2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah yardımcın olsun inşallah bi sıkıntı yoktur dualarımız seninle

Geçmiş olsun, inşallah iyisinizdir?

Çok geçmiş olsun, umarım bir şeyiniz yoktur

Canımm dualarım seninle. İnşallah bebekte sende iyisindir

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz

Bebisinle en mutlu en huzurlu olcagin karari verirsin ins cnm

Ewt cnm haklisin onla baslamisti. Youtubeda fln cikan unlu bi kadin dogumcu warya Kagan Kocatepe o da seker yuklemesiyle ilgili yaptirmali mi gibi sorulara cok sinirleniyordu. Bi de cinsiyet sorularini kiziyodu. Biraz ters bi doktor aslinda ama yine de nerdeyse tum videolarini izledim
Biz de 2+1de oturuyoruz cnm. Ben bebek 1-2 yasina gelene kadar yatak odamda besikte yatirmayi dusunuyorum. Annem bebege bakmaya gelcek ins ilk zamanlar. Kucuk odada kalcak tabii. Sonrasinda kucuk oda bebisin olcak yapcak bisi yok. Ev kredisi oduyoruz baska buyuk bi ewe cikma sansimiz da yok zaten o yuzden mi bilmiom hic ew degistirmeyi dusunmedim. Ama bu isler biraz kisisel oluyor. Sen bunu kafana takip huzursuz olcaksan tasin tabi. Onemli olan senin mutlulugun

Cok gecmis olsun ins hersey yolundadir. Tum dualarim sizinle

Çok geçmiş olsun

InsAllah önemli birşey yoktur canım çok geçmiş olsun

15 haftalıkken olmuştu benim de ALLAH şifa versin ikinize de ınsallah iyidir bebeğin

Bu durumda kendi evimde yapıp annemi çağırmayı tercih ederdim. Loğusa psikolojisi gerçekten çok farklı. Insanın elinde değil. Benim kv çok iyidir. Ben annelerde doğum yaptım. Doğumdan sonra da 1 hafta annemde kaldım evimize dönünce dedik sen de kal annem dinlensin biraz ama 2 gün dayanamadım kv'ye eşim gonderdi. Çok şükür eşim anlayışıydı loğusa halime yoksa çok kavga ederdik.

Hepinizden Allah razı olsun 4 hastane dolaştım ancak öğlen birde başlamıştı kanamam 4. Hastanede insan gibi baktılar medipol de yatıyorum şuanda buraya da akşam 18.00 ancak yatış yaptım evde oturuyordum TV basında tlf konuşurken birden pıt diye bişey oldu baktım koltuk kan kalkınca pacalardan aktı her yer kan oldu çok korktum anlamadım neden oldu medipolde plasentada kanama var dediler baya kan kaybettim ama kalp atışı var suyum sürüyormuş akıntıda azaldı inşallah normale dönerim

Canım benim şükür iyisiniz inşallah geçer gider dualarımız seninle

Yani şöyle bir durum var büyükler tecrübelerini aktarma konusunda inanılmaz ısrarcı. Bu kv'ye özgü bir şey değil insanın kendi annesi de yapıyor ama ne olursa olsun kv'nin söylediği batıyor. Bir de kendi annene istediğin tepkiyi verebiliyorsun o yüzden de onun söylediği çok batmıyor. Benim zaten sütüm yetmiyor emzirirken kv başımda bekliyo sıkınca süt fışkırması lazım falan diyo, telefonda herkese ne olduysa anlatıyor yok sütü yetmiyor yok bilmem ne. O psikolojiyle kv'yi boğmamak büyük sabır bence. Şimdi düşününce bile sinirlerim zıpladı. Hem logusayken yalniz olmak da iyi gibi yanında annen olsun yeter. Ne kadar insan o kadar çok zorla tecrübe aktarımı oluyor. Biri çorap giydiriyor, öbürü gelip çorabını çıkarıyor, biri yat diyor oburu kalk diyor, biri bu çocuk ac diyor oburu tok diyor, diyor da diyor hiç susmuyorlar maşallah. Doğumda az insan olması iyidir.

Ilk gebeligimde 24 kilo aldım. Hayatım boyunca hep zayıf biriydim ve bir anda inanılmaz iri yarı bir insan oldum. Aradan 2 yıl geçti kv bana hâlâ patlayacaksın sandım diyor

Ilk gebeligimde 24 kilo aldım. Hayatım boyunca hep zayıf biriydim ve bir anda inanılmaz iri yarı bir insan oldum. Aradan 2 yıl geçti kv bana hâlâ patlayacaksın sandım diyor
Kendileri de sıfır bedendir zaten gebeliklerinde ufacık karınları çıkmıştır sadece lohusalık desen hiç yaşamamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…