2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hep farklı yerlerde yaptırdım testleri. Salı günü tetanoz için sağlık ocağına gidicem bakalım yine orada kaç çıkacak. Teşekkür ederim

Canım benimde sağlık ocağında 3.2 çıktı özelde 2 gün sonra verdim kan oda 1.4 çıktı

Evet cnm banada yaptilar 1 ay sonra 25. Haftamada 2. Doz icin randevu verdiler sorun etmediler yani

Kızlar ayak şişmeleriniz basladimi 21 haftalik hamileyim ayaklarim davul gibi şiş tansiyonumu ölçüyorum ama yuksek degil su tuketiyorum ama degisen bisey yok hala şişler pazartesi doktora gidecemde fikri olan varmı bu kadar erken ayak sişmeleri ödem başlarmı

Pazartesi ben bidaha troidlere baktıricam .
TSH için Kaan diye bir doktor var ya soyadını unuttum onun videosunu izlemiştim 7 8lerde çıkmadıktan sonra sorun yok diye anlamıştım. Sizin kaç çıkıyor ilaç kullanıyorsunuz?

TSH için Kaan diye bir doktor var ya soyadını unuttum onun videosunu izlemiştim 7 8lerde çıkmadıktan sonra sorun yok diye anlamıştım. Sizin kaç çıkıyor ilaç kullanıyorsunuz?
Canım ben ilaç kullanmıyorum sağlık ocağında 3.2 çıkmıştı geçen ay 2 gün sonra özelde yaptırdım orda 1.4 çıktı. Ama kafam çok karışık kan ac karna verilmesi gerekiyor benim midem çok bulandı bir tane şeker attım ağzıma acaba kan sonucumu değiştirdimi o yüzden pazartesi bidaha verim dedim

Pardon öbür arkadaşla karıştırdım sanmıyorum TSH için aç tok fark etmiyor demişti doktor bana.

Bu annelik delilik işi bu arada yaa. Sürekli bunu düşünüyorum . Daha hamilelikte başladı ya şu olursa böyle yaparsam ne olur diye bakalım bebişler gelince neleri kafaya takıcaz .

Yeminle ben paranoyak oldum . Bu yazın içimi rahatlattı ama genede pazartesi ben bidaha kan verim

Arkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Hiç dert etme canım bi hal çaresi bulunur kucağında bile getirirsin takside yeter ki sağlıcakla gelsin minnoşlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…