- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
selam canım, benim 3 saatlik test sonuçlandı, gebelik şekeri var bende kesin malesefAynen canim beni bilgilendir. Her Hangi başka hiç bir şey yapmana gerek yok dedi karbonhidrat şeker bunları kes dedi benim gittigim hastanede medical park doktorumada guveniyorum kendisi sonucları bana attı uyardı şeker tamamen kesiyorsun diye sadece sabah iki delim ekmek yiyebilirsin dedi
Aleykum selam canım . Çok üzüldüm ya . Ama benim doktorum niye böyle yaptı ki bende şimdi kafama takıldı . Benimm eltiminde değeri 150 çıkmıştı onada sadece diyet vermişti hatta ben diyete baZen uymuyordum diyodu . Suanki değer ne kadarselam canım, benim 3 saatlik test sonuçlandı, gebelik şekeri var bende kesin malesefdoktor endişe etme dedi. endokrinologla görüş dedi, zaten tiroid hastası olduğum için kendi endokrinologuma yazdım şimdi. Muhtemelen sıkı bi diyet ve sürekli ölçüm isteyecek, ve ölçümlerde regüle olup olmadığına bakacaklar. Eğer diyetle regüle olmuyorsa, insülin kullanımı gerekebilir.
Nasil bir dilekçe yazdiniz neler ekeldiniz acabaBugun 24 haftalık olduk idari izin için dilekçe verdim bende henüz netlik yok sanırım
İnşallah sıkıntı olmaz canım diyete dikkat edersenselam canım, benim 3 saatlik test sonuçlandı, gebelik şekeri var bende kesin malesefdoktor endişe etme dedi. endokrinologla görüş dedi, zaten tiroid hastası olduğum için kendi endokrinologuma yazdım şimdi. Muhtemelen sıkı bi diyet ve sürekli ölçüm isteyecek, ve ölçümlerde regüle olup olmadığına bakacaklar. Eğer diyetle regüle olmuyorsa, insülin kullanımı gerekebilir.
Sizi merak ettim iyileştiniz mi ne durumdasınız ? İnşallah her şey yolundadır.Kızlar hepinize tek tek teşeşekkür ederim güzel dilekleriniz ve önerileriniz için ❤
Ben direkt doktordan aldığım 24. Haftada olduğuma dair raporumu ve 2021/8 genelgeyi vermiştim şimdi 2021/13 genelgesi geçerliNasil bir dilekçe yazdiniz neler ekeldiniz acaba
Bende ilk dogumumu sarda ibrahim kalede yapmistim.. hastane ile de ibrahim bey ile de hic bir sorun yaşamamıştım cok memnun ayrildim hastaneden.. 5 sene onceydi..Evren hoca şardada yaptırıyor benim öncekide ordaydı memnun çıktım o yüzden hiç trabzona gitmeyi düşünmüyorum evime yakın olsun oğlum var yanıma gelir gider. Elif hocadan memnun musunuz benim kuzenlerim ilk zamanlar ona gidiyordu ama sonra gitmeyi bıraktılar . Her şey gönlünüzce olsun inşaAllah . Evet zor işler hele doktor işi !! çok kurcalamak stres yapıyor iyisini bulduğunuza inanıyorsanız devam edin.
Merhaba ,
bizimde detaylıda sağ böbreğinde genişleme tespit etti perinatolog şimdilik haftasına göre sınırdaymış takip önerdi,başına gelen yada çevresinden duyan var mıdır ? Yüzde 90-95 bir problem olmayacağını söyledi Dr ama genede endişeleniyorum,takipte kalacağız.
Kızlar gebelik şekeri cıktı bende 149 sınırı geçmişim biraz tamamen tatlı yasaklandı
selam canım, benim 3 saatlik test sonuçlandı, gebelik şekeri var bende kesin malesefdoktor endişe etme dedi. endokrinologla görüş dedi, zaten tiroid hastası olduğum için kendi endokrinologuma yazdım şimdi. Muhtemelen sıkı bi diyet ve sürekli ölçüm isteyecek, ve ölçümlerde regüle olup olmadığına bakacaklar. Eğer diyetle regüle olmuyorsa, insülin kullanımı gerekebilir.
