Yok csnim küçük beyaz draje haplar kullanıyorumSu-da eriyen magnezyummu kullanıyorsun canım
Bende çok degilmi dicektimYok csnim küçük beyaz draje haplar kullanıyorum
Yok canım almanya dayım doktor verdi Türkiye de iken öbür gebelikte suda eritilen magnezyumlari içerdim günde 1 di sanrim ama fazyda ederdi yineBende çok degilmi dicektim
Bende o suda eriyenden kullanıyorum şuan. Kalsiyumda kullanıyormusunYok canım almanya dayım doktor verdi Türkiye de iken öbür gebelikte suda eritilen magnezyumlari içerdim günde 1 di sanrim ama fazyda ederdi yine
Yok kullanmıyorum ama randevum var 9 unda şöylecrm versinBende o suda eriyenden kullanıyorum şuan. Kalsiyumda kullanıyormusun
Ben oldum, biontech, başka da olanlar var burada. Sıkıntı yaşayan da olmadı sanıyorum. Tüm diğer aşılarda da olabilecek ufak tefek yan etkiler yaşayabilirsin ama covid riskinin yanında bunlar önemsiz diye düşünüyorum. Benim konuştuğum üç ayrı doktor olmam yönünde görüş vermişlerdi.Merhaba arkadaşlar covid aşısı olan var mı biontech ben çok kararsızım herkes aşılı olduğu için çok rahat çok tedirgin olmaya başladım
Arkadaşlar, benim göbek çizgim oluştu bi anda bu akşam, sizlerde oluşan var mı? Yalnız garip bi şekilde düz bi çizgi değil, yamuk olarak geliyor ve göbek deliğimin ordan geçmiyor? Size temsili bir resmini çizdim, nokta benim göbek deliğimHiç böyle göbek çizgisi duydunuz mu?
Ben de oldum, ikinciyi hatta öne çektim biraz önce (başta ikinciyi 6 hafta sonrasına veriyorlardı, şimdi 4 hafta sonrasına veriyorlar, başka birinci olanlar varsa ikinciyi öne çekebilirsiniz kızlar). Bu delta varyantı çok bulaşıcı, doktorum söyledi öne çekmemi, bi an önce tamamla aşını dedi.Merhaba arkadaşlar covid aşısı olan var mı biontech ben çok kararsızım herkes aşılı olduğu için çok rahat çok tedirgin olmaya başladım
Nasılsın canım devam etmemiştir inşallahBulandı biraz akşam yemeğinden önce şimdi yemeği yedim tutar umarım geçti gibi.
Merhabalar bana doktorum önermedi Bİ kaç farklı doktordan daha fikir aldım hepsi yaptırma dedi. zaten olmak da istemiyordum olmayacağımMerhaba arkadaşlar covid aşısı olan var mı biontech ben çok kararsızım herkes aşılı olduğu için çok rahat çok tedirgin olmaya başladım
Çok mu yoruluyorsun canım ben de şu ara ayakta kalıyorum akşam özellikle ayaklarım şişmiş oluyorGünaydın kızlar ya benim ayaklarım bu hafta çok şişiyor. Gece yatıyorum sabaha kadar bile inmemiş oluyor. Sizde durumlar nasıl??
Henüz bir şişlik yaşamıyorum canım, ayakta çok kalıyorsan olabilirGünaydın kızlar ya benim ayaklarım bu hafta çok şişiyor. Gece yatıyorum sabaha kadar bile inmemiş oluyor. Sizde durumlar nasıl??
Akşam idare etti ama gece tuvalete kalktıgımda sonrasında midem yanmaya başladı ekmek attım ağzıma yine de yanıyordu cami açtım biraz oksijen gelsin diye uyuyakalabilmisim aslında içmeye devam ederdim prilami ama evde hep yanlızdım turkiyede fransaya eşimin yanına geldim burada prilamim bitti doktora gitmiştim gösterdim ama yazmayı unuttu ya da yazmadı eczanede burada doğal bir zencefil hapı gibi birşey veriyorlar ondan aldım nasıl birşey bilmiyorum içmemeli bir deneyeyim dedim dayanamazsam bu zencefili hapı deneyeceğim doğal bisey güya ilaç değilNasılsın canım devam etmemiştir inşallah
Vitaminim de bitti burada bir benzerini aldım içeriğine bakarak umarım dokunmaz kutu kutu getirseymisim keşke havaalanında bu ne diye sorarlar geçirmezler diye kutuda kaldığı kadarıyla getirmiştim kimse birşey sormadı oksapar iğne mi bile sormadılar reçetelerimi aldığım halde yanına endişe etmiştim kutu kutu getirmeyeNasılsın canım devam etmemiştir inşallah
Ben yürüyüş yapıp geldiğimde şişiyor gibi sonra uzanınca geçiyor sabaha kalmıyor birşeyGünaydın kızlar ya benim ayaklarım bu hafta çok şişiyor. Gece yatıyorum sabaha kadar bile inmemiş oluyor. Sizde durumlar nasıl??
Bende şişme değilde ağrı var canım. O gün yorulsam da yorulmasam da ayaklarımın altı ağrıyorGünaydın kızlar ya benim ayaklarım bu hafta çok şişiyor. Gece yatıyorum sabaha kadar bile inmemiş oluyor. Sizde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?