2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar 24 hafta 32 hafta arası idari izin kalkarsa aşı mı vurulacaksınız Yoksa memurlar hep aşılı olacak ve dikkat etmeyecekler risk altında olacağız kararınız nedir. 21 inde bakanlar kurulu toplanacak karar verilecek

Reactions: The
Canım sen detaylıya hangi hastanede girdin ve hangi doktor bende bu hafta gireceğim
Üniversitede canım, şehir hastanesinde bir perinatolog var randevu ile bakıyor bi türlü düşüremedim randevuyu. üniversitede giriş yapıp muayene olup doktor isteyecek sanıyordum direkt verdiler randevuyu geç olmadan sen de al, şehir hastanesindeki perinatoloji bölümüne randevu bulursan daha iyi olur, Metin ilgeç 450 liraya bakıyor detaylıya Buhara’da var mı bilmiyorum

Benim detaylıyı doktorum yaptığını söyledi zaten canım fetal eko için üniversite hastanesinde Atakan beye yönlendirdi sen şimdi Metin bey mi gittin

Tekrar okuyunca anladım sen Metin beye gittin ama beni Atakan beye yönlendirdi iyi mi acaba

Benim detaylıyı doktorum yaptığını söyledi zaten canım fetal eko için üniversite hastanesinde Atakan beye yönlendirdi sen şimdi Metin bey mi gittin
Yok canım normal radyoloji bölümünden randevu alıyorsun ücretsiz , Metin ilgeç özel muayenesinde 450ye bakıyor bir yakınım ona gidiyor ordan biliyorum

Bu konu benim kafamda da karmakarışık. Aşı olmak istemiyorum ama ne olacağını da bilmiyorum

Belki kultur farkidir bilemem ama ben kayinvalidenizin bu dusuncesini anlayamiyorum. Anne varken asil kayinvalideye mi gidilirmis yahu yeni bebek dogmus en hassas ozel donemindesiniz. Belki esiniz rahat edemez o ayri, ama sonucta katlanmali cunku lohusa olan siz, buyuk bir deneyim gecirmis siz, agri aci yasiyan siz.
Sizi uzmus gibi olmayayim ama ben olsam sanirim annemde kalmayi zorlardim. Cok kolayliklar diliyorum.

Canım tamamen senin yapınla alakalı, ben olsam kv geniş evi yerine annemin küçük soğuk evini tercih ederdim. Benim kayınvalidem de dünya iyisi bir insan ama hamilelik döneminde insan daha hassas oluyor ve bana şu ara ne dese batıyor açıkçası, lohusalık halimi düşünemiyorum. Evlerimiz de yakın hatta, “Artık bebişimiz olunca sürekli geliriz” filan diyorlar gülerek, şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama onlar öyle dedikçe bile şimdiden tansiyonum düşüyor. Zaten ikide bir de ikinci çocuk konusunu açıyor “Emzirirken bir tane daha gelirmiş ne güzel olur” diye o da ayrı tansiyonumu düşürüyor, iyi niyetle bile olsa hiç tahammül edemiyorum böyle laflara artık. Yalnızlığı seven bir yapım var benim de ve zırt pırt eve birileri gelsin istemiyorum. Annemle didişirim ederim ama annem sonuçta, her nazımı çeker, kimse de bana annemden daha iyi bakamaz. O yüzden senin yerinde olsam kv evini tercih etmezdim, yabancı ev gibi geliyor bana bir de banyosu, emzirmesi vs filan rahat edemezdim ben.

Bu şeker yükleme testi konusunda da ben olmak istemiyorum açıkçası, sabah aç karnına o şekerli sıvıyı alsam anında kusarım muhtemelen. Geçen yaptıran arkadaşım bayıldı içtikten sonra, bebeğin bile birkaç gün hareketleri değişmiş. Zaten şu anda da şekerim varmış gibi besleniyorum, zamanı gelince doktorumla konuşucam izin verirse sadece açlık-tokluk ölçtürmek istiyorum.

Ya bnde 54le hamile kaldım 62olmuşm üstelik çokda dikket etmeme rağmen psikolojim bozuldu
Bende son zamanlar dikkat ediyorum ama yine almışım
İnşallah hakkımda hayırlısını gönlüm kayar canım
Erkek ve kaynana merkezli bir düşüncesi var işte. Evlenip o eve gelince kendi evinden çıkmış işim bitmiş olarak görüyorlar seni. Sanırım en güzeli kendi evimin kahrını çekmek olcak, doğum yöntemim ne olursa olsun. Doğuma da annem kesin gelir, kendisi de gelip kalmak isterse itiraz etmem. Özel bakımımla annem ilgilenir en azından.
Valla galiba bende buna karar verdim canım. Başka bir konu hakkında kendisi bile bizim ev kalabalık falan dedi. Rahat edemezsem ya düşüncesi yerleşti iyice kafama. Gideceğim ildeki tüm imkanları, doktorları deneyeceğim sanırım
Bende bu konuda size sormak istiyordum kızlar ya. Ne yapacağız bu yükleme testini, konu hakkında hiçbir bilgim yok açıkçası.

Benim de göğüste baya bi çatlama oldu ya geri dönüşü olmaz sanırım artık

Imza atıp bisey doldurdular mi bilmiyorum ama çok konuştu doktor öncesinde sorular sordu vs sanırım o sırada bi form doldurmuştur direk sohbet gibi değilse sonrada hemşire aşı vurdur
Ben ingilteredeyim. Herkese asi oncesi rutin sorular soruyorlar. Herhangi bir alerji var mi, ya da kullandigin bir ilac, son 2 hafta icinde grip asisi oldun mu, siseyi gosterip hangi asiyi vurundugunu teyit ettiriyorlar. Hicbir form doldurtup imza attirmiyorlar. Ha bir de isim soy isim ve dogum tarihini teyit ediyorlar. Asidan sonra 15dk oturtup gidebilirsin diyorlar..

Ben de 40 kiloyla hamile kaldım ve 49 kilo oldum şuan 22 haftamdayım ama hep hayalimdeki kiloya ulaştım şükürler olsun ki

Benim de göğüste baya bi çatlama oldu ya geri dönüşü olmaz sanırım artık
Sanırım tamamen yok olmaz ama düzenli yağ kullanmakla filan en aza indirebiliriz diye düşünüyorum canım
Ben de 40 kiloyla hamile kaldım ve 49 kilo oldum şuan 22 haftamdayım ama hep hayalimdeki kiloya ulaştım şükürler olsun ki
Benden daha zayıf hamile kalan birini buldum şükürler olsun bende öyleyim canım valla, ideal kiloma bile yeni ulaştım, o da göbeğim belirgin şekilde çıktı artık. Birazda kalçalar büyümüş o kadar. Bol giyinince hamile olduğumu kimse anlamıyor bile

Yaa beterin beteri var işte hep almak istedim ama ben de senin gibi almada zorluk yaşıyodum baya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…