2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Tesekkurler cnm dunkine katilamamistim.ins bugun katilcam. Egitimlere bayiliyorum kendimi ii hissediyorum

Kızlar instagramda ilkadimlarim hesabını da takip edebilirsiniz, orada da online eğitimler oluyor. Kaçırsanız da sayfalarına koyuyorlar zaten eğitimleri ya da soru cevap etkinliklerini.

Ben de daha önce paylaştığım Gebe Okulu eğitimine devam ediyorum, gerçekten çok faydalı oldu. İnşallah bebiş de izin verir de hayalimdeki gibi bir doğum yaşayabilirim.

Kitap olarak da HypnoBirthing Mongan Yöntemi diye bir kitap okuyorum, onu da tavsiye ederim.

İyi oluyor böyle paylaşımlar teşekkürler dünküne katıldım buna da inşallah katılırım. Soru cevap ilerledi güzel oldu dünkü

Bulandı biraz akşam yemeğinden önce şimdi yemeği yedim tutar umarım geçti gibi.
Geçer geçer Allahin izniyle canım hemen pes etme. Bir iki gün sabret. Su an gerçekten ilaca bağımlılık durumu da var çünkü, bende de öyle oldu, bir iki gün sabrettim sonra bitti çok şükür

Kuzenim biri ücretten dolayı bıraktı diğerinede tavsiye etmemişler ondan dolayı.çok mu sık hastane işleriniz oluyor sürekli takipteyseniz evet maliyet çok bende sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi iyi oluyor hastaneden iki kere talepli randevu oluşturdum ama bir türlü açılmadı işimiz çok zor Allah kolaylık versin aslında şarda randevu alınıyor şimdi kuzen orada diğeri doğum yaptı devlette . Normal doğurdu bedavadan ne güzel

Bu haftadan sonra doktor degisir mi bilemedim.. doktorlarda bu durumdan hoslanmiyorlar sanirim.. yeni bi doktor nasil karsilar bilemedim..
Şarda dogum ücreti ne kadar bilginiz var mi?

Arkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğim Hiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?

Eklentiler

• EEC42EC3-8E2E-4AA2-A869-1080D63DA9C2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 79
:)) benim oluşmadı canım, seninki gibi oluşan da görmedim ama sorun olacak bir şey değil bence

Kendi doktoruma gideli epey oldu canım, detayliya yakın zamanda gittim diye tekrar ona gorunmemistim ama yarın sabaha randevu aldım gideceğim teşekkür ederim.
Ne yaptin canim.ne dedi doktor
Bana gecen ay verdi aile hekimi ama degerlerim daha cok dusmus kullandigim halde ve cogu deger ya yukselmis ya dusmus anlamadim. Bedava verdiklerinden suphe duymustum ztn

Ne yaptin canim.ne dedi doktor

Bana gecen ay verdi aile hekimi ama degerlerim daha cok dusmus kullandigim halde ve cogu deger ya yukselmis ya dusmus anlamadim. Bedava verdiklerinden suphe duymustum ztn
Gittim canım hiç onemsemedi. Sadece kaşıntın olursa diye bir krem yazdı. Gebelikte çok normal dedi iste bilmiyorum :)

Benim çizgi çok erken çıktı alt kısımda. Bu kadar eğrı olmasa da benimki de göbek deliğimin yanından başlıyor hafif eğri. Ama ondan ne olcak ki

Mesajını görünce baktım da benimde tam ortasından geçmiyor canım çizgi, hafif yanından gibi. Bence bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Benimki direkt ortadan düz çizgi şeklinde çıktı canım, göbek deliğimden geçiyor, neredeyse göğüslere kadar incelerek geliyor.

Merak ettim nete baktım, yamuk çizgisi olan kadınlar gördüm ama dediğin gibi göbek deliğinden geçmeyen görmedim Herkesin vücudu farklı işte yaa, bu hamilelik süreci herkesin kendine özel bir deneyimi gerçekten.

Ben de baktım internetten, hiç benimki kadar yamuk olan yok bayağı sağdan bi kavis yapmış, hayırlısı

Kızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Bende bugün baya yaşadım uzaniyorum ağrıyor yuruyotum agriyot ama bilmiyorum nedn, günde 3 kez magnezyum da içiyorum ama ne çare

Sen hatırlatınca bu gun içtim gece içen arkadaşlar demir ilacını gece mide bulantısı yapıyor

Bende bugün baya yaşadım uzaniyorum ağrıyor yuruyotum agriyot ama bilmiyorum nedn, günde 3 kez magnezyum da içiyorum ama ne çare
Su-da eriyen magnezyummu kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…