Annemin hala duruyor ama zararsız aynı şeydense geçmeyebilir umarım kaybolan bişidir.Teşekkür ederim cevap için canım .Formlarda gezinirken birçok kişinin yaşadığı bir durum olduğunu öğrendim .Farklılıklar tedirgin ediyor insanı umarım zararsız şeylerdir ve kaybolur sonrasında
Zeki Şahinoğlu ben ikiliyede detaylıyada ona gittim çok memnun kaldım herşeyi anlatıyor çok güzel sonucu telefonla bildiriyor ayrıca mail atıyor işlemden çıkmadan kendi takip doktorunuza da mail atıp bilgi veriyor çok ilgiliSelam kızlar İstanbul için önerebileceğiniz perinatolog var mı ? Bu hafta gitmem gerekiyor hala çok kararsızımÖnerileriniz olursa sevinirim
Amin aynen canım yeterki ssglikli olsunlar doguralim kavusalim onlaraBana da kızlar hareketli olur diyorlar hepaman sağlıklı olsunlar da yeter canım
Canım bende et beni değil ama göğsümün siyah kısımlarında böylr ben gibi lekeler olmuş noktacık gibi bir iki tane. İleride bene çevirir mi bilemedim.
Haklisin cnm valla havalar ısinınca daha zor ben 21 haftadayim evdeyim ama ateş basmalarim oluyo ileri ki zamanlari duşunemiyorumValla havalar da ısınınca ıişe gidip gelmek daha zor oluyordu. Bi de ben kapalı alanda çalıştığım için maskemi hiç çıkarmıyorum. En azından şimdi evde daha rahat olurum.
Teşekkür ederim cevabınız içinZeki Şahinoğlu ben ikiliyede detaylıyada ona gittim çok memnun kaldım herşeyi anlatıyor çok güzel sonucu telefonla bildiriyor ayrıca mail atıyor işlemden çıkmadan kendi takip doktorunuza da mail atıp bilgi veriyor çok ilgili
İnşallah zararsız ve önemsiz birşeydir canım.Sanırım hormonlardan ama yinede rahatsız etti beni çok .Bakalım doktor ne diyecek
600 TL detaylısı ben çok önceden aldığım halde zor yer buldum bir arayıp sorun boşluğu vardır belkiTeşekkür ederim cevabınız içinZeki beyi çok duydum ama emin olamıyordum . Sanırım rapor da veriyordur . Yarın arayıp randevu ve fiyat bilgisi alayım? Çok yoğun mudur acaba ?
Evet ilkİlk çocuk mu y
Evet hiç hissetmedim ilk gebelikte olabilir diyorlar ama benle beraber aynı haftada olanlar hep hissetmiş buradaHiç mi hiç hissetmediniz bir kere bile mi?
Selam, bende de var aynısından, ilki bir süre önce çıkmıştı, şimdi dün gördüm, ikincisi de çıkmış. Özel cildiyeye gittim ilki çıktığında, hamilelikte olur dedi, doğumdan sonra gelirsin onları lazerle ya da yakarak alırız dedi, endişelenme dediMerhaba hanımlar ,
Bugün göğüslerimi kontrol ederken kahverengi alanda iki göğüsümde de et beni farkettim . Canımı sıktı .Sizlerde böyle bir şeyle karşılaştınız mı ?Doktora gidince göstereceğim ama içime düştü şimdi .
Normal caniim olabilir belki oynuyordu ama siz anlamıyorsunuz karın gurultudu yada gaz saniyorsundurEvet ilk
O zaman işim çok zor bu hafta gitmem lazım , umarım bir boşluk iptal durumu olan vardır600 TL detaylısı ben çok önceden aldığım halde zor yer buldum bir arayıp sorun boşluğu vardır belki
Ben de hissetmedim, 23.haftadayım daha yeni hissediyorum. Daha doğrusu bir şeyler hissediyordum ama adını koyamıyordum, artık eminim bebek olduğunaEvet hiç hissetmedim ilk gebelikte olabilir diyorlar ama benle beraber aynı haftada olanlar hep hissetmiş burada
Bazen bende hissetmiyorum canim pozisyonuna gore herhalde. Ama asiri endiseleniyorum geriliyorum.Kızlar her bebeğin hareketi muhakkak değişkenlik gösterir ama sizce bu haftalarda henüz hareket saymaya veya atıyorum gün içinde hissetmediysek endişelenmeye gerek var mı? Mesela sabah çok güzel hissediyordum, şimdiye kadar biraz is falan yaptım ve saatlerdir hissetmiyorum. Bu gibi durumlarda sakın kalabiliyor musunuz :))
Ben daha yaptırmadım ama sağlık ocağı biz yapıyoruz dediMerhabalar şeker yükleme testini aile sağlığında yaptıran var mı ? Geçen bir arkadaş sanki öyle bişey yazmıştı
Canım düzenli idrar tahlili veriyor musun? Ben artık akıntı dan anlar hale geldim. Suyu az içtiğim günler akıntı sarılaşıyor, çok içtiğim zaman daha beyaz ve Kremsi oluyor. Aman ihmal etme idrar yolu enfeksiyonunu canımKızlar yeşil akıntısı olan varmı geçen ay fitil kullanmama rağmen halen devam ediyor
Benimki anterior mu ne öyle birşeymiş, doktor hemşireye söylerken duydum. O da ön duvarda demek oluyormuş sanırım İnternetten bakmıştım.Bebek hareketlerinin hissedilme yoğunluğunun plesantanin yeriyle alakası varmış. Bazen uzun süre hissedemeyip endişeleniyordum. Doktoruma sorduğumda plesanta ön duvarda olduğu icin hareketleri az hissetmemin normal olduğunu soyledi. Bir de her bebek uyku rutini oluşturuyor. Benimki gündüz çok sakin akşam 7-8 gibi hareketlenmeye başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?