Kilo almasanda genişleme olabiliyor ve bu genislemelerde de çatlaklar oluşuyor sen yinede heryerine sür canim ben özellikle göbek, bazen, göğüs çevresi ve kollarıma sürüyorum. Şuan basenlerim genişlediği için en başında orada çatlaklar başladı, birde göğsüm çok büyüdüğü için göğsümde de var. Göbeğimde yok çok şükürBen bir aydan beri hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı kullanıyordum. Şimdi mustelanin yağ ve kremini kullanıyorum dönüşümlü. Ama günde iki defa sürüyorum yani. Karnım dışında herhangi bir yerime kilo almadığım ve karnımı da baya nemlendirdigim için şu an çatlağım yok canım. Ilerde olur mu bilmem tabi
Şuan 6. Ayı bitiriyorum toplamda 15 kilo aldımŞeker ölçümünüz inşallah normal çıkar. Benim doktor bana şeker ve tansiyon hastasıymışım gibi davranıyor biraz pimpirikli biri. Ben de çok katı bi diyet yapmıyorum ama eskisi gibi abartmıyorum 3-5 baklava falan yiyodum 4. Ayda 10 kilo aldım ben hakettim yani diyeti.
Çatlaklar için de incia kullanıyorum krem 2 günde 1 falan aklıma gelince. İlk hamilelikte hiç yoktu biraz da ona güveniyorum inşallah bi sürprizle karşılaşmam.
Tekrardan hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar bende ekim 2021 annesi olacaktım ama kısmet olmadı şimdi çok şükür Şubat annelerine katıldım şuan bulantı ile cebelleşiyorum dr prilam yazdı kullanan arkadaşlar sizler nasıl içiyordunuz en etkili nasıl oluyor
Bende bir sürü arabaya baktım, burda öneren annelerin önerilerini de kaydettim, mağazada da bir iki araba sürdüm ama hâlâ inanılmaz kararsızım canım. Bende minyon olduğum için hafif, çift yönlü ve mümkünse pusetli bir model arıyorum. Hangisi iyidir değildir hiç bilmiyorum.Günaydın kızlar trendyolda indirim var bebek arabası ve puset otokoltuğu vb. Almayı düşünen varsa benim gibi bakabilir. Ve yardım istiyorum sizden hangi marka iyi ya. Nasıl bir model tercih etmeliyim tecrübeli anneler yardımcı olun lütfenHiç araştırmadım sürülmesi kolay katlanması yer kaplamaması falan aklıma bunlar geliyor nelere dikkat etmeliyimkızlar
Ben hiç bakmadım ama şimdi artık bakmam lazım dediğin gibi insan hiç emin olamıyor. Görmek hiç yetmiyor mutlaka sürmek incelemek gerekiyor. Direk internet üzerinden alamam, ya hantal ağır birşey olursa. Ya püf noktalarını bilsekTekrardan hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsingenelde yatmadan önce iki tane içiliyor ama doktorun nasıl önerdi acaba?
Bende bir sürü arabaya baktım, burda öneren annelerin önerilerini de kaydettim, mağazada da bir iki araba sürdüm ama hâlâ inanılmaz kararsızım canım. Bende minyon olduğum için hafif, çift yönlü ve mümkünse pusetli bir model arıyorum. Hangisi iyidir değildir hiç bilmiyorum.
Doktora sormayı unutmuşum sabah akşam aç yazmış eczane de emin olamadımTekrardan hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı nasip etsingenelde yatmadan önce iki tane içiliyor ama doktorun nasıl önerdi acaba?
Bende bir sürü arabaya baktım, burda öneren annelerin önerilerini de kaydettim, mağazada da bir iki araba sürdüm ama hâlâ inanılmaz kararsızım canım. Bende minyon olduğum için hafif, çift yönlü ve mümkünse pusetli bir model arıyorum. Hangisi iyidir değildir hiç bilmiyorum.
