2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar şu bir iki haftadır akşam üstü yemek yedikten sonra sanki nefesim yetmiyormuş gibi oluyor zar zor nefesim yetiyor, bir iki saat sonra geçiyor ama çok darlanıyorum, varmı benim gibi olan tek benmiyim acaba

Kızlar şu bir iki haftadır akşam üstü yemek yedikten sonra sanki nefesim yetmiyormuş gibi oluyor zar zor nefesim yetiyor, bir iki saat sonra geçiyor ama çok darlanıyorum, varmı benim gibi olan tek benmiyim acaba
Ben de öyleyim canım, yemek yedikten sonra adeta patlatacak gibi oluyorum. Zor nefes alıyorum, oturup kalkarken çok zorlanıyorum

Ben yürüyüş yapmak iyi geldi bana bir de porsiyonları azalttım. Yoksa çok daralıyorum.

Bunu doktorun agzindan duymak rahatlattı sağol canım

Rica ederim arkadasim ne demek

Bana 25. Haftama seker yuklemesi icin randevu werdi doktorum. Aile hekimim de asi olmaya gittigimde doktoruna sor kaclik seker yuklenmesini istiyor. Burda biz yapalim para verme dedi ama ben gelisim geriligi fln cikinca herseyi unuttum. Kendi doktorumda yaptircam

Bnmde oyle yaklasik 1 haftadir şiş şekilde ayağim

Suyumun icine 1 tane kabuk.tarcin atiyorum biraz indiriyo ama biraz. Ise gidip gelince aksama yine sisiyor. Ayakta kalmak etkiliyo sanirim ama yapcak bisi yok mecbur boyle dewam

Aç susuz gittim şekerim çok yüksek çıktı arkadaşlar 188 :/ diyet uygulayacağız dedi bilemiyorum nasıl düşüreceğim bu konuda bilgisi olan var mı

Doktorun diyet veriyor bu diyette sekersiz gidalara yonelik oluyor. Sekerini devamli olcmeni istiyolar su parmaktan olcen aletle. O degerleri kaydediyosun doktor takip ediyor. Eger dusmezse insuline baslaniyor ama diyete uyanlarin cogunda dusuyor.

Kızlar merhaba ben yarın 24 haftayı dolduruyorum idari izin dilekçesi yazdım yarın da doktor rapor verecek. Ama sizce kurumum bana idari izin verir mi son aciklamadan sonra??

Persembeye kadar vermek zorunda. Sen dilekceni evrak kayda sok sonra cek git kimse bisey diyemez. Tabi persembe idari izinleri kaldirirlarsa geri donmek zorunda kalirsin ama olsun o zamana kadar kullan en azindan

Aç susuz gittim şekerim çok yüksek çıktı arkadaşlar 188 :/ diyet uygulayacağız dedi bilemiyorum nasıl düşüreceğim bu konuda bilgisi olan var mı
Benim de 210 çıktı 5 gündür diyetteyim düştü şekerim normal seyire ama hiç bozmuyorum diyeti bide açlık tokluk kontrol ediyorum her gün düşmezse insülin başlanacaktı ama şuan iyi durumda sende diyet yaparsan geçer bence

Merhaba, nasıl oldunuz acaba?

Teşekkür ederim canım benim doktoruna gitmem de 25 haftamı bulacak

Teşekkür ederim İnşallah diyete uyunca düşmesine sevindim Peki hergün kontrol ettiğiniz alet var sanırım onu nerden ve ne kadara aldınız

Anladim ozel degilse hangi hastaneye gittiginizi sorabilir miyim?

Geçen günlerde birisi vardı covid olan ve sancısı tutan. Akibiyetinden haberiniz var mı?

Dün eşim ananas almıştı eşim dedi fazlayeme belki zararlı die bende araştırdım tamda derdimize dermanmis hamilelikte oluşan ödem e şişlik e el kol bilek siskinligind iyi geliyormuş
Bende ananasin hamilelikte cok tuketilmemesi gerektigini okumustum sanirim. Herseyin azi karar fazlasi zarar mantigini uygulamak en iyisi

Bende ananasin hamilelikte cok tuketilmemesi gerektigini okumustum sanirim. Herseyin azi karar fazlasi zarar mantigini uygulamak en iyisi
Aynen canım çoğu zarar araştırmalarıma göre zararlı değil sadece içinde bir madde var oda çok çok azmis ondan da zarar gelmez diyorlar zaten yılda 1 yiyoruz

Aynen canım çoğu zarar araştırmalarıma göre zararlı değil sadece içinde bir madde var oda çok çok azmis ondan da zarar gelmez diyorlar zaten yılda 1 yiyoruz
Hahah ben bir ara diyet yaparken uygulamistim. Gunde 1 yuvarlak dilim seklindeydi zaten tuketim olarak verdikleri.

Merhabalar hanımlar, aranızda ege bölgesinde olupta denize giren arkadaşlar var mı yakın zamanda özellikle izmir çevresi dikili bademli vs, cumartesi gitmeyi düşünüyoruz fakat bu yıl ilk gidicez acaba ısınmış mıdır sular bilginiz var mı malum hamileyiz girip üşütme vs durumu olur mu diye merak ettim

Kizlar selamlar hepinize, Sali gunu doktor kontrolum var seker yuklemesi zamani geldi fakat kendisiyle hic gorusmedim oncesinde. Ac mi tok mu yapiliyor bu test, sormama gerek var mi?

Ben datcadayim. Burda sular isinmadi hala soguk ama girince alisiyosun. Ben de bir kere girebildim daha ama doktorum sik sik gir cikinca mayonu hemen degistir dedi. Benim denizle aram cok yoktur aslinda ama bebis icin girmeyi planliyorum . Hafta ici isten sonra cok yorgun oluyorum hafta sonu da simdilik bir gun var malum pazarlar kapali. Idari izinler iptal olmazsa ins sik sik girebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…