2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
26 hafta 10 kilo hayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor

Bende aynen bıraktığım zamanlar da şimdiye kadar hep kustum ama dün hiç etkilenmedim çok şükür

Dün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmis hamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş

Kızlar 24+5 civarında olup benim gibi hala kilo alamayan var mı ben hiç almadım yanağım bile dolma alyansım hala parmağıma geniş
Ben 26. Haftamdayım 58 ile hamile kaldım suan 62 yim. 3 kg almısım zaten bebegim masallah 1 kg ya yakın. Spor pek yapamadım yurudum fırsat buldukca ve cok hareketlıydım. Ilk 4 ayda bulantı reflü yasadım

26 hafta 10 kilo hayır diyorum ki ekstra bişey de yemiyorum öyle abur cubur. Normal 3 öğün yemek yiyorum nasıl oluyor anlamıyorum eşim de o kadar vitamin alıyorsun normal diye beni teselli etmeye çalışıyor

Bende 23 haftadayim 10 kg aldim :))

23 hafta 7 kilo da benden
Bende 26 hafta 10 kilo tartıya çıkmayı bıraktım artık. Sonunu düşünen kahraman olamaz modundayım tek içimi rahatlatan şey çabuk kilo veriyorum, doğumdan sonra da öyle olur inşallah
ODün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmis hamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Canım yine de fazla tüketme günde bir dilimden fazla. İçindeki bir madde kanda sulanma yapıyormuş ve bazen kanamaya sebep olabiliyormuş. Belki ilk aylarda ki hamilelik için tehlikelidir ama ne olur ne olmaz. Bende çok severim ananas ama tüketmiyorum fazla.

Dün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmis hamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Emin misin canım zararlı olmadığı konusunda, ananas hamilelikte pek tercih edilmiyor diye biliyorum, o yüzden canım çekse de almıyorum ben eve

Emin misin canım zararlı olmadığı konusunda, ananas hamilelikte pek tercih edilmiyor diye biliyorum, o yüzden canım çekse de almıyorum ben eve
Valalhi bende bilmiyorum cnsim dün googl e yazdım iyi dio yararli

Reactions: The
Sağol canım ben yine araştırım eşim dedi kanı bozar die dur bakım ben

Ben vitamin kullanmıyorum belki de o yüzden pek almadım bol sebze, meyve, kuruyemis. Tekrar bi baktiracagim kan değerlerime. Normalse eğer böyle devam

Valla bilmiyorum canım ben bunu duyali çok oldu ama arastirmadim açıkçası, çünkü çok kişiden duydum vardır bir bildikleri dedim
Csnim şimdi baktım çoğu tarafından bahsediyor sadece fzlza yemek zararlı oda fazla yemiyorum ilk defa yedim hamilelik boyunca

. Her ne kadar bromelain, ananasın çekirdeğinde bulunsa da aslında çok az bir şey ananasın etinde yer alıyor. Tek bir ananas porsiyonundaki bromelain miktarının hamileliğinizi etkilemesi muhtemel değildir.

Ananas, güçlü bir C vitamini kaynağıdır ve günlük C vitamini ihtiyacınız rahatlıkla karşılayabilir. Bunu da içeriğindeki folat, demir, magnezyum, bakır ve B6 vitaminleri ile sağlar. Bu besinlerin tümü bebeğinizin gelişimi ve genel sağlığınız için önemlidir

Bunları dio Google fazla yemiyorum zaten Kedilervekitaplar dünden beri sıkıntı yok bende sizin gibi eskiden öyle duymuştum kanı pihtilasir die. Ama içindeki bir madde azcik varmış oda zarar vermez zaten çok yemiyoz

Ben hamileligin baslarinda sormustum doktoruma. Internette hamilelere onerilmiyo tarzinda bikac yerde gormustum. Doktorum yok oyle bisey surekli sacma sapan seyler uyduruyolar dedi. Simdi pek yemiyorumda ilk zamanlar cok yemistim bi sorun da olmadi

Bebişi de hesapla suyunu ve rahmi canım zaten ilaçlar da etki ediyot bende sen gibi 3 öğün yiyorum inns tombiş gelir oğlum

Ben hamileligin baslarinda sormustum doktoruma. Internette hamilelere onerilmiyo tarzinda bikac yerde gormustum. Doktorum yok oyle bisey surekli sacma sapan seyler uyduruyolar dedi. Simdi pek yemiyorumda ilk zamanlar cok yemistim bi sorun da olmadi
Bunu doktorun agzindan duymak rahatlattı sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…