2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet açlık tokluk baktırdım şeker yükleme yapmadım birde son 3 aylık şeker toplamını veren Bi tahlil vardı onu yaptırdım, ilk gebeligimde de aynı şekilde yaptım sorun olmamıştı doktorum da zorunu kılmadı yüklemeyi..

Kızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Gecmis olsun canim kahverengi olunca beklemis kan oluyor sanirim kendini zorlayacak is yaptinmi uzanarak bsyler. Endise edicek bir durum yoktur ama insan endiseleniyor. Bir tanidigimin normal kanamasi olmustu dr bol su ic demisti ama yine de yanlis yonlendirmek istemem.

Çok teşekkür ederim cnm zorlayacak iş yaptığımı hatıramıyom ama olabilir ilk bebrğimide kaybettiğim için fazla endişeliyim bide düşük tehlikem de vardı o yüzden tedirginliğim

Bol su içmekten daha iyisi yok yanlış yönlendirmiş olmazsnz zaten böbrek sıkıntım da var sancılanıyorum sürekli bol su içmem lazım ama içemiyom

Ohh çok sukur çok sevindim

Kızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Ciddi bir şey değildir inşallah canım ama hiç değilse doktorunu ara sor
Kızlar Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayınlanmış sanırım. Sağlık Bakanlığı ve MİT dışındaki kurumlarda idari izin devam ediyor, gözümüz aydın
Çok sevindim

Bol su içmekten daha iyisi yok yanlış yönlendirmiş olmazsnz zaten böbrek sıkıntım da var sancılanıyorum sürekli bol su içmem lazım ama içemiyom
Ne yaptin canim devam ediyormu gecici birsey mi oldu acaba ? Bardak gozunun onunde durunca iciyorsun aslinda istemsiz el gidiyor. Ben normalde de ictigim icin 2 lt en az tuketiyorum. Benimde bobrek sikintim var eger icmezsem 1 2 gune hemen bobreklerim de hafif hafif basliyor agrisi

Bende 24. Haftamda lekelenme yaşadım çok korkmuştum doktora gittiğimde neden kaynaklandığını anlayamadılar. Kendimi çok yormamayı, ilişkiyi yasakladılar. Çalışıyordum rapor aldım. Progestan iğne yaptı ve ilaç verdi . İsterseniz doktora gidin hem içiniz rahat eder hemde iğne ilaç verir belki

Ozelde yaptirdiginiz seker yukleme testi ucretleri nedir ? Saglik ocaklari da yaptigi icin sormak istedim.
Ben 90 tlye yaptırdım canım özelde.
Canım geçmiş olsun. Ne olur ne olmaz, tedbir amaçlı bir doktora görün istersen.

Kızlar merhaba Bende birkaç haftadır sarı akıntı mevcut, açıkçası pek takmamistim. Normalde de akıntım hep olur çünkü, hamilelik öncesinde de ama renk olarak galiba normal değilmiş yeni öğrendim ben yeşil vs olursa endişelenmem gerekir diye düşünüyordum hep. Yaşayan var mı, sizce gitmeli miyim doktora? Sağlık ocağı bakar mı yoksa direk kendi doktoruma mi gitsem acaba?

Kendı dr’una en son ne zaman gittin canjm?
Eger 10-15 gun gectiyse kendi dr’una git istersenHem takıbını hemde hassasıyetini bılıyo daha için rahat eder sanki

Reactions: The
Kendı dr’una en son ne zaman gittin canjm?
Eger 10-15 gun gectiyse kendi dr’una git istersenHem takıbını hemde hassasıyetini bılıyo daha için rahat eder sanki
Kendi doktoruma gideli epey oldu canım, detayliya yakın zamanda gittim diye tekrar ona gorunmemistim ama yarın sabaha randevu aldım gideceğim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…