2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de haftaya inşallah çok merak ediyorum yaa. Bebek nasıl duruyor canım, dikey mi yatay mi çok saçma bir soru oldu ama
Benim de cuma günüydü detaylım. Yaklaşık yarım saat sürdü bebeğin pozisyonunu çok göremedim ama burun kemiğini göremeyince yürüttü beni 25 dk sonra tekrar girdim ve ölçüme öyle devam edebildi. Daha çok bölge bölge ölçüm yaptığı için en sonunda bütününü gösterdi bana

Reactions: The
Anladım canım şimdiye kadar hep yatay duruyordu sanki ama şu an bilmiyorum merak ediyorum

Gerçekten kendileri suistimalci yaa. Devlet hak vermiş kullanıcaz tabii ki. Benim önceki müdürüm de biraz seninki gibiydi her şeye laf söylerdi ama kendisi öğlen gelirdi işe onlara farklı işliyor. Sen takma kafana sonuna kadar kullan bence.
Ben de kamuda çalışmaya başlayacağım evrak islerimle uğraşıyorum. O kadar korkuyorum ki bu muameleyi yaşamaktan.. Bir de hiç başlamadım ya direk izin almam muhtemelen çok sıkıntı olacak
Gitmeden 657 oku bence haklarını öğren yoksa nasılsa aday diye sömürebilirler. En azından izinleri bir öğren git derim ben. Ücretsiz izini de asil memur olmayanlar alabiliyor mu bilmiyorum ama o süre memuriyet süresine işlemiyor diye hatırlıyorum.

Yürüyünce pozisyonu değişti mi canım bebeğin nerede yürüdün?

Yürüyünce pozisyonu değişti mi canım bebeğin nerede yürüdün?
Dışarı çıkıp yürüdüm 15 dk sonra tekrar doktorun yanına girdim ve pozisyon değişmişti doktor hemen gördü burun kemiğini. Başınıza böyle bir duru. Gelirse endişelenmeyin gayet normalmış

benim normal kontrolüm vardı doktorum detaylı gibi 30 dakika bakıyor bugun pozisyondan dolayi net goremedigi birsey vardi ama detaylı randevusu da almamı istemisti onceden.detayli ya gittiginizde benim bugun pozisyondan net goremedigimi bakmalarini soylersiniz dedi biraz endislenmistim sagolun.ama normal kontrol oldugu icin oyle yurume vs yapip tekrar bakmadik.

İşçi ve memurlara yarından itibaren aşı hakkı verilecekmiş olacak olan var mı o kadar aklım karışık ki

Yok yok hiç tedirgin olmayın tamamen pozisyonuyla alakalıymış. Yürüyünce değişmişti ve rahatlıkla görebildi. Tek tek organlara bakarken ben de çok gerildim ama ara ara her şey yolunda gayet iyi diye yorumlar yaptı o beni biraz rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…