2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende çok degilmi dicektim
Yok canım almanya dayım doktor verdi Türkiye de iken öbür gebelikte suda eritilen magnezyumlari içerdim günde 1 di sanrim ama fazyda ederdi yine

Merhaba arkadaşlar covid aşısı olan var mı biontech ben çok kararsızım herkes aşılı olduğu için çok rahat çok tedirgin olmaya başladım

Merhaba arkadaşlar covid aşısı olan var mı biontech ben çok kararsızım herkes aşılı olduğu için çok rahat çok tedirgin olmaya başladım
Ben oldum, biontech, başka da olanlar var burada. Sıkıntı yaşayan da olmadı sanıyorum. Tüm diğer aşılarda da olabilecek ufak tefek yan etkiler yaşayabilirsin ama covid riskinin yanında bunlar önemsiz diye düşünüyorum. Benim konuştuğum üç ayrı doktor olmam yönünde görüş vermişlerdi.

Allah iyligini wersin ne guzel cizmisin. Benimki de yamuk ama gobekdeliginden baslayip asagi dogru yamuk gidiyor. Ust kisimda yok. Bu pigment degisimiyle alakali bi sorun olcagini hic sanmiyorum

Kızlar az önce şeker ölçüm cihazı aldım 184₺ ye ilk çocuğumdada kendim takip etmiştim aleti kaybetmişim tekrar satın almak zorunda kaldım. Düşünen varsa söylemek istedim.

Ben de oldum, ikinciyi hatta öne çektim biraz önce (başta ikinciyi 6 hafta sonrasına veriyorlardı, şimdi 4 hafta sonrasına veriyorlar, başka birinci olanlar varsa ikinciyi öne çekebilirsiniz kızlar). Bu delta varyantı çok bulaşıcı, doktorum söyledi öne çekmemi, bi an önce tamamla aşını dedi.

Diğer arkadaşın yazdığı gibi, bende de pek bi yan etki olmadı, bir kaç gün kolum ağrıdı sadece.

Nasılsın canım devam etmemiştir inşallah
Akşam idare etti ama gece tuvalete kalktıgımda sonrasında midem yanmaya başladı ekmek attım ağzıma yine de yanıyordu cami açtım biraz oksijen gelsin diye uyuyakalabilmisim aslında içmeye devam ederdim prilami ama evde hep yanlızdım turkiyede fransaya eşimin yanına geldim burada prilamim bitti doktora gitmiştim gösterdim ama yazmayı unuttu ya da yazmadı eczanede burada doğal bir zencefil hapı gibi birşey veriyorlar ondan aldım nasıl birşey bilmiyorum içmemeli bir deneyeyim dedim dayanamazsam bu zencefili hapı deneyeceğim doğal bisey güya ilaç değil

Nasılsın canım devam etmemiştir inşallah
Vitaminim de bitti burada bir benzerini aldım içeriğine bakarak umarım dokunmaz kutu kutu getirseymisim keşke havaalanında bu ne diye sorarlar geçirmezler diye kutuda kaldığı kadarıyla getirmiştim kimse birşey sormadı oksapar iğne mi bile sormadılar reçetelerimi aldığım halde yanına endişe etmiştim kutu kutu getirmeye

Günaydın arkadaşlar bende ekim 2021 annesi olacaktım ama kısmet olmadı şimdi çok şükür Şubat annelerine katıldım şuan bulantı ile cebelleşiyorum dr prilam yazdı kullanan arkadaşlar sizler nasıl içiyordunuz en etkili nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…