- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben birazcık uyuyayım dedim, üzerine yatmışım birde
Azcık buz koydum iyi gelir belki diyeÜzerine yatınca daha bi ağrımıştır ya
İnşallah canımAzcık buz koydum iyi gelir belki diye
Hep farklı yerlerde yaptırdım testleri. Salı günü tetanoz için sağlık ocağına gidicem bakalım yine orada kaç çıkacak. Teşekkür ederimsiz yine de bir endrokrinologa gidin isterseniz, hep aynı laboratuvarda ölçtürürseniz bu kadar dalgalanmaması lazım. Belki ilaç kullanmanız gerekiyordur (ben kullanıyorum, her ay ölçülüyor ilacın dozu için)
Canım benimde sağlık ocağında 3.2 çıktı özelde 2 gün sonra verdim kan oda 1.4 çıktıDeğişik bir doktormuş, böyleleriyle tartışsan boşuna yoruluyorsun tartışmasan içinde patlıyor. Dinlenince toparlarsın inşallah
Troid meselesi çok değişken yaa benim de o sinirimi bozuyor. İlk rutin testlerde 3 çıkmıştı, doktorum endokrinolojiye git dedi. Ben de dahiliye bulabildim orada da 1 çıktı, normal dedi ben de bir daha gitmedim. Geçen ay sağlık ocağındaki testte yine 3 çıktı ama bu dönemde normal değermiş sanırım o. Çok değişken bir hormon demek ki aydan aya değişiyor.
Bana da doktor sağlık ocağında daha yüksek çıkıyor dedi doğruluk payı var galiba .Canım benimde sağlık ocağında 3.2 çıktı özelde 2 gün sonra verdim kan oda 1.4 çıktı
Oldum cnm 1 ay sonraya bi daha gun verdiler bakalim artikGeçen bir arkadaş tek doz olacağını doğuma az kala olacağını filan yazmıştı yurt dışında mıydı ki acep ?
Evet cnm banada yaptilar 1 ay sonra 25. Haftamada 2. Doz icin randevu verdiler sorun etmediler yaniSen nete bakma canım ben de 27’de yaptırıcam. Sorduğum iki doktor da istediğin zaman yaptırabilirsin öyle bir sınır yok dedi, kadın doğum uzmanın 27 ve 31’de yaptırmamı söylediği için o şekilde yaptırıcam ben de.
Hadi şifa olsun inşallah canım Bugün ben de 2. Dozu oldumOldum cnm 1 ay sonraya bi daha gun verdiler bakalim artik
Gecmis olsun cnm şifa olsun sanadaHadi şifa olsun inşallah canım Bugün ben de 2. Dozu oldum
Teşekkür ederim canımG
Gecmis olsun cnm şifa olsun sanada
Pazartesi ben bidaha troidlere baktıricam .Bana da doktor sağlık ocağında daha yüksek çıkıyor dedi doğruluk payı var galiba .
TSH için Kaan diye bir doktor var ya soyadını unuttum onun videosunu izlemiştim 7 8lerde çıkmadıktan sonra sorun yok diye anlamıştım. Sizin kaç çıkıyor ilaç kullanıyorsunuz?Pazartesi ben bidaha troidlere baktıricam .
Canım ben ilaç kullanmıyorum sağlık ocağında 3.2 çıkmıştı geçen ay 2 gün sonra özelde yaptırdım orda 1.4 çıktı. Ama kafam çok karışık kan ac karna verilmesi gerekiyor benim midem çok bulandı bir tane şeker attım ağzımaTSH için Kaan diye bir doktor var ya soyadını unuttum onun videosunu izlemiştim 7 8lerde çıkmadıktan sonra sorun yok diye anlamıştım. Sizin kaç çıkıyor ilaç kullanıyorsunuz?
Pardon öbür arkadaşla karıştırdımCanım ben ilaç kullanmıyorum sağlık ocağında 3.2 çıkmıştı geçen ay 2 gün sonra özelde yaptırdım orda 1.4 çıktı. Ama kafam çok karışık kan ac karna verilmesi gerekiyor benim midem çok bulandı bir tane şeker attım ağzımaacaba kan sonucumu değiştirdimi o yüzden pazartesi bidaha verim dedim
Yeminle ben paranoyak oldum . Bu yazın içimi rahatlattı ama genede pazartesi ben bidaha kan verimPardon öbür arkadaşla karıştırdımsanmıyorum TSH için aç tok fark etmiyor demişti doktor bana.
Bu annelik delilik işi bu arada yaa. Sürekli bunu düşünüyorum . Daha hamilelikte başladı ya şu olursa böyle yaparsam ne olur diyebakalım bebişler gelince neleri kafaya takıcaz .
Hiç dert etme canım bi hal çaresi bulunur kucağında bile getirirsin takside yeter ki sağlıcakla gelsin minnoşlarımızArkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Herkesin bindigi mikrop yuvasi yaHiç dert etme canım bi hal çaresi bulunur kucağında bile getirirsin takside yeter ki sağlıcakla gelsin minnoşlarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?