2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sifa olsun insallah. Ben de gecen hafta oldum pfizer asimi. Bana da konustugum tum doktorlar yerli yabanci olmami onerdi. Hatta ingiliz doktor dedi ki korkma plesentayi gecmiyor asi bebege ulasmiyor dedi.
sifa olsun hepimize
Bizim yurtdışındaki aile dostumuz olan doktor da aynı şeyi söyledi plasenta ile ilgili, ki kendisi Amerikada kendi kürsüsü olan çok meşhur bir doktor.
Ben kimseye ol ya da olma diyemem, herkesin kendi tercihi, ama biz hamilelerin koronayı çok ağır geçirdiği bir gerçek, yeni varyantlar da çok bulaşıcı, insan ne kadar dikkatli olsa da bulaşıya engel olamayabilir.

Slm kızlar bende aşı konusunda kararsızım olmak istiyorum ama doktorum yeterince elimizde veri yok ama şuan yaz aylarında ister istemez dışarda olucaz insanlarla illaki daha çok muhatap olucaz korkuyorum açıkçası o yüzden ben de olmak istiyorum bilemedim ne olacak

Ben de aynı fikirdeyim, ancak evden çalışıyorum ve görüşeceğim kişiler de hep aşılı olacak bu nedenle kararsız kalıyorum acaba birkaç ay dişimi sıksam da olmasam mi diyorum. Vallahi çok zor karar, sanırım doktorum ne derse onu yapacağım
Bu arada birçok Avrupa ülkesinde hamileler öncelikli gruba alındı.

Merhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah

Ben doktoruma sorduğumda çok çekingen davrandı. Ne ol dedi ne de olma. Taraftar değil gibi gelmişti bana ama direk söylemeye korktu mu çekindi mi bilemedim Ben aşı olmamaya karar verdim zaten evdeyim Allahın izniyle bişey olmaz diyorum.

Merhaba, idari izin dilekçesine genelgeyi eklediniz mi, eklediyseniz nereden buldunuz acaba ben bulamadım bir türlü güncel genelgeyi?

Merhaba kızlar, Ankarada haftaya detaylı ultrason için Gulhiz Karataşa randevu aldım, olan var mı bu doktora

Merhabalar bende pazar günü 24 haftalık oluyorum pazartesi dr a gidip sonra okula dilekçe vermeyi düşünüyorum.. Dra gidip 24 haftalık olduğunuza dair belge mi aldınız.?seminer olsa gitmeyi düşünüyodum ama ilkokuldayım çocukların çoğu gelecek 2 hafta da olsa izin hakkımı kullanmak istiyorum bende geçen hafta yine öğrencilerde korona çıktı aşıda olmadımm katı risk,

Bu arada korona aşısı olacaklar, tetanoz aşısıyla arasında 2 hafta olması gerekiyormuş, ona göre planlama yapmak gerekiyor.
Ben de tam bunu soracaktim size. Burda tek doz tetanoz asisi uygulaniyor ve 28inci haftada yapiliyormus dr oyle dedi. Neden trde 2 doz merak ediyorum. Bir sonraki randevum 6 temmuz, soracaagim yine doktora da.

Evet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadar asıl seminer sıkıntı yaa arkadaşlar sağ olsun maskeyi pek önemsemiyor öğretmenler odasında falan

Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Benim daha 4 haftam var, bu hafta da işe gidip kalan son 3 haftayı yıllık izinle geçiricem. Şu işe geldiğim iki haftayı bile burnumdan getirdiler, yok neden bu kadar rapor alıyormuşum bilmem ne... Keşke rapor almayıp işe gelerek bunların üstüne kussaydım, anlarlardı o zaman neden rapor aldığımı.

Merhaba guzel anneler. Bebek alisverislerine ne zaman basliyorsunuz. Besik yatak veya bebek arabasi alanlar resimleri ve tavsiyeleri paylassalar cok super olur
Canım ben park yatak Kraft Callipso aldım, ilk aylar için de beşik kardeşimde vardı onunkini kullanıcam. O olmasaydı kesin anne yanı olanlardan alırdım ama (Chicco next2me tarzı bir şey), kullanıp da memnun olmayan duymadım.

Bebek arabası alırken önceliklerini ve nasıl kullanacağını belirlersen daha kolay olur çünkü herkesin kullanma alanı, şekli farklı. Her yere arabayla gideceksen, bebek arabasını gittiğin yerde kullanacaksan hafifliği çok önemli olmayabilir atıyorum. Ben havalar müsait oldukça bebeği alıp alıp dışarıda yürüyüş yapmak istiyorum, o yüzden hafif kolay katlanır ve katlanınca az yer kaplayan bir model baktım mesela. Daha almadım ama sanırım Bagi Quickfold alıcam.

Kıyafet de yine yeğenlerimden bir hurç dolusu bebek kıyafeti kaldı, o yüzden çok az aldım daha da almayacağım Yenidoğan hastane seti bir 5’li bir de 10’lu aldık, ikisi de Lcwaikiki’den. Onun dışında bir sürü zıbını var o yüzden daha almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…