Hahha bana da tam tersi canım. Aaa hiç kilo almamışsın yaaa diyorlar ama bu bir iltifat değil kesinlikle, yani bebek küçük herhalde demeye getiriyorlaruf Bi karışmasalar
Bayağıdır ben de hissetmiyor gibiydim, iki gündür coştu tekmeliyor mu yoksa içeride dans mı ediyor anlamıyorum, galiba ben gibi yerinde duramayacak. Kalp atışları da maşallah hızlı 160 gördük
Canım insanlar hep derler yani. Bana da neden kilo almadın bebek zayıfcana doğacak diyorlar. Yani insanlar hep diyecek bişey bulur takılma
Kapıyı kapatınca da çok üzülüyorlar, sabah açınca ağlar gibi bağırarak yanımıza geliyorlar dayanamıyorumYaa benim ki baya kilolu bir kedi normalde dediğiniz gibi karnıma atlardı hamile kaldığım ilk andan beri üzerinden geçerken bile karnıma basmadan geciyor çok garip geliyorbazen gelip kafasını yaslıyor, bazen patisini oraya getirip sarılıyor. Benim ki insan gibi annemlerinki falan atlıyor o yavru olunca hafif çok kasıyorum da :)
Olmazsa gece kapıyı kapatıp uyuyun bazı kediler gece uyandırmak için çok zıplıyor çünkü.
Bende ilk gebeliğim de hissettim korktum bile ne oluyor dedim taklami açıyorBiz yeni anne olacaklar tecrübesizlikten mi heyecandan mı bilmiyorum çok mu dinliyoruz kendimizi nebana da garip geliyor. Içeride dönüyor, değişik bişeyler oluyor. Gaz sanıyorum bakıyorum değil. Bazen o kadar belli oluyor ki özellikle sırt üstü yatarken çıkıntı gibi, hemen yan yatınca hop kayboluyor
Kıymetli arkadaslarımAşı karşıtlığının toplumsam açıdan yarattığı bazı sorunlar var. Bu hastalıklar tekrar hortlarsa aşılı olmanın da hükmü kalmayacak. Bu yüzden bence bu işe sgk bir kural getirmeli. Evet ben aşı karşıtlarına saygı duyuyorum ama eğer aşı olmadığı için hasta olan olursa sgk sağlık giderlerini karşılamasın. Bunu göze alan da aşı yaptırmasın başka türlü bu işin önüne geçilmez. Aynı kuralı korona aşısı için de uygulasınlar. O zaman herkes gerçek tercihini yapmış olur sonuçlarına katlanmayı göze alarak.
Ben hazırlıklıyım canım o yüzdenDogrudur canım ilk olunca bilmiyorum çok garip gelditabiki yeter ki sağlıklı olsunlar da önemli değil
Gerçekten insan bir garip oluyor, içinde canlı bi hareketlilik var. Bazen keşke her gün ultrasonla görsem yani evde bir ultrason olsa da baksam ne yapıyor acaba diyeBende ilk gebeliğim de hissettim korktum bile ne oluyor dedim taklami açıyorkayıyor nefesim daralır di yuksri çıkardı ama sonraki iki gebeliğim hiç öyle değiller çok sakinker yavaş hareket ederler yormazlar beni.
MaşaAllahBayağıdır ben de hissetmiyor gibiydim, iki gündür coştu tekmeliyor mu yoksa içeride dans mı ediyor anlamıyorum, galiba ben gibi yerinde duramayacak. Kalp atışları da maşallah hızlı 160 gördük
Canım insanlar hep derler yani. Bana da neden kilo almadın bebek zayıfcana doğacak diyorlar. Yani insanlar hep diyecek bişey bulur takılma
Ya bu ödemin bi çaresi var mı kiBen hazırlıklıyım canım o yüzdenne zordu son günler benim için tek korkum tekrar ödem olmamak
Kapıyı kapatınca da çok üzülüyorlar, sabah açınca ağlar gibi bağırarak yanımıza geliyorlar dayanamıyorumbizimkiler de küçük değil aslında biri bir, biri iki yaşında ama son derece fitler kilo aldiramiyorum
İnşallah canımMaşaAllah
Darısı benım başıma inşaAllah
Şükür epey hareketlendi
o orda ve hareket edıyo yaDünyalar benım oluyo
Kilo konusunu hiç umursamıyorm bosver kulak asmagörende onlara alıyoruz kiloyu zannedecek ben zaten balık etlıydm yine de kılo aldım hiç umursamıyorm saglıklı sıhhatlı hayrlısıyla doğsnlarda kilo işi bi şekılde halledılir inşaAllah
Ah yavrum yaBunlari bir kedi değilde 14 aylık kizm yapıyor banakarnımın üstünde uyumak istiyor başını üstüne koyuyor okşuyor uzanıyor elleriyle göbeğimi açıp vuruyor sap sap sesler çıkartıp oynuyor ama şunu farkkettim ki sanırım oda hissediyor bebeği bebeğim onu tekmeliyor bir anda duruyor kizm hareketi snlsmaya çalışıyor kıskanç olacsk sanırım çok küçük aylarda geldi kardeş hamile kaldgimdan beri bana bağlı oldu önceleri babacidi babasının yanında yatardı susardi şimdi ise benim yanımda yatiyot ona gitmiyor yatağında yatmiyot işimiz zor sürekli ayrı yatırmaya çalışıyoruz ama illa gece agliyot bir elevkols dokunmak istiyor yanında olduğumuzu anlamak istiyor yoksa ağlar
Sizler gibilerle muhattab olmaya ne zamanim var ne de seviyeleerimiz ayni. Turkiyenin ortalamasi belli, buraya uye olup disunce belirtmek bile sacmalikmis meger. Korler sagirlar birbirini agirlar. Uyeligimi iptal edip cahilleri cahillerle birakiyorumSize ne söylesem bilemesim. Yazdım yazdım sildim. Kullandığınız kelimeye dikkat edin lütfen. Cahil ne demek??
