2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya gazoz gibi teneke kutudaydı benim içtiğim. Hadi o kadar güzel gelmişti ki 3 kutu daha iç deseler içerdim.

Şimdi nasılsın progestan vurdular bana
2 gün hastanede yattım. Antibiyotik tedavisi uygulandı. Hastaneden çıkınca tam yatak istirahati verdi doktorum 5 hafta. Haftada 2 gün progestan iğne vuruluyordu tekrar kanamam olunca her güne çıkardı doktorum iğneyi. 5 hafta yattım. Çok şükür şimdi 4 hafta kontrollü normalleşme sürecindeyim. Sürekli yatmıyorum ama yine dikkat ediyorum. Ağır kaldırma , 20 dakikadan fazla yürüme vs. Dedi. Iğneyi de 3 günde 1 e düşürdü.

Cok gecmis olsun cok sukur ikinizde iisiniz. Nasi bakmazlar yaa anlayamiyorum gercekten insanin sinirlerini ziplatiyolar. Acil bi durum olmasa zaten gelmeyiz. Neyseki iisiniz cnm

Canim cok gecmis olsun cok sevindim bebisin iyi olmasina. Eminim cok strres yapmissindir. Tetikleyen neydi acaba varmi aklina gelen birsey. Icini ferah tut baya duydum bu sekilde kanamasi gelen. Ama insan ister istemez tedirgin oluyor malesef. Rabbim icine ferahlkk versin.

Haklısın canım o dönemde kim ne dese batar insana. Şuan bile iyi niyetli söyledikleri şeyler batıyor bazen.
Canım iyi olmanıza çok sevindim bebiş ve senin. Kanamanda bir an önce kesilir ve iyileşirsin hızla inşallah
Kedilervekitaplar canım tercih senin elbette ben kendi evimde annem ve kayınvalideme katlanamadım lohusa psikolojisiyle keşke gitseler diye geçiriyordum içimden kendi evin en rahat olacağın yer emin olabilirsin
Öyle yapmaya karar verdim canım ya. Kv kendi ağzıyla bizim ev çok kalabalık falan diyor. İstesem de rahat edemem sanırım. Ben dağınık bırakırım kendi evimde ama onun evinde öyle olmaz.
Ayy evet birde Süt meselesi var dimi? Hele sütümüz falan olmazsa yandık yani.
Kendi annem cidden anlayışlıdır, bana bırakır kararı ama sorunca da yardımcı olur. Yani kv ve anne de aynı anda olması sıkıntı öyle mi canım? Birinin gidip diğerinin gelmesi en mantıklısı sanırım.
Ilk gebeligimde 24 kilo aldım. Hayatım boyunca hep zayıf biriydim ve bir anda inanılmaz iri yarı bir insan oldum. Aradan 2 yıl geçti kv bana hâlâ patlayacaksın sandım diyor
Benim kv övünerek anlatır eşimi 5.5kilo normal doğurmuş, doğuma 120 kiloyla gitmiş. Her zaman usanmadan bıkmadan bunu anlatır. benimde öyle olmamı istiyor sanırım. Zayıf çocuk doğursam kurtulamam dilinden

Bu kilo meselesi çok can sıkıcı bu konuda yapılan baskılar korkutucu ve kırıcı olabiliyor

Geçmiş olsun ıyi olmanıza çok sevindim

Zormuş yaşadıklarınız aktarmaya çalıştıkları tecrübelerden faydalı olanlar oldu mu bari.

Kuzucum çok geçmiş olsun Allah evladını sana bağışlasın.İnşallah sıkıntısız bir şekilde geçer gider .Tekrarlanmaz .Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Ya gazoz gibi teneke kutudaydı benim içtiğim. Hadi o kadar güzel gelmişti ki 3 kutu daha iç deseler içerdim.
Benimde öyle verdiler Elmalı soda tadı vard güzeldi genel olarak Nur topu gibi şekerim çıktı eskiden de vardı zaten zayıflayınca geçmişti ilaçları bıraktırmıştı doktor ama şimdi tekrar devam olcak sanırım bakalım dahiliyeye görünmem gerek

Bu şekerli su dedikleri bildiğin değişiyor mu canım, ben sabit herkese verdikleri bir şey olarak düşünmüştüm. Bir de kaçıncı haftanda oldun

Bu şekerli su dedikleri bildiğin değişiyor mu canım, ben sabit herkese verdikleri bir şey olarak düşünmüştüm. Bir de kaçıncı haftanda oldun
İçindeki şeker miktarı aynı yaptırdığın yere göre tadı şekli değişiyor bazıları suya glikoz karıştırıp veriyor bazıları böyle kutu içecek şeklinde. Dün yaptırdım 25. Haftanın içinde bugün 25. Haftamın son günü. 1 saat sonraki kanım 210 çıktı 140 ve altı olması gerek normalde

Reactions: The
Anladım teşekkür ederim. Benim daha bir ayım var öyleyse :)

Merhaba, sağlık ocağında mı yaptırdınız, yoksa bir hastane ya da laboratuvarda mı?

Çok geçmiş olsun, yazık ya ne kadar zorlamışlar böyle. Ben de ilk aylarda artık yarı baygın bir halde sabaha karşı hastane aciline geldiğimde Kadın Doğum uzmanına randevu alıp muayene olmam gerektiğini söylemişlerdi. “Bekleyecek durumda olsam bu saatte gelmem herhalde” diye çıkışmıştım, sonrasında biraz bekletip bakmaya lütfetmişlerdi.

Bu son olsun inşallah, bundan sonrası iyi geçer de bir sorun yaşanmaz umarım

Bende gebeliğin başında sıkıntılar yaşadım. Özel hastanede düzgün sonuç alamadım. Ümraniye devlet hastanesine acil durumlarda gitmenizi öneririm. Eğitim araştırma, hamile acili tertemiz ve boş. Hemen ilgileniyorlar. Hatta en pazar gitmem gerekti. Hafif lekelenmem oldu. Acildeki doktor 12. Haftada görmüştü beni ve tanıdı şok oldum
Böyle riskli durumlarda devlet hastanelerine daha çok güveniyorum

Ben yaptırdım ilk bebeğimde hiç bi sıkıntı yaşamadım şekerli bi içecek içiyorsunuz değerlerinize bakıyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…