2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla bakalım azimli olcam . Ins basarili olurum

Decavit demir ilacı mi?

Peki yaptirip sorun çikınca napiliyo ya da sorun varsa ve yaptirmazsak ne olur bebegin iri dogmasi disinda ne gibi sorunlar var biliyomusunuz

Bnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından

Ben de gördüğümden beri kendime gelemedim

Hamile yogasi öneririm canım

Kesinlikle ben de öneriyorumm, kuyrum sokumum çok ağrıyordu önceden şimdi hiç ağrım sızım yok çok şükür.

Ya ben böyle haberleri bir de doğurup bebeğini çöpe atan kadınları okuyunca inanamıyorum. Önceden de aklım almıyordu ama şimdi anneliğin provalık zamanlarını yaşarken hiç aklım almıyor. Biz en küçük bir şeyde yavrumuza bir şey olacak diye korkudan ölürken onlar nasıl kendi yavrularına kıyabiliyorlar? Allah herkese vicdan versin, o yavrucaklara da bir an önce iyileşmeyi nasip etsin, çizdikleri resimler beni de mahvetti dünden beri.

Aynen canım çok şükür ben de kendimi yoga yaptığımdan beri daha esnek hissediyorum. Gerçekten cok faydalı kızlar, herkese öneririm. Doğumu kolaylastirdigi da bir gerçekmiş.

Çok doğru, gerçekten bir gün daha az hareket etse insan ne yapacağını şaşırıyor . Bunları nasıl yapabiliyorlar.. Aklım, kalbim almıyor.

Aaa çok sasirdim .çok gecmis olsun .ins lala duzelecektir hersey.moralini yuksek tut
Merhaba kızlar .Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim .Çok şükür kanamam tamamen durdu gibi.
Plasentanın yeri gayet iyi dedi iki doktorda .Herhangi bir kanama alanı yok .Rahim ağızı uzunluğu iyi ve açılma yok .Doktorum erken doğum beklemiyorum dedi .Muhtemelen kan sulandırıcılar yapıyor çok yorulma ,çok ayakta kalma dedi .Pregesteron desteği için ilaç verdi .Kanama olması durumunda hemen serum yaptırmamı söyledi .Daha önceden de erken haftalarda ve 13.haftamda lekelenmelerim olmuştu .Umarım bir daha olmaz .

Ben de hiç kendimde değilim. Ağlayıp duruyorum.edecek beddua bile yok

Dicek kelime bulamıyorum nasıl anne bu ya nasıl

Bende bu ara meyve sebze Süt et dengeli beslenmeye başladım, vitaminleri içmiyorum iki haftadır falan. Demiri de içmiyorum, arada kasılırsa karnım çok magnezyum içiyorum. Kilo almam yavaşladı kızlar. Acaba vitaminler mi aldırıyor diye düşünüyorum. Çok düzgün beslenemediğim gün olursa Bi tane vitamin içiyorum o kadar.
Kizlar bana tekrar duygusallik yuklendi. Ilk haftalar gibi surekli birseye aglamak istiyorum.
Bana rüyamda eşim çok para harcıyorsun diye kızıyordu, uyanınca ona ağladım çok normal birşey konuşsak bile ağlayasım geliyor bazen.
Çocukların yaptığı resimleri, yazdığı mektupları okudum, kahroldum. Allah perişan etsin o anneyi, diyecek hiçbişey bulamıyorum...
Kızlar gebelik şekeri cıktı bende 149 sınırı geçmişim biraz tamamen tatlı yasaklandı
Canım diyet falan önerdi mi doktorun?
Kızlar sizin şekeriniz kaç cıktı
70 çıkmıştı benim canım normal demişti doktor.
Canım iyi olmana çok sevindimavakado ye, rahme çok iyi geliyormuş. Limonlu, hafif yağlı çok güzel oluyor. İnşallah bidaha hiç olmaz canım

Peki yaptirip sorun çikınca napiliyo ya da sorun varsa ve yaptirmazsak ne olur bebegin iri dogmasi disinda ne gibi sorunlar var biliyomusunuz
yarın eğer şeker çıkarsa bende, sıkı bir diyete başlayacağım (karbonhidrat ve şeker yok sanırım) ve de sürekli ölçüm yapacağım. Eğer diyetle ölçümlerimde bir düzelme olmuyorsa, insülin kullandırıyorlar. inşallah çıkmaz yarın

sonuçları bebek için bayağı olumsuz diye biliyorum, hayati tehlike doğurabiliyor. Aşağıda memorial hastanesinden bir yazı paylaştım, bir bakın isterseniz:

Kızlar gebelik şekeri cıktı bende 149 sınırı geçmişim biraz tamamen tatlı yasaklandı
geçmiş olsun, bu 3 saatlik testi mi yaptırdınız bugün? ben de onu yaptıracağım yarın.
Bir de karbonhidratı çok azaltmak gerekiyormuş galiba (ekmek makarna filan)

Canım şeker hamur işi bunlar tamamen kes dedi . Toklukmu 70 cıktı senin

Doktor balık yaği vede vitaminin çok fazla ıstah açtığını söyledi tamamen hepsini kes dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…