- 14 Aralık 2019
- 34
- 21
- 38
- 37
Ben de genetiğe güvendim zaten çünkü annemde de ablamda da yok ama bakalım, şimdilik çok azlar umarım artmaz.benim genelde internette okuduğum, olucağı varsa ne yapsanız da oluyor. Sanırım genetik, kimisi yağlansa da oluyor, kimisi hiç bi şey sürmese de olmuyor... Üzmeyin kendinizi
Merhaba bugün yaptırdım detaylı ultrasonumu bebeğin pozisyonundan dolayı hem karından hem vajinal yaptık uzun sürdü başını inceleyebilmek için pozisyonundan dolayı .yazılı rapor verdi.Herşey yolunda rahatladım.Evet bana hem rapor hem CD verdiler. Bir de ultrason görüntüsü
Evet canım Prof. Özel doktora gittim geldim şimdi 260 TL ödedim. Detaylı ultrasonumuz Şükür elhamdulillah herşey iyi yolunda güzel geçti. 535 gr olmuş kızım. Yardımın için teşekkür ederim canımBenim kontrollerim üniversitede değil ya canım radyolojiye yönlendirdiler belki de senin doktorun özele geçiyor ya onların kendine özel cihazı vardır kuzum
Amin geçmiş olsunSelam kızlar. Plesentamız çok şükür yukarı çıkmış 2 haftada elhamdulillah. Detaylı ultrason da güzel geçti. Güzel haberler alınca insan mutlu oluyor gerçekten. Allah kimseye darlık vermesin. Plesentası aşşağıda olan arkadaşlar hiç merak etmeyin Allah’ın izniyle yukarıya çıkıyormuş
22+6haftalıkSiz kaçıncı haftanızdasınız
Bu konudaki fikrim kendi ailem ve eşim tarafından bile farklı görülüyor. Benim düşüncem bu lütfen kimse yargılamasın saygı gösteriyorum bende aksi düşüncelere.Selam herkese
Hamileyken Covid aşısı olup olmamak konusunda düşüncelerinizi öğrenmek istedim fakat önceki sayfaları okuduğum kadarıyla çok değinilmemiş
Benim doktorum sağlık bakanlığı kararı gebeye bırakıyor dedi
Acil kullanım onayıyla piyasaya sürüldükleri içinde bu konuyla ilgili yani gebelikte covid aşısı ile ilgili çok fazla istatistik yayınlanmamış
Onların bile risk alamadığı durumda ben risk alıp aşı olmak istemiyorum fakat fikirlerinizi merak ettim
Ben randevumu aldım yarın olacağım covid olmaktan aşıdan daha fazla korkuyorum çok fazla ölüm oldu çevremde açıkcasıSelam herkese
Hamileyken Covid aşısı olup olmamak konusunda düşüncelerinizi öğrenmek istedim fakat önceki sayfaları okuduğum kadarıyla çok değinilmemiş
Acil kullanım onayıyla piyasaya sürüldükleri içinde bu konuyla ilgili yani gebelikte covid aşısı ile ilgili çok fazla istatistik yayınlanmamış
Onların bile risk alamadığı durumda ben risk alıp aşı olmak istemiyorum fakat fikirlerinizi merak ettim
5-10 sayfa geriye giderseniz bu konu konusuldu. Cogu kisi fikrini belirtti. Ben oldum asi ve fikirlerimi de belirttim onceki sayfalardaSelam herkese
Sağol canımAmin geçmiş olsun
Canım tamamen tesadüf eseri mesajına denk geldim ben Samsunluyum.İlk doğumum Atasam hastanesinde Aysın Akçay da yaptım.Doktorumdan ve ameliyat ekibinden o kadar memnun kaldım ki anlatamam.Anestezi doktoru çok önemli sezeryan olacaksan ,ki o da muazzamdı.Ve şunu söyleyeyim aman aman bi durum olmadığı sürece kendi evinin olduğu yerde doğum yap.Ben ilkini annemde doğurmak zorunda kaldım bin pişman oldum.Sağolsun çok iyi baktı ama olmuyor rahat edemiyorsun dikişli gazlı vs..Kayınvalidemler oraya geldiler filan derken sıkıntılar oldu.Ben şuan yeniden hamileyim doktorumdan hastaneden çok memnun kalmama rağmen Samsunda doğum yapmayacağım,kendi oturduğum şehirde yapıcam nasipse.iki tarafta evime gelicek kayınvalidemler doğumdan sonra dönecek annem kalacak yanımda,daha sonra annem gidecek o gelecek ..İnşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olsun ve sağlıkla yavruna kavuşKızlar fikirlerinize ihtiyacım var
Ben amasyaya taşınacağım temmuzda. Orda özel hastane olmadığı için Samsundan doktor bakacağım. Normal doğumu çok istediğim için onu destekleyen bir doktor olsun istiyorum. Olmazsa tabi sezeryan olur ama gönlüm hep normalden yana. Doktor arayışındayım samsun için ama hâlâ bulabilmiş değilim. Eşimde istersen doğumdan önce izne ayrılırım, ankarada doktor buluruz doğumu ankarada yaparsın, doğumdan sonra da toparlanınca evimize döneriz diyor. Kesinlikle zorlamıyor, kararı bana bıraktı. Bense rahat edebilir miyim bilmiyorum. Akraba çevren çok kalabalık bebek görmeye gelmek isteyen olur annen eve alır mı bu virüste, benim duş, tuvalet ihtiyacım olur, bebek ağlar durmaz, benim gazım olur vs bunun gibi şeylerden dolayı rahat edebilir miyim bilmiyorum dedim. Biraz düşünmek istediğimi söyledim.
