2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
sifa olsun inşallah asiniz benim yarin kontrolum var bakalim asi konusunda birsey diyecek mi

Benim doktorum da asi onermedi ama ben kararsizim bi yandan da yaptirmak istiyorum . Bu yaz tatil plani yapmayi dusunuyor musunuz ben onda da cok kararsizim bir yandan korku bir yandan bunalmislik

Benim doktorum da asi onermedi ama ben kararsizim bi yandan da yaptirmak istiyorum . Bu yaz tatil plani yapmayi dusunuyor musunuz ben onda da cok kararsizim bir yandan korku bir yandan bunalmislik
Ben dışarı pek çıkmadığım ve ailerden uzak olduğumuz için görüştüğümüz pek kimse yok o yüzden olmayı düşünmüyorum ama sizin gibi tatile gitme ihtimalim olsa idi olurdum nasıl atlatacağımızı da bilemiyoruz ki

Aslinda ben de pek evden cikmiyorum ama bu yaz ailemin yanina gidicem onlar calisiyorlar surekli disardalar esim deseniz onun da bu yaz cok yakin arkadaslarinin dugunleri olacak ben gitmesem bile esimden dolayi riske girebilirim ama dokrorda olma deyince acikcasi cok tereddute kaldim kimi doktorlar olun kimi doktorlar olmayin diyor tam bir ikilem

Aynen canım her iki ihtimal de korkutucu hem aşının ilerde oluşabilecek yan etkilerinden korkuyorum hem covid olmaktan korkuyorum

Bizde temmuzun ortasında tayin den dolayı şehir değiştireceğiz. Tayin için verilen iki haftalık süreçte memlekete gideceğiz ailelerimizin yanına, ordan yeni şehrimize, ordan eşya bak, doktor ayarla vs. çok mekan değişikliği yapmak zorunda kalacağım ve çok insanla muhatap olacağım ne yazıkki. Kv sülalesi de çok kalabalık, misafirlik filan yapıyorlar sürekli kovid kimsenin umurunda değil. Çağırma kimseyi, sende gitme destekte birşey olmaz kafasında. Kendisi de kanser tedavisi görüyor üstelik, hiç umurunda değil nerdryse kovid. İlk zamanda izne gitmiştik o zaman rahattım ama son aylarda daha riskli olduğu için endişe içindeyim kızlar. Ya yakalanırsam diye çok korkuyorum. Çünkü iç içe yaşamayı ve kalabalık oturup kalkmayı çok seven insanlar. Kaç gündür kafamda bu konular var. Gideceğim ilde doktor ayarlayamadım, özel hastane yok. Normal doğumu destekleyen bir doktor arıyorum ama bulamadım hâlâ. Kovid Bi yandan, taşınma telaşı, doktor telaşı, çocuk telaşı.. Boğulmuş durumdayım düşünceler içinde. O yüzden pek yazamıyorum bu günlerde, okuyup çıkıyorum tekrar.

Benımde 2. Gebelıgım elimden gelen yada paylasabılecegım bı konu olursa yardımcı olmaya calısıyorm
Ama bnm en buyuk sorunum kk’nın bir app uygulamasının olmaması
her girdiğimde giriş yap vs işleri sıkıntı oluyo...
Aşı konusunda benım dr’umda kararı anneye bırakıyoruz demişti
Kızım 2 bucuk aylıkken covid oldum dr 6 ay antıkor olusur ama varyantlara karsı korunmaszsn tedbırı elden bırakma dedi ki normal covidim bile agır gecti son 2 gun oksıjen takvıyesi aldım
Benı endişelendiren faz calısmalarının tamamlanmamıs olması
İnşaAllah Rabbım şifasını nasıp etsin yan etkilerinden ve olısabılecek zararlardan muhafaza etsin

Canım tayının nereye cıktı?
Şöyle ki ilk dogum normalse hele 8-10 saat sürüyo:) yakın mesafedeki hastane ve drları degerlendırebılırsn
Aile meselesine gelecek olursak o iş cok zor((
Siz ne kadar kontrolcu olsanızda bazen kv kp re soz gecmiyo inş hiç birimz yakalanmadan atlatırız

Amasyaya çıktı canım. Amasya içi ya da çevre illerden doktor araştırıyorum. Samsunda yoğunlaştım ama henüz bulamadım. Eşim bir yandan memlekette de yapabilirsin diyor (Ankara) onu da ben pek istemiyorum. Kv evinde kalacağız mecbur. Geleni gideni bebek sevmek isteyeni eksik olmaz. Onu da geçtim evde kayın baba kayın var rahat edemem diyorum. Doğum bu ne zaman başlayacağı da belli olmuyor sonuçta. Tayin, doğum, kovid, taşınma hepsinin ortasında sıkıştım kaldım.

Canım bnm arkadaslarımsan bazıları tokat’ta ve onlarda genelde samsun’a dr a gidiyolar ama bıldıgım kadarıyla tokatta medicana vardı:) medıpolde olabılır belkı gönlüne yatan bi dr bulursn
Ama o civarda en cok tercih edılen samsun:)
Normal dogum konusunda nolur rahat ol:)
Zamanın yeterli olacaktr inşaAllah

Hayırlı olsun tayininiz canım Amasyalı arkadaşım vardı üniversiteyi Samsun’da okumuş bir saat uzaklıkta demişti aslında muhakkak vardır özel hastane, özel klinik şaşırdım ben Iğdırlıyım Iğdır’da bile iki özel klinik bir özel hastane var

Çevre illere bakacağım canım mecbur. Dediklerini de not aldım araştıraracağım, çok teşekkür ederim canım. Eşim de rahat ol vaktimiz var buluruz diyor ama son aylarda bazı doktorlar kabul etmiyor hamileleri diye duydum,kendilerine takip olmadığı için. Ondan da endişe ediyorum ama bakalım, Allah yardımcısı olsun hepimizin.
Çok teşekkürler canım
Valla internetten baktığım kadarıyla özel hastane yok canım. Normal devlet kadın doğum var. Bir özel klinik buldum ama doktoru da normal doğum yaptıramıyorum sadece sezeryan dedi. Normal istersen başka doktor arkadaşlarıma yönlendiririm dedi. Bende çevre illere bakacağım, tokat, samsun vs.

Bi arkadaşıma sorayım canım o şimdi Amasya’da oturmuyor fakat şişesi orada bildiği vardır muhakkak

Kızlar benim bildiğim whatsap grubu yasak Eylul annelerindekiler banlandı ve giremediler

Yasak olan whatsapp kurup burdan dglde ordan yazisalim demek. Siz yoga icin boyle bi grup war diye haber veriyosunuz bunda hic bi sorun yok iciniz rahat olsun. Bi sorun olsa uyarirlardi zaten

Evet bence de bir yanlis anlasilma mevcut. Arkadas kendisi herhangi bir grubu promote etmedi, ya da kendisi kurup buradaki kisileri oraya almadi.

Sifa olsun insallah. Ben de gecen hafta oldum pfizer asimi. Bana da konustugum tum doktorlar yerli yabanci olmami onerdi. Hatta ingiliz doktor dedi ki korkma plesentayi gecmiyor asi bebege ulasmiyor dedi.
sifa olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…