Canım henüz işte 24. Haftayı tamamlamadigim için izin durumum yok ama bakalım ben de bilmiyorum nasıl olacağını. Bi de memuriyetim yeni olduğu için şu ücretsiz izin durumlarından vs faydalanabiliyor muyum onu da bilmiyorum. İnşallah sıkıntı yaşamam ben de :)İmkanın varsa direkt izine gec canım
Ki seni görüp sıkıntı yapamasınlar yada en azından sana yansıtamasınlar
Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak
Ben de belediyede çalışacağım canım, doğrudur haklısın. Su an nasıl insanlarla karşılaşacagimi bilmiyorum. İnşallah güzel, merhametli insanlar olurlarCanım tamamen yöneticine bağlı maalesef, bir de tabii her kamu birimi böyle değil. Ben büyükşehir belediyesindeyim, resmen cadı kazanı burası. Önceden böyle şeyler hiç yaşamamıştık, hatta daha pandemi yokken ilk ayları bulantılı geçen ya da biraz daha bebeğiyle vakit geçirip öyle izinden dönmek isteyen arkadaşlara hep kolaylık sağlanmıştı, idare edildiler hiçbir rapor izin kullanmadan. Şimdiki dönem yönetim de değiştiği için her şey çok farklı ve insanlıktan uzak, o da bana denk geldi maalesef
Ben de aynı şeyi düşünüyorum imkan bulursan direkt izine geç derim.
Gözünüz aydınKızlar bugün benimde detaylı ultrasonum vardı. Çok şükür bişey çıkmadı. 24. Haftada şeker yüklemesi olacak. Ondan sonra testler bitiyor.çok şükür. Oğluşum 449 gr olmuş gittikçe büyüyordetaylı ya girecek olan herkes güzel haberler alır inşallah
Ben de belediyede çalışacağım canım, doğrudur haklısın. Su an nasıl insanlarla karşılaşacagimi bilmiyorum. İnşallah güzel, merhametli insanlar olurlar
Ewet canım karından. Yarım saati geçti. Tek tek bütün organlarına bakıldı. Damarlara baktı. Kemikleri falan saydı. Çok teferruatlı. Göğsümün altından kasıklarıma kadar her noktayı gezdirdi ultrason aletini. Bebek inanılmaz yayık durumdaGözünüz aydınbende haftaya idi randevum çarşamba gününe aldım yine karından mı yapılıyor ne kadar sürede yapıldı acaba ?
Hayırlı olsun canım darısı başımıza. Benim daha 4 haftam var, bu hafta da işe gidip kalan son 3 haftayı yıllık izinle geçiricem. Şu işe geldiğim iki haftayı bile burnumdan getirdiler, yok neden bu kadar rapor alıyormuşum bilmem ne... Keşke rapor almayıp işe gelerek bunların üstüne kussaydım, anlarlardı o zaman neden rapor aldığımı.
Canım ben park yatak Kraft Callipso aldım, ilk aylar için de beşik kardeşimde vardı onunkini kullanıcam. O olmasaydı kesin anne yanı olanlardan alırdım ama (Chicco next2me tarzı bir şey), kullanıp da memnun olmayan duymadım.
Bebek arabası alırken önceliklerini ve nasıl kullanacağını belirlersen daha kolay olur çünkü herkesin kullanma alanı, şekli farklı. Her yere arabayla gideceksen, bebek arabasını gittiğin yerde kullanacaksan hafifliği çok önemli olmayabilir atıyorum. Ben havalar müsait oldukça bebeği alıp alıp dışarıda yürüyüş yapmak istiyorum, o yüzden hafif kolay katlanır ve katlanınca az yer kaplayan bir model baktım mesela. Daha almadım ama sanırım Bagi Quickfold alıcam.
Kıyafet de yine yeğenlerimden bir hurç dolusu bebek kıyafeti kaldı, o yüzden çok az aldım daha da almayacağımYenidoğan hastane seti bir 5’li bir de 10’lu aldık, ikisi de Lcwaikiki’den. Onun dışında bir sürü zıbını var o yüzden daha almayacağım.
Öyle canım özellikle biz kadınların uğradığı mobbing bitmiyor süt iznimi bile doğru düzgün kullanamadım yasal hakkım sonuçta yönetmelikte annenin istediği saatlerde kullanır yazdığı halde onlar kendi keyfine göre ayarlamak istediBugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
Darısı başıma canim. Ben de cuma doktorumdan yazı alıp idari izne başvuracağım. Umarim kaldirmazlarMerhaba kızlar. Ben bugün idari izne ayrıldım. Öğretmenim, idarem canlı derslere de girmezsin dedi. Telafi eğitim falan diyorlar bilmiyorum nasıl olacak ama dilekçeyi verdiğim için idarem beni çağırmaz gibi geldi. İzin bekleyenlerin de yolunda gider işler inşallah
Ya özelde çalışanlar napsın 32. Haftaya kadar çalışıyoruz birde masraflar sonra işe dönemeyecek olmakta eklenince çalışabildiğim kadar çalışayım oluyor benimde bel ağrısı olmaya başladı ara ara yokluyor kıpırdayamıyorum resmen gittiği yere kadar dişimi sıkayım diyorum bakalım
Benim de beşik ablamdan geliyor ama ekstra park yatak almalı mıyım bilmiyorum, siz neden aldınız tam olarak kullanım alanı nedir? (Beşiğimiz geniş ve anne yanı)
Yok canım niye korksun ya benim kızım bi tek hareket eden sesli oyuncaklardan korkmuştuKızlar merhaba! Kızımın ilk hediyesi ve oyuncağı.. ilk’ler çok değerliymişama evde büyükler çocuk korkar diyorlar. Sizce korkar mı?
Asil kendileri suistimalci personelin son damla kanina kadar somurmek istiyolar. Hic takma kafana catir catir kullan hakkiniBugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
Çok teşekkür ederim canım, amin amin inşallahAllah merhametli insanlarla tanıştırsın seni canım, hayırlı olsun işin. Zaten kısa süre içinde izine çıkacaksın ama belediyelerde babana bile güvenme tek söyleyeceğim buBen 11 yıl çalıştım, belediyeler siyasi ortamlar olduğu için insanı gerçekten bazen çok zorluyor, hele ki bu işlerle hiç alakan yoksa. İnşallah güzel insanlara denk gelirsin
Bence de ya korkunç değil kiYok canım niye korksun ya benim kızım bi tek hareket eden sesli oyuncaklardan korkmuştu
Benim de haftaya inşallah çok merak ediyorum yaa. Bebek nasıl duruyor canım, dikey mi yatay miEwet canım karından. Yarım saati geçti. Tek tek bütün organlarına bakıldı. Damarlara baktı. Kemikleri falan saydı. Çok teferruatlı. Göğsümün altından kasıklarıma kadar her noktayı gezdirdi ultrason aletini. Bebek inanılmaz yayık durumda
4boyutlu görebiliyor diye biliyorum. Makine kalitesinden çok bakan doktor perinatalog oluyor ve çok detaylı inceliyor. Benm de yaklaşık yarım saat sürdü.Kizlar bu detaylı ultrasonda doktorun makineside daha mı kaliteli oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?