- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Bizim yurtdışındaki aile dostumuz olan doktor da aynı şeyi söyledi plasenta ile ilgili, ki kendisi Amerikada kendi kürsüsü olan çok meşhur bir doktor.Sifa olsun insallah. Ben de gecen hafta oldum pfizer asimi. Bana da konustugum tum doktorlar yerli yabanci olmami onerdi. Hatta ingiliz doktor dedi ki korkma plesentayi gecmiyor asi bebege ulasmiyor dedi.
sifa olsun hepimize
Ben de aynı fikirdeyim, ancak evden çalışıyorum ve görüşeceğim kişiler de hep aşılı olacak bu nedenle kararsız kalıyorum acaba birkaç ay dişimi sıksam da olmasam mi diyorum. Vallahi çok zor karar, sanırım doktorum ne derse onu yapacağımBizim yurtdışındaki aile dostumuz olan doktor da aynı şeyi söyledi plasenta ile ilgili, ki kendisi Amerikada kendi kürsüsü olan çok meşhur bir doktor.
Ben kimseye ol ya da olma diyemem, herkesin kendi tercihi, ama biz hamilelerin koronayı çok ağır geçirdiği bir gerçek, yeni varyantlar da çok bulaşıcı, insan ne kadar dikkatli olsa da bulaşıya engel olamayabilir.
Tebrikler kısmetse bende yarın vurulayım diyorumSelam kızlar 20+0 oldum bugün. Tetanoz aşımıda vuruldum
Ben doktoruma sorduğumda çok çekingen davrandı. Ne ol dedi ne de olma. Taraftar değil gibi gelmişti bana ama direk söylemeye korktu mu çekindi mi bilemedimBen de aynı fikirdeyim, ancak evden çalışıyorum ve görüşeceğim kişiler de hep aşılı olacak bu nedenle kararsız kalıyorum acaba birkaç ay dişimi sıksam da olmasam mi diyorum. Vallahi çok zor karar, sanırım doktorum ne derse onu yapacağım
Bu arada birçok Avrupa ülkesinde hamileler öncelikli gruba alındı.
Şifa olsun inşallah canım ağrı filan yapmaz umarımSelam kızlar 20+0 oldum bugün. Tetanoz aşımıda vuruldum
Ne güzel Bilgi verdin canım şu sıra çoğumuz tetanoz aşısı olmaya başladıkBu arada korona aşısı olacaklar, tetanoz aşısıyla arasında 2 hafta olması gerekiyormuş, ona göre planlama yapmak gerekiyor.
İnşallah canımŞifa olsun inşallah canım ağrı filan yapmaz umarım
Siz ne zaman muayene olmuştunuz detaylı için bana 750 fiyat verildi merak ettim .drum emel balkan muayene 300 tl ataşehirde perinatolog için fetus görüntüleme merkezinde zeki beye muayene oldum 600 tl
Merhaba, idari izin dilekçesine genelgeyi eklediniz mi, eklediyseniz nereden buldunuz acaba ben bulamadım bir türlü güncel genelgeyi?Merhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah
Merhabalar bende pazar günü 24 haftalık oluyorum pazartesi dr a gidip sonra okula dilekçe vermeyi düşünüyorum.. Dra gidip 24 haftalık olduğunuza dair belge mi aldınız.?seminer olsa gitmeyi düşünüyodum ama ilkokuldayım çocukların çoğu gelecek 2 hafta da olsa izin hakkımı kullanmak istiyorum bende geçen hafta yine öğrencilerde korona çıktı aşıda olmadımm katı risk,Merhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah
Ben de tam bunu soracaktim size. Burda tek doz tetanoz asisi uygulaniyor ve 28inci haftada yapiliyormus dr oyle dedi. Neden trde 2 doz merak ediyorum. Bir sonraki randevum 6 temmuz, soracaagim yine doktora da.Bu arada korona aşısı olacaklar, tetanoz aşısıyla arasında 2 hafta olması gerekiyormuş, ona göre planlama yapmak gerekiyor.
Evet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadarMerhabalar bende pazar günü 24 haftalık oluyorum pazartesi dr a gidip sonra okula dilekçe vermeyi düşünüyorum.. Dra gidip 24 haftalık olduğunuza dair belge mi aldınız.?seminer olsa gitmeyi düşünüyodum ama ilkokuldayım çocukların çoğu gelecek 2 hafta da olsa izin hakkımı kullanmak istiyorum bende geçen hafta yine öğrencilerde korona çıktı aşıda olmadımm katı risk,
Gerek yok dedi idarem ama 2021/8 genelgesi diye aratırsanız Resmi Gazete'de çıkıyor. Doktor raporu ve kendi dilekçemi verdim sadece.Merhaba, idari izin dilekçesine genelgeyi eklediniz mi, eklediyseniz nereden buldunuz acaba ben bulamadım bir türlü güncel genelgeyi?
Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Benim daha 4 haftam var, bu hafta da işe gidip kalan son 3 haftayı yıllık izinle geçiricem. Şu işe geldiğim iki haftayı bile burnumdan getirdiler, yok neden bu kadar rapor alıyormuşum bilmem ne... Keşke rapor almayıp işe gelerek bunların üstüne kussaydım, anlarlardı o zaman neden rapor aldığımı.Merhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah
Canım ben park yatak Kraft Callipso aldım, ilk aylar için de beşik kardeşimde vardı onunkini kullanıcam. O olmasaydı kesin anne yanı olanlardan alırdım ama (Chicco next2me tarzı bir şey), kullanıp da memnun olmayan duymadım.Merhaba guzel anneler. Bebek alisverislerine ne zaman basliyorsunuz. Besik yatak veya bebek arabasi alanlar resimleri ve tavsiyeleri paylassalar cok super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?