2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ah benim de canım çekiyor zaten ama yiyemiyorum ki şişiyorum, karnım orta yerinden yarılıverecek gibi oluyor

Benim de 22 haftam bugün bitiyo bende aynı durumdayım karnımın alt kısmı belim ağrıyo bazen bacağımın iç kısımlarına sıcak sıcak sancı dağılıyo adet sancısı gibi bide altta çok baskı hissediyorum pazartesi doktor kontrolüm vardı rahim uzunluğuna baktı doktor normal dedi açılmamda yokmuş ama ultrasyonla baktı devam ederse tekrar gel dedi ama ben gitmek istemiyorum korkuyorum

Canım bende 58 kiloyla hamile kaldım şu an 55 kiloya düştüm hiç iştahım yok canım istiyo ama yediğim zaman midem almıyo gibi oluyo yiyemiyorum ne kadar kötü bi durum 3 haftadır akşam yemeği hiç yiyemiyorum

Anladım canım seninki de farklı bir durum demek ki. Çünkü benim canım çekiyor, hatta fazlaca çekiyor ama yiyince çok şişiyorum hazımsızlık yaşıyorum gazlaniyorum Vs..

Seninle aramızda bir aydan fazla var canım o yüzden bir ay sonra nasıl olacağımı bilemiyorum ama şu an o kadar halsiz değilim ben. Yani bir iki saat ayakta kaldıktan sonra evet gerçekten yorulmaya başlıyorum ve yatma ihtiyacı hissediyorum ama.

Çok fena bişey, ejderha gibi hissediyorum kendimi üflesem yanacak ortalık :) sütte gaz yapıyor aynen sabah çay tüketmiyorum süt içiyorum sonrası gaz sancısı yapıyor. Gece denemedim. Artık gaza razı olacağım

Benim de iştahım yok ya. Yiyince de rahatsız oluyorum sanki.
Benim de şişiyor ama yiyorum, sonra söylene söylene oturuyorum
Şişkinlik gazdan mı oluyor yoksa yediğimden mı onu da anlamıyorum Bişey yediğimde yok aslında. Herkes kilo alıyor ben zayıflıyorum
Tetanozun 2. Dozunu oldum inşallah bu defa ağrı yapmaz
Ben de sabah oldum. İnşallah bu kez olmaz ya.

Ben sıcka havalarda öyle oluyorum canım. Son birkaç haftadır havalar ısındı, gündüz hiçbir iş yapasım gelmiyor. Akşama doğru ancak kendime geliyorum. Kan değerlerine batırdın mı hiç? Belki vitaminlerin düşmüştür.
Tetanozun 2. Dozunu oldum inşallah bu defa ağrı yapmaz
Bende sabah oldum, hafif hafif ağrıyor
Ben artık gazman oldum resmen, gazla yaşamaya alıştım

şeker yüklemesini de sordum iki tane ebeye biri yaptım biri yapmadım dedi. Ben de kararsızım bu konuda dedim. Yaptırmayan bi kaç tahlil adı yazdı bunları yaptırıp öyle karar ver, ben öyle yaptım dedi.
Sağlık ocağında da iki kere test olmuyormuş açlık-tokluk. Tokluk şekeri pazartesiye kaldı. Ona göre karar verileceğim ben de. Pazartesi günü detaylı ultrason da var.

Selam kızlar nasılsnz?☺
tetanoz asısını olanlar agrısız gecirsin inşaAllah
ya ben bişeye takıyorm bebişiö bigün cok hareketli diğer gün hatta bazen 2 gun cok sakin kendım azcık karnımı ittirerek oynatmaya calısıyrm
Normal mi acaba? 21+5 ve ıkıncı hamılelık
ilkinin üzerinden uzun zaman gecmiş unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…