2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Mesela covit için de uygulasınlar diyorsunuz ya? Bu aşı virüsün hangi mutasyonuna karşı koruma yapıyor söyleyebilir misiniz? Anne karnında ki bebeğe hiç bir zararı yoktur diyen bir tane doktor imzası gösterebilir misiniz? Ispat yok bir şey yok neyse Bugün bu forumda bir kez daha anladım ki burada bir şeyler paylaşmak fikir alış verişi zaman kaybı.

Çok teşekkür ederim. Zamanında sadece meraktan epey araştırmıştım ama kitabi bilgilerin yanında sizin gibi uygulamalı görmüş insanların bilgileri çok önemli. 2 yaşından önce tanı konmadığını hiç bilmiyodum. Keşke kesin bir tedavisi olsa ama daha çok var sanırım o sürece. Çaresiz dert dedikleri işte, Allah hepimizin evlatlarını korusun.

Olabilir canım onalrdakasilma bende uzanırken yada fazla sandalyede oturursam olur geçen ay hep iki tane icitim magnezyum U doktor bu sefer 3 iç dedi bakalım ne olacak

Cahil mi:))) aşının yedi ceddini olun banane! Benim karşıt olmamdan da sizene! Haddinizi aşmayın saygı bu değil!
Bence biraz okuyun. Ingilizce biliyorsaniz yabanci kaynak da okuyun. Bilime sonuna kadar inanirim.
1998de yapilan bu tez coktan curutuldu. Soyleyeceklerim bu kadar.

Tekrar rica ederim Açıkçası tanı konsa da sonradan değişiyor o yüzden kesin denilmiyor. Bebeklerimizin hareketlerini dikkatlice izlememiz gerekiyor. Bu zamanda anne baba olmakta büyük sorumluluk gerçekten. Rabbim tüm bebeleri korusun, otizmli anne babalara da yardım etsin. İnşallah bilim buna da bir çözüm bulur, bizde uygularız

Evet allah yardım etsin gerçekten çok zordur o aileler için eminim. Gelecek onlara şifa getirsin inşallah.

Gerçekten herkes danışmak istediğini danışır ve kendine uygunsa ya da yapmak isterse yapar. Kırıcı olmaya ya da birbirini incitmeye gerek yok ki. Hepimiz anne olacağız inşallah güzel örnek olmalıyız. Ve ben de hepinizi seviyorum

Benim için her konuda ilk ve en önemli başvuru kaynağı bilimdir. Bilim dediysem herhangi bir doktorun kişisel görüşü değil, belli bir zaman diliminde belli sayıda insan üzerinde test edilmiş, rapor edilmiş akademik veriler. Bu nedenle hamile olmasam covid aşısı olurdum ama şu an gebelerle ilgili yeterli bilimsel veri olmadığı için vurulmuyorum. Bunun dışında çiçek, kuduz, tetanoz ve daha bir çok hastalık için aşı binlerce insanı ölümden hastalıktan kurtardı. Elbette bebeğimi insanlığın başardığı bu ilerlemeden mahrum etmeyeceğim. Tüm aşılarını nasıl ki ben çocukken gayet güzel olduysam kendi çocuğum da teker teker olacak, böylece ne kendisini ne de başkasının çocuğunu tehlikeye atacak.

Aşı hakkında uzun yıllardır araştırma yapıyorum. Sağlıklı beslenmeyle baya kafayı bozdum. Alternatif tedavi yöntemleriyle ilgileniyorum aromaterapi, homeopati gibi.
Çok fazla hikaye gördüm çocukluk aşılarının zararı hakkında. Korona aşılarının insanlara verdiği zararlar hakkında. Hiçkimse yanetkisi kesinlikle yok, ileride sıkıntı çıkmayacak diyemiyor. Aşı olurken dava açılmaması için kağıt imzalatılıyor gibi gibi.

Türkiye cumhuriyeti anayasası ikinci bölüm
MADDE 17.– Herkes, yaşama, maddî ve manevî varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir.
Tıbbî zorunluluklar ve kanunda yazılı haller dışında, kişinin vücut bütünlüğüne dokunulamaz; rızası olmadan bilimsel ve tıbbî deneylere tâbi tutulamaz.

Çocukluk aşıları dahil hiçbir aşı zorunlu değildir, olamaz da. Devletimiz sağlık giderlerini de karşılayacak, hertürlü eşit imkanı da sağlayacak bizlere. Recep tayyip erdoğan geçen günkü konuşmasında kimse kimseyi aşı için zorlayamaz dedi. İsterseniz video linkini de paylaşırım sizinle.
Güvenmediğim bi aşıyı olmayıcam. Kimseye de sen ol ya da olma demiyorum. Şöyle yaptırım uygulansın hiç demiyorum. Size de tavsiye ederim.

Yazdiklarinizi sonuna kadar destekliyorum. Asi karsitlarini cidden cahil buluyorum. Hepimiz olmadik mi bebekken asilarimizi? Ben ve kardeslerimin asilari tam ve cok sukur hicbir zihinsel ozurumuz yok

Size ne söylesem bilemesim. Yazdım yazdım sildim. Kullandığınız kelimeye dikkat edin lütfen. Cahil ne demek??
Nekadar araştırma yaptınız? Hangi doktorları okudunuz? Yabancı kaynakları araştırdınız mı? Nasıl bir bilgi ile böyle keskin kırıcı bir dille konuşabiliyorsunuz???

Anayasamızda bile aşı zorunlu değildir diye madde var. Kişinin kendi tercihi.

Benden farklı bi görüş ama nasıl güzel dile getirilmiş. Ağzınıza sağlık. Diğer arkadaşların da feyz alması dileğiyle.

Bu konunun tartışmaya dönmesi çok mantıksız. Fikrini beyan etmek farklı bir şey siz de benim yaptığımı yapın demek farklı bir şey.
Bilim bilim bilim bilim diyenler biz demiyor muyuz? Çocuğuma aşılarını yaptırdım çünkü menenjitten korkuyorum mesela dedim. Ama yan etkisinden de tedirginim diyorum ne var bunda?
Neden o bilimsel saydığınız aşılar yerli değil? Alüminyum oranı yüksek? Ahh Avrupa merakınız.. Avrupa sevdanız.. Çoktan geri de bıraktı Türkiye Avrupa’yı şu covitte sağladığı imkanlarla bile.

Burada artık bir şey yazasım gelmiyor. Ne diyim 3.ünv okuyorum falanca abim ablam doktor mu diyim aman kim cahil mi diyeyim? Çocukça bunları sayıp sen ne kadar kitap okudun da konuşuyorsun mu diyeyim.
Yok yok bu yarışa inmeyeceğim. Zorunlu olmadıkça yazmayacağım vallahi soğuttunuz burdan. Hamileyiz ama saldırgan ve kırıcı olmak zorunda değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…