Dinlen canım dinlen inşallah o da geçerHepinizden Allah razı olsun hala
Hastanedeyim çıkış yapıcam ama az bi kanama devam ediyor istirahat verdi
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda eski haline dönersin inşllh ne kadar korkulu ve endişeli olduğunu tahmin edebiliriyomHepinizden Allah razı olsun 4 hastane dolaştım ancak öğlen birde başlamıştı kanamam 4. Hastanede insan gibi baktılar medipol de yatıyorum şuanda buraya da akşam 18.00 ancak yatış yaptım evde oturuyordum TV basında tlf konuşurken birden pıt diye bişey oldu baktım koltuk kan kalkınca pacalardan aktı her yer kan oldu çok korktum anlamadım neden oldu medipolde plasentada kanama var dediler baya kan kaybettim ama kalp atışı var suyum sürüyormuş akıntıda azaldı inşallah normale dönerim
MerHaba cnm bnde 23haftamdayım senün gibi 1hafta önce adet sancısı gibi ağrı çektim ve gece boyu uyutmadı beni doktora gittiğimde norml ilk gebeliğin ondandr dedi ve bnde bel ayak ve kalça tutulmasından çok çekiyorum hiçbşy yapamıyorum biraz ayakta kalsam hareket edemiyom allah yardımcımız olsun cnmMerhaba kızlar iyi akşamlar. 23. Haftamdayım ve allahın her günü bir yerim ağrıyor. Bi gün sol Kasık diğer gün sağ kasık Bi gün belim Bi gün bacaklarım. Bazen adet olacakmışım gibi vs vsbenim gibi olan var mı acaba. Bazen diyorum acaba Bi sıkıntı mı var. Gerçi yarın kontrolüm var Dr söylüyorum hep normal diyor ama bakalım bu sefer ne dicek.
Valla bende öyleyim canım. Bi gün karnım ağrıyor, diğer gün kasığım, kolum, bacağım, belim, sırtım. Eşim hiç sağlam yerin yok diye takılıyor hattaMerhaba kızlar iyi akşamlar. 23. Haftamdayım ve allahın her günü bir yerim ağrıyor. Bi gün sol Kasık diğer gün sağ kasık Bi gün belim Bi gün bacaklarım. Bazen adet olacakmışım gibi vs vsbenim gibi olan var mı acaba. Bazen diyorum acaba Bi sıkıntı mı var. Gerçi yarın kontrolüm var Dr söylüyorum hep normal diyor ama bakalım bu sefer ne dicek.
Canım benim vajinada değil ama bacaklarımda var biraz. Vajinada ilk kez duydumKızlar vajina bölgesinde varisi olan varmı benim 4 aydan itibaran başladı vede çok ağrı yapiyo
Bacaklardan vajinaya doğru cıktı inanılmaz ağrı yapiyo . Nette okuduğum kadar normal doğuma engelmisValla bende öyleyim canım. Bi gün karnım ağrıyor, diğer gün kasığım, kolum, bacağım, belim, sırtım. Eşim hiç sağlam yerin yok diye takılıyor hattabir ara sol kasığımda sabaha kadar ağrı olmuştu çok korkmuştum, ağrı sonra bacağıma yayılmıştı. Gebelikten dir diye düşünüyorum.
Canım benim vajinada değil ama bacaklarımda var biraz. Vajinada ilk kez duydum
Canım hiç öyle düşünme, internette doğru yanlış herşey yazıyor. En net bilgiyi doktorun verir.Bacaklardan vajinaya doğru cıktı inanılmaz ağrı yapiyo . Nette okuduğum kadar normal doğuma engelmis
10 gün var doktor rqndevuma inş gusel şeyler söylerCanım hiç öyle düşünme, internette doğru yanlış herşey yazıyor. En net bilgiyi doktorun verir.
