Bende 23 haftadayim 10 kg aldim :))26 hafta 10 kilohayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor
14 te ve 18 de denedim 22+3 te bıraktım inşallahEn son bırakmayı ne zaman denedin canım? Epey kullanmışsin :)
Bende aynen bıraktığım zamanlar da şimdiye kadar hep kustum ama dün hiç etkilenmedim çok şükürAy ne güzel darısı başımaBen hala kullanıyorum yatmadan önce 1 tane maalesef, dün almadım bu sabah güne kusarak başladım. İlacı bırakıp birkaç gün sabretmeli miyim, yoksa bu bulantıların bitmediği anlamına mı geliyor anlayamıyorum. İlk 3 ay ilaç bile alsam çok kötüydüm sürekli kusuyordum, çok şükür sonrasında hem dozu azalttım hem de ilaç aldığım sürece çok rahatım ama yine de bitmedi hala
23 hafta 7 kilo da bendenBende 23 haftadayim 10 kg aldim :))
Merhaba ben varımKizlar merhaba.. rizede dogum yapacak var mi acaba
Dün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmisCidden hamilelikte konfor sıfır Doğumdan sonra ağrı sızı bile olsa inan o kadar rahatlamış oluyorsun ki sırtın, ayakların, ödem varsa ödem yönünden yataktan tek hamlede kalkabilmek istediğin her şekilde uyuyabilmek öyle tuhaf geliyor ki
Bebiş kilo aldıysa hiç sıkıntı yapma canım bu harika bir şey fakat kendin için sağlıklı beslenmeye çalış çünkü bebekler her türlü kilosunu alırmış kalsiyum ihtiyacını vücutta bulamazsa annenin deposu olan kemiklerden,dişlerden protein ihtiyacını kaslardan gibi aslında gebelikte kendimiz için beslenmeliymişiz
Aman olmasın olmasın felaket tellallığı yapmak istemem fakat ben ödem olmuştum çok zorlanıyordum tabi herkes olmuyor inşallah bu defa olmam
Hepimizin aklında bu soru var canım daha netlik kazanmadı sanırsam ben geçen cuma izne ayrıldım ama karar çıkmazsa bizimkiler de iptal olur kontrole gittiğinde doktorundan 24. haftada olduğuna dair belge iste idari izin için ekine de 2021/8 genelgesini iliştir kurumuna ver canım
Aaaa bu harikaDün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmishamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Bende 24.haftaya kadar 5kg aldım23 hafta 7 kilo da benden
Ben 26. Haftamdayım 58 ile hamile kaldım suan 62 yim. 3 kg almısım zaten bebegim masallah 1 kg ya yakın. Spor pek yapamadım yurudum fırsat buldukca ve cok hareketlıydım. Ilk 4 ayda bulantı reflü yasadımKızlar 24+5 civarında olup benim gibi hala kilo alamayan var mıben hiç almadım yanağım bile dolma alyansım hala parmağıma geniş
26 hafta 10 kilohayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor
Bende 23 haftadayim 10 kg aldim :))
Bende 26 hafta 10 kilo23 hafta 7 kilo da benden
Canım yine de fazla tüketme günde bir dilimden fazla. İçindeki bir madde kanda sulanma yapıyormuş ve bazen kanamaya sebep olabiliyormuş. Belki ilk aylarda ki hamilelik için tehlikelidir ama ne olur ne olmaz. Bende çok severim ananas ama tüketmiyorum fazla.ODün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmishamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Emin misin canım zararlı olmadığı konusunda, ananas hamilelikte pek tercih edilmiyor diye biliyorum, o yüzden canım çekse de almıyorum ben eveDün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmishamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Valalhi bende bilmiyorum cnsim dün googl e yazdım iyi dio yararliEmin misin canım zararlı olmadığı konusunda, ananas hamilelikte pek tercih edilmiyor diye biliyorum, o yüzden canım çekse de almıyorum ben eve
Sağol canım ben yine araştırım eşim dedi kanı bozar die dur bakım benBende 26 hafta 10 kilotartıya çıkmayı bıraktım artık. Sonunu düşünen kahraman olamaz modundayım tek içimi rahatlatan şey çabuk kilo veriyorum, doğumdan sonra da öyle olur inşallah
Canım yine de fazla tüketme günde bir dilimden fazla. İçindeki bir madde kanda sulanma yapıyormuş ve bazen kanamaya sebep olabiliyormuş. Belki ilk aylarda ki hamilelik için tehlikelidir ama ne olur ne olmaz. Bende çok severim ananas ama tüketmiyorum fazla.
Ben vitamin kullanmıyorum belki de o yüzden pek almadım26 hafta 10 kilohayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor
Valla bilmiyorum canım ben bunu duyali çok oldu ama arastirmadim açıkçası, çünkü çok kişiden duydum vardır bir bildikleri dedimValalhi bende bilmiyorum cnsim dün googl e yazdım iyi dio yararli
Csnim şimdi baktım çoğu tarafından bahsediyor sadece fzlza yemek zararlı oda fazla yemiyorum ilk defa yedim hamilelik boyuncaValla bilmiyorum canım ben bunu duyali çok oldu ama arastirmadim açıkçası, çünkü çok kişiden duydum vardır bir bildikleri dedim
Bende 26 hafta 10 kilotartıya çıkmayı bıraktım artık. Sonunu düşünen kahraman olamaz modundayım tek içimi rahatlatan şey çabuk kilo veriyorum, doğumdan sonra da öyle olur inşallah
Canım yine de fazla tüketme günde bir dilimden fazla. İçindeki bir madde kanda sulanma yapıyormuş ve bazen kanamaya sebep olabiliyormuş. Belki ilk aylarda ki hamilelik için tehlikelidir ama ne olur ne olmaz. Bende çok severim ananas ama tüketmiyorum fazla.
Emin misin canım zararlı olmadığı konusunda, ananas hamilelikte pek tercih edilmiyor diye biliyorum, o yüzden canım çekse de almıyorum ben eve
Bebişi de hesapla suyunu ve rahmi canım26 hafta 10 kilohayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor
Bunu doktorun agzindan duymak rahatlattı sağol canımBen hamileligin baslarinda sormustum doktoruma. Internette hamilelere onerilmiyo tarzinda bikac yerde gormustum. Doktorum yok oyle bisey surekli sacma sapan seyler uyduruyolar dedi. Simdi pek yemiyorumda ilk zamanlar cok yemistim bi sorun da olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?