2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Annemin hala duruyor ama zararsız aynı şeydense geçmeyebilir umarım kaybolan bişidir.

Selam kızlar İstanbul için önerebileceğiniz perinatolog var mı ? Bu hafta gitmem gerekiyor hala çok kararsızım Önerileriniz olursa sevinirim

Selam kızlar İstanbul için önerebileceğiniz perinatolog var mı ? Bu hafta gitmem gerekiyor hala çok kararsızım Önerileriniz olursa sevinirim
Zeki Şahinoğlu ben ikiliyede detaylıyada ona gittim çok memnun kaldım herşeyi anlatıyor çok güzel sonucu telefonla bildiriyor ayrıca mail atıyor işlemden çıkmadan kendi takip doktorunuza da mail atıp bilgi veriyor çok ilgili

Amin aynen canım yeterki ssglikli olsunlar doguralim kavusalim onlara

Valla havalar da ısınınca ıişe gidip gelmek daha zor oluyordu. Bi de ben kapalı alanda çalıştığım için maskemi hiç çıkarmıyorum. En azından şimdi evde daha rahat olurum.
Haklisin cnm valla havalar ısinınca daha zor ben 21 haftadayim evdeyim ama ateş basmalarim oluyo ileri ki zamanlari duşunemiyorum

Teşekkür ederim cevabınız için Zeki beyi çok duydum ama emin olamıyordum . Sanırım rapor da veriyordur . Yarın arayıp randevu ve fiyat bilgisi alayım? Çok yoğun mudur acaba ?

Teşekkür ederim cevabınız için Zeki beyi çok duydum ama emin olamıyordum . Sanırım rapor da veriyordur . Yarın arayıp randevu ve fiyat bilgisi alayım? Çok yoğun mudur acaba ?
600 TL detaylısı ben çok önceden aldığım halde zor yer buldum bir arayıp sorun boşluğu vardır belki

Merhabalar şeker yükleme testini aile sağlığında yaptıran var mı ? Geçen bir arkadaş sanki öyle bişey yazmıştı

Selam, bende de var aynısından, ilki bir süre önce çıkmıştı, şimdi dün gördüm, ikincisi de çıkmış. Özel cildiyeye gittim ilki çıktığında, hamilelikte olur dedi, doğumdan sonra gelirsin onları lazerle ya da yakarak alırız dedi, endişelenme dedi

Evet hiç hissetmedim ilk gebelikte olabilir diyorlar ama benle beraber aynı haftada olanlar hep hissetmiş burada
Ben de hissetmedim, 23.haftadayım daha yeni hissediyorum. Daha doğrusu bir şeyler hissediyordum ama adını koyamıyordum, artık eminim bebek olduğuna
siz de hiç endişe etmeyin, normal hissetmemeniz

Bazen bende hissetmiyorum canim pozisyonuna gore herhalde. Ama asiri endiseleniyorum geriliyorum.

Bebek hareketlerinin hissedilme yoğunluğunun plesantanin yeriyle alakası varmış. Bazen uzun süre hissedemeyip endişeleniyordum. Doktoruma sorduğumda plesanta ön duvarda olduğu icin hareketleri az hissetmemin normal olduğunu soyledi. Bir de her bebek uyku rutini oluşturuyor. Benimki gündüz çok sakin akşam 7-8 gibi hareketlenmeye başlıyor

Kızlar yeşil akıntısı olan varmı geçen ay fitil kullanmama rağmen halen devam ediyor
Canım düzenli idrar tahlili veriyor musun? Ben artık akıntı dan anlar hale geldim. Suyu az içtiğim günler akıntı sarılaşıyor, çok içtiğim zaman daha beyaz ve Kremsi oluyor. Aman ihmal etme idrar yolu enfeksiyonunu canım
Benimki anterior mu ne öyle birşeymiş, doktor hemşireye söylerken duydum. O da ön duvarda demek oluyormuş sanırım İnternetten bakmıştım. O yüzden karnımın belli bölgelerinde daha çok hissediyorum, plasenta olmayan kısımlar sanırım.
Anne gündüz hareketli olduğu için bebek genelde gündüz uyur, annenin dinlenmeye çekildiği akşam saatlerinde uyanırmış. Yeni doğan bebeklerin geneli o yüzden gece sık uyanır diye okumuştum anne karnındaki alışkanlıkları unutmayabiliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…