Valla bakalım azimli olcam . Ins basarili olurumCanım ben de ilk 4 ay çok hızlı kilo aldım ama şimdi diyete uygun yediğim için (arada tek tük tatlı yiyorum gerçi canım çektikçe) şu an ayda 1-1,5 kg alıyorum artık. (Şu an 7-7,5 kg almış durumdayım)
Hareket de çok önemli, hareket etmediğim de direkt şiştiğimi fark ediyorum o yüzden en kötü akşamları eşimle yürümeye çalışıyorum artık. Artık havalar da sıcakladığı için ödem de olabilir kiloların bir kısmı ama yine dikkat etmek lazım tabii sağlık için. Hamileliği her istediğimi yiyebildiğim bir süreç olarak hayal ediyordum o açıdan hayalkırıklığı yaşıyorum
Aynen bana daKizlar bana tekrar duygusallik yuklendi. Ilk haftalar gibi surekli birseye aglamak istiyorum.
Decavit demir ilacı mi?Kızlar bende hamileliğim basından beri 14 kilo almışım doktorum artık dikkat etmen lazım dedi balık yağını decavitide tamamen kestirdi . Bugunden itibaren az sağlıklı beslenmeye bak dedi gelcek ay 1 kilo almış olarak görcem dedi
Hamile yogasi öneririm canımBenim gibi beli tutulan, doğrulaması var mi yaa? İki büklüm oldum resmen
Peki yaptirip sorun çikınca napiliyo ya da sorun varsa ve yaptirmazsak ne olur bebegin iri dogmasi disinda ne gibi sorunlar var biliyomusunuzhiç sorun çıkmıyordu, hatta test sonucundan önce doktor kontrolüm vardı, sende bir şey çıkacağını düşünmüyorum, hiç öyle bi sinyal yok dedi. Sonra böyle çıkınca o da şaşırdı. Bence yaptırın siz de, belli olmuyor demekki
Ben de gördüğümden beri kendime gelemedimBnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından
Hamile yogasi öneririm canım
Bnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından
Aynen canım çok şükür ben de kendimi yoga yaptığımdan beri daha esnek hissediyorum. Gerçekten cok faydalı kızlar, herkese öneririm. Doğumu kolaylastirdigi da bir gerçekmiş.Kesinlikle ben de öneriyorumm, kuyrum sokumum çok ağrıyordu önceden şimdi hiç ağrım sızım yok çok şükür.
Ya ben böyle haberleri bir de doğurup bebeğini çöpe atan kadınları okuyunca inanamıyorum. Önceden de aklım almıyordu ama şimdi anneliğin provalık zamanlarını yaşarken hiç aklım almıyor. Biz en küçük bir şeyde yavrumuza bir şey olacak diye korkudan ölürken onlar nasıl kendi yavrularına kıyabiliyorlar? Allah herkese vicdan versin, o yavrucaklara da bir an önce iyileşmeyi nasip etsin, çizdikleri resimler beni de mahvetti dünden beri.
Merhaba kızlar .Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim .Çok şükür kanamam tamamen durdu gibi.Aaa çok sasirdim .çok gecmis olsun .ins lala duzelecektir hersey.moralini yuksek tut
Ben de hiç kendimde değilim. Ağlayıp duruyorum.edecek beddua bile yokBnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından
Dicek kelime bulamıyorum nasıl anne bu ya nasılBnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından
Bende bu ara meyve sebze Süt et dengeli beslenmeye başladım, vitaminleri içmiyorum iki haftadır falan. Demiri de içmiyorum, arada kasılırsa karnım çok magnezyum içiyorum. Kilo almam yavaşladı kızlar. Acaba vitaminler mi aldırıyor diye düşünüyorum. Çok düzgün beslenemediğim gün olursa Bi tane vitamin içiyorum o kadar.Kızlar bende hamileliğim basından beri 14 kilo almışım doktorum artık dikkat etmen lazım dedi balık yağını decavitide tamamen kestirdi . Bugunden itibaren az sağlıklı beslenmeye bak dedi gelcek ay 1 kilo almış olarak görcem dedi
Bana rüyamda eşim çok para harcıyorsun diye kızıyordu, uyanınca ona ağladımKizlar bana tekrar duygusallik yuklendi. Ilk haftalar gibi surekli birseye aglamak istiyorum.