Kızlar vajina bölgesinde varisi olan varmı benim 4 aydan itibaran başladı vede çok ağrı yapiyo
Benimde 15. haftada olmuştu aynı şekilde. Birden otururken adet akıntısı gibi geldi gece acilden gittik. Serumla iğne yapıldı. Progestan kullandım ben de 3 günde 1iğne vuruldum. Şu an iyiyim. İnşallah sende ve bebeğin de iyi olacaksınKızlar bugün 1 de şiddetli kanamam başladı hastanedeyim muaynelerde çok yıprandım birden paçalarımdan kan aktı şoka girdim kan ve idrar aldılar başka bir müdahale yok bu şekildemi oluyor anlamadım lütfen dualarınıza talibim
Normal bence de canım artık bebişlerimiz büyüyor ağırlaşıyor şu an benim de sağ kaşığımda ağrı var hele son haftalarda yemek yiyemiyordum ayağını mideme dayamış gibi hissediyordum biraz fazla yesem nefes alamayacak gibi oluyordumMerhaba kızlar iyi akşamlar. 23. Haftamdayım ve allahın her günü bir yerim ağrıyor. Bi gün sol Kasık diğer gün sağ kasık Bi gün belim Bi gün bacaklarım. Bazen adet olacakmışım gibi vs vsbenim gibi olan var mı acaba. Bazen diyorum acaba Bi sıkıntı mı var. Gerçi yarın kontrolüm var Dr söylüyorum hep normal diyor ama bakalım bu sefer ne dicek.
Gebelik şekeri doğumdan sonra normale dönüyor genelde. O içeceğin tadını seven tek ben değilmişim demekkiBenimde öyle verdiler Elmalı soda tadı vard güzeldi genel olarak Nur topu gibi şekerim çıktı eskiden de vardı zaten zayıflayınca geçmişti ilaçları bıraktırmıştı doktor ama şimdi tekrar devam olcak sanırım bakalım dahiliyeye görünmem gerek
Zormuş yaşadıklarınız aktarmaya çalıştıkları tecrübelerden faydalı olanlar oldu mu bari.
Her çocuk ve her anne birbirinden farklı. O yüzden iç güdülere güvenmek daha kıymetli diye düşünüyorum. ALLAH insanın içine veriyor bir şeyler.Zormuş yaşadıklarınız aktarmaya çalıştıkları tecrübelerden faydalı olanlar oldu mu bari.
Geçen bir eğitime katılanlardan biri de birebir aynı şeyden şikayetçiydi canım, ona da hem kendi doktoruyla hem de Kalp Damar Cerrahisi ile görüşmesi gerektiğini söylediler. Direkt normal doğuma engel olacağını söylemediler, varisin durumuna göre değişiyormuş, doktorun muayenesi sonucunda net bir şey söylenebilirmiş.
Ben soguk sutu yudumlayarak iciyorum iyi geliyor. O da ise yaramazsa Gaviscon :)Kızlar mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz. Yaklaşık 3 4 gündür böyleyim. Gece oldu yangınından uykum gelmiyor. Sabah da tetanoz aşısına gideceğim.
Ben süt içiyorum gaz yapıyor, soğuk su içiyorum canım. O da bi süre geçiriyor geri başlıyor.Kızlar mide yanmasına nasıl bir çözüm buldunuz. Yaklaşık 3 4 gündür böyleyim. Gece oldu yangınından uykum gelmiyor. Sabah da tetanoz aşısına gideceğim.
Valla bende dağları taşları yiyeceğim nerdeyse yaKızlar ya ben valla canım istemesine rağmen hiç fazla yiyemiyorum. Azcık fazla kaçırsam resmen kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyorsiz de böyle mısınız. Bu şekilde zaten kilo alamam herhalde, ancak karnım doyacak kadar yiyorum. Annem bana hamileyken sadece 5-6 kilo almış, ona mı çektim naptim bilmiyorum ama şu an hamilelik öncesi kilomla aynıyım, üstelik kocaman bir karinla istiyorum ki azcık kalcam falan çıksın ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?