Gecmis olsun canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinGünaydın arkadaşlar bende ekim 2021 annesi olacaktım ama kısmet olmadı şimdi çok şükür Şubat annelerine katıldım şuan bulantı ile cebelleşiyorum dr prilam yazdı kullanan arkadaşlar sizler nasıl içiyordunuz en etkili nasıl oluyor
Ben hiç bakmadım ama şimdi artık bakmam lazım dediğin gibi insan hiç emin olamıyor. Görmek hiç yetmiyor mutlaka sürmek incelemek gerekiyor. Direk internet üzerinden alamam, ya hantal ağır birşey olursa. Ya püf noktalarını bilsekbirileri öğretse ona dikkat ederiz. Çevremde de küçük çocuğu olan yok
Öncelikle hayırlı olsunDoktora sormayı unutmuşum sabah akşam aç yazmış eczane de emin olamadım
Ay canım benim sağol Allah razı olsun baya püf noktalarıni yazmışsın. Hepsine inşallah dikkat edeceğim. Görmeden karar vermem mümkün görünmüyor. İnşallah doğru karar verir pişman olmayız. Uzun zaman kullanılacak bişey sonuçta. Görüntü çok güzel olup da kullanışı kötü yorucu bir şey olsun istemiyorum hayırlısı biraz bakınayımÖncelikle arabayı nerede, ne yoğunlukla kullanacaksınız? Bence en önemli kısım bu. Travel sistemlerin çoğu hantal açıkçası, benim aldığım da travel olabiliyormuş ama hafifti diğerlerine göre. Yakından bakmak bu açıdan daha önemli sanırım.
Bir de gördüğüm kadarıyla hem çift yönlü hem çok hafif hem de pusetli model yokÇift yönlü olunca otomatik 1-2 kg ekleniyor, çok hafif olsun istiyorsanız da illa başka bir şeyden feragat ediyorsunuz. Ben de bakarken en son artık 1-2 kg ağır olabilir dedim artık. Önceliğinizi seçerseniz bence daha kolay olur modeli seçmeniz.
Çok hafif modelleri yakından bakınca beğenmiyorsunuz mesela tel maşa gibi geliyorAma o arabayı hem boşken hem de içinde çocuk varken kaldırmanız gerekebilir onu düşünerek yine çok ağır bir şey almamaya çalışın. Arabanızın bagajı küçükse kabin boylara bakın mesela. Chicco’nun buna uygun çok güzel modelleri var onlara yakından bakın bence. Ben niyeyse çok sevememiştim dar geldi bana ama çok kullanılıyor etrafımda gördüğüm kadarıyla ve fiyatları bir nebze daha uygun. Ama çok hafif olunca da yol konforu, yol tutuşundan vs feragat edeceksiniz o da aklınızda olsun.
Alttaki sepeti büyük olursa sizin için daha iyi olur. Yine doğumdan itibaren tam yatabilen araçlar bence daha iyi. Tekerleri 360 derece dönebilsin, freni kolay noktada olsun. 3 tekerli olmasın. Tek el ile açılıp kapanabilsin.
Bu arada sokakta herkeste Joie marka araba görüyorum. O markayı da inceleyebilirsiniz, bu kadar kullanılıyorsa iyidir herhalde
Teşekkür ederim çok sağolun bilgilendirmeniz için inş şu 3 ayı kolayca geçiririm sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşÖncelikle hayırlı olsunBen akşam yatmadan aç karnına 2 tane alıyordum o dönem. Bulantı devam ederse sabah ve öğlen yine aç karnına 1er tane daha alabileceğimi söylemişti doktor. Aç almak çok önemli, aç almayınca bende hiçbir etkisi olmuyordu. Bir de ilk 3 ay ilaçla rahatlamış olsam da yine kusmalarım ya da mide ağrılarım, bulantılarım oluyordu illa, 3 gün iyiysem 1 gün kötüydüm.
