2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eşimde şu an yurtdışında covid aşısı oluyor whatsapp tan sesli aramada dinliyorum allerjik reaksiyon durumunuz var mı diyor hangi kolunuzdan olmak istersiniz diye sordu solak olduğu için sağdan vuracak 2-3 gün bazı yan etkiler için doliprane yani ağrı kesici önerdi dinlenin vs dedi baya konuştu doktor dokuman doldurdu bu kadar konuşunca korktum herkese şifa olsun inşallah bu aşılar.15 dakikada orada bekleyecek aşıdan reaksiyon oluşursa diye.

İnşallah bi sıkıntı yaşamaz canım şifa olsun

Ben birşey olacağını sanmam ama yine de dikkatli olmakta fayda var canım onlar bebekleri bizden daha çok koruyor sıpalar
Kedilervekitaplar canım senin çatlaklar ne durumda? Kırmızı olanlar geçti mi
Geçmedi canım nerdeeaksine göğüslerimdekiler çoğaldı, kalçada da oluşmaya başladı. Göbekte henüz yok bakalım sen ne durumdasın canım?

Merhaba, hangi aşıyı oluyor acaba?

Canım bol bol nemlendir. Ben zeytinyağıni falan boca ediyorum valla artık. Çok şükür şimdilik bir şey yok ama olmasından korkuyorum, eskiden kalan kalcamda çatlaklarım var çünkü hiç memnun değilim asla geçmiyor lazer Vs dışında

Göğüslerim harita gibi oldu zaten kantaron ve çatlak yağı sürüyorum dönüşümlü ama vücudum yapısal olarak çatlamaya çok müsait. Benimde eskiden kalan çatlaklarım var, beyaz beyaz duruyorlar.

Kantaron demişken emzirme döneminde göğüs ucu çatlağına kantaron kullanmayın yazıyordu bebekleri zehirleme ihtimali varmış sürenler de iyice temizledikten sonra emzirsin diye okumuştum

Ben ikinci dozu olacağım. Bana şeker yüklemesinden bahsetmediler. Gerekli mi bu durum? Bebek için önemli mi hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili.

Covid aşısı konusunda konusuldu mu çok bilmiyorum ama ne yapmayı düşünüyorsunuz o kadar kararsızım ki . Doktorum olabilirsin dedi ama bir çok doktorda sizin insiyatifinize bırakıyoruz diyince bende bir ürktüm belirsizlik çok fena

Reactions: The
Ben olmayacağım canım. Daha önce de yazmıştım doktor ileri vadedeki etkilerini bilmiyoruz, bebek doğduktan beş yıl sonra da bir etkisini görebiliriz yeterli veri yok dedi. Ben olmayi düşünmüyorum. Olanlara şifa olsun inşallah

Ben ikinci dozu olacağım. Bana şeker yüklemesinden bahsetmediler. Gerekli mi bu durum? Bebek için önemli mi hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili.
sekerli bisey icirip oyle yapiyorlarmis bazi kisiler kusuyormus onu yapamiyorlarmis o nedenle diye okumustum forumda

Bakılmış haklısınız negatif çıkmış ne demek bu?
Kan uyuşmazlığı sıkıntısı olmamış. Şuanda olumsuz biley yok demek. Benim pazar günü minik bi kahve lekem geldi. Doktora gittim. Sebep bulunamadı. Tekrar indirekt coomb bakıldı negatif. Açıklaması şöyle oldu.
Eğer vücutta kan uyuşmazlığı sorunu ortaya çıksaydı senin hücrelerin bebeğin kan hücrelerini prçalamaya başlayacaktı ve maalesef sonuçları kötü olacaktı.
Negatif çıkması şuanda sıkıntı yok demek ama kan uyuşmazlığı da olabilir.
Normalde 28 hafta dedi galiba kan uyuşmazlığı iğnesi yapılırmış. Bir de doğumdan hemen sonra yapılırmış. Ben kürtajımdan sonra olmuştum. Pazar günü yaşadığım sebebi bulunamayan lekelenme için önlem amaçlı kan uyuşmazlığı iğnesini yaptılar bikaç hafta erken dahi olsa.
İlişki olmuştu ondan lekelendim bence ama doktorlar risk almadılar.

pfizer biontehc oldu
bir şey olmaz, korkmayın, onlar önlem olarak söylüyorlardır. Astrazeneca aşısı çok daha fazla yan etkisi olan bir aşı, biontech'in öyle çok fazla yan etkisi olmuyor, endişelenmeyin.
İngiltere'de yaşayan bir arkadaşım eşiyle astrazeneca oldular, acayip ateşlendiler, her yerleri ağrıdı, bayağı grip gibi oldular 1-2 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…