Valla havalar da ısınınca ıişe gidip gelmek daha zor oluyordu. Bi de ben kapalı alanda çalıştığım için maskemi hiç çıkarmıyorum. En azından şimdi evde daha rahat olurum.Bende pazartesi magnezyum yazdiracam tansiyonumu ölçüyorum sabah akşam degil sadece akşamlari ama hep normal çıkıyo şekerden şüpheleniyorum sadece bol su iciyorum bakalim dahasevindim cnm senin adina çalışanlara bu donemde hele daha zor hamilelik darisi diger calisan arkadaslara
Ben kimseye cahil demedim. Asla da demem. Zaten yakın zamanda aşısı olmayanı otellere almayacaklar, uçağa almayacaklar, özel sektör çalışanlarından aşı kartı isteyecek vs. Insanlar bir şekilde mecbur kalacak. Onların bu söylemlerinin altı ne kadar dolu olabilir. Zorla değil mecburi olacak. Şimdiden işyerlerinden isteyenler başladıSizlere katıldığım ve katılmadığım noktalar var tabikide. Ama dikkat ederseniz benim rahatsızlığım bu konuda cahil denmesi ve sgk giderleri karşılanmasın, zorunlu olsun sözleriydi. Uzatmak değil amacım. Ama ben kendi inandığım yolda ilerlemek isterim.
Daha önce de paylaştım anayasamızda madde var bununla alakalı. İnsan hakları mahkemesinde açıkca madde var.
Recep tayyip erdoğan son konuşmasında ‘aşının şantaj, baskı, politika aracı olarak kullanılması yanlıştır’ dedi.
Sgk gideri karşılanmasın sözünüz bana baskıcı bir söz olarak geliyor. İfadelerime de bakarsanız özenilesi, kırıcı, baskıcı bir dil kullanmadım asla.
Umarım hepimiz doğru bildiğimiz yolda birbirmizi kırmadan ilerleyebiliriz. Bunlar çok tartışmaya açık konular. Böyle bir platformun bunu tartışmaya uygun olduğunu düşünmüyorum
Kızlar bişey sormak istiyorum ben bir haftadır nerdeyse hergün adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim bide özellikle bacaklarım çok ağrıyo iç kısımları acıyo öyle olduğu zamanda kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo alttanda çok baskı var orasıda kabız ağrısı gibi sertleşiyo sancılanıyo çok korkuyorum ama ne yapucağımıda bilmiyorum evi iyice boşladım ne bi temizlik ne güzel bi yemek hiç bişey yapmak istemiyorum sancılanınca hep geçiştiriyorum 4 kaybım var daha öncedende sizde de oluyormu aynı ağrılar
Canım ağrı hepımızde var ama bazı agrılar şiddetli olabılıyo agrın artar veya devam ederse randevu beklemeBende pazartesi doktora söyledim muayene etti rahim uzunluğuna baktı bi sıkıntı yok dedi ama devam ederse gelmemi söyledi de randevu bulamıyorum
Canım idrar tahlili yaptırdın mı? Bazen enfeksiyon da böyle ağrılara sebep olabiliyormuş.Kızlar bişey sormak istiyorum ben bir haftadır nerdeyse hergün adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim bide özellikle bacaklarım çok ağrıyo iç kısımları acıyo öyle olduğu zamanda kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyo alttanda çok baskı var orasıda kabız ağrısı gibi sertleşiyo sancılanıyo çok korkuyorum ama ne yapucağımıda bilmiyorum evi iyice boşladım ne bi temizlik ne güzel bi yemek hiç bişey yapmak istemiyorum sancılanınca hep geçiştiriyorum 4 kaybım var daha öncedende sizde de oluyormu aynı ağrılar
Bende taşınacağım canım o yüzden ufak ufak toplanmaya başladım. 10dk iş yapıyorsam 20 k dinleniyorum korkumdan. İki gündür hareketli olduğum zamanlarda bebekte yoruluyor mu nedir gündüz pek kıpırdamıyor. Ben ne zaman dinlenmeye başlıyorum o da harekete başlıyor. Belkide biz hareketli olduğumuz zaman pek hissedemiyoruzdur. Anne hareketli olunca amniyon sıvısı sürekli çalkalandığı içim bebekte suyun içinde süzülüp uykuya dalarmış,uygulamada öyle yazıyordu.Kızlar her bebeğin hareketi muhakkak değişkenlik gösterir ama sizce bu haftalarda henüz hareket saymaya veya atıyorum gün içinde hissetmediysek endişelenmeye gerek var mı? Mesela sabah çok güzel hissediyordum, şimdiye kadar biraz is falan yaptım ve saatlerdir hissetmiyorum. Bu gibi durumlarda sakın kalabiliyor musunuz :))
Anladım canım evet hareket edince genelde uyuyorlarmis da işte annelik ya valla her şeye acaba acaba demekle geçiyor günlerCanım idrar tahlili yaptırdın mı? Bazen enfeksiyon da böyle ağrılara sebep olabiliyormuş.
Bende taşınacağım canım o yüzden ufak ufak toplanmaya başladım. 10dk iş yapıyorsam 20 k dinleniyorum korkumdan. İki gündür hareketli olduğum zamanlarda bebekte yoruluyor mu nedir gündüz pek kıpırdamıyor. Ben ne zaman dinlenmeye başlıyorum o da harekete başlıyor. Belkide biz hareketli olduğumuz zaman pek hissedemiyoruzdur. Anne hareketli olunca amniyon sıvısı sürekli çalkalandığı içim bebekte suyun içinde süzülüp uykuya dalarmış,uygulamada öyle yazıyordu.
