Evet açlık tokluk baktırdım şeker yükleme yapmadım birde son 3 aylık şeker toplamını veren Bi tahlil vardı onu yaptırdım, ilk gebeligimde de aynı şekilde yaptım sorun olmamıştı doktorum da zorunu kılmadı yüklemeyi..Normal yemekle olmaz bence, bir süre aç kaldıktan sonra 50gr şeker içeren sıvı veriyorlar, ondan 1 saat sonra da ölçüm yapıyorlar. Bu testte sınır 140…
Siz normal açlık tokluk baktırmışsınız sanırım
Gecmis olsun canim kahverengi olunca beklemis kan oluyor sanirim kendini zorlayacak is yaptinmi uzanarak bsyler. Endise edicek bir durum yoktur ama insan endiseleniyor. Bir tanidigimin normal kanamasi olmustu dr bol su ic demisti ama yine de yanlis yonlendirmek istemem.Kızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Çok teşekkür ederim cnm zorlayacak iş yaptığımı hatıramıyom ama olabilir ilk bebrğimide kaybettiğim için fazla endişeliyim bide düşük tehlikem de vardı o yüzden tedirginliğimGecmis olsun canim kahverengi olunca beklemis kan oluyor sanirim kendini zorlayacak is yaptinmi uzanarak bsyler. Endise edicek bir durum yoktur ama insan endiseleniyor. Bir tanidigimin normal kanamasi olmustu dr bol su ic demisti ama yine de yanlis yonlendirmek istemem
Bol su içmekten daha iyisi yok yanlış yönlendirmiş olmazsnz zaten böbrek sıkıntım da var sancılanıyorum sürekli bol su içmem lazım ama içemiyomGecmis olsun canim kahverengi olunca beklemis kan oluyor sanirim kendini zorlayacak is yaptinmi uzanarak bsyler. Endise edicek bir durum yoktur ama insan endiseleniyor. Bir tanidigimin normal kanamasi olmustu dr bol su ic demisti ama yine de yanlis yonlendirmek istemem.
Ohh çok sukur çok sevindimMerhaba kızlar .Öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim .Çok şükür kanamam tamamen durdu gibi.
Plasentanın yeri gayet iyi dedi iki doktorda .Herhangi bir kanama alanı yok .Rahim ağızı uzunluğu iyi ve açılma yok .Doktorum erken doğum beklemiyorum dedi .Muhtemelen kan sulandırıcılar yapıyor çok yorulma ,çok ayakta kalma dedi .Pregesteron desteği için ilaç verdi .Kanama olması durumunda hemen serum yaptırmamı söyledi .Daha önceden de erken haftalarda ve 13.haftamda lekelenmelerim olmuştu .Umarım bir daha olmaz .
Ayy Mujden için Çok sagol dile benden ne dilersenKızlar Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayınlanmış sanırım. Sağlık Bakanlığı ve MİT dışındaki kurumlarda idari izin devam ediyor, gözümüz aydın
Ciddi bir şey değildir inşallah canım ama hiç değilse doktorunu ara sorKızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Çok sevindimKızlar Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayınlanmış sanırım. Sağlık Bakanlığı ve MİT dışındaki kurumlarda idari izin devam ediyor, gözümüz aydın
Canım geç gördüm bence gitmelisin ,Kızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Ne yaptin canim devam ediyormu gecici birsey mi oldu acaba ? Bardak gozunun onunde durunca iciyorsun aslinda istemsiz el gidiyor. Ben normalde de ictigim icin 2 lt en az tuketiyorum. Benimde bobrek sikintim var eger icmezsem 1 2 gune hemen bobreklerim de hafif hafif basliyor agrisiBol su içmekten daha iyisi yok yanlış yönlendirmiş olmazsnz zaten böbrek sıkıntım da var sancılanıyorum sürekli bol su içmem lazım ama içemiyom
Bende 24. Haftamda lekelenme yaşadım çok korkmuştum doktora gittiğimde neden kaynaklandığını anlayamadılar. Kendimi çok yormamayı, ilişkiyi yasakladılar. Çalışıyordum rapor aldım. Progestan iğne yaptı ve ilaç verdi . İsterseniz doktora gidin hem içiniz rahat eder hemde iğne ilaç verir belkiKızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Ben 90 tlye yaptırdım canım özelde.Ozelde yaptirdiginiz seker yukleme testi ucretleri nedir ? Saglik ocaklari da yaptigi icin sormak istedim.
Canım geçmiş olsun. Ne olur ne olmaz, tedbir amaçlı bir doktora görün istersen.Kızlar 24+5günlük hamileyim şuan affedersnz lavaboya gittiğimde benden kahverengi leke geldiğini farkkettim acaba neden olur endişelenmelimiyim içimi bi korku kapladı yardımcı olursanız çok sewnirim
Tamda müjdeyiEki Görüntüle 2879973 Gözümüz aydın
Kendı dr’una en son ne zaman gittin canjm?Kızlar merhabaBende birkaç haftadır sarı akıntı mevcut, açıkçası pek takmamistim. Normalde de akıntım hep olur çünkü, hamilelik öncesinde de ama renk olarak galiba normal değilmiş yeni öğrendim ben yeşil vs olursa endişelenmem gerekir diye düşünüyordum hep. Yaşayan var mı, sizce gitmeli miyim doktora? Sağlık ocağı bakar mı yoksa direk kendi doktoruma mi gitsem acaba?
Kendi doktoruma gideli epey oldu canım, detayliya yakın zamanda gittim diye tekrar ona gorunmemistim ama yarın sabaha randevu aldım gideceğim teşekkür ederim.Kendı dr’una en son ne zaman gittin canjm?
Eger 10-15 gun gectiyse kendi dr’una git istersenHem takıbını hemde hassasıyetini bılıyo daha için rahat eder sanki
Ben de çocuklar gibi şenimTamda müjdeyi
Vermeye gelmiştim
Elhamdülillah yaaa
O kadar cok sevındım ki
İnşaAllah bu süreci sonuna kadar saglıkla atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?