Nekadar araştırma yaptınız? Hangi doktorları okudunuz? Yabancı kaynakları araştırdınız mı? Nasıl bir bilgi ile böyle keskin kırıcı bir dille konuşabiliyorsunuz???
Anayasamızda bile aşı zorunlu değildir diye madde var. Kişinin kendi
Benden farklı bi görüş ama nasıl güzel dile getirilmiş. Ağzınıza sağlık. Diğer arkadaşların da feyz alması dileğiyle.
Teşekkürler canım :)Saat 14:00’te Emzire ve Bebek Bakım Eğitimi var kızlar, ilgilenenler için bağlantı bilgisini ekliyorum.
Topic: Nadide Durmaz's EMZİRME EĞİTİMİ
Time: Jun 20, 2021 02:00 PM Istanbul
Join Zoom Meeting
Join our Cloud HD Video Meeting
Zoom is the leader in modern enterprise video communications, with an easy, reliable cloud platform for video and audio conferencing, chat, and webinars across mobile, desktop, and room systems. Zoom Rooms is the original software-based conference room solution used around the world in board...us05web.zoom.us
Meeting ID: 893 9135 3800
Passcode: 7vj7TT
Ben 3 gün önce deprem oluyor diye annemi falan korkuttum çok sert bi tekmeyleKızlar dün akşam bebeğim öyle değişik tekme atıyordu ki şok oldum. Bunu dert gibi yazmayayım ama zayıf olduğumdan mi derim mi ince bilemedim ama hep böyle mi olacak diye de korktum. Çünkü bildiğiniz canım acır gibi her defasında irkildim ayağa kalktımsanki içeriden dürtüyor yani öyle bir tekme. Bakınca görülüyordu karnıma. Bu bebek daha büyüyecek Allah nasip ederse ve büyüdükçe daha güçlenecek di mi sizin de can acitici tekmeleriniz oluyor mu?
Bende tekmelerini çok sert hissediyorum acıtıyo bazen dediğiniz gibi uykudan bile uyandırıyo tabi bide daha büyüyüp başka zorluklar çıkaracaklar ben oğluma hamileyken ayakları kemiklerime dayalıydı 8. Aydan doğuma kadar nefes alamıyodum bile batmadan oturup eğilmek yalan olmuştu 42. Haftada suni sancıyla zorla geldi bideKızlar dün akşam bebeğim öyle değişik tekme atıyordu ki şok oldum. Bunu dert gibi yazmayayım ama zayıf olduğumdan mi derim mi ince bilemedim ama hep böyle mi olacak diye de korktum. Çünkü bildiğiniz canım acır gibi her defasında irkildim ayağa kalktımsanki içeriden dürtüyor yani öyle bir tekme. Bakınca görülüyordu karnıma. Bu bebek daha büyüyecek Allah nasip ederse ve büyüdükçe daha güçlenecek di mi sizin de can acitici tekmeleriniz oluyor mu
Sizler gibilerle muhattab olmaya ne zamanim var ne de seviyeleerimiz ayni. Turkiyenin ortalamasi belli, buraya uye olup disunce belirtmek bile sacmalikmis meger. Korler sagirlar birbirini agirlar. Uyeligimi iptal edip cahilleri cahillerle birakiyorum
Kızlar bişey sormak istiyorum ben bir haftadır nerdeyse hergün adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim bide özellikle bacaklarım çok ağrıyo iç kısımları acıyo öyle olduğu zamanda kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo alttanda çok baskı var orasıda kabız ağrısı gibi sertleşiyo sancılanıyo çok korkuyorum ama ne yapucağımıda bilmiyorum evi iyice boşladım ne bi temizlik ne güzel bi yemek hiç bişey yapmak istemiyorum sancılanınca hep geçiştiriyorum 4 kaybım var daha öncedende sizde de oluyormu aynı ağrılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?