- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Bana soguk sut iyi geliyor simdilik. Pozitif olmaya calis canim sinirlenmeyecegim de sakin ol.Ailesel sorunlardan dün geceden beri mide yanması yaşıyorum zor bu hamilelik hem kendi üzüldüğüm şeyler bi de bebeği üzüyorum birşey olacak diye üzülmek hormonlardan dolayı da insan çok daha hassas oluyor.
Canım biliyorum zor ama inan takmaya değmiyor. Kimseye birşey olmuyor valla, olan bize oluyor. Biz sıkıldığımızla kalıyoruz, üzme tatlı canını, keyfine bak.Ailesel sorunlardan dün geceden beri mide yanması yaşıyorum zor bu hamilelik hem kendi üzüldüğüm şeyler bi de bebeği üzüyorum birşey olacak diye üzülmek hormonlardan dolayı da insan çok daha hassas oluyor.
Canım çıkarsa bile sıkma canını. Ona uygun diyetler var, uyunca hiçbir sıkıntı çekemezsin.Kızlar, ben dün şeker yüklemesi yaptırdım, sonuç 142 çıktı, sınırdaymış. yarın sabah da şu 3 saat süren yüklemeden yaptıracağıminşallah gebelik şekeri çıkmaz
doktorum bana şekeri kes demişti, ama son zamanlarda canım çok tatlı istediği için biraz yemiştim, kendimi kötü hissediyorum.
bende bu aralar sekerli yedim tam da seker yuklemesi oncesi haftalar yarin ki yuklemenin sonucu iyi cikar insallah canimKızlar, ben dün şeker yüklemesi yaptırdım, sonuç 142 çıktı, sınırdaymış. yarın sabah da şu 3 saat süren yüklemeden yaptıracağıminşallah gebelik şekeri çıkmaz
doktorum bana şekeri kes demişti, ama son zamanlarda canım çok tatlı istediği için biraz yemiştim, kendimi kötü hissediyorum.
Cnm normalde nası çıkıyodu şeker ölçumlerin açlık ve tokluk vs bende seker yuklemesi yaptirip yaptirmamakta kararsızımda benim hep normal hatta düşüğe yakın çıkıyo glikoz testi sonuclarim da o sebepten sormak istedimKızlar, ben dün şeker yüklemesi yaptırdım, sonuç 142 çıktı, sınırdaymış. yarın sabah da şu 3 saat süren yüklemeden yaptıracağıminşallah gebelik şekeri çıkmaz
Doğrudur canım metal olunca enfeksiyon riski var bol su iç senCanım benim doktorum prof ve vajinal ultrasondan bakmamıştı bir ay öncede aynı ağrı olmuştu. O aletle iyice açacak belki mikrop kapıcam diye endişelendim
Canım böyle kocaman bir plastik alet var onu koyup açılma var mı diye bakacaktı yine aynı konuyla kendi doktoru ma gittim kadın bakmadı bile zararı yoktur belki ama korktumDoğrudur canım metal olunca enfeksiyon riski var bol su iç sen
hiç sorun çıkmıyordu, hatta test sonucundan önce doktor kontrolüm vardı, sende bir şey çıkacağını düşünmüyorum, hiç öyle bi sinyal yok dedi. Sonra böyle çıkınca o da şaşırdı. Bence yaptırın siz de, belli olmuyor demekkiCnm normalde nası çıkıyodu şeker ölçumlerin açlık ve tokluk vs bende seker yuklemesi yaptirip yaptirmamakta kararsızımda benim hep normal hatta düşüğe yakın çıkıyo glikoz testi sonuclarim da o sebepten sormak istedim
Ben defalarca oyle muane edildim csnim matsl olanı da vsr plastik olanida tabi enfeksiyon riski de oluyor onun adı spekulum .onunla vajina ağzını açarlar anfeksiyon yada kanama varmı diye açarlar ışık tutarlar bakarlar içine silerler bezle içini herşey yapıyorlar kürtajda kullanılıyor birde . Tabi bazıları öyle bakar bazıları test yaptırır bakarCanım böyle kocaman bir plastik alet var onu koyup açılma var mı diye bakacaktı yine aynı konuyla kendi doktoru ma gittim kadın bakmadı bile zararı yoktur belki ama korktum
Çok çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur . Doktora gittiniz mi ? Bizleri de haberdar edin .Merhaba kızlar ,
Bugün baya kötü bir gün geçirdim .Telafi eğitimi için okula gittim .Hiç ağrı sızım yoktu.Bir ıslaklık hissettim ve wc ye gittim .O kadar yoğun bir kanamam vardi ki .Pıhtı falan gelmişti.Çok korktum ağlamaktan içim çıktı.Hemen hastaneye gittim kontrolde bebek gayet iyiydi kanama sebebi belli değil dedi .Serum fitil ve iğne oldum .11.30 da girdim 17.30 da çıktım hastaneden.vajinal muayene etti hafif rahim ağzında yumuşama var dedi.Korkmana gerek yok falan dedi .şimdi üç günde bir iğne olacağım ve tamamen yatış verdi .Yarın kendi doktoruma da randevu aldım .Ama kabus gibi bir gündü .Kanama henüz bitmedi az az geliyor
Canım benim mide yanmama birebir iyi gelen bu magnezyumun suda eriyen tableti var refluye çok iyi geldi sende bi dene istersen . Benimde midem felaket yanıyordu o kullanmasamGünlerdir ben de mide yanması yaşıyorum felaket bir şey. Bana tek iyi gelen ılık süt canım
Canım bende bu sabah şeker yüklemesi yaptırdım sonuçları 1 saat sonra ogrenicem . Benim doktorda hamur işi tatlıyı kesiceksin dediKızlar, ben dün şeker yüklemesi yaptırdım, sonuç 142 çıktı, sınırdaymış. yarın sabah da şu 3 saat süren yüklemeden yaptıracağıminşallah gebelik şekeri çıkmaz
1 kg da baya az yani, çok dikkat etmen lazım canımKızlar bende hamileliğim basından beri 14 kilo almışım doktorum artık dikkat etmen lazım dedi balık yağını decavitide tamamen kestirdi . Bugunden itibaren az sağlıklı beslenmeye bak dedi gelcek ay 1 kilo almış olarak görcem dedi
Valla hemde baya eğer bir kilocuk alırsam ne mutlu bana1 kg da baya az yani, çok dikkat etmen lazım canım
Kızlar bende hamileliğim basından beri 14 kilo almışım doktorum artık dikkat etmen lazım dedi balık yağını decavitide tamamen kestirdi . Bugunden itibaren az sağlıklı beslenmeye bak dedi gelcek ay 1 kilo almış olarak görcem dedi
Merhaba kızlar ,
Bugün baya kötü bir gün geçirdim .Telafi eğitimi için okula gittim .Hiç ağrı sızım yoktu.Bir ıslaklık hissettim ve wc ye gittim .O kadar yoğun bir kanamam vardi ki .Pıhtı falan gelmişti.Çok korktum ağlamaktan içim çıktı.Hemen hastaneye gittim kontrolde bebek gayet iyiydi kanama sebebi belli değil dedi .Serum fitil ve iğne oldum .11.30 da girdim 17.30 da çıktım hastaneden.vajinal muayene etti hafif rahim ağzında yumuşama var dedi.Korkmana gerek yok falan dedi .şimdi üç günde bir iğne olacağım ve tamamen yatış verdi .Yarın kendi doktoruma da randevu aldım .Ama kabus gibi bir gündü .Kanama henüz bitmedi az az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?