2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok geçmiş olsun yani haftanız da artık büyük riskli 3 ay da bitti neden kaynaklı oldu acaba ? Allah korusun size bağışlasın evladınızı

Çok geçmiş olsun yani haftanız da artık büyük riskli 3 ay da bitti neden kaynaklı oldu acaba ? Allah korusun size bağışlasın evladınızı
Hiç bilmiyoruz .Kanama alanı görünmedi çok şükür ama neden oldu onu söylemedi .Kan sulandırıcı kullanıyorum belkide o tetikledi .Yarın kendi doktoruma da görüneceğim .İnşallah tekrarlamaz çok korkutucu

Aaa çok sasirdim .çok gecmis olsun .ins lala duzelecektir hersey.moralini yuksek tut

Aynen oyle yap kimse deģmez hiç bi seye bebegimizi saglikla alalimda kucaklarimiza hayirlida evlat oldularmi gerisi boş

Geçmiş olsun canım. Hiç kalkmadan yat. Sadece wc için kalk. Kendi doktoruna gidince netleşir. Inşallah yoktur önemli bir sey

Cok gecmis olsun canim. Bebise ve saana saglik diliyorum. Umarim tekrar yasamazsin

Çok geçmiş olsun canım. Kan sulandırıcıdan olabilir muhtemelen, iyice arastirilsin. Belki de ihtiyacın yoktur artık

Gecmis olsun cnm. Hic moralini bozma doktora da gitmisin onlemini de almisin. Yarin da kendi doktoruna gitcekmisin. Allahin izniyle doktorlarin destegiyle hicbisey olmasin yawruna. Yat dinlen kotu seyler dusunme. Guzel haberlerini bekliyoruz

Acaba senindemi plesenta aşağıda yerleşmiş benimde çoknyoğundu kanamam çok geçmiş olsun canım plesentanın yerleştiği yere baktır doktoruna

Valla canım benimde kalcamda çok çatlak oldu hiç bir şey fayda vermedi birde varis var en çokta varis morelimi bozuyo
Varis için doktor birşey öneriyor mu canım?
Senden duydum bu östrojen durumunu aferin kendini mutlu et barışık olkendini simart azcik
Bundan sonra kendime çalışıyorum, hep kendimi övücem aman kilo ne güzel yakıştı çok güzel oldum diye
Hamile kalmadan önce beni çocuk zanneden oluyordu düşünün geçen hafta buraya kadın doğumcu gelmiş diye devlet hastanesine bir gideyim dedim, doktor kaç yaşındasın diye soruyor, küçük geldim herhalde kendimi hiç 50 kilo görmediğim için bu halim garip geliyor bazen amaan veririz ya kilo nedir bebekler iyi olsun yeterki
Canım çook geçmiş olsun bir arkadaşımız daha yazmış, kanama sebebi plasenta ın yerleşim yeri olabilir mi acaba? Daha önce bunla ilgili birşey demiş miydi doktorun? Sen elinden geleni yapmışsın, inşallah kanaman biter ve rahatlarsın.
Canım benim doktorum prof ve vajinal ultrasondan bakmamıştı bir ay öncede aynı ağrı olmuştu. O aletle iyice açacak belki mikrop kapıcam diye endişelendim
Sen nasıl oldun canım şuan?

Yarın kontrol canım o zaman sorcam

Canım eve gelip 1 litre su içtim tuvalete gittikçe ağrım azaldı. Şimdi fitil vermişti onu da kullanıcam.yarına daha iyi olurum inşallah o kadar nevrim dönmüşkii gözlüğümün üzerinde oturuyorum farkında değilim paramparça etmişim haberim yok.. Birşey olacak diye çok korktum bugün. Ve oradaki bebekleri görünce çok duygusallastım

Evren hoca nerede dogum yaptiriyor?
benimde ilki sezeryandi bu da sezeryan olacak mecburen.. ben elif hocaya gidiyorum ama maalesef calistigi hastane trabzonda.. git gel zor olacak.. cok kararsiz ve endişeliyim
Evren hoca şardada yaptırıyor benim öncekide ordaydı memnun çıktım o yüzden hiç trabzona gitmeyi düşünmüyorum evime yakın olsun oğlum var yanıma gelir gider. Elif hocadan memnun musunuz benim kuzenlerim ilk zamanlar ona gidiyordu ama sonra gitmeyi bıraktılar . Her şey gönlünüzce olsun inşaAllah . Evet zor işler hele doktor işi !! çok kurcalamak stres yapıyor iyisini bulduğunuza inanıyorsanız devam edin.

Bende rüyamda doğum yapıyordum, kucağıma alıyordum falan. O kadar gerçekçiydi ki, tekrar uyumak için neleri vermezdim, rüyaya devam edebilmek için.. inşalah daha iyi olursun canım dikkat et kendine
Günaydın herkese birşey sorucam rahatsız bacak sendromu yaşayan var mı aranızda neden oluyor bu acaba ???
Canım rahatsız bacak sendromu mu bilmiyorum ama bazen bacaklarım çok huzursuz oluyor yatarken, ya da uyku arasında. Kalkıp bir iki dk evi dolanıyorum, bacaklarıma kan gitsin diye. Anca öyle uyuyabiliyorum.

Günaydın herkese birşey sorucam rahatsız bacak sendromu yaşayan var mı aranızda neden oluyor bu acaba ???
Benim diz alti baldirlarimda oluyor. Rahatsiz eden bir hissizlik boyle ama tam tarif edemiyorum. Masaj yapiyorum sert bir sekilde damarlarima bastirmak iyi geliyor bana. Tam uyuyacgin zaman oluyor ve uyutmuyor o his. Doktora sormustum birsey demedi. O ay magnezyum yazmisti ama yine de oluyor demekki alakali degil. Esim ruzgarda kaldiginda oluyor diyor ama

Çok geçmiş olsun bol bol dinlen ilaçlar iyi gelir inşallah ❣

Günlerdir ben de mide yanması yaşıyorum felaket bir şey. Bana tek iyi gelen ılık süt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…