Arkadaşlar o konuda dikkatli sağ olsunlar öğrenciler tehlikeli ilkokul temas. Kurmak istiyorlar sürekliEvet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadarasıl seminer sıkıntı yaa arkadaşlar sağ olsun maskeyi pek önemsemiyor öğretmenler odasında falan
Canım benim ikinci gebelik kızımdan kalan beşik , bebek arabası filan var sadece cinsiyet Farklı olduğu için kıyafet ve bez alırım son zamanlarda daha başlamadım alışverişe yaniMerhaba guzel anneler. Bebek alisverislerine ne zaman basliyorsunuz. Besik yatak veya bebek arabasi alanlar resimleri ve tavsiyeleri paylassalar cok super olur
Yok artık iyi ki branşımdan ötürü okula gitmiyorumEvet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadarasıl seminer sıkıntı yaa arkadaşlar sağ olsun maskeyi pek önemsemiyor öğretmenler odasında falan
Siz yurtdışında mıydınız? Sanırım siz daha önceden tetanoz aşısı olmuş olabilir misiniz?Ben de tam bunu soracaktim size. Burda tek doz tetanoz asisi uygulaniyor ve 28inci haftada yapiliyormus dr oyle dedi. Neden trde 2 doz merak ediyorum. Bir sonraki randevum 6 temmuz, soracaagim yine doktora da.
Çok teşekkürlerGerek yok dedi idarem ama 2021/8 genelgesi diye aratırsanız Resmi Gazete'de çıkıyor. Doktor raporu ve kendi dilekçemi verdim sadece.
Gozunuz aydin. Hayirli olsun darisi bizlere insMerhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah
Ben bitirdim sayılır alışverişiMerhaba guzel anneler. Bebek alisverislerine ne zaman basliyorsunuz. Besik yatak veya bebek arabasi alanlar resimleri ve tavsiyeleri paylassalar cok super olur
Evet ingilteredeyim ben. Inanin hic hatirlmiyorum olup olmadigimi daha once o asiyi. Ama baska bir arkdsimdan da biliyorum daha once burda gebelik yasayan. O da 1 doz oldugunu soyledi. Sanirim ulkeler arasi asilar da farklilik gosteriyor.Siz yurtdışında mıydınız? Sanırım siz daha önceden tetanoz aşısı olmuş olabilir misiniz?
Hamilelerde daha önce tetanoz aşısı olmamışlara 2 doz yapılıyormuş bizde , yoksa 1 dozmuş (ben 2015te bir tetanoz aşısı olmuştum, onu soracağım gidince sağlık ocağına).
Güle güle kullan canımKızlar bir süredir ebebek sitesindeki anne yanı beşiklere bakıyordum, onların kendi markası baby plus safe side var, genelde yorumları çok olumlu. Demin baktım, 30% indirim kampanyası yapmışlar (1000 tl den 700tl ye inmiş), hemen sipariş verdim.
Başka düşünenler varsa diye paylaşmak istedim kampanyayı.
Bir de 100TL lik alışveriş yapana, bir anne sırt çantasını 30 TLye veriyorlar, o da bayağı güzel bi sırt çantası gözüküyor, onu da ekledim :)
sağol canımmm, bebişim ilk eşyası, uğur getirsin :) daha hiç bi şey almamıştımGüle güle kullan canım
İnşallah canım inşallah Allah sağlıcakla kullandığınız günleri de görmeyi nasip etsinsağol canımmm, bebişim ilk eşyası, uğur getirsin :) daha hiç bi şey almamıştım
Cnm senin bilgin vardir doktor hala secemedigim icin kadin dogumcuma yazamiyorum şu an ben yarin 21 haftaya giriyorum hareketi hissediyorum ama ilcedeyim bi yaptiramadim asiyi acaba suresi gectimi yarin gitsem olurmu yapilabilirmi acaba 20+6yim bugunNe güzel Bilgi verdin canım şu sıra çoğumuz tetanoz aşısı olmaya başladık
Ben cumartesi günü gittim ptesi itibari ile fiyatlar 750 tl olacak demişlerdi.Siz ne zaman muayene olmuştunuz detaylı için bana 750 fiyat verildi merak ettim .
Yaparlar canım sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısını git orda vurul iğneni şifa olsun inşallah canımCnm senin bilgin vardir doktor hala secemedigim icin kadin dogumcuma yazamiyorum şu an ben yarin 21 haftaya giriyorum hareketi hissediyorum ama ilcedeyim bi yaptiramadim asiyi acaba suresi gectimi yarin gitsem olurmu yapilabilirmi acaba 20+6yim bugun
ne saçma hareketler, ne ayıp, siz hiç üzmeyin kendinizi, bildiğinizi okuyun, bu sizin en doğal hakkınızBugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacakBugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
O nasıl bı insan ya!Bugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
İmkanın varsa direkt izine gec canımBen de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?