- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Geçen bir arkadaş tek doz olacağını doğuma az kala olacağını filan yazmıştı yurt dışında mıydı ki acep ?Cok sagol cnm 21. Haftada yapiliyo degilmi sorun olmaz nette 20ye kadar yaziyoda
İki kedim bir köpeğim var evdeEvinde kedisi olan var mı kızlar?
Ben de merak ediyorum. Kedisi olan arkadaslarimdan bebegi olanlar war. Hepsinde de kediler bebekten uzak durdu aglayinca fln kacip gidiyolardi. Sorun olcagini h8c sanmiyorum. Ins ii anlasirlar oyun fln oynarlarMaşallah. Bebekten sonra nasıl olacak çok merak ediyorum canım, o yüzden sordum
Cok sagol cnm 21. Haftada yapiliyo degilmi sorun olmaz nette 20ye kadar yaziyoda
İyi de herkes bir anda asılanamaz ki ciksa dahi.. Bilmiyorum yaTemmuzda bence idari izinlerin çoğu iptal olacak 60 yaş üstü bile başlayabilir. Bu ay çoğu kişi aşılanacakmış. Hakkımızda hayırlısı.
Hayırlı olsun canım. Bencede yok ya ne korkcakBen de baykuş aldım geçenlerde oyuncak olarakbence çok tatlı sizinki de, korkacak bir şey yok
Ay maşallah, birine talip çıkabiliriz aslında oğluşumuzaBenim de iki disi kedim var canım. Doğumdan sonra nasıl olacağını merak ediyorum, inşallah güzel anlaşırlar
Herkese herşeyi beğendirmiyorsun maalesef neyinden korksun beşiğinin içine koyarım gördükçe alışırKıyafette bile ayıcıklı filan şeyler alma diyeceklerdir daha dur
Ben de bu cevabı arıyordumSen nete bakma canım ben de 27’de yaptırıcam. Sorduğum iki doktor da istediğin zaman yaptırabilirsin öyle bir sınır yok dedi, kadın doğum uzmanın 27 ve 31’de yaptırmamı söylediği için o şekilde yaptırıcam ben de.
Ah valla ne güzel olmuşBen de bu cevabı arıyordum
Benim öğretmen olmamdan kaynaklı vardır ama bakmadım dahaKızlar sanırım hamilelere aşı hakkı gelmiş, sağlık ya da kamu çalışanı olmasa da herkese gelmiş diye okudum. Bir doğruluk payı var mı acaba, e nabız da aşısı gözüken ya da bilgisi olan var mı?
Az önce Bi topikte gördüm de, baktım ama henüz gözlükmüyor bende. Geldiyse bile gözükür sanırım birkaç güne, e nabız çökmüş çünkü.Benim öğretmen olmamdan kaynaklı vardır ama bakmadım daha
Giremezmişiz istesekte yaniAz önce Bi topikte gördüm de, baktım ama henüz gözlükmüyor bende. Geldiyse bile gözükür sanırım birkaç güne, e nabız çökmüş çünkü.
Tek şartı var aslında, ikinci dozun doğumdan 2 hafta önce olması gerekiyor (antikorlar 2 haftada oluştuğu için). Sanırım erken doğum olabilir diye daha erkenden yaptırıyorlar.Sen nete bakma canım ben de 27’de yaptırıcam. Sorduğum iki doktor da istediğin zaman yaptırabilirsin öyle bir sınır yok dedi, kadın doğum uzmanın 27 ve 31’de yaptırmamı söylediği için o şekilde yaptırıcam ben de.
Evet benimkiler de bebeklere aynı tepkileri veriyorlarAy maşallah, birine talip çıkabiliriz aslında oğluşumuza
Kediler çok hisli varlıklar. Bizim kedimiz mesela erkek ve inanılmaz oyuncu. Büyüklerle filan oynarken bazen oyunun dozunu kaçırıp çizebiliyor bizi. Ama bebek/Çocuk görsün asla dokunmaz, zarar vermez, koklar merakla. Kesinlikle bebek ve çocuklara zarar verdiklerini görmedim şuana kadar. Benim kedi bir gün durup dururken gelip patisiyle karnımı okşamaya başlamıştı çok duygulanmıştım.Bence güzel anlaşır, arkadaş olurlar.
Tek şartı var aslında, ikinci dozun doğumdan 2 hafta önce olması gerekiyor (antikorlar 2 haftada oluştuğu için). Sanırım erken doğum olabilir diye daha erkenden yaptırıyorlar.
Bu arada ben de tetanozu kaçırdım, şimdi de covid aşısı olduğum için yaptıramıyorum, 25.haftada olacağım ilk dozu ben de ondan ötürü, sonra da 29-30.haftada 2.doz.
İnşallah zamanında doğum yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?