Ben mola verdiğim zaman uzanıyorum, karnımı bir iki dürtüklüyorum. Bakıyorum kafası yuvarlakça elime geliyor. Sivri birşeyler geliyor diyorum heralde bu bacakları ya da kolu. Elimi çekince o kıpırdamaya başlıyor, rahatlıyorumAnladım canım evet hareket edince genelde uyuyorlarmis da işte annelik ya valla her şeye acaba acaba demekle geçiyor günler
Canım bende çok tedirginim hareket etmiyor dieKızlar her bebeğin hareketi muhakkak değişkenlik gösterir ama sizce bu haftalarda henüz hareket saymaya veya atıyorum gün içinde hissetmediysek endişelenmeye gerek var mı? Mesela sabah çok güzel hissediyordum, şimdiye kadar biraz is falan yaptım ve saatlerdir hissetmiyorum. Bu gibi durumlarda sakın kalabiliyor musunuz :))
MaşallahBen mola verdiğim zaman uzanıyorum, karnımı bir iki dürtüklüyorum. Bakıyorum kafası yuvarlakça elime geliyor. Sivri birşeyler geliyor diyorum heralde bu bacakları ya da kolu. Elimi çekince o kıpırdamaya başlıyor, rahatlıyorum
Benimki bir keresinde uzanırken kafasını öylr çıkarmıştı ki resmen karnımda tümsek olmuştu, korkmuştumMaşallahben kafayı ayırt edemiyorum anlamadım bu gebelikte yani küçük sanırım yada tembel kafasını oynatmıyor sürekli elleri ayakları oynar
Snairim kızlar mi çok hareketli benimde ilk gebelik kızdı ve zayiftim çok hareketlidiBenimki bir keresinde uzanırken kafasını öylr çıkarmıştı ki resmen karnımda tümsek olmuştu, korkmuştumsevince huylandı geri çekildi
Ben pazartesi doktorada söyledim değiştirmedi aynısını yazdı yineBenimki de magvital. Bilmiyorum bende baya işe yaradı canım. Hem kasik ağrılarım çoktu hem kalça. Sihirli değnek gibi bir günde geçti çok şükür
Bana da kızlar hareketli olur diyorlar hepSnairim kızlar mi çok hareketli benimde ilk gebelik kızdı ve zayiftim çok hareketlidiahh nerde o günler sonrakiler ablalarina çekmemiş belli uykucular bende eşimde çok korkmustuk kızım öyle hareket edince şaşkın birsekilde kalmıştık korkuyordum bebek çıkacak die kafasını okşa hoşuna gider uslu uslu oturur
Canım bende et beni değil ama göğsümün siyah kısımlarında böylr ben gibi lekeler olmuş noktacık gibi bir iki tane. İleride bene çevirir mi bilemedim.Merhaba hanımlar ,
Bugün göğüslerimi kontrol ederken kahverengi alanda iki göğüsümde de et beni farkettim . Canımı sıktı .Sizlerde böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?Doktora gidince göstereceğim ama içime düştü şimdi .
Bebitolar genelde dinlenme zamanı hareket çok ediyor ya sabah ve akşamları hissediyorsan çok endişe etmemek lazım bence. Biz ortada dolanırken onlar beşikte gibi hissediyorlarmış bide bebeğe göre hareket değişiyor bazı bebekler aşırı hareketli oluyor bazısı hareketsiz ama bu sağlıksızlıktan değil kişilikten daha çok ben mesela çok hareketli değilmişim annem hiç hareket etmezdin nerdeyse diyo doğunca da seni nere bıraksam ordan alırdım uyanınca ağlamazdın bile beklerdin diyo. Ama kardeşimde çok hareketliydi annemin karnında hatırlıyorum doğduktan sonra da ele avuca sığmazdı yani. Benim bebito da asla durmuyor bence hiç uyumuyo doğunca ne yapacağım bilmiyorumKızlar her bebeğin hareketi muhakkak değişkenlik gösterir ama sizce bu haftalarda henüz hareket saymaya veya atıyorum gün içinde hissetmediysek endişelenmeye gerek var mı? Mesela sabah çok güzel hissediyordum, şimdiye kadar biraz is falan yaptım ve saatlerdir hissetmiyorum. Bu gibi durumlarda sakın kalabiliyor musunuz :))
Et benine benzeyen şeylerden annemde de görmüştüm ben yalancı meme ucu p hamilelikte çıkıyor demişti 3-4 tane var onda böyle et kabartısı gibi aynı meme renginde biraz çıkıntılı.Merhaba hanımlar ,
Bugün göğüslerimi kontrol ederken kahverengi alanda iki göğüsümde de et beni farkettim . Canımı sıktı .Sizlerde böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?Doktora gidince göstereceğim ama içime düştü şimdi .
Hissedip hissetmediğinizi düşünüyo olabilirsiniz ilk başta ayırt etmek zor oluyor biraz ama iki üç haftaya kafanıza kafanıza vuracak merak etmeyin21+4üm hiç hissetmedim henüz
Teşekkür ederim cevap için canım .Formlarda gezinirken birçok kişinin yaşadığı bir durum olduğunu öğrendim .Farklılıklar tedirgin ediyor insanı umarım zararsız şeylerdir ve kaybolur sonrasındaEt benine benzeyen şeylerden annemde de görmüştüm ben yalancı meme ucu p hamilelikte çıkıyor demişti 3-4 tane var onda böyle et kabartısı gibi aynı meme renginde biraz çıkıntılı.
Sanırım hormonlardan ama yinede rahatsız etti beni çok .Bakalım doktor ne diyecekBana da kızlar hareketli olur diyorlar hepaman sağlıklı olsunlar da yeter canım
Canım bende et beni değil ama göğsümün siyah kısımlarında böylr ben gibi lekeler olmuş noktacık gibi bir iki tane. İleride bene çevirir mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?