İyi olmanıza cok sevindim canımKızlar doktora gittim her şey yolunda dedi bebeğin yeri rahim kapalı dedi bir sıkıntı göremedi. Progestan iğne yaptı ve progestana başlattı. Yorgunluk ve cinsel ilişkiye bağladı. Herkese çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimİyi olmanıza cok sevindim canım
İnşaAllah son kanaman olur
bolca istirahat et dinlen
Whatsap grubu var bnide eklermisinizCanım ben 20. haftadayım hala gece yatmadan 1 adet prilam kullanıyorum. Doktora da demiştim bırakınca kusuyorum hala ne yapayım diye, devam edebilirsin dedi. Arada deniyorum ama o gün dediğin gibi direkt kusmaya başlıyorum.
Tabii ben özel mesajla linki yollayayım müsait olunca
Merhabalar watsapp grubuna beni de ekleme şansınız var mı ? Çok memnun olurumMerhaba bu eğitimi veren eğitimci instagramda doula.nn, ben de onun whatsapp grubuna katılmıştım arkadaşım vasıtasıyla. Zoom linklerini oradan paylaşıyor genelde, ben beğeniyorum eğitimlerini (özellikle doğu nefesiyle ilgili olanlar) gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.
Diğerlerini ise genelde yine instagramdan buluyorum, bulduğum tüm ücretsiz eğitimlere katılmaya çalışıyorum açıkçasıYine denk geldikçe de buradan paylaşmaya çalışıyorum belki birilerine faydası olur diye.
Geçen de ücretsiz online yoga dersleri veren başka bir yer buldum ama telegram grubuna katılmak lazımmış sanırım, telegramım yok yüklemeliyim bilemedim. Merak edenler için onun da hesabı: yogarama_om
Biontech mı oldunuz acabaKızlar merhaba, ben bugün korona aşısı oldum, şu ana kadar bir yan etki yok, bana ve bebeğime şifa olur inşallah
Biontech mı oldunuz acabaKızlar merhaba, ben bugün korona aşısı oldum, şu ana kadar bir yan etki yok, bana ve bebeğime şifa olur inşallah
Evet biontech oldum, hem kendi doktorum hem de yurtdışında aile dostumuz bir doktor biontech önerdi, inşallah şifa olmuştur.Biontech mı oldunuz acaba
Merhabalar watsapp grubuna beni de ekleme şansınız var mı ? Çok memnun olurum
Whatsap grubu var bnide eklermisiniz
Acaba beni de whatsapp grubuna ekleyebilir misiniz? Cok oldu biliyorum valla utanarak istiyorum :)Merhaba bu eğitimi veren eğitimci instagramda doula.nn, ben de onun whatsapp grubuna katılmıştım arkadaşım vasıtasıyla. Zoom linklerini oradan paylaşıyor genelde, ben beğeniyorum eğitimlerini (özellikle doğu nefesiyle ilgili olanlar) gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.
Diğerlerini ise genelde yine instagramdan buluyorum, bulduğum tüm ücretsiz eğitimlere katılmaya çalışıyorum açıkçasıYine denk geldikçe de buradan paylaşmaya çalışıyorum belki birilerine faydası olur diye.
Geçen de ücretsiz online yoga dersleri veren başka bir yer buldum ama telegram grubuna katılmak lazımmış sanırım, telegramım yok yüklemeliyim bilemedim. Merak edenler için onun da hesabı: yogarama_om
Yaa ne demek, yolladım bile linkiAcaba beni de whatsapp grubuna ekleyebilir misiniz? Cok oldu biliyorum valla utanarak istiyorum :)
Ya benide ekleyebilirmisinizYaa ne demek, yolladım bile linki
Kızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler
Yani Yukardaki ankete katılan bir çok üye var fakat yazan çok az Bilgi alışverişi maksatlı aslında demek ki ihtiyacı yok birçok kişinin benim ikinci gebeliğim bi konu hakkında fikrim varsa paylaşıyorumYa bu arada ben bazen Eylül ve Kasım annelerinin forumlarını da okuyorum farklı şeyler öğrenmek için, bizim topic geri kalmış, kasım anneleri bile bizi otuz sayfa falan geçmişlerbiraz enerjisiz burası
Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik ama çevremde olan hamile de çok. Eğer sık sık dışarı çıktığım ve risk aldığım bir tempom olsaydı ben de olurdum ama genelde evde olduğum ve iş yerimde de odam tek kişilik olduğu için şimdilik vurulmamayı tercih ediyorum.
Şifa olsun inşallah canımMerhaba kızlar ben de dün akşam biontech aşımı oldum. Tüp bebek doktorum , kadın doğum doktorum , perinatologum üçü de olmamı önerdiler. İleriye dönük yan etkilerini bilememek çok kötü malesef evet.. ama günden güne ağırlaşacağımız şu günlerde covidi nasıl geçireceğimiz de hiç belli değil bu beni çok korkuttuinşallah şifa olur
Arkadaşımızın niyeti grup kurup oraya kişileri davet etmek değil gebelikle ilgili uzaktan eğitim sayfasına ulaşmış kendisi bizlerin de faydalanmasını istemişKızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler
Senin yaptığında sıkıntı yok bence canım kişileri Farklı sosyal medya grupları kurup oraya davet etmek yasakAa canım bilmiyordum çok teşekkür ederim söylediğin için, paylaşmıyorum o zaman daha ben de.
Yani ben kurmadım, bir edindiğim fayda da yok, buradaki arkadaşlara da faydası olur diye paylaştım inşallah sıkıntı olmaz. Herkesin ücretsiz yoga/doğum eğitimi alma imkanı yok, gördüğüm kadarıyla da genelde bu tür eğitim grupları whatsapp ya da telegram grupları üzerinden oluşturuluyor. Burada birbirimize faydalı olacak herhangi bir bilgiyi paylaşmamız normal gelmişti bana da.
Yasağın mantığını anlayamadım ama demek ki bir şeyler yaşanmış ki yasaklanmış. O zaman ben de paylaşmıyorum artık bu tarz şeyleri kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?