Fiziki şartlar olarak her imkan var kv evinde. Ama manevi olarak ne kadar iyi anlaşsakta sıkıntı yaşar mıyım bu süreçte hiç bilemiyorum. Konuyu bir arkadaşımla paylaştığımda bence git doğumu orda yap, sezeryan bile olsan bir kaç güne toplar evine dönersin, o süre zarfında yemeğin çayın çorban önüne gelir, sen iş yapmazsın toparlanmaya fırsatın olur dedi. Hem daha sonra kv kp toplanıp sana bebek görmeye geleceğiz diye yatılı kalmaya da gelmezler, bebeği de görmüş olurlar dedi. Eve misafir gelmek isterse de eşin baştan konuşsun annesiyle, kimseyi kabul etmeyin misafir dedi. Bebeği memeye alıştırma, altını değiştirme, yıkama gibi şeyleri annenle beraber gösterir öğretir, destek olurlar dedi. (kv ve annem çok yakın oturuyor.) istersen evine dönerken anneni de götürürsün bir süre dedi.
Benim kafam inanılmaz karıştı kızlar. Bir yanım bu fikri çok mantıklı buluyor, bir yanımda sıkıntı yaşar mıyım lohusa halimle diye düşünüyor.
Fikirlerinize, tavsiyelerinize, daha önce kv ile lohusa dönemi geçirmiş arkadaşlarımın tecrübelerime ihtiyacım var.
Kesinliği olmayan normal doğum uğruna ankarada doğum yapmak mı yoksa kendi evimde her zorluğa katlanmak mı? Siz olsanız ne yapardınız?
kadin dogumcu uygun olunca ultrasonda bakiyorlar diye biliyorum dualarim seninle insallah bebekte sende iyisinizdirKızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
Hiç açıklama yapmadılar mıKızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bi şey değildir, en kısa zamanda iyi haberlerini alırsın bebişinin.Kızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
Kızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
Estağfirullah canım gözünüz aydın çok sevindimEvet canım Prof. Özel doktora gittim geldim şimdi 260 TL ödedim. Detaylı ultrasonumuz Şükür elhamdulillah herşey iyi yolunda güzel geçti. 535 gr olmuş kızım. Yardımın için teşekkür ederim canım
Canım çok teşekkür ederim mesajın içinCanım tamamen tesadüf eseri mesajına denk geldim ben Samsunluyum.İlk doğumum Atasam hastanesinde Aysın Akçay da yaptım.Doktorumdan ve ameliyat ekibinden o kadar memnun kaldım ki anlatamam.Anestezi doktoru çok önemli sezeryan olacaksan ,ki o da muazzamdı.Ve şunu söyleyeyim aman aman bi durum olmadığı sürece kendi evinin olduğu yerde doğum yap.Ben ilkini annemde doğurmak zorunda kaldım bin pişman oldum.Sağolsun çok iyi baktı ama olmuyor rahat edemiyorsun dikişli gazlı vs..Kayınvalidemler oraya geldiler filan derken sıkıntılar oldu.Ben şuan yeniden hamileyim doktorumdan hastaneden çok memnun kalmama rağmen Samsunda doğum yapmayacağım,kendi oturduğum şehirde yapıcam nasipse.iki tarafta evime gelicek kayınvalidemler doğumdan sonra dönecek annem kalacak yanımda,daha sonra annem gidecek o gelecek ..İnşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olsun ve sağlıkla yavruna kavuş
Canım çok geçmiş olsunKızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?