2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Rabbim buyuk canim hic belli olmaz. Sonuclar temiz geldiyse acaba perinatolog yanilmis olabilir mi. Umut et diye soylemiyorum ama herseyin hayirlisi insallah. Basina gelmeyen elbet bilmiyor ama allaha teslim ol ve hayirlisini dile. Sinav dunyasindayiz. Eger oyle bile olsa kendine zehir etsende bu durumu yasayacaksin etmesende. Sana bir faydasi olmayacak uzulmenin lutfen sakin kalmaya calis kendine zarar verme.

Kizlar hergun cok asiri hareketlerini hissediyormusunuz. Yoksa bazi gunler belli belirsiz oldugu oluyor mu ? Bir kac gun cok hareketli olup sonraki gun cok belli belirsiz oldu.

Reactions: The
Canım perinatolog kesin hidrosefali teşhisi koydu mu? Başka doktora da görünsen mi acaba? İlk zamanlarda beyinde, vücutta, böbreklerde su toplaması olup ilerleyen aylarda düzelen ve sapasağlam doğan çok bebek var. Lütfen hemen olumsuzluğa kapılma diyeceğim ama çok üzülüyorsun biliyorum. Bebişi düşün o da stres olmasın. Benim arkadaşıma ayrıntılı da bebeğin bağırsakları yapışık, delik, parlaklık var gibi bir sürü birşey dediler. Kız o kadar üzdü ki kendini. Başka doktora gitti sapasağlam çıktı bebek.

Amin amin inşallah öyle olur

Perinatolog demedi 18 haftada bisey gormedi 22de sınirda dedi kontrollere devam dedi insallah ilerlemez şimdi daha iyiyim ve daha iyi bakiyorum insallah ilerlemez tek umudum tek duam saglikli dogsun

Çok sagol haklisin bekleyecem mecbur

Kizlar hergun cok asiri hareketlerini hissediyormusunuz. Yoksa bazi gunler belli belirsiz oldugu oluyor mu ? Bir kac gun cok hareketli olup sonraki gun cok belli belirsiz oldu.
Son birkaç gündür her gün çok belirgin hissediyorum ama öncesinde daha hareketsiz olduğu günler de oldu tabiki canım. Bu bebeğin o anki konumuna, senin yorulmana göre değişir bence. Ben disarda ve yürüyorken daha az hissediyorum

Dediğin gibi ilk kez hamileliğimde oldu, ve benim de 4. ayda oldu. Düşüncelerimi yönetmeye başladım bir şekilde ama nefes açlığı (derin nefes alamama durumu) ve uyuyamamayı çözemedik henüz. Umarım onlar da azalacak. Yaşayıp geçirmiş birinin tecrübesini duymakiyi geliyor, insan içindeyken hiç düzelmeyecek gibi geldiği için. Sağol.

Perinatolog demedi 18 haftada bisey gormedi 22de sınirda dedi kontrollere devam dedi insallah ilerlemez şimdi daha iyiyim ve daha iyi bakiyorum insallah ilerlemez tek umudum tek duam saglikli dogsun

Canım daha kesin teşhis konulmamış. İnternetten, sağdan soldan bir şeylere bakıp kendini de bebeği de strese sokma. Arkadaşların dediği gibi başlarda bu durumda olup sonra ölçüleri düzelen ve sağlıklı doğan birçok bebek var, daha geçen ben de instagramda bir tecrübe okumuştum böyle. Hayatta hiçbir şeyin garantisi olmadığı gibi ultrasonda her şey düzgün olsa bile bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımızın garantisi yok sonuçta ayrıca. Bu süreçte senin yapabileceğin hiçbir şey yok canım, o yüzden artık bu dönemi kendine eziyet haline getirme, hayırlısı neyse onun için bol bol dua et ve hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış.

Benim hareketlilik durumuma göre değişiyor canım, o gün çok hareketli geçtiyse genelde hareketleri biraz daha az oluyor.

Ah canım seni o kadar iyi anladım ki ilk gebeliğim de bana da dediler beynimdeki boşluklardan biri büyük sınıra yakın diye o kadar araştırdım bende hidrosefaliye çıktı. Diğer bütün ölçümleri iyiydi. Testlerde bi problem yoktu. Haftalarca ağladım sonuç oğlum tam bir koca kafa doğdu. Şu an 7 yaşında çok sağlıklı. Ama hala koca kafalı. Sakın canını sıkma. Zaten yurtdışına test göndermişsin olsa idi bence kesin çıkardı.

Olabiliyor ben hareketli olduğumda onun hareketini pek hissetmiyorum ben sakin olduğumda onun hareketlerini hissediyorum.

Kızlar merhaba, ya az önce başıma saçma sapan bir şey geldi. Esim şaka olsun diye beni kucağına doğru kaldırmaya çalıştı, yani bunu nasıl yapabildi bilmiyorum. Sırtımda falan ağrı var şu an. Bebeğime bir şey olmuş mudur ya o kadar stresliyim ki. Haliyle eşim de çok korktu çok pişman oldu, o an nasıl düşünemedi bilmiyorum. Bebeğimin hareketlerini biraz hissediyor gibiyim ama hareket mi emin olamıyorum Dua edin bana çok gerginim gerçekten

Canım sırtını yada belini acıtmış olabilir misin? Karnında kasıklarında acı ağrı yoksa endişelenme. Sen stres olup korkunca bebekte strese girmiştir, o yüzden hareketleri azalmıştır. Annenin her duygusunu hissediyor sonuçta minikler. Bende birşey olmamıştır bebeğine korkma. Bazen eşlerimiz hamile olduğumuzu bir anlık unutabiliyor ne yazıkki. Benimki de poşetteki botları "tuut" diyip uzaktan fırlatmıştı, hazırlıksız yakalanınca karnıma değdi karnım acımıştı bayağı ama şükür birşey olmadı. Uzan dinlen biraz, zihnini sakinleştir eminim bebeğinde kıpırdamaya başlar canım.

Sagol canim evet sırtımı acıttım muhtemelen şu an uzanıyorum sırtımın ağrısı geçti. Karnım zaten hiç agrimadi zaten saniyelik bir şeydi ama bilmiyorum ya çok gerginim. Dediğinde haklısın ne zaman stres yapıp hareket beklesem beni uzunca bir süre bekletiyor, şimdi de öyle.

Yok yok bişey olmamıştır bebeğine inşallah korkma canım uzan dinlen

Merak etme canim birsey olmamistir. Kendini kastiysan sirtin o yuzden agrimistir

Canım benim çok zor bir süreç senin için biliyorum inşallah korkuttuları gibi değildir başka doktora da göründün mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…