sifa olsun inşallah asiniz benim yarin kontrolum var bakalim asi konusunda birsey diyecek miMerhaba kızlar ben de dün akşam biontech aşımı oldum. Tüp bebek doktorum , kadın doğum doktorum , perinatologum üçü de olmamı önerdiler. İleriye dönük yan etkilerini bilememek çok kötü malesef evet.. ama günden güne ağırlaşacağımız şu günlerde covidi nasıl geçireceğimiz de hiç belli değil bu beni çok korkuttuinşallah şifa olur
Ben dışarı pek çıkmadığım ve ailerden uzak olduğumuz için görüştüğümüz pek kimse yok o yüzden olmayı düşünmüyorum ama sizin gibi tatile gitme ihtimalim olsa idi olurdum nasıl atlatacağımızı da bilemiyoruz kiBenim doktorum da asi onermedi ama ben kararsizim bi yandan da yaptirmak istiyorum . Bu yaz tatil plani yapmayi dusunuyor musunuz ben onda da cok kararsizim bir yandan korku bir yandan bunalmislik
Amiiin çok sağol canımŞifa olsun inşallah canım
Amiinsifa olsun inşallah asiniz benim yarin kontrolum var bakalim asi konusunda birsey diyecek mi
Aslinda ben de pek evden cikmiyorum ama bu yaz ailemin yanina gidicem onlar calisiyorlar surekli disardalar esim deseniz onun da bu yaz cok yakin arkadaslarinin dugunleri olacak ben gitmesem bile esimden dolayi riske girebilirim ama dokrorda olma deyince acikcasi cok tereddute kaldim kimi doktorlar olun kimi doktorlar olmayin diyor tam bir ikilemBen dışarı pek çıkmadığım ve ailerden uzak olduğumuz için görüştüğümüz pek kimse yok o yüzden olmayı düşünmüyorum ama sizin gibi tatile gitme ihtimalim olsa idi olurdum nasıl atlatacağımızı da bilemiyoruz ki
Aynen canım her iki ihtimal de korkutucu hem aşının ilerde oluşabilecek yan etkilerinden korkuyorum hem covid olmaktan korkuyorumAslinda ben de pek evden cikmiyorum ama bu yaz ailemin yanina gidicem onlar calisiyorlar surekli disardalar esim deseniz onun da bu yaz cok yakin arkadaslarinin dugunleri olacak ben gitmesem bile esimden dolayi riske girebilirim ama dokrorda olma deyince acikcasi cok tereddute kaldim kimi doktorlar olun kimi doktorlar olmayin diyor tam bir ikilem
Benımde 2. Gebelıgım elimden gelen yada paylasabılecegım bı konu olursa yardımcı olmaya calısıyormYa bu arada ben bazen Eylül ve Kasım annelerinin forumlarını da okuyorum farklı şeyler öğrenmek için, bizim topic geri kalmış, kasım anneleri bile bizi otuz sayfa falan geçmişlerbiraz enerjisiz burası
Ben aşı olmamaya karar verdim şimdilik ama çevremde olan hamile de çok. Eğer sık sık dışarı çıktığım ve risk aldığım bir tempom olsaydı ben de olurdum ama genelde evde olduğum ve iş yerimde de odam tek kişilik olduğu için şimdilik vurulmamayı tercih ediyorum.
Canım tayının nereye cıktı?Bizde temmuzun ortasında tayin den dolayı şehir değiştireceğiz. Tayin için verilen iki haftalık süreçte memlekete gideceğiz ailelerimizin yanına, ordan yeni şehrimize, ordan eşya bak, doktor ayarla vs. çok mekan değişikliği yapmak zorunda kalacağım ve çok insanla muhatap olacağım ne yazıkki. Kv sülalesi de çok kalabalık, misafirlik filan yapıyorlar sürekli kovid kimsenin umurunda değil. Çağırma kimseyi, sende gitme destekte birşey olmaz kafasında. Kendisi de kanser tedavisi görüyor üstelik, hiç umurunda değil nerdryse kovid.İlk zamanda izne gitmiştik o zaman rahattım ama son aylarda daha riskli olduğu için endişe içindeyim kızlar. Ya yakalanırsam diye çok korkuyorum. Çünkü iç içe yaşamayı ve kalabalık oturup kalkmayı çok seven insanlar. Kaç gündür kafamda bu konular var. Gideceğim ilde doktor ayarlayamadım, özel hastane yok. Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama bulamadım hâlâ. Kovid Bi yandan, taşınma telaşı, doktor telaşı, çocuk telaşı.. Boğulmuş durumdayım düşünceler içinde. O yüzden pek yazamıyorum bu günlerde, okuyup çıkıyorum tekrar.
