2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım direkt doktorunla görüş, gidebiliyorsan bugün git doktora da ihmal etme. Doktorla görüşmeden hemen strese girme, sakin ol önce. Önemli bir şey değildir inşallah
Cevabınız için çok teşekkür ederim Mesaj attım cevap bekliyorum inşallah öyledir dua edin lütfen kalbiyle ilgili de bazı bekleyişlerimiz var okuyan herkesten dua bekliyorum

Cevabınız için çok teşekkür ederim Mesaj attım cevap bekliyorum inşallah öyledir dua edin lütfen kalbiyle ilgili de bazı bekleyişlerimiz var okuyan herkesten dua bekliyorum
Günaydın canım.Bol bol yat dinlen vücudun sinyal veriyordur yorulma diye için rahat olsun bende hep vardı lekelenme. Allaha emanet bebeklerimiz.

Tansiyonum normalde 10 larda felan ama 12 leri buldu Dr normal dedi 14 olursa sorun bizim için dedi. İdrar baktırdım protein kaçağınyok ama bende okudum 24 saatlik idrarda anlaşılıyormuş tek idrarla çıkmayabiliyormus şimdilik tansiyon takibi yapıcam evde bakalım bebek iyiydi çok şükür .. evet çok erken başladı ödemler bende kokrtum ama Dr oyle dedi

Aynen canım 14ü geçmesi riskli inşallah öyle değildir de belki de ayakta çok kalıyorsundur Farklı bir sebebi vardır

Dünyanın en güzel hislerinden biri bence pıtır pıtır oynuyor güçlü hareketler yaptığında elinle hissediyorsun. Çok şükür

Çok şiddetli mi peki
Hayır azar azar kahverengi leke 6-12 hafta arasında da olmuştu ama 6. Ayda oluşu korkuttu
İnşallah bir sıkıntı yoktur canım da ihmal etme gidebiliyorsan bi kontrole git istersen
Evet şimdi geldim doktorumun yanına kontrolü bekliyprum inşallah yoktur çok teşekkür ederim
Günaydın canım.Bol bol yat dinlen vücudun sinyal veriyordur yorulma diye için rahat olsun bende hep vardı lekelenme. Allaha emanet bebeklerimiz.
evet yoruldum gerçekten bu son aylarda umarım dinlenince geçecek bir şeydir başka bir durum yoktur çok teşekkür ederim

Bazen dönemsel de olabiliyor, bir ay kadar önce bende de çok ödem olmuştu ama şu an yok denecek kadar az. Herhangi bir vitamin kullanmadım. Su içmeyi ve yürüyüşü artırdım.

Tatlım ben ara ara lekelenme yaşıyordum.Ama kan sulandırıcı kullandığım için doktorum bunun olabileceğini söyledi .Doğuma kadar fitil olarak progesteron verdi .Sonrasında bir daha yaşamadım .Belki sanada progesteron desteği verir.Umarım sıkıntı çıkmaz

Aynı durumun tam tersi de geçen bizde yaşandı 5 yaşında oğlum var 2.de erkek kaynanam ben erkek çocuk sevmiyorum dedi.. Sen sevmiyorsun diye bende mi. Sevmeyeceğim dedim. Cahil zihniyeti.. Kız evlat hayırlıymış da bide kızım olsaymış da bi sürü şey 1 kez de düşük yapmıştım o da Erkekti.. bunda kız beklentisi vardı saçma bi şekilde,,, tüh buda kız olsa Bi daha doğurmaz mışım kime neyse kafamıza takacağım en son şey cinsiyet tek dileğim duam sağlıkla dünyaya gelip hayırlı evlat olması sizde öyle yapın boş verin....

Merhaba, behaettiginiz whatsapp grubuna beni de ekleyebilir misiniz? Tesekkurler

18 haftadayım doktorun bırakmamı söyledi banada prilamı bıraktım bir gün o günüm mahvoldu kullansak zararı mı var acaba anlamdım kullanmayınca yemek yiyemiyorum yediğimi kusuyorum

Canım ben 20. haftadayım hala gece yatmadan 1 adet prilam kullanıyorum. Doktora da demiştim bırakınca kusuyorum hala ne yapayım diye, devam edebilirsin dedi. Arada deniyorum ama o gün dediğin gibi direkt kusmaya başlıyorum.

Merhaba, behaettiginiz whatsapp grubuna beni de ekleyebilir misiniz? Tesekkurler

Tabii ben özel mesajla linki yollayayım müsait olunca

Dünyanın en güzel hislerinden biri bence pıtır pıtır oynuyor güçlü hareketler yaptığında elinle hissediyorsun. Çok şükür
Kesinlikle canım. Ben bu haftaya kadar hiç böyle güçlü hissetmemistim. Birden güçlendi mi napti resmen tekme atıyor şükürler olsun. Gerçekten çok kiymetli, çok özel

Evet canım takmamak lazım ama insan yine de takıyor işte. Kimsenin özel isteği için çocuk yapacak değiliz boşver, insan evladı bu yani oyuncak değil ki. Ben bebeğimden çok memnunum, hiçbir zorluk yaşamadım ne hamilelik öncesi ne sonrası inşallah böyle sağlıklı devam eder süreç tek isteğim bu.

Evet insanın canı sıkılıyortabii kide öyle canım Rabbım den gelene bu denli karışmaları saçmalık sanki biz kendimiz seçiyoruz cahillik işte.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…