haklisiniz herkes ister ama benim annemin psikolojik sorunlari var zamaninda doktor da beni uyarmisti cok vakit gecirmemem icin beni kotu etkileyebilecegini soylemistiBende uzun süre kalmayı kaldıramam da en azından 10 gün ben kendime gelene bebeğin bezini bağlamayı öğrenene kadar annemin gündüzleri yanımda olmasını isterim ya
İnşallah evime yakın içime sinen bir doktor bulabilirim canımDepresyon değil kesinlikle bende olsam bende düşünürdüm bunları haklısın düşünmekle ama ne bileyim bana genel olarak anne evide olsa başka bir evde kalmakta zor gelirdi kalacağın yere yakın bir doktor araştırması yapıp anneni yanına çağırsan da rahat olabilir aslında
Özel durumlar tabiki herşeyi değiştirir aslında en mantıklısı eşle beraber halledebilmek herşeyi daha çabuk oturtmak mümkün o zaman diye düşünüyorum ama benim eşimle biraz zor olduğundan annem mutlaka olsun istiyorumhaklisiniz herkes ister ama benim annemin psikolojik sorunlari var zamaninda doktor da beni uyarmisti cok vakit gecirmemem icin beni kotu etkileyebilecegini soylemisti
İnşallahİnşallah evime yakın içime sinen bir doktor bulabilirim canım
Ay Allah razı olsun nickini hatırlayamamıştımSanirim o benim. Evet ingiltereden bildiriyorum :) 28. Haftada dedi aile hekimim ve tek doz
FransaBen de pfizer oldum ama bana hicbir sey doldurtmadilar ya da imza attirmadilar. Hangi ulkedeydi esiniz?
Imza atıp bisey doldurdular mi bilmiyorum ama çok konuştu doktor öncesinde sorular sordu vs sanırım o sırada bi form doldurmuştur direk sohbet gibi değilse sonrada hemşire aşı vurduBen de pfizer oldum ama bana hicbir sey doldurtmadilar ya da imza attirmadilar. Hangi ulkedeydi esiniz?
Valla canım ben 4 ay boyunca zaten hep yattım. Birde vajina bölgesindede cıktı ondan baya korkuyorum. Sizdedemi oluştu varisVarisin bi sebebi var mı acaba ayakta kalmaktan vs mi oluşuyor yoksa kendiliğinden
Canım benim ilk doğumda kv vardı. Şimdiki aklım olsa asla çağırmazdim anne gibi olmuyorKlasik kayınvalide düşüncesi, kv varken anneye mi gidilirmiş der kesin. Ben istesem direnip annemde kalırım ama eşimde sanırım biraz kendi evlerinde kalma taraftarı, evleri geniş ve büyük, oda imkanı olduğu için. Annemlerin evi küçük olduğu için mutlaka bir bahane bulup eşimi de etkiler diye düşünüyorum.bende sırf bu dediklerini düşündüğüm için sezeryan bile olsa kendi evimde mi dursam, annem yanıma gelir diye düşünüyorum. Kafam çok dolu, ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum.
Bende 45le hamile kaldım, çokta zor kilo alan bir yapım vardı ama 52yi gördüm tartıda 24 haftada. Artık tartılmaya korkuyorumKızlar merhaba 22+5günlüğüm ama fazla kilo alıyorum sanki gebelikten öncede vücüdum baya kiloya elverişliydi ama gebeliğimde risklerim olduğu için ve kalçam çok fazla tutulduğu için yürüyüş yapamıyorum ve çok az yememe rağmen alıyom kiloama bazen canım çikolatalı gofret istiyor bazen değil hatta bu aralar sürekli istiyor
Valla kayınvalideler baldan tatlı olsa da yine Bi sıkıntı çıkarıyor sanırım.Canım benim ilk doğumda kv vardı. Şimdiki aklım olsa asla çağırmazdim anne gibi olmuyor
yok bende olusmadi ama merak ettimValla canım ben 4 ay boyunca zaten hep yattım. Birde vajina bölgesindede cıktı ondan baya korkuyorum. Sizdedemi oluştu varis
Farklı bir hastanede çekildim doktoruma götürmem için rapor verdiler canımkizlar detayli ultrasonun sonunda bilgilerin yazili oldugu bir kagit ve ya cd veriliyor mu
Ya bnde 54le hamile kaldım 62olmuşm üstelik çokda dikket etmeme rağmen psikolojim bozulduende 45le hamile kaldım, çokta zor kilo alan bir yapım vardı ama 52yi gördüm tartıda 24 haftada. Artık tartılmaya korkuyorum
Bana vermediler ayrıntılı usgden sonra doktora çıkın dedi doktorun bilgisayarına gönderdi herhldekizlar detayli ultrasonun sonunda bilgilerin yazili oldugu bir kagit ve ya cd veriliyor mu
Happy mom uygulamasında geçen okudum şimdiye kadar 5 buçuk ile 8 buçuk arasında kilo almış olmanız normaldir diyeYa bnde 54le hamile kaldım 62olmuşm üstelik çokda dikket etmeme rağmen psikolojim bozuldu
Hastane Farklı olunca isteyince veriyorlar canımBana vermediler ayrıntılı usgden sonra doktora çıkın dedi doktorun bilgisayarına gönderdi herhlde
Canım sen detaylıya hangi hastanede girdin ve hangi doktor bende bu hafta gireceğimFarklı bir hastanede çekildim doktoruma götürmem için rapor verdiler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?