2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İmkanın varsa direkt izine gec canım
Ki seni görüp sıkıntı yapamasınlar yada en azından sana yansıtamasınlar
Canım henüz işte 24. Haftayı tamamlamadigim için izin durumum yok ama bakalım ben de bilmiyorum nasıl olacağını. Bi de memuriyetim yeni olduğu için şu ücretsiz izin durumlarından vs faydalanabiliyor muyum onu da bilmiyorum. İnşallah sıkıntı yaşamam ben de :)

Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak

Canım tamamen yöneticine bağlı maalesef, bir de tabii her kamu birimi böyle değil. Ben büyükşehir belediyesindeyim, resmen cadı kazanı burası. Önceden böyle şeyler hiç yaşamamıştık, hatta daha pandemi yokken ilk ayları bulantılı geçen ya da biraz daha bebeğiyle vakit geçirip öyle izinden dönmek isteyen arkadaşlara hep kolaylık sağlanmıştı, idare edildiler hiçbir rapor izin kullanmadan. Şimdiki dönem yönetim de değiştiği için her şey çok farklı ve insanlıktan uzak, o da bana denk geldi maalesef

Ben de aynı şeyi düşünüyorum imkan bulursan direkt izine geç derim.

Reactions: The
Ben de belediyede çalışacağım canım, doğrudur haklısın. Su an nasıl insanlarla karşılaşacagimi bilmiyorum. İnşallah güzel, merhametli insanlar olurlar

Gözünüz aydın bende haftaya idi randevum çarşamba gününe aldım yine karından mı yapılıyor ne kadar sürede yapıldı acaba ?

Ben de belediyede çalışacağım canım, doğrudur haklısın. Su an nasıl insanlarla karşılaşacagimi bilmiyorum. İnşallah güzel, merhametli insanlar olurlar

Allah merhametli insanlarla tanıştırsın seni canım, hayırlı olsun işin. Zaten kısa süre içinde izine çıkacaksın ama belediyelerde babana bile güvenme tek söyleyeceğim bu Ben 11 yıl çalıştım, belediyeler siyasi ortamlar olduğu için insanı gerçekten bazen çok zorluyor, hele ki bu işlerle hiç alakan yoksa. İnşallah güzel insanlara denk gelirsin

Gözünüz aydın bende haftaya idi randevum çarşamba gününe aldım yine karından mı yapılıyor ne kadar sürede yapıldı acaba ?
Ewet canım karından. Yarım saati geçti. Tek tek bütün organlarına bakıldı. Damarlara baktı. Kemikleri falan saydı. Çok teferruatlı. Göğsümün altından kasıklarıma kadar her noktayı gezdirdi ultrason aletini. Bebek inanılmaz yayık durumda

Benim de beşik ablamdan geliyor ama ekstra park yatak almalı mıyım bilmiyorum, siz neden aldınız tam olarak kullanım alanı nedir? (Beşiğimiz geniş ve anne yanı)

Ya özelde çalışanlar napsın 32. Haftaya kadar çalışıyoruz birde masraflar sonra işe dönemeyecek olmakta eklenince çalışabildiğim kadar çalışayım oluyor benimde bel ağrısı olmaya başladı ara ara yokluyor kıpırdayamıyorum resmen gittiği yere kadar dişimi sıkayım diyorum bakalım

Öyle canım özellikle biz kadınların uğradığı mobbing bitmiyor süt iznimi bile doğru düzgün kullanamadım yasal hakkım sonuçta yönetmelikte annenin istediği saatlerde kullanır yazdığı halde onlar kendi keyfine göre ayarlamak istedi

Darısı başıma canim. Ben de cuma doktorumdan yazı alıp idari izne başvuracağım. Umarim kaldirmazlar

Allah yardımcın olsun canım, özelde de çalıştım iş hayatı her türlü kadınlar için zor (daha doğrusu zorlaştırılıyor). Eşimin kardeşi de 37. haftaya kadar çalıştı. Servis vs yoktu kız 3 vesait gidiyordu işe ve kocaman göbeğini görmelerine rağmen kimse yer vermiyordu hep ayakta gitti geldi Allah bu durumlardaki herkesin yardımcısı olsun...

Benim de beşik ablamdan geliyor ama ekstra park yatak almalı mıyım bilmiyorum, siz neden aldınız tam olarak kullanım alanı nedir? (Beşiğimiz geniş ve anne yanı)

Canım park yatak başta çok gerekmiyor, ben artık beşiğe sığmayacağı zamanlar için aldım, annemler almak isteyince itiraz etmedim daha doğrusu Mobilya büyüyen beşik/yataklardan almak istemedim, beşikten sonra park yatakta yatırırım sonrasında da normal çocuk yatağı alırım artık diye düşündüm. Bence senin şu an bir şey almana gerek yok, ileride ihtiyaç olunca bakarsın.

Asil kendileri suistimalci personelin son damla kanina kadar somurmek istiyolar. Hic takma kafana catir catir kullan hakkini

Çok teşekkür ederim canım, amin amin inşallah

Benim de haftaya inşallah çok merak ediyorum yaa. Bebek nasıl duruyor canım, dikey mi yatay mi çok saçma bir soru oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…