Bence sen de bir ölçüm cihazı al, bana endokrinolog dediki diyet yapacağım ve her gün 4 kere ölçüm yapacağım, sabah aç karnına, kahvaltıdan 1 saat sonra, öğlenden 1 saat sonra, ve akşam yemeğinden 1 saat sonra. Her gün az da olsa yürüyüş yapmamı söyledi.Aleykum selam canım . Çok üzüldüm ya . Ama benim doktorum niye böyle yaptı ki bende şimdi kafama takıldı . Benimm eltiminde değeri 150 çıkmıştı onada sadece diyet vermişti hatta ben diyete baZen uymuyordum diyodu . Suanki değer ne kadar
Çok sevindim adına canımMrb kızlar bgn 24 haftalık izin yazdırdım bende çok şükür sağlık çalışanları hariç olarak yayınlanmıştı daha sonra düzeltildi çok şükür bize risk yok sanki gibi çok sinirim bozulmuştu .yarın 24+0 olacagım ama Dr um bgnden yazdı sabah kalkma boşuna dedi . Ölçümlerimiz maşallah çok iyi 26 hafta ile uyumlu her şeyimiz kızım ablası gibi önden gidiyor bakalım. Şeker yüklemesi istedi 75 Gr lık yaptırmadım ablasına da yaptırmamıstım bebek iri diye çok şükür birşeyimiz de cıkmadı aşı da niye olmuyorsun dedi bende covid geçirmişim haberim yok hocam dedim öyle işte çok şükür evimdeyim 4 yaşında kızım ile ilgilenebilecegim çok mutluyum
Merhaba, kendi tecrübemden hareketle şeker yüklemesini yaptırmanızı öneririm, gerçekten bu testin bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ve yaptırmamanın bir şey kattığını sanmıyorum.Mrb kızlar bgn 24 haftalık izin yazdırdım bende çok şükür sağlık çalışanları hariç olarak yayınlanmıştı daha sonra düzeltildi çok şükür bize risk yok sanki gibi çok sinirim bozulmuştu .yarın 24+0 olacagım ama Dr um bgnden yazdı sabah kalkma boşuna dedi . Ölçümlerimiz maşallah çok iyi 26 hafta ile uyumlu her şeyimiz kızım ablası gibi önden gidiyor bakalım. Şeker yüklemesi istedi 75 Gr lık yaptırmadım ablasına da yaptırmamıstım bebek iri diye çok şükür birşeyimiz de cıkmadı aşı da niye olmuyorsun dedi bende covid geçirmişim haberim yok hocam dedim öyle işte çok şükür evimdeyim 4 yaşında kızım ile ilgilenebilecegim çok mutluyum
Canım benimde oğlum 5 yaşında ilk gebelikte benimde şeker ýuklemesi yaptırmadım ama genelde ikinci gebelikte çıktığı için yapmak durumunda kaldım ıyikide yapmışım sekerim yüksek cıktı diyet başlandı tavsiyem yapman yönünden yinede sen bilirsinMrb kızlar bgn 24 haftalık izin yazdırdım bende çok şükür sağlık çalışanları hariç olarak yayınlanmıştı daha sonra düzeltildi çok şükür bize risk yok sanki gibi çok sinirim bozulmuştu .yarın 24+0 olacagım ama Dr um bgnden yazdı sabah kalkma boşuna dedi . Ölçümlerimiz maşallah çok iyi 26 hafta ile uyumlu her şeyimiz kızım ablası gibi önden gidiyor bakalım. Şeker yüklemesi istedi 75 Gr lık yaptırmadım ablasına da yaptırmamıstım bebek iri diye çok şükür birşeyimiz de cıkmadı aşı da niye olmuyorsun dedi bende covid geçirmişim haberim yok hocam dedim öyle işte çok şükür evimdeyim 4 yaşında kızım ile ilgilenebilecegim çok mutluyum
Merhaba ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum daha doğrusu okuyorumMrb kızlar bgn 24 haftalık izin yazdırdım bende çok şükür sağlık çalışanları hariç olarak yayınlanmıştı daha sonra düzeltildi çok şükür bize risk yok sanki gibi çok sinirim bozulmuştu .yarın 24+0 olacagım ama Dr um bgnden yazdı sabah kalkma boşuna dedi . Ölçümlerimiz maşallah çok iyi 26 hafta ile uyumlu her şeyimiz kızım ablası gibi önden gidiyor bakalım. Şeker yüklemesi istedi 75 Gr lık yaptırmadım ablasına da yaptırmamıstım bebek iri diye çok şükür birşeyimiz de cıkmadı aşı da niye olmuyorsun dedi bende covid geçirmişim haberim yok hocam dedim öyle işte çok şükür evimdeyim 4 yaşında kızım ile ilgilenebilecegim çok mutluyum
Ben kullanmıyorum :)) ama henüz kan değerlerime baktirmadim. Eğer normalde de kullanmamaya devam edeceğimKızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Canım ben düzenli kullanıyordum ama bu ara unutuyorum, bir içiyorsam 3 gün içmiyorum. İçmediğim günlerde de keçiboynuzu özü falan tüketiyorum. Bence kan değerlerin normalse sıkıntı olmaz.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Maşallah bebişin tontiş olacak demekki canımMerhaba ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum daha doğrusu okuyorumiyi oluyor bende ekimde doğum yapcam hayırlısıyla size birşey sormak istiyorum geçen hafta doktora gitim bebeğim normalde 22+4 tü ama doktor bana 24+2 olduğunu yani önden gidiyor sizce bu normal mi benimde ilk gebeliğim şimdi doktorun söylediğine göre gidiyim değil mi allah size de evlatlarinizi bağışlasın inşallah sağlıkla alalım hepimiz minoşlarimkzi kucağımiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?