2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadar asıl seminer sıkıntı yaa arkadaşlar sağ olsun maskeyi pek önemsemiyor öğretmenler odasında falan
Arkadaşlar o konuda dikkatli sağ olsunlar öğrenciler tehlikeli ilkokul temas. Kurmak istiyorlar sürekli

Merhaba guzel anneler. Bebek alisverislerine ne zaman basliyorsunuz. Besik yatak veya bebek arabasi alanlar resimleri ve tavsiyeleri paylassalar cok super olur
Canım benim ikinci gebelik kızımdan kalan beşik , bebek arabası filan var sadece cinsiyet Farklı olduğu için kıyafet ve bez alırım son zamanlarda daha başlamadım alışverişe yani
Evet doktor durum bildirir rapor veriyor bir de dilekçe yazıyorsun idari izne ayrılmak istiyorum diye bu kadar asıl seminer sıkıntı yaa arkadaşlar sağ olsun maskeyi pek önemsemiyor öğretmenler odasında falan
Yok artık iyi ki branşımdan ötürü okula gitmiyorum biz öğretmenler bile böyle davranırsak bu hastalık bitmez

Ben de tam bunu soracaktim size. Burda tek doz tetanoz asisi uygulaniyor ve 28inci haftada yapiliyormus dr oyle dedi. Neden trde 2 doz merak ediyorum. Bir sonraki randevum 6 temmuz, soracaagim yine doktora da.
Siz yurtdışında mıydınız? Sanırım siz daha önceden tetanoz aşısı olmuş olabilir misiniz?
Hamilelerde daha önce tetanoz aşısı olmamışlara 2 doz yapılıyormuş bizde , yoksa 1 dozmuş (ben 2015te bir tetanoz aşısı olmuştum, onu soracağım gidince sağlık ocağına).

Gozunuz aydin. Hayirli olsun darisi bizlere ins

Evet ingilteredeyim ben. Inanin hic hatirlmiyorum olup olmadigimi daha once o asiyi. Ama baska bir arkdsimdan da biliyorum daha once burda gebelik yasayan. O da 1 doz oldugunu soyledi. Sanirim ulkeler arasi asilar da farklilik gosteriyor.

Kızlar bir süredir ebebek sitesindeki anne yanı beşiklere bakıyordum, onların kendi markası baby plus safe side var, genelde yorumları çok olumlu. Demin baktım, 30% indirim kampanyası yapmışlar (1000 tl den 700tl ye inmiş), hemen sipariş verdim.
Başka düşünenler varsa diye paylaşmak istedim kampanyayı.
Bir de 100TL lik alışveriş yapana, bir anne sırt çantasını 30 TLye veriyorlar, o da bayağı güzel bi sırt çantası gözüküyor, onu da ekledim :)

Güle güle kullan canım

Ne güzel Bilgi verdin canım şu sıra çoğumuz tetanoz aşısı olmaya başladık
Cnm senin bilgin vardir doktor hala secemedigim icin kadin dogumcuma yazamiyorum şu an ben yarin 21 haftaya giriyorum hareketi hissediyorum ama ilcedeyim bi yaptiramadim asiyi acaba suresi gectimi yarin gitsem olurmu yapilabilirmi acaba 20+6yim bugun

Yaparlar canım sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısını git orda vurul iğneni şifa olsun inşallah canım

Bugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değişti Ben de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.

ne saçma hareketler, ne ayıp, siz hiç üzmeyin kendinizi, bildiğinizi okuyun, bu sizin en doğal hakkınız

Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak

O nasıl bı insan ya!
Ben idareciye zorlanıyorm dedım hocam niye gelıyosun ki sen onlıne devam et dedi
Ki 2 haftaya kadar hep heyet raporluydum
İnsan önce vicdan sahibi olmayı öğrenmeli
Hiç üzme kendını canım ya
Yarın birgün hiç görmeyecegın insanlar için kendını de bebişinide üzmeye değmez
Allah akıl fikir versin

Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak
İmkanın varsa direkt izine gec canım
Ki seni görüp sıkıntı yapamasınlar yada en azından sana yansıtamasınlar

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…