2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen hatırlatınca bu gun içtim gece içen arkadaşlar demir ilacını gece mide bulantısı yapıyor mu?

Kızlar bugün doktora gittim bu sarı akıntı yi sormak için, kadın hiç takmadı desem yeridir. Sadece çok kaşıntı olursa diye bir krem verdi, ilginç değil mi Gebelikte normal dedi, ilaç kullanımını tavsiye etmiyorum bunun için dedi. Resmen boşa gitmiş gibi oldum

Geçen ben de yazmıştım canım bebek mesaneye baskı yaptığından tam boşaltım yapamadığımız için oluşuyormuş enfeksiyon normal karşılanıyor yanma kaşıntı vs olmadıkça enfeksiyon çok çok yüksek çıkmadıkça ilaç vermiyorlar

Aynen canım hatırlıyorum, dediğin gibi inan tuvaletten çıkıyorum mesela bir dk sonra acaba bir daha mı gitsem tam bitmedi sanki diyorum. Tam boşaltım olmuyor bende de sanırım ve benim göbek de aşağıda biraz, bebeğim aşağıda bence yani o yüzden de baski fazla olabilir. Neyse bakalım bol bol su :))

Aynen canım ne yapalım az kaldı şurda 3- 3 buçuk ayımız kaldı hayırlısıyla

Canım bana da aile hekimi öyle söyledi. Kaşıntı, yanma, idrar yaparken zorlanma olmazsa endişe etme. Enfeksiyon her kadında oluyor gebelikte dedi. Bol bol suya devam canım. Kefir de iyi geliyor sanırım tüketebilirsin.

Bugün doktor bana da kaşıntım olup olmadığını sordu, olmadığını söyleyince idrar tahlili bile istemedi. Denildiği gibi çok şikayet yoksa sallamıyorlar gibi.

Amin cnm bnm .. önden gidenlerde sen de varsın hee.. valla bnm kız da oyleymis iyi barime erken doğururum dedim ablası da önden gidiyordu 36 hafta bitti suyu da bitti derken sezeryanla almıslardı çok şükür bi sıkıntımız da olmamıstı 3750 dopmustu .. son haftalar gelince kontroller de sıklaşıyor zatenallah kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla insallah size de

Konu: Op. Dr. Ömer Dai ile Gebe Eğitimi
Tarih: 1 Temmuz Perşembe 20:30

Join Zoom Meeting

Meeting ID: 864 3665 2268
Passcode: 718678

Kızlar yine eğitim getirdim size katılmak isteyen olursa linki bırakıyorum

Kızlar bir prilam bağımlısı olarak bugün içmedim inşallah midem bulanmaz

İnşallah canım darısı başıma Haftaya ben de deneyeceğim yine ama ilk kusmada yine tipim insanlıktan çıkacağı için korkuyorum Artık tüm kusacak olsam da dişimi sıkacağım birkaç gün, inşallah dediğiniz gibi geçer sonrasında.

Tesekkurler cnm dunkine katilamamistim.ins bugun katilcam. Egitimlere bayiliyorum kendimi ii hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…