2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah bebişin tontiş olacak demekki canım önden gidebiliyor bebişler bence sıkıntı olmaz.
Galibada biraz annesi gibi tontiş inşallah daha fazla alıp obez olmaz tesekur ederim yanıtınız için çok sağolun bide önden giderse mesela şimdi bi hafta erken mı doğum yaparim acaba inşallah öyle olurda şu süreç artık biter sizde sağlıkla alin kucağınıza inşallah

Bazen bebişler önden gidip sonra haftasına uyumlu olabiliyorlar canım, öyle de olabilir amaan bende tontiş oldum iyice boşver, can boğazdan gelir canım

Ben son 1 aydır kullanıyorum, çünkü kan testimde değerim düşük çıktı.

Ben de kullanıyorum sıklıkla demirim düşer zaten

Ben galiba 17 haftadan beri kullanıyorum ama arada unutuyorum sağlık ocağından verdiler

Bazen bebişler önden gidip sonra haftasına uyumlu olabiliyorlar canım, öyle de olabilir amaan bende tontiş oldum iyice boşver, can boğazdan gelir canım
Ay inşallah bi hafta gitmiştirsağlıklı olsunda aman ha bi hafta erken ha bi hafta geç bende öyleyim ya son bir ayda da çok aldım heralde kullandığım vitaminlerinde etkisi var bende bebekken annem diyor dört kilo doğdun zavali kadın benden sonra hep hasta olmuş rahmi falan kaymış yemesekte kilo almıyorlar gerçekten yemenin faydası var tabi ama fazlasi bize yararlı oluyor

Ben kullanıyorum ama unuttuğum çok oluyor mide bulantisindan et balık yiyemiyorum dediğimde vermişti şimdi yiyorum et

Bende Cumartesi gidicem kontrol bakalım şeker yüklemesi yapar mı doktor eski doktor um ayrıldı buna ilk defa gideceğim artık hayırlısı

Ay kullan canım tabi bu haftalarda kanın düşmeye baslicak.

Ya canım benim doktorda korkuttu bebek kilo almasın en fazla 3600 yediklerine dikkat et yoksa sezeryan olursun bütün vitaminleri bıraktirdi magnezyum kalsiyum bide kan ilacı

Ya canım benim doktorda korkuttu bebek kilo almasın en fazla 3600 yediklerine dikkat et yoksa sezeryan olursun bütün vitaminleri bıraktirdi magnezyum kalsiyum bide kan ilacı
Çok kilo bebeğe de iyi değil canım ama ben son zamanlarda vitaminleri unutup içmememe rağmen haftasına göre kilosu gayet iyi demişti.

Ay kullan canım tabi bu haftalarda kanın düşmeye baslicak.

Canım ilk haftalarda yapılan kan tahliline göre doktor vermemişti. Normalde kanım iyidir, hatta kan bağışı yapmıştım ama yine de içim rahat etmedi ilaç için gitmişken kan tahlili de istedim bakalım. Hemşire de öyle dedi bir haftadan sonra kanın illa düşüyormuş, bakalım ne çıkacak.

Canım benim hep kan değerlerim iyi olmasına rağmen hep kullandım. Kullanman yararına

Ewt canım bende 3600 geçsin istemem zor oluyo çok normal doğumda. Ama işte gerekli vitaminleri almaz diye tereddüt ediyorum
Vücutla da alakalı biraz canım. Daha kilolu normal doğuran da var, daha zayıf sezeryan olan da var. Kan değerlerine sürekli batırarak kontrollü olarak kullanabilirsin belki vitaminleri.
Kızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Canım benimde bazen solda oluyor, dinlenince uzanınca geçiyor. Sürekli olmadığı için doktora sorma ihtiyacı hissetmedim. Senin sürekli mi?

Canım sen kalsiyum magnezyum kullaniyormusun

Yok canım benimde uzanınca oturunca falan geçiyor ama dünde sarı akıntı gördüm yeşile yakın yine bşr enfeksiyon durumu mu acaba diye korktum

Canım sen kalsiyum magnezyum kullaniyormusun
Ara sıra içiyorum canım. Her gün hemen hemen maden suyu tüketmeye çalışıyorum birde. Güzel beslendiğim günler içmiyorum, eksik beslenirsem o günler içiyorum ilaçları.
Yok canım benimde uzanınca oturunca falan geçiyor ama dünde sarı akıntı gördüm yeşile yakın yine bşr enfeksiyon durumu mu acaba diye korktum
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki canım dediğim gibi. O da bazen karında, böbreklerde ağrı yapabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…