- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
Ben de baykuş aldım geçenlerde oyuncak olarakKızlar merhaba! Kızımın ilk hediyesi ve oyuncağı.. ilk’ler çok değerliymişama evde büyükler çocuk korkar diyorlar. Sizce korkar mı?
Benim de cuma günüydü detaylım. Yaklaşık yarım saat sürdü bebeğin pozisyonunu çok göremedim ama burun kemiğini göremeyince yürüttü beni 25 dk sonra tekrar girdim ve ölçüme öyle devam edebildi. Daha çok bölge bölge ölçüm yaptığı için en sonunda bütününü gösterdi banaBenim de haftaya inşallah çok merak ediyorum yaa. Bebek nasıl duruyor canım, dikey mi yatay miçok saçma bir soru oldu ama
Kıyafette bile ayıcıklı filan şeyler alma diyeceklerdir daha durBence de ya korkunç değil ki
Anladım canım şimdiye kadar hep yatay duruyordu sanki ama şu an bilmiyorum merak ediyorumBenim de cuma günüydü detaylım. Yaklaşık yarım saat sürdü bebeğin pozisyonunu çok göremedim ama burun kemiğini göremeyince yürüttü beni 25 dk sonra tekrar girdim ve ölçüme öyle devam edebildi. Daha çok bölge bölge ölçüm yaptığı için en sonunda bütününü gösterdi bana
Gerçekten kendileri suistimalci yaa. Devlet hak vermiş kullanıcaz tabii ki. Benim önceki müdürüm de biraz seninki gibiydi her şeye laf söylerdi ama kendisi öğlen gelirdi işe onlara farklı işliyor. Sen takma kafana sonuna kadar kullan bence.Bugün müdürüm 24. haftada idari izine çıkacağımı öğrenince bana suistimalci demiş, devletin verdiği hakkı kullanmanın tanımı bu oldu işte. Neyse ki daha sonra istifa edeceğim de kurtulacağım bunlardan, şu iki hafta hem bana hem bebeğime yaşattıkları stresi anlatamam, resmen çocuğun hareketleri bile değiştiBen de içimi dökmek istedim kızlar, inşallah çocuğa çok bir etkisi olmamıştır bu dönemin. Dışarıdan kamuda çalışmak rahat sanılıyor da içi beni dışı seni yakıyor işte maalesef.
Gitmeden 657 oku bence haklarını öğren yoksa nasılsa aday diye sömürebilirler. En azından izinleri bir öğren git derim ben. Ücretsiz izini de asil memur olmayanlar alabiliyor mu bilmiyorum ama o süre memuriyet süresine işlemiyor diye hatırlıyorum.Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak
Bacakları kasıklarımın oradaydı kafası karnıma doğru dikeydir heralde ama ekranda yatay gözüküyorBenim de haftaya inşallah çok merak ediyorum yaa. Bebek nasıl duruyor canım, dikey mi yatay miçok saçma bir soru oldu ama
Ben varım canım, 11 aylık erkek kedim var.Evinde kedisi olan var mı kızlar?
Yürüyünce pozisyonu değişti mi canım bebeğin nerede yürüdün?Benim de cuma günüydü detaylım. Yaklaşık yarım saat sürdü bebeğin pozisyonunu çok göremedim ama burun kemiğini göremeyince yürüttü beni 25 dk sonra tekrar girdim ve ölçüme öyle devam edebildi. Daha çok bölge bölge ölçüm yaptığı için en sonunda bütününü gösterdi bana
Dışarı çıkıp yürüdüm 15 dk sonra tekrar doktorun yanına girdim ve pozisyon değişmişti doktor hemen gördü burun kemiğini. Başınıza böyle bir duru. Gelirse endişelenmeyin gayet normalmışYürüyünce pozisyonu değişti mi canım bebeğin nerede yürüdün?
WarEvinde kedisi olan var mı kızlar?
benim normal kontrolüm vardı doktorum detaylı gibi 30 dakika bakıyor bugun pozisyondan dolayi net goremedigi birsey vardi ama detaylı randevusu da almamı istemisti onceden.detayli ya gittiginizde benim bugun pozisyondan net goremedigimi bakmalarini soylersiniz dedi biraz endislenmistim sagolun.ama normal kontrol oldugu icin oyle yurume vs yapip tekrar bakmadik.Dışarı çıkıp yürüdüm 15 dk sonra tekrar doktorun yanına girdim ve pozisyon değişmişti doktor hemen gördü burun kemiğini. Başınıza böyle bir duru. Gelirse endişelenmeyin gayet normalmış
Son iki seferdir benim doktorum detaylı gibi uzun bakıyor geriliyorum tek tek herşeyi sayarkenYürüyünce pozisyonu değişti mi canım bebeğin nerede yürüdün?
Ay nolur olmasın yaaKızlar işçi ve memurlara aşı çıkmış. Şimdi herkes aşı olacak diye 24 hafta izinleri iptal ederler mi ki?
Maşallah. Bebekten sonra nasıl olacak çok merak ediyorum canım, o yüzden sordumWar9 yildir birlikteyiz melegimle
Benim de iki disi kedim var canım. Doğumdan sonra nasıl olacağını merak ediyorum, inşallah güzel anlaşırlarBen varım canım, 11 aylık erkek kedim var.
Temmuzda bence idari izinlerin çoğu iptal olacak 60 yaş üstü bile başlayabilir. Bu ay çoğu kişi aşılanacakmış. Hakkımızda hayırlısı.Ay nolur olmasın yaa
Yok yok hiç tedirgin olmayın tamamen pozisyonuyla alakalıymış. Yürüyünce değişmişti ve rahatlıkla görebildi. Tek tek organlara bakarken ben de çok gerildim ama ara ara her şey yolunda gayet iyi diye yorumlar yaptı o beni biraz rahatlattıbenim normal kontrolüm vardı doktorum detaylı gibi 30 dakika bakıyor bugun pozisyondan dolayi net goremedigi birsey vardi ama detaylı randevusu da almamı istemisti onceden.detayli ya gittiginizde benim bugun pozisyondan net goremedigimi bakmalarini soylersiniz dedi biraz endislenmistim sagolun.ama normal kontrol oldugu icin oyle yurume vs yapip tekrar bakmadik.
Cok sagol cnm 21. Haftada yapiliyo degilmi sorun olmaz nette 20ye kadar yaziyodaYaparlar canım sağlık ocağı yapıyor tetanoz aşısını git orda vurul iğneni şifa olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?