Amasyaya çıktı canım. Amasya içi ya da çevre illerden doktor araştırıyorum. Samsunda yoğunlaştım ama henüz bulamadım. Eşim bir yandan memlekette de yapabilirsin diyor (Ankara) onu da ben pek istemiyorum. Kv evinde kalacağız mecbur. Geleni gideni bebek sevmek isteyeni eksik olmaz. Onu da geçtim evde kayın baba kayın var rahat edemem diyorum. Doğum bu ne zaman başlayacağı da belli olmuyor sonuçta. Tayin, doğum, kovid, taşınma hepsinin ortasında sıkıştım kaldım.Canım tayının nereye cıktı?
Şöyle ki ilk dogum normalse hele 8-10 saat sürüyo:) yakın mesafedeki hastane ve drları degerlendırebılırsn
Aile meselesine gelecek olursak o iş cok zor((
Siz ne kadar kontrolcu olsanızda bazen kv kp re soz gecmiyoinş hiç birimz yakalanmadan atlatırız
Canım bnm arkadaslarımsan bazıları tokat’ta ve onlarda genelde samsun’a dr a gidiyolar ama bıldıgım kadarıyla tokatta medicana vardı:) medıpolde olabılırAmasyaya çıktı canım. Amasya içi ya da çevre illerden doktor araştırıyorum. Samsunda yoğunlaştım ama henüz bulamadım. Eşim bir yandan memlekette de yapabilirsin diyor (Ankara) onu da ben pek istemiyorum. Kv evinde kalacağız mecbur. Geleni gideni bebek sevmek isteyeni eksik olmaz. Onu da geçtim evde kayın baba kayın var rahat edemem diyorum. Doğum bu ne zaman başlayacağı da belli olmuyor sonuçta. Tayin, doğum, kovid, taşınma hepsinin ortasında sıkıştım kaldım.
Hayırlı olsun tayininiz canım Amasyalı arkadaşım vardı üniversiteyi Samsun’da okumuş bir saat uzaklıkta demişti aslında muhakkak vardır özel hastane, özel klinik şaşırdım ben Iğdırlıyım Iğdır’da bile iki özel klinik bir özel hastane varBizde temmuzun ortasında tayin den dolayı şehir değiştireceğiz. Tayin için verilen iki haftalık süreçte memlekete gideceğiz ailelerimizin yanına, ordan yeni şehrimize, ordan eşya bak, doktor ayarla vs. çok mekan değişikliği yapmak zorunda kalacağım ve çok insanla muhatap olacağım ne yazıkki. Kv sülalesi de çok kalabalık, misafirlik filan yapıyorlar sürekli kovid kimsenin umurunda değil. Çağırma kimseyi, sende gitme destekte birşey olmaz kafasında. Kendisi de kanser tedavisi görüyor üstelik, hiç umurunda değil nerdryse kovid.İlk zamanda izne gitmiştik o zaman rahattım ama son aylarda daha riskli olduğu için endişe içindeyim kızlar. Ya yakalanırsam diye çok korkuyorum. Çünkü iç içe yaşamayı ve kalabalık oturup kalkmayı çok seven insanlar. Kaç gündür kafamda bu konular var. Gideceğim ilde doktor ayarlayamadım, özel hastane yok. Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama bulamadım hâlâ. Kovid Bi yandan, taşınma telaşı, doktor telaşı, çocuk telaşı.. Boğulmuş durumdayım düşünceler içinde. O yüzden pek yazamıyorum bu günlerde, okuyup çıkıyorum tekrar.
Çevre illere bakacağım canım mecbur. Dediklerini de not aldım araştıraracağım, çok teşekkür ederim canım.Canım bnm arkadaslarımsan bazıları tokat’ta ve onlarda genelde samsun’a dr a gidiyolar ama bıldıgım kadarıyla tokatta medicana vardı:) medıpolde olabılırbelkı gönlüne yatan bi dr bulursn
Ama o civarda en cok tercih edılen samsun:)
Normal dogum konusunda nolur rahat ol:)
Zamanın yeterli olacaktr inşaAllah
Çok teşekkürler canımHayırlı olsun tayininiz canım Amasyalı arkadaşım vardı üniversiteyi Samsun’da okumuş bir saat uzaklıkta demişti aslında muhakkak vardır özel hastane, özel klinik şaşırdım ben Iğdırlıyım Iğdır’da bile iki özel klinik bir özel hastane var
Bi arkadaşıma sorayım canım o şimdi Amasya’da oturmuyor fakat şişesi orada bildiği vardır muhakkakÇevre illere bakacağım canım mecbur. Dediklerini de not aldım araştıraracağım, çok teşekkür ederim canım.Eşim de rahat ol vaktimiz var buluruz diyor ama son aylarda bazı doktorlar kabul etmiyor hamileleri diye duydum,kendilerine takip olmadığı için. Ondan da endişe ediyorum ama bakalım, Allah yardımcısı olsun hepimizin.
