Galibada biraz annesi gibi tontişMaşallah bebişin tontiş olacak demekki canımönden gidebiliyor bebişler bence sıkıntı olmaz.
Bazen bebişler önden gidip sonra haftasına uyumlu olabiliyorlar canım, öyle de olabilirGalibada biraz annesi gibi tontişinşallah daha fazla alıp obez olmaz tesekur ederim yanıtınız için çok sağolun bide önden giderse mesela şimdi bi hafta erken mı doğum yaparim acaba inşallah öyle olurda şu süreç artık biter sizde sağlıkla alin kucağınıza inşallah
Ben son 1 aydır kullanıyorum, çünkü kan testimde değerim düşük çıktı.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Ben de kullanıyorum sıklıkla demirim düşer zatenKızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Ben galiba 17 haftadan beri kullanıyorum ama arada unutuyorumKızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Ay inşallah bi hafta gitmiştirBazen bebişler önden gidip sonra haftasına uyumlu olabiliyorlar canım, öyle de olabiliramaan bende tontiş oldum iyice boşver, can boğazdan gelir canım
Ben kullanıyorum ama unuttuğum çok oluyor mide bulantisindan et balık yiyemiyorum dediğimde vermişti şimdi yiyorum etKızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Ay kullan canım tabi bu haftalarda kanın düşmeye baslicak.Kızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Ya canım benim doktorda korkuttu bebek kilo almasın en fazla 3600 yediklerine dikkat et yoksa sezeryan olursun bütün vitaminleri bıraktirdi magnezyum kalsiyum bide kan ilacıBazen bebişler önden gidip sonra haftasına uyumlu olabiliyorlar canım, öyle de olabiliramaan bende tontiş oldum iyice boşver, can boğazdan gelir canım
Çok kilo bebeğe de iyi değil canım ama ben son zamanlarda vitaminleri unutup içmememe rağmen haftasına göre kilosu gayet iyi demişti.Ya canım benim doktorda korkuttu bebek kilo almasın en fazla 3600 yediklerine dikkat et yoksa sezeryan olursun bütün vitaminleri bıraktirdi magnezyum kalsiyum bide kan ilacı
Ay kullan canım tabi bu haftalarda kanın düşmeye baslicak.
Ewt canım bende 3600 geçsin istemem zor oluyo çok normal doğumda. Ama işte gerekli vitaminleri almaz diye tereddüt ediyorumÇok kilo bebeğe de iyi değil canım ama ben son zamanlarda vitaminleri unutup içmememe rağmen haftasına göre kilosu gayet iyi demişti.
Canım benim hep kan değerlerim iyi olmasına rağmen hep kullandım. Kullanman yararınaCanım ilk haftalarda yapılan kan tahliline göre doktor vermemişti. Normalde kanım iyidir, hatta kan bağışı yapmıştım ama yine de içim rahat etmedi ilaç için gitmişken kan tahlili de istedim bakalım. Hemşire de öyle dedi bir haftadan sonra kanın illa düşüyormuş, bakalım ne çıkacak.
3.830 gram normal doğurdumEwt canım bende 3600 geçsin istemem zor oluyo çok normal doğumda. Ama işte gerekli vitaminleri almaz diye tereddüt ediyorum
Vücutla da alakalı biraz canım. Daha kilolu normal doğuran da var, daha zayıf sezeryan olan da var. Kan değerlerine sürekli batırarak kontrollü olarak kullanabilirsin belki vitaminleri.Ewt canım bende 3600 geçsin istemem zor oluyo çok normal doğumda. Ama işte gerekli vitaminleri almaz diye tereddüt ediyorum
Canım benimde bazen solda oluyor, dinlenince uzanınca geçiyor. Sürekli olmadığı için doktora sorma ihtiyacı hissetmedim. Senin sürekli mi?Kızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Canım sen kalsiyum magnezyum kullaniyormusunVücutla da alakalı biraz canım. Daha kilolu normal doğuran da var, daha zayıf sezeryan olan da var. Kan değerlerine sürekli batırarak kontrollü olarak kullanabilirsin belki vitaminleri.
Canım benimde bazen solda oluyor, dinlenince uzanınca geçiyor. Sürekli olmadığı için doktora sorma ihtiyacı hissetmedim. Senin sürekli mi?
Yok canım benimde uzanınca oturunca falan geçiyor ama dünde sarı akıntı gördüm yeşile yakın yine bşr enfeksiyon durumu mu acaba diye korktumVücutla da alakalı biraz canım. Daha kilolu normal doğuran da var, daha zayıf sezeryan olan da var. Kan değerlerine sürekli batırarak kontrollü olarak kullanabilirsin belki vitaminleri.
Canım benimde bazen solda oluyor, dinlenince uzanınca geçiyor. Sürekli olmadığı için doktora sorma ihtiyacı hissetmedim. Senin sürekli mi?
Ara sıra içiyorum canım. Her gün hemen hemen maden suyu tüketmeye çalışıyorum birde. Güzel beslendiğim günler içmiyorum, eksik beslenirsem o günler içiyorum ilaçları.Canım sen kalsiyum magnezyum kullaniyormusun
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki canım dediğim gibi. O da bazen karında, böbreklerde ağrı yapabiliyormuş.Yok canım benimde uzanınca oturunca falan geçiyor ama dünde sarı akıntı gördüm yeşile yakın yine bşr enfeksiyon durumu mu acaba diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?