2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İyi olmanıza cok sevindim canım
İnşaAllah son kanaman olur
bolca istirahat et dinlen

Whatsap grubu var bnide eklermisiniz

Merhabalar watsapp grubuna beni de ekleme şansınız var mı ? Çok memnun olurum

Sevgili anneler merhaba ben decavit ve feramat kullanıyorum eşim pancar pekmezi almış sabahları içsem bir faydası olur mu kullandınız mı hiç

Acaba beni de whatsapp grubuna ekleyebilir misiniz? Cok oldu biliyorum valla utanarak istiyorum :)

Kızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler

Aa canım bilmiyordum çok teşekkür ederim söylediğin için, paylaşmıyorum o zaman daha ben de.

Yani ben kurmadım, bir edindiğim fayda da yok, buradaki arkadaşlara da faydası olur diye paylaştım inşallah sıkıntı olmaz. Herkesin ücretsiz yoga/doğum eğitimi alma imkanı yok, gördüğüm kadarıyla da genelde bu tür eğitim grupları whatsapp ya da telegram grupları üzerinden oluşturuluyor. Burada birbirimize faydalı olacak herhangi bir bilgiyi paylaşmamız normal gelmişti bana da.

Yasağın mantığını anlayamadım ama demek ki bir şeyler yaşanmış ki yasaklanmış. O zaman ben de paylaşmıyorum artık bu tarz şeyleri kusura bakmayın lütfen

Ya bu arada ben bazen Eylül ve Kasım annelerinin forumlarını da okuyorum farklı şeyler öğrenmek için, bizim topic geri kalmış, kasım anneleri bile bizi otuz sayfa falan geçmişler biraz enerjisiz burası
Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik ama çevremde olan hamile de çok. Eğer sık sık dışarı çıktığım ve risk aldığım bir tempom olsaydı ben de olurdum ama genelde evde olduğum ve iş yerimde de odam tek kişilik olduğu için şimdilik vurulmamayı tercih ediyorum.

Merhaba kızlar ben de dün akşam biontech aşımı oldum. Tüp bebek doktorum , kadın doğum doktorum , perinatologum üçü de olmamı önerdiler. İleriye dönük yan etkilerini bilememek çok kötü malesef evet.. ama günden güne ağırlaşacağımız şu günlerde covidi nasıl geçireceğimiz de hiç belli değil bu beni çok korkuttu inşallah şifa olur

Yani Yukardaki ankete katılan bir çok üye var fakat yazan çok az Bilgi alışverişi maksatlı aslında demek ki ihtiyacı yok birçok kişinin benim ikinci gebeliğim bi konu hakkında fikrim varsa paylaşıyorum

Şifa olsun inşallah canım

Kızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler
Arkadaşımızın niyeti grup kurup oraya kişileri davet etmek değil gebelikle ilgili uzaktan eğitim sayfasına ulaşmış kendisi bizlerin de faydalanmasını istemiş
Senin yaptığında sıkıntı yok bence canım kişileri Farklı sosyal medya grupları kurup oraya davet etmek yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…