak progesteron verdi .Sonrasında bir daha yaşamadım .Belki sanada progesteron desteği verir.Umarım sıkıntı çıkmazHayır azar azar kahverengi leke 6-12 hafta arasında da olmuştu ama 6. Ayda oluşu korkuttu
Evet şimdi geldim doktorumun yanına kontrolü bekliyprum inşallah yoktur çok teşekkür ederim
evet yoruldum gerçekten bu son aylarda umarım dinlenince geçecek bir şeydir başka bir durum yoktur çok teşekkür ederim
Aynı durumun tam tersi de geçen bizde yaşandı 5 yaşında oğlum var 2.de erkek kaynanam ben erkek çocuk sevmiyorum dedi.. Sen sevmiyorsun diye bende mi. Sevmeyeceğim dedim. Cahil zihniyeti.. Kız evlat hayırlıymış da bide kızım olsaymış da bi sürü şey 1 kez de düşük yapmıştım o da Erkekti.. bunda kız beklentisi vardı saçma bi şekilde,,, tüh buda kız olsa Bi daha doğurmaz mışım kime neyseKızlar sizinle özel bir şey paylaşacağım, insan bazen yakınlarıyla paylaşmakta zorluk çekiyor acaba ne düşünürler diye ama sizlerle aynı yollardan geçiyoruz şu an... Birbirimizi anlarız diye düşünüyorum. Benim annem (ki ailede onun dışında herkes çok pozitif) bebeğimin cinsiyetini öğrendiğinde hiç sevinmedi ve sonrasında da birkaç kez aslında erkek bebek istediğini ima etti. Onu kısmen anlıyorum, diğer torunlarının tamamı da kız ve ben en küçük çocuğuyum benden erkek bekliyordu ama diğerlerine çok sevinip bana gelince bu muameleyi yapması beni çok üzüyor. Bir de hamileyim, kafama takılıyor. Annem dışında kimseden böyle bir tepki almadım. Özellikle eşim ve kayınvalidem kız bebeğe daha çok sevindi ama annem beni üzdü ve hamilelik hormonlarının da etkisiyle sürekli aklımda bu konusizinle paylaşmak istedim sadece belki biraz ferahlarım diye...
18 haftadayım doktorun bırakmamı söyledi banada prilamı bıraktım bir gün o günüm mahvoldu kullansak zararı mı var acaba anlamdım kullanmayınca yemek yiyemiyorum yediğimi kusuyorumSiz kaçıncı haftadasiniz kızlar. 16. Haftada geçer diyorlar.O günü iple çekiyorum
Hemen doktora gitKızlar acill 5 gibi lavaboya gittiğimde lekelenmem olduğunu gördüm ne yapmalıyım çok stres yaptım yardımcı olun lütfen
Merhaba, behaettiginiz whatsapp grubuna beni de ekleyebilir misiniz? TesekkurlerMerhaba bu eğitimi veren eğitimci instagramda doula.nn, ben de onun whatsapp grubuna katılmıştım arkadaşım vasıtasıyla. Zoom linklerini oradan paylaşıyor genelde, ben beğeniyorum eğitimlerini (özellikle doğu nefesiyle ilgili olanlar) gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.
Diğerlerini ise genelde yine instagramdan buluyorum, bulduğum tüm ücretsiz eğitimlere katılmaya çalışıyorum açıkçasıYine denk geldikçe de buradan paylaşmaya çalışıyorum belki birilerine faydası olur diye.
Geçen de ücretsiz online yoga dersleri veren başka bir yer buldum ama telegram grubuna katılmak lazımmış sanırım, telegramım yok yüklemeliyim bilemedim. Merak edenler için onun da hesabı: yogarama_om
18 haftadayım doktorun bırakmamı söyledi banada prilamı bıraktım bir gün o günüm mahvoldu kullansak zararı mı var acaba anlamdım kullanmayınca yemek yiyemiyorum yediğimi kusuyorum
Merhaba, behaettiginiz whatsapp grubuna beni de ekleyebilir misiniz? Tesekkurler
Kesinlikle canım. Ben bu haftaya kadar hiç böyle güçlü hissetmemistim. Birden güçlendi mi napti resmen tekme atıyor şükürler olsun. Gerçekten çok kiymetli, çok özelDünyanın en güzel hislerinden biri bence pıtır pıtır oynuyor güçlü hareketler yaptığında elinle hissediyorsun. Çok şükür
Evet canım takmamak lazım ama insan yine de takıyor işte. Kimsenin özel isteği için çocuk yapacak değiliz boşver, insan evladı bu yani oyuncak değil ki. Ben bebeğimden çok memnunum, hiçbir zorluk yaşamadım ne hamilelik öncesi ne sonrası inşallah böyle sağlıklı devam eder süreç tek isteğim bu.Aynı durumun tam tersi de geçen bizde yaşandı 5 yaşında oğlum var 2.de erkek kaynanam ben erkek çocuk sevmiyorum dedi.. Sen sevmiyorsun diye bende mi. Sevmeyeceğim dedim. Cahil zihniyeti.. Kız evlat hayırlıymış da bide kızım olsaymış da bi sürü şey 1 kez de düşük yapmıştım o da Erkekti.. bunda kız beklentisi vardı saçma bi şekilde,,, tüh buda kız olsa Bi daha doğurmaz mışım kime neysekafamıza takacağım en son şey cinsiyet tek dileğim duam sağlıkla dünyaya gelip hayırlı evlat olması sizde öyle yapın boş verin....
Evet insanın canı sıkılıyorEvet canım takmamak lazım ama insan yine de takıyor işte. Kimsenin özel isteği için çocuk yapacak değiliz boşver, insan evladı bu yani oyuncak değil ki. Ben bebeğimden çok memnunum, hiçbir zorluk yaşamadım ne hamilelik öncesi ne sonrası inşallah böyle sağlıklı devam eder süreç tek isteğim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?