Çocukların yaptığı resimleri, yazdığı mektupları okudum, kahroldum.Bnm bgn ağlamaktan içim dışına çıktı bela okumak istemiyorum ama Allah versin layıklarını elmalı 2 cocuk istismar davası nasıl olabilir nasıl o cocuklar neler yasadı adli raporla kanıtlanmış birde serbest bırakılmış anası olacak .. Allah'ım sen ver cezalarını sen kurtar o cocukları nasıl silincek hafızalarından
Canım diyet falan önerdi mi doktorun?Kızlar gebelik şekeri cıktı bende 149 sınırı geçmişim biraz tamamen tatlı yasaklandı
70 çıkmıştı benim canım normal demişti doktor.Kızlar sizin şekeriniz kaç cıktı
Canım iyi olmana çok sevindimMerhaba kızlar .Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim .Çok şükür kanamam tamamen durdu gibi.
Plasentanın yeri gayet iyi dedi iki doktorda .Herhangi bir kanama alanı yok .Rahim ağızı uzunluğu iyi ve açılma yok .Doktorum erken doğum beklemiyorum dedi .Muhtemelen kan sulandırıcılar yapıyor çok yorulma ,çok ayakta kalma dedi .Pregesteron desteği için ilaç verdi .Kanama olması durumunda hemen serum yaptırmamı söyledi .Daha önceden de erken haftalarda ve 13.haftamda lekelenmelerim olmuştu .Umarım bir daha olmaz .
yarın eğer şeker çıkarsa bende, sıkı bir diyete başlayacağım (karbonhidrat ve şeker yok sanırım) ve de sürekli ölçüm yapacağım. Eğer diyetle ölçümlerimde bir düzelme olmuyorsa, insülin kullandırıyorlar. inşallah çıkmaz yarınPeki yaptirip sorun çikınca napiliyo ya da sorun varsa ve yaptirmazsak ne olur bebegin iri dogmasi disinda ne gibi sorunlar var biliyomusunuz
geçmiş olsun, bu 3 saatlik testi mi yaptırdınız bugün? ben de onu yaptıracağım yarın.Kızlar gebelik şekeri cıktı bende 149 sınırı geçmişim biraz tamamen tatlı yasaklandı
Canım şeker hamur işi bunlar tamamen kes dedi . Toklukmu 70 cıktı seninBende bu ara meyve sebze Süt et dengeli beslenmeye başladım, vitaminleri içmiyorum iki haftadır falan. Demiri de içmiyorum, arada kasılırsa karnım çok magnezyum içiyorum. Kilo almam yavaşladı kızlar. Acaba vitaminler mi aldırıyor diye düşünüyorum. Çok düzgün beslenemediğim gün olursa Bi tane vitamin içiyorum o kadar.
Bana rüyamda eşim çok para harcıyorsun diye kızıyordu, uyanınca ona ağladımçok normal birşey konuşsak bile ağlayasım geliyor bazen.
Çocukların yaptığı resimleri, yazdığı mektupları okudum, kahroldum.Allah perişan etsin o anneyi, diyecek hiçbişey bulamıyorum...
Canım diyet falan önerdi mi doktorun?
70 çıkmıştı benim canım normal demişti doktor.
Canım iyi olmana çok sevindimavakado ye, rahme çok iyi geliyormuş. Limonlu, hafif yağlı çok güzel oluyor. İnşallah bidaha hiç olmaz canım
Doktor balık yaği vede vitaminin çok fazla ıstah açtığını söyledi tamamen hepsini kes dediBende bu ara meyve sebze Süt et dengeli beslenmeye başladım, vitaminleri içmiyorum iki haftadır falan. Demiri de içmiyorum, arada kasılırsa karnım çok magnezyum içiyorum. Kilo almam yavaşladı kızlar. Acaba vitaminler mi aldırıyor diye düşünüyorum. Çok düzgün beslenemediğim gün olursa Bi tane vitamin içiyorum o kadar.
Bana rüyamda eşim çok para harcıyorsun diye kızıyordu, uyanınca ona ağladımçok normal birşey konuşsak bile ağlayasım geliyor bazen.
Çocukların yaptığı resimleri, yazdığı mektupları okudum, kahroldum.Allah perişan etsin o anneyi, diyecek hiçbişey bulamıyorum...
Canım diyet falan önerdi mi doktorun?
70 çıkmıştı benim canım normal demişti doktor.
Canım iyi olmana çok sevindimavakado ye, rahme çok iyi geliyormuş. Limonlu, hafif yağlı çok güzel oluyor. İnşallah bidaha hiç olmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?