Tesekkurler cnm dunkine katilamamistim.ins bugun katilcam. Egitimlere bayiliyorum kendimi ii hissediyorum
Aslan burcumSenin burcun ne canımkova
Hadi inşallahKızlar bir prilam bağımlısı olarak bugün içmedim inşallah midem bulanmaz
YanıldımAslan burcumyükselenim de terazi
Bulandı biraz akşam yemeğinden önce şimdi yemeği yedim tutar umarım geçti gibi.Hadi inşallah
İyi oluyor böyle paylaşımlar teşekkürlerKonu: Op. Dr. Ömer Dai ile Gebe Eğitimi
Tarih: 1 Temmuz Perşembe 20:30
Join Zoom Meeting
Bulut HD Video Toplantımıza katılın
Zoom, modern kurumsal bulut iletişiminde liderdir.us02web.zoom.us
Meeting ID: 864 3665 2268
Passcode: 718678
Kızlar yine eğitim getirdim sizekatılmak isteyen olursa linki bırakıyorum
Geçer geçer Allahin izniyle canım hemen pes etme. Bir iki gün sabret. Su an gerçekten ilaca bağımlılık durumu da var çünkü, bende de öyle oldu, bir iki gün sabrettim sonra bitti çok şükürBulandı biraz akşam yemeğinden önce şimdi yemeği yedim tutar umarım geçti gibi.
Kuzenim biri ücretten dolayı bıraktı diğerinede tavsiye etmemişler ondan dolayı.çok mu sık hastane işleriniz oluyor sürekli takipteyseniz evet maliyet çok bende sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi iyi oluyor hastaneden iki kere talepli randevu oluşturdum ama bir türlü açılmadı işimiz çok zor Allah kolaylık versin aslında şarda randevu alınıyor şimdi kuzen orada diğeri doğum yaptı devlette . Normal doğurdu bedavadan ne güzelBende ilk dogumumu sarda ibrahim kalede yapmistim.. hastane ile de ibrahim bey ile de hic bir sorun yaşamamıştım cok memnun ayrildim hastaneden.. 5 sene onceydi..
Bu hamileligimde randevu almakta sorun yasayinca elif hanima gittim.. orda devam ettim..
Elif hocayla da bir sorun yasamadim ama acikcasi cok zorlaniyorum.. tahililer ve muayene ucreti cok pahali.. birde ani bir sorunda hastaneye gidemiyorum.. 33 haftadan sonra degistirsem mi diye düşünüyorum ama nasil olur bilemedim..
Peki kuzenleriniz neden birakmisti cok ozel degilse
Kuzenim biri ücretten dolayı bıraktı diğerinede tavsiye etmemişler ondan dolayı.çok mu sık hastane işleriniz oluyor sürekli takipteyseniz evet maliyet çok bende sağlık ocağında yaptırıyorum tahlillerimi iyi oluyor hastaneden iki kere talepli randevu oluşturdum ama bir türlü açılmadı işimiz çok zor Allah kolaylık versin aslında şarda randevu alınıyor şimdi kuzen orada diğeri doğum yaptı devlette . Normal doğurdu bedavadan ne güzel
:)) benim oluşmadı canım, seninki gibi oluşan da görmedim ama sorun olacak bir şey değil benceArkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğimHiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?
Ne yaptin canim.ne dedi doktorKendi doktoruma gideli epey oldu canım, detayliya yakın zamanda gittim diye tekrar ona gorunmemistim ama yarın sabaha randevu aldım gideceğim teşekkür ederim.
Bana gecen ay verdi aile hekimi ama degerlerim daha cok dusmus kullandigim halde ve cogu deger ya yukselmis ya dusmus anlamadim. Bedava verdiklerinden suphe duymustum ztnKızlar bugün sağlık ocağına gittim ilaç yazdırmaya, o arada kan tahlili de yaptırayım dedim. Hemşire demir ilacı kullanmadığımı söyleyince kızdı, “Yarın sonuçların çıkınca beni ara, doktorun vermiyorsa ben vericem sana demir ilacı” dediYa illa demir ilacı kullanmamız şart mı anlamadım, benim gibi kullanmayan başka var mı?
Gittim canım hiç onemsemedi. Sadece kaşıntın olursa diye bir krem yazdı. Gebelikte çok normal dedi iste bilmiyorum :)Ne yaptin canim.ne dedi doktor
Bana gecen ay verdi aile hekimi ama degerlerim daha cok dusmus kullandigim halde ve cogu deger ya yukselmis ya dusmus anlamadim. Bedava verdiklerinden suphe duymustum ztn
Benim çizgi çok erken çıktı alt kısımda. Bu kadar eğrı olmasa da benimki de göbek deliğimin yanından başlıyor hafif eğri. Ama ondan ne olcak kiArkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğimHiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?
Hmm anladim.canimGittim canım hiç onemsemedi. Sadece kaşıntın olursa diye bir krem yazdı. Gebelikte çok normal dedi iste bilmiyorum :)
Mesajını görünce baktım da benimde tam ortasından geçmiyor canım çizgi, hafif yanından gibi. Bence bir sorun olmaz diye düşünüyorumArkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğimHiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?
Arkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğimHiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?
Ben de baktım internetten, hiç benimki kadar yamuk olan yokBenimki direkt ortadan düz çizgi şeklinde çıktı canım, göbek deliğimden geçiyor, neredeyse göğüslere kadar incelerek geliyor.
Merak ettim nete baktım, yamuk çizgisi olan kadınlar gördüm ama dediğin gibi göbek deliğinden geçmeyen görmedimHerkesin vücudu farklı işte yaa, bu hamilelik süreci herkesin kendine özel bir deneyimi gerçekten.
Bende bugün baya yaşadım uzaniyorum ağrıyor yuruyotum agriyot ama bilmiyorum nedn, günde 3 kez magnezyum da içiyorum ama ne çareKızlar ben hareket ederken oturuken kalkarken sağ kasığımda ağrı acı hissediyorum yaşayıp doktoruna soran var mı normal m sizce acaba
Kızlar bugün doktora gittim bu sarı akıntı yi sormak için, kadın hiç takmadı desem yeridir. Sadece çok kaşıntı olursa diye bir krem verdi, ilginç değil miGebelikte normal dedi, ilaç kullanımını tavsiye etmiyorum bunun için dedi. Resmen boşa gitmiş gibi oldum
Sen hatırlatınca bu gun içtim gece içen arkadaşlar demir ilacını gece mide bulantısı yapıyor mu?
Sen hatırlatınca bu gun içtim gece içen arkadaşlar demir ilacını gece mide bulantısı yapıyor
Su-da eriyen magnezyummu kullanıyorsun canımBende bugün baya yaşadım uzaniyorum ağrıyor yuruyotum agriyot ama bilmiyorum nedn, günde 3 kez magnezyum da içiyorum ama ne çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?