2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende uzun süre kalmayı kaldıramam da en azından 10 gün ben kendime gelene bebeğin bezini bağlamayı öğrenene kadar annemin gündüzleri yanımda olmasını isterim ya
haklisiniz herkes ister ama benim annemin psikolojik sorunlari var zamaninda doktor da beni uyarmisti cok vakit gecirmemem icin beni kotu etkileyebilecegini soylemisti

İnşallah evime yakın içime sinen bir doktor bulabilirim canım

haklisiniz herkes ister ama benim annemin psikolojik sorunlari var zamaninda doktor da beni uyarmisti cok vakit gecirmemem icin beni kotu etkileyebilecegini soylemisti
Özel durumlar tabiki herşeyi değiştirir aslında en mantıklısı eşle beraber halledebilmek herşeyi daha çabuk oturtmak mümkün o zaman diye düşünüyorum ama benim eşimle biraz zor olduğundan annem mutlaka olsun istiyorum

Kızlar merhaba 22+5günlüğüm ama fazla kilo alıyorum sanki gebelikten öncede vücüdum baya kiloya elverişliydi ama gebeliğimde risklerim olduğu için ve kalçam çok fazla tutulduğu için yürüyüş yapamıyorum ve çok az yememe rağmen alıyom kiloama bazen canım çikolatalı gofret istiyor bazen değil hatta bu aralar sürekli istiyor

Ben de pfizer oldum ama bana hicbir sey doldurtmadilar ya da imza attirmadilar. Hangi ulkedeydi esiniz?
Imza atıp bisey doldurdular mi bilmiyorum ama çok konuştu doktor öncesinde sorular sordu vs sanırım o sırada bi form doldurmuştur direk sohbet gibi değilse sonrada hemşire aşı vurdu

Canım benim ilk doğumda kv vardı. Şimdiki aklım olsa asla çağırmazdim anne gibi olmuyor

Bende 45le hamile kaldım, çokta zor kilo alan bir yapım vardı ama 52yi gördüm tartıda 24 haftada. Artık tartılmaya korkuyorum
Canım benim ilk doğumda kv vardı. Şimdiki aklım olsa asla çağırmazdim anne gibi olmuyor
Valla kayınvalideler baldan tatlı olsa da yine Bi sıkıntı çıkarıyor sanırım.

Reactions: The
Kedilervekitaplar canım bence kv de hem dr hemde senin rahat edeceğin açıdan rahatmış orda yapman senin daha kolay toplanmanı sağlar.. Annende yakınmış oda gelir yardım eder çabucak toparlanırsın.. Doğum şekli son ana kadar belli olan bi şey değil maalesef herşey normale doğru giderken Allah korusun beklenmedik bi Durum olur sezeryan olursun önemli sağlıkla dünyaya gelmeleri. Ben olsam tek başıma bilmediğim bi yerde olmaktansa kv evini tercih ederdim..Bende doğumu kv de yaptım yakın bi ilçedeydik biz gerçi 10 gün kaldım sonra kendi evime gitti.İnşallah gönlüne göre güzel bir karar verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…