- 27 Şubat 2021
- 204
- 149
- 33
- 25
Canım bnmde öyle 23haftalık hamileyim ama ben sakin kalınca bebeğim daha çok oynuyır hareket halindeyken hiç hissetmiyom neredeyse arada merak edip uzanıp hareketlrini izliyomSelam kızlar nasılsnz?☺
tetanoz asısını olanlar agrısız gecirsin inşaAllah
ya ben bişeye takıyormbebişiö bigün cok hareketli diğer gün hatta bazen 2 gun cok sakin kendım azcık karnımı ittirerek oynatmaya calısıyrm
Normal mi acaba? 21+5 ve ıkıncı hamılelık
ilkinin üzerinden uzun zaman gecmiş unutmusum
Kuzum öyle düşünme hastaneler de öyle ona bakarsan böyle takılırsan kendini üzersin olmadı bir yakınınızdan rica eder veya birkaç günlüğüne araba kiralarsınızHerkesin bindigi mikrop yuvasi ya(
Var canım kışlık bir sürü peluş yelekler astronot montlar filan ben Erzurum’dayım kışın iki kat giydiriyorum dışarı çıktığımızda evin içi sıcaksa zaten ona göre inceltip kalınlaştırıyorum üstünüBirsey sormak istiyorum. Malum dogum ekim ayinda olacak. Kis ayina denk geliyor 2 3 aylik olacaklari donemde. Bebeklere tulum giydirmek yeterli olacakmi icerisi evet sicak olacak ama boyle kislik kalin birseyler almak gerekiyormu. 3 aylik da kislik urunler yok gibi. Aramizda tecrubeli anneler fikirleriniz neler
Taksiye sakin kucaginda falan binme canim.cok tehlikeli. Kesinlikle bir oto koltugu al evde ana kucagi olarak da kullanirsin. Letgo dan falan ikinci el bulabilirsin. Ben yurtdisindayim ve hastaneden oto koltugun yoksa cikis yapman yasak taksiyle bile gitsen eve, cunku guvenlik ve bebegin boynu icin cok onemliArkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Nasıl oldu kanaman canımKızlar ben miğde yanması için reflü ilacı kullanıyorum mütiş raharladım
Benimde öyle canım detaylıyada girdim yatış olarak kafa sağda ayaklar solda onun için de aşağılarda hissediyorum vuruncaKızlar son zamanlarda bebeğimi baya alt taraflarda hissediyorum, sizce normal mipazartesi detayliya girecegim nasipse ama konumundan dolayı mı bilemedim.
Peçeteye çok az geliyor plesenta rahim ağzına 2 cm yakınmış bebek büyüdükçe yukarı doğru plesantayıda çekiyormuş ve ayrılma olmuş plesentada büyüdükçe bu tekrarlar dedi takip te olucam şimdilik iyiyim teşekkür ederim ama çok zor günlerdi benim için Rabbim kimseye yaşatmasınNasıl oldu kanaman canım
Amin amin canım eminim ki çok endiselenmissindir tahmin edebiliyorum. Rabbim tekrarını göstermesin inşallahPeçeteye çok az geliyor plesenta rahim ağzına 2 cm yakınmış bebek büyüdükçe yukarı doğru plesantayıda çekiyormuş ve ayrılma olmuş plesentada büyüdükçe bu tekrarlar dedi takip te olucam şimdilik iyiyim teşekkür ederim ama çok zor günlerdi benim için Rabbim kimseye yaşatmasın
24. Haftaya girince benim de ellerimde uyuşma başladı. Özellikle sabah kalkınca daha yoğun. Doktorum magnezyum bi vitamin verdi. Gebelikten ama ilerde artacak dedi.tandiyinunu sabah akşam takip et dedi.Kızlar ayak şişmeleriniz basladimi 21 haftalik hamileyim ayaklarim davul gibi şiş tansiyonumu ölçüyorum ama yuksek degil su tuketiyorum ama degisen bisey yok hala şişler pazartesi doktora gidecemde fikri olan varmı bu kadar erken ayak sişmeleri
Cok gecmis olsun canim insallah tekrar ayni endiseyi yasamadan sag saglim bebisi kucagina alma vaktin gelir.Peçeteye çok az geliyor plesenta rahim ağzına 2 cm yakınmış bebek büyüdükçe yukarı doğru plesantayıda çekiyormuş ve ayrılma olmuş plesentada büyüdükçe bu tekrarlar dedi takip te olucam şimdilik iyiyim teşekkür ederim ama çok zor günlerdi benim için Rabbim kimseye yaşatmasın
Adını görünce sevindim canım daha iyisin inşallahKızlar ben miğde yanması için reflü ilacı kullanıyorum mütiş raharladım
İnşallah canım. 6 aya yakın oldum şimdi gidemezsem hiç gidemeyeceğim. Kardeşimin nişanına bile gidemedimben de deniz otobüsüyle gidiyorum normalde. O daha güvenli geldi bana ama şimdi sen öyle deyince vazcayacağım galiba.
Travel sistem tarzı bir bebek arabası alabilirsin canım onlarda oto koltuğu da oluyor sanırım ya da benim gibi baston/kabin tarzı bebek arabası + ayrıca oto koltuğun olur ama trafik kazası geçirmiş bir insan olarak ben de her türlü asla kucağında binmemen taraftarıyım. Allah korusun bir saniyelik bir olay, benim bir iş arkadaşımın da hem kendisi hem de bebeği vefat etmişti böyle bir şeyde.Arkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Canım bizim arabamız var ama ben doğumdan sonra bebiş birkaç aylık olunca mutlaka bir oto koltuk alacağım. Az büyüyene kadar bebek arabasının pusetini kullanırım diye düşündüm. Travel Sistem alırsan eğer bir süre puseti kullanabilirsin diye düşündüm sen daha iyi bilirsin.Arkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Canım ilk dogumumda arabamız yoktu annem ve babam dogumuma gelmişti babamın arabasıyla geldık eveArkadaslar arabasi olmayan var mi aranizda? Bizim yok, panik oluyorum bebegi nasil hastaneden getirecegim, doktora goturecegim diye. Cevremizde de kimsemiz yok bizi goturecek. Portbebe mi almak lazim taksiye konulur mu acaba?
Bizde öyle yaptık canım oğlum 8-9 kılo olunca brıtax römer oto koltuguna gectik o sürecte puset bızı epeyce idare ettiCanım bizim arabamız var ama ben doğumdan sonra bebiş birkaç aylık olunca mutlaka bir oto koltuk alacağım. Az büyüyene kadar bebek arabasının pusetini kullanırım diye düşündüm. Travel Sistem alırsan eğer bir süre puseti kullanabilirsin diye düşündüm sen daha iyi bilirsin.
bugun taksiciye sordum ne yapiyorsunuz diye, oto koltugunu sabitlemiyorlarmis direkt annenin yaninda duruyormus. o da tehlikeliTaksiye sakin kucaginda falan binme canim.cok tehlikeli. Kesinlikle bir oto koltugu al evde ana kucagi olarak da kullanirsin. Letgo dan falan ikinci el bulabilirsin. Ben yurtdisindayim ve hastaneden oto koltugun yoksa cikis yapman yasak taksiyle bile gitsen eve, cunku guvenlik ve bebegin boynu icin cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?