Ah benim de canım çekiyor zaten ama yiyemiyorum ki şişiyorum, karnım orta yerinden yarılıverecek gibi oluyorBen süt içiyorum gaz yapıyor, soğuk su içiyorum canım. O da bi süre geçiriyor geri başlıyor.
Valla bende dağları taşları yiyeceğim nerdeyse yagece tuvalete kalkıyorum canım omlet falan istiyor. Utanmasam eşimin önündekileri de yiyeceğim o derece
Benim de şişiyor ama yiyorum, sonra söylene söylene oturuyorumAh benim de canım çekiyor zaten ama yiyemiyorum ki şişiyorum, karnım orta yerinden yarılıverecek gibi oluyor
Evet yiyince ben de öyle oluyorum, teyzeler gibi ah uh diyerek kalkıyorum yerimdenBenim de şişiyor ama yiyorum, sonra söylene söylene oturuyorum
Aynen aynen bende yaEvet yiyince ben de öyle oluyorum, teyzeler gibi ah uh diyerek kalkıyorum yerimden
Benim de 22 haftam bugün bitiyo bende aynı durumdayım karnımın alt kısmı belim ağrıyo bazen bacağımın iç kısımlarına sıcak sıcak sancı dağılıyo adet sancısı gibi bide altta çok baskı hissediyorum pazartesi doktor kontrolüm vardı rahim uzunluğuna baktı doktor normal dedi açılmamda yokmuş ama ultrasyonla baktı devam ederse tekrar gel dedi ama ben gitmek istemiyorum korkuyorumMerhaba kızlar iyi akşamlar. 23. Haftamdayım ve allahın her günü bir yerim ağrıyor. Bi gün sol Kasık diğer gün sağ kasık Bi gün belim Bi gün bacaklarım. Bazen adet olacakmışım gibi vs vsbenim gibi olan var mı acaba. Bazen diyorum acaba Bi sıkıntı mı var. Gerçi yarın kontrolüm var Dr söylüyorum hep normal diyor ama bakalım bu sefer ne dicek.
Canım bende 58 kiloyla hamile kaldım şu an 55 kiloya düştüm hiç iştahım yok canım istiyo ama yediğim zaman midem almıyo gibi oluyo yiyemiyorum ne kadar kötü bi durum 3 haftadır akşam yemeği hiç yiyemiyorumKızlar ya ben valla canım istemesine rağmen hiç fazla yiyemiyorum. Azcık fazla kaçırsam resmen kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyorsiz de böyle mısınız. Bu şekilde zaten kilo alamam herhalde, ancak karnım doyacak kadar yiyorum. Annem bana hamileyken sadece 5-6 kilo almış, ona mı çektim naptim bilmiyorum ama şu an hamilelik öncesi kilomla aynıyım, üstelik kocaman bir karinla istiyorum ki azcık kalcam falan çıksın ama yok
Anladım canım seninki de farklı bir durum demek ki. Çünkü benim canım çekiyor, hatta fazlaca çekiyor ama yiyince çok şişiyorum hazımsızlık yaşıyorum gazlaniyorum Vs..Canım bende 58 kiloyla hamile kaldım şu an 55 kiloya düştüm hiç iştahım yok canım istiyo ama yediğim zaman midem almıyo gibi oluyo yiyemiyorum ne kadar kötü bi durum 3 haftadır akşam yemeği hiç yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım. İnşallah ağrın olmaz. Hiç mi hiç ağrımaz. Bak benim ilkinde ağrım olmadı. Siz dua etmiştiniz diyeTetanozun 2. Dozunu oldum inşallah bu defa ağrı yapmaz
Seninle aramızda bir aydan fazla var canım o yüzden bir ay sonra nasıl olacağımı bilemiyorum ama şu an o kadar halsiz değilim ben. Yani bir iki saat ayakta kaldıktan sonra evet gerçekten yorulmaya başlıyorum ve yatma ihtiyacı hissediyorum ama.Artık çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar haftalar çabuk geçse keşke. Ayakta duramıyorum çok halsizim ve isteyerek yapmıyorum bunu. Bir yere gitsem bile azıcık yürüdükten sonra oturmam ya da uzanmam gerekiyor. Bu kadar halsiz olan var mı aranızda?
Eşim de öyle dedi daha denemedim. Belki iyi gelir bana da. Çok fena bişey ya. Gavisconda hiç içmek istemiyorum :)Ben soguk sutu yudumlayarak iciyorum iyi geliyor. O da ise yaramazsa Gaviscon :)
Çok fena bişey, ejderha gibi hissediyorum kendimi üflesem yanacak ortalık :) sütte gaz yapıyor aynen sabah çay tüketmiyorum süt içiyorum sonrası gaz sancısı yapıyor. Gece denemedim. Artık gaza razı olacağımBen süt içiyorum gaz yapıyor, soğuk su içiyorum canım. O da bi süre geçiriyor geri başlıyor.
Valla bende dağları taşları yiyeceğim nerdeyse yagece tuvalete kalkıyorum canım omlet falan istiyor. Utanmasam eşimin önündekileri de yiyeceğim o derece
Benim de iştahım yok ya. Yiyince de rahatsız oluyorum sanki.Kızlar ya ben valla canım istemesine rağmen hiç fazla yiyemiyorum. Azcık fazla kaçırsam resmen kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyorsiz de böyle mısınız. Bu şekilde zaten kilo alamam herhalde, ancak karnım doyacak kadar yiyorum. Annem bana hamileyken sadece 5-6 kilo almış, ona mı çektim naptim bilmiyorum ama şu an hamilelik öncesi kilomla aynıyım, üstelik kocaman bir karinla istiyorum ki azcık kalcam falan çıksın ama yok
Şişkinlik gazdan mı oluyor yoksa yediğimden mı onu da anlamıyorumBenim de şişiyor ama yiyorum, sonra söylene söylene oturuyorum
Ben de sabah oldum. İnşallah bu kez olmaz ya.Tetanozun 2. Dozunu oldum inşallah bu defa ağrı yapmaz
Ben sıcka havalarda öyle oluyorum canım. Son birkaç haftadır havalar ısındı, gündüz hiçbir iş yapasım gelmiyor. Akşama doğru ancak kendime geliyorum. Kan değerlerine batırdın mı hiç? Belki vitaminlerin düşmüştür.Artık çok yorgun hissediyorum kendimi kızlar haftalar çabuk geçse keşke. Ayakta duramıyorum çok halsizim ve isteyerek yapmıyorum bunu. Bir yere gitsem bile azıcık yürüdükten sonra oturmam ya da uzanmam gerekiyor. Bu kadar halsiz olan var mı aranızda?
Bende sabah oldum, hafif hafif ağrıyorTetanozun 2. Dozunu oldum inşallah bu defa ağrı yapmaz
Ben artık gazman oldum resmen, gazla yaşamaya alıştımÇok fena bişey, ejderha gibi hissediyorum kendimi üflesem yanacak ortalık :) sütte gaz yapıyor aynen sabah çay tüketmiyorum süt içiyorum sonrası gaz sancısı yapıyor. Gece denemedim. Artık gaza razı olacağım
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. İnşallah ağrın olmaz. Hiç mi hiç ağrımaz. Bak benim ilkinde ağrım olmadı. Siz dua etmiştiniz diye
Şifa olsun inşallah canım benim de hafiften bi sızı var şimdilikBende sabah oldum, hafif hafif ağrıyor
İnşallah canım geçen de aynı gün olmuştuk sanırsam şifa olsunBen de sabah oldum. İnşallah bu kez olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?