2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam herkese
Hamileyken Covid aşısı olup olmamak konusunda düşüncelerinizi öğrenmek istedim fakat önceki sayfaları okuduğum kadarıyla çok değinilmemiş
Benim doktorum sağlık bakanlığı kararı gebeye bırakıyor dedi
Acil kullanım onayıyla piyasaya sürüldükleri içinde bu konuyla ilgili yani gebelikte covid aşısı ile ilgili çok fazla istatistik yayınlanmamış
Onların bile risk alamadığı durumda ben risk alıp aşı olmak istemiyorum fakat fikirlerinizi merak ettim

benim genelde internette okuduğum, olucağı varsa ne yapsanız da oluyor. Sanırım genetik, kimisi yağlansa da oluyor, kimisi hiç bi şey sürmese de olmuyor... Üzmeyin kendinizi
Ben de genetiğe güvendim zaten çünkü annemde de ablamda da yok ama bakalım, şimdilik çok azlar umarım artmaz.

Evet bana hem rapor hem CD verdiler. Bir de ultrason görüntüsü
Merhaba bugün yaptırdım detaylı ultrasonumu bebeğin pozisyonundan dolayı hem karından hem vajinal yaptık uzun sürdü başını inceleyebilmek için pozisyonundan dolayı .yazılı rapor verdi.Herşey yolunda rahatladım.

Benim kontrollerim üniversitede değil ya canım radyolojiye yönlendirdiler belki de senin doktorun özele geçiyor ya onların kendine özel cihazı vardır kuzum
Evet canım Prof. Özel doktora gittim geldim şimdi 260 TL ödedim. Detaylı ultrasonumuz Şükür elhamdulillah herşey iyi yolunda güzel geçti. 535 gr olmuş kızım. Yardımın için teşekkür ederim canım

Selam kızlar. Plesentamız çok şükür yukarı çıkmış 2 haftada elhamdulillah. Detaylı ultrason da güzel geçti. Güzel haberler alınca insan mutlu oluyor gerçekten. Allah kimseye darlık vermesin. Plesentası aşşağıda olan arkadaşlar hiç merak etmeyin Allah’ın izniyle yukarıya çıkıyormuş

Amin geçmiş olsun

Bu konudaki fikrim kendi ailem ve eşim tarafından bile farklı görülüyor. Benim düşüncem bu lütfen kimse yargılamasın saygı gösteriyorum bende aksi düşüncelere.
Ama asla aşı olmam aslaaa. Hamile olmasam bile aşı olmam. Hele hamileyken mümkün değil.
Güvenilirliği kanıtlanmamış, yeterli testleri yapılmamış, acil kullanım onayıyla vuruşan bi aşıyı ben kabul edemem.

Ben randevumu aldım yarın olacağım covid olmaktan aşıdan daha fazla korkuyorum çok fazla ölüm oldu çevremde açıkcası

5-10 sayfa geriye giderseniz bu konu konusuldu. Cogu kisi fikrini belirtti. Ben oldum asi ve fikirlerimi de belirttim onceki sayfalarda

Canım tamamen tesadüf eseri mesajına denk geldim ben Samsunluyum.İlk doğumum Atasam hastanesinde Aysın Akçay da yaptım.Doktorumdan ve ameliyat ekibinden o kadar memnun kaldım ki anlatamam.Anestezi doktoru çok önemli sezeryan olacaksan ,ki o da muazzamdı.Ve şunu söyleyeyim aman aman bi durum olmadığı sürece kendi evinin olduğu yerde doğum yap.Ben ilkini annemde doğurmak zorunda kaldım bin pişman oldum.Sağolsun çok iyi baktı ama olmuyor rahat edemiyorsun dikişli gazlı vs..Kayınvalidemler oraya geldiler filan derken sıkıntılar oldu.Ben şuan yeniden hamileyim doktorumdan hastaneden çok memnun kalmama rağmen Samsunda doğum yapmayacağım,kendi oturduğum şehirde yapıcam nasipse.iki tarafta evime gelicek kayınvalidemler doğumdan sonra dönecek annem kalacak yanımda,daha sonra annem gidecek o gelecek ..İnşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olsun ve sağlıkla yavruna kavuş

Kızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim

kadin dogumcu uygun olunca ultrasonda bakiyorlar diye biliyorum dualarim seninle insallah bebekte sende iyisinizdir

Hiç açıklama yapmadılar mı Allah şifa versin inşallah ciddi bir durum değildir .

çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bi şey değildir, en kısa zamanda iyi haberlerini alırsın bebişinin.
Bir şey yaparken mi oldu, nasıl oldu

Allahım sana bağışlasın evladını canım güzel haberlerini bekliyoruz dua ile

Canım çok teşekkür ederim mesajın için orda bizzat doğum yapan kişilerden tavsiye almak çok önemli benim için. Dediğin doktor ve hastaneye de mutlaka bakacağım. Sanırım sende diğer kızlar gibi doğru diyorsun canım. Allahtan büyük bir sağlık sıkıntısı olmadıkca en hayırlısı kendi evimde olmak olacak sanırım. Güzel dileklerin için çok teşekkürler
Canım çok geçmiş olsun ne diyor doktorlar bebek nasılmış? Rabbim Şafi ismiyle şifa versin, güzel haberlerini bekliyoruz

Konu: Op. Dr. Duygu Altan Gebe Eğitimi
Tarih: 17 Haziran Perşembe 20:00

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 813 3648 4430
Passcode: 144781

Böyle bir eğitim varmış yarın kızlar. Katılmak isteyen olursa diye bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…