Çok teşekkürler canım
Valla internetten baktığım kadarıyla özel hastane yok canım. Normal devlet kadın doğum var. Bir özel klinik buldum ama doktoru da normal doğum yaptıramıyorum sadece sezeryan dedi. Normal istersen başka doktor arkadaşlarıma yönlendiririm dedi. Bende çevre illere bakacağım, tokat, samsun vs.
Kızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler
Yasak olan whatsapp kurup burdan dglde ordan yazisalim demek. Siz yoga icin boyle bi grup war diye haber veriyosunuz bunda hic bi sorun yok iciniz rahat olsun. Bi sorun olsa uyarirlardi zatenAa canım bilmiyordum çok teşekkür ederim söylediğin için, paylaşmıyorum o zaman daha ben de.
Yani ben kurmadım, bir edindiğim fayda da yok, buradaki arkadaşlara da faydası olur diye paylaştım inşallah sıkıntı olmaz. Herkesin ücretsiz yoga/doğum eğitimi alma imkanı yok, gördüğüm kadarıyla da genelde bu tür eğitim grupları whatsapp ya da telegram grupları üzerinden oluşturuluyor. Burada birbirimize faydalı olacak herhangi bir bilgiyi paylaşmamız normal gelmişti bana da.
Yasağın mantığını anlayamadım ama demek ki bir şeyler yaşanmış ki yasaklanmış. O zaman ben de paylaşmıyorum artık bu tarz şeyleri kusura bakmayın lütfen
Merhaba kızlar ben de dün akşam biontech aşımı oldum. Tüp bebek doktorum , kadın doğum doktorum , perinatologum üçü de olmamı önerdiler. İleriye dönük yan etkilerini bilememek çok kötü malesef evet.. ama günden güne ağırlaşacağımız şu günlerde covidi nasıl geçireceğimiz de hiç belli değil bu beni çok korkuttuinşallah şifa olur si
Evet bence de bir yanlis anlasilma mevcut. Arkadas kendisi herhangi bir grubu promote etmedi, ya da kendisi kurup buradaki kisileri oraya almadi.Arkadaşımızın niyeti grup kurup oraya kişileri davet etmek değil gebelikle ilgili uzaktan eğitim sayfasına ulaşmış kendisi bizlerin de faydalanmasını istemiş
Senin yaptığında sıkıntı yok bence canım kişileri Farklı sosyal medya grupları kurup oraya davet etmek yasak
Sifa olsun insallah. Ben de gecen hafta oldum pfizer asimi. Bana da konustugum tum doktorlar yerli yabanci olmami onerdi. Hatta ingiliz doktor dedi ki korkma plesentayi gecmiyor asi bebege ulasmiyor dedi.Merhaba kızlar ben de dün akşam biontech aşımı oldum. Tüp bebek doktorum , kadın doğum doktorum , perinatologum üçü de olmamı önerdiler. İleriye dönük yan etkilerini bilememek çok kötü malesef evet.. ama günden güne ağırlaşacağımız şu günlerde covidi nasıl geçireceğimiz de hiç belli değil bu beni çok korkuttuinşallah şifa olur
Ben de Feriha Uygur hanımla takip ediyorum süreci. Zeki beye muayene oldum detaylı için :)drum emel balkan muayene 300 tl ataşehirde perinatolog için fetus görüntüleme merkezinde zeki beye muayene oldum 600 tl
Amiin şifa olsunn. inşallah ileride hiçbir yan etki de olmaz üzmez biziiSifa olsun insallah. Ben de gecen hafta oldum pfizer asimi. Bana da konustugum tum doktorlar yerli yabanci olmami onerdi. Hatta ingiliz doktor dedi ki korkma plesentayi gecmiyor asi bebege ulasmiyor dedi.
sifa olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?