Sen hatırlatınca bu gun içtim gece içen arkadaşlar demir ilacını gece mide bulantısı yapıyor mu?Canım ilk haftalarda yapılan kan tahliline göre doktor vermemişti. Normalde kanım iyidir, hatta kan bağışı yapmıştım ama yine de içim rahat etmedi ilaç için gitmişken kan tahlili de istedim bakalım. Hemşire de öyle dedi bir haftadan sonra kanın illa düşüyormuş, bakalım ne çıkacak.
Normal canım ani , hızlı hareket etmemeye çalışKızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Geçen ben de yazmıştım canım bebek mesaneye baskı yaptığından tam boşaltım yapamadığımız için oluşuyormuş enfeksiyon normal karşılanıyor yanma kaşıntı vs olmadıkça enfeksiyon çok çok yüksek çıkmadıkça ilaç vermiyorlarKızlar bugün doktora gittim bu sarı akıntı yi sormak için, kadın hiç takmadı desem yeridir. Sadece çok kaşıntı olursa diye bir krem verdi, ilginç değil miGebelikte normal dedi, ilaç kullanımını tavsiye etmiyorum bunun için dedi. Resmen boşa gitmiş gibi oldum
Aynen canım hatırlıyorum, dediğin gibi inan tuvaletten çıkıyorum mesela bir dk sonra acaba bir daha mı gitsem tam bitmedi sanki diyorum. Tam boşaltım olmuyor bende de sanırım ve benim göbek de aşağıda biraz, bebeğim aşağıda bence yani o yüzden de baski fazla olabilir. Neyse bakalım bol bol su :))Geçen ben de yazmıştım canım bebek mesaneye baskı yaptığından tam boşaltım yapamadığımız için oluşuyormuş enfeksiyon normal karşılanıyor yanma kaşıntı vs olmadıkça enfeksiyon çok çok yüksek çıkmadıkça ilaç vermiyorlar
Aynısı bana oldu 2 hafta önce 2 3 gün sürdü sonra kendiliğinden geçtiKızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Aynen canım ne yapalım az kaldı şurda 3- 3 buçuk ayımız kaldı hayırlısıylaAynen canım hatırlıyorum, dediğin gibi inan tuvaletten çıkıyorum mesela bir dk sonra acaba bir daha mı gitsem tam bitmedi sanki diyorum. Tam boşaltım olmuyor bende de sanırım ve benim göbek de aşağıda biraz, bebeğim aşağıda bence yani o yüzden de baski fazla olabilir. Neyse bakalım bol bol su :))
İnşallah canım hayırlısıylaAynen canım ne yapalım az kaldı şurda 3- 3 buçuk ayımız kaldı hayırlısıyla
Kızlar bugün doktora gittim bu sarı akıntı yi sormak için, kadın hiç takmadı desem yeridir. Sadece çok kaşıntı olursa diye bir krem verdi, ilginç değil miGebelikte normal dedi, ilaç kullanımını tavsiye etmiyorum bunun için dedi. Resmen boşa gitmiş gibi oldum
Canım bana da aile hekimi öyle söyledi. Kaşıntı, yanma, idrar yaparken zorlanma olmazsa endişe etme. Enfeksiyon her kadında oluyor gebelikte dedi. Bol bol suya devam canım. Kefir de iyi geliyor sanırım tüketebilirsin.Aynen canım hatırlıyorum, dediğin gibi inan tuvaletten çıkıyorum mesela bir dk sonra acaba bir daha mı gitsem tam bitmedi sanki diyorum. Tam boşaltım olmuyor bende de sanırım ve benim göbek de aşağıda biraz, bebeğim aşağıda bence yani o yüzden de baski fazla olabilir. Neyse bakalım bol bol su :))
Kızlar bugün doktora gittim bu sarı akıntı yi sormak için, kadın hiç takmadı desem yeridir. Sadece çok kaşıntı olursa diye bir krem verdi, ilginç değil miGebelikte normal dedi, ilaç kullanımını tavsiye etmiyorum bunun için dedi. Resmen boşa gitmiş gibi oldum
Amin cnm bnm .. önden gidenlerde sen de varsın hee.. valla bnm kız da oyleymis iyi barime erken doğururum dedimMerhaba ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum daha doğrusu okuyorumiyi oluyor bende ekimde doğum yapcam hayırlısıyla size birşey sormak istiyorum geçen hafta doktora gitim bebeğim normalde 22+4 tü ama doktor bana 24+2 olduğunu yani önden gidiyor sizce bu normal mi benimde ilk gebeliğim şimdi doktorun söylediğine göre gidiyim değil mi allah size de evlatlarinizi bağışlasın inşallah sağlıkla alalım hepimiz minoşlarimkzi kucağımiza
PrilamkolikKızlar bir prilam bağımlısı olarak bugün içmedim inşallah midem bulanmaz
Mide bulantisindan ayrı bir de güzel uyutuyorduPrilamkolik16. Haftada kurtuldum şükür
Kızlar bir prilam bağımlısı olarak bugün içmedim inşallah midem bulanmaz
Ay hiç sorma. Onu içtiğim günler 9-10dan evvel uyandığımı hatırlamıyorum. Su an ise 6 buçukta ayaktayım hamdolsunMide bulantisindan ayrı bir de güzel uyutuyordu
Konu: Op. Dr. Ömer Dai ile Gebe Eğitimi
Tarih: 1 Temmuz Perşembe 20:30
Join Zoom Meeting
Bulut HD Video Toplantımıza katılın
Zoom, modern kurumsal bulut iletişiminde liderdir.us02web.zoom.us
Meeting ID: 864 3665 2268
Passcode: 718678
Kızlar yine eğitim getirdim sizekatılmak isteyen olursa linki bırakıyorum
Valla ben bilmediğim birçok şeyi öğreniyorum canım. Soru da soruyorum bazen, öğrenmek iyi geliyor insanaTesekkurler cnm dunkine katilamamistim.ins bugun katilcam. Egitimlere bayiliyorum kendimi ii hissediyorum
Senin burcun ne canımValla ben bilmediğim birçok şeyi öğreniyorum canım. Soru da soruyorum bazen, öğrenmek iyi geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?