İnşallah senin bulantıların da ilaçla rahatlar ve kısa sürer canım. Hayırlı olsun tekrar
Canım benim şeker yüklemem 1 saate çıkmıştı. Bende senin gibi 15 kilo aldim malesef . Bidaki ay buraya en fazla 1 kilo almış olarak gel dedi bakalım hergun tartiliyom almamak için inş basarili olurum aynı zamanda bende şeker cıktı tatlı hamur işi bunlar 3 gündür bırakmışım sadece sabah iki dilim ekmek tuketiryorumKilo almasanda genişleme olabiliyor ve bu genislemelerde de çatlaklar oluşuyor sen yinede heryerine sür canim ben özellikle göbek, bazen, göğüs çevresi ve kollarıma sürüyorum. Şuan basenlerim genişlediği için en başında orada çatlaklar başladı, birde göğsüm çok büyüdüğü için göğsümde de var. Göbeğimde yok çok şükür
Şuan 6. Ayı bitiriyorum toplamda 15 kilo aldım( 62 den 77ye çıktım. Sizce kapanışı kaç ile yaparım? İşyerinde bahse girdiler kaç kg ile doğuma gidedegim konusunda şeker olcumundeyim başta midem çok kötü bulandı ama şuan iyiyim. Kızımda elim ayağım titremis çok kötü olmuştum ve şekerde çok aşırı düşük çıkmıştı. Bu sefer daha iyiyim acaba bu şekerin yüksek oluşundan mi korkmaya başladım. Bu arada sizin şeker ölçüm sonucunun hemen çıktı mı kızlar? Bana danışman bugün öğlen cikicak dedi, hemşire akşam dedi bekliyorum bakalım...
Ben içinde bebek varken arkadaşımın Travel ini sürdüm, ölüm gibiydiBen hiç bakmadım ama şimdi artık bakmam lazım dediğin gibi insan hiç emin olamıyor. Görmek hiç yetmiyor mutlaka sürmek incelemek gerekiyor. Direk internet üzerinden alamam, ya hantal ağır birşey olursa. Ya püf noktalarını bilsekbirileri öğretse ona dikkat ederiz. Çevremde de küçük çocuğu olan yok
Çok güzel şeyler yazmışsın canım çok teşekkürlerÖncelikle arabayı nerede, ne yoğunlukla kullanacaksınız? Bence en önemli kısım bu. Travel sistemlerin çoğu hantal açıkçası, benim aldığım da travel olabiliyormuş ama hafifti diğerlerine göre. Yakından bakmak bu açıdan daha önemli sanırım.
Bir de gördüğüm kadarıyla hem çift yönlü hem çok hafif hem de pusetli model yokÇift yönlü olunca otomatik 1-2 kg ekleniyor, çok hafif olsun istiyorsanız da illa başka bir şeyden feragat ediyorsunuz. Ben de bakarken en son artık 1-2 kg ağır olabilir dedim artık. Önceliğinizi seçerseniz bence daha kolay olur modeli seçmeniz.
Çok hafif modelleri yakından bakınca beğenmiyorsunuz mesela tel maşa gibi geliyorAma o arabayı hem boşken hem de içinde çocuk varken kaldırmanız gerekebilir onu düşünerek yine çok ağır bir şey almamaya çalışın. Arabanızın bagajı küçükse kabin boylara bakın mesela. Chicco’nun buna uygun çok güzel modelleri var onlara yakından bakın bence. Ben niyeyse çok sevememiştim dar geldi bana ama çok kullanılıyor etrafımda gördüğüm kadarıyla ve fiyatları bir nebze daha uygun. Ama çok hafif olunca da yol konforu, yol tutuşundan vs feragat edeceksiniz o da aklınızda olsun.
Alttaki sepeti büyük olursa sizin için daha iyi olur. Yine doğumdan itibaren tam yatabilen araçlar bence daha iyi. Tekerleri 360 derece dönebilsin, freni kolay noktada olsun. 3 tekerli olmasın. Tek el ile açılıp kapanabilsin.
Bu arada sokakta herkeste Joie marka araba görüyorum. O markayı da inceleyebilirsiniz, bu kadar kullanılıyorsa iyidir herhalde
Birsey daha sormak istiyorum canım pusetlerin oto koltuğu olanlar var ya acaba kullanışlımı o şekilde mi tercih etmeliyim senceÖncelikle arabayı nerede, ne yoğunlukla kullanacaksınız? Bence en önemli kısım bu. Travel sistemlerin çoğu hantal açıkçası, benim aldığım da travel olabiliyormuş ama hafifti diğerlerine göre. Yakından bakmak bu açıdan daha önemli sanırım.
İlk 4-5 ay hızlı kilo alınıyor sonra bi yavaşladı sanki benim öyle oldu. Şimdi tatildeyim hiç tartılmadım. Eve dönünce bakıcaz artık. :) 11 kilo almıştım en son.Kilo almasanda genişleme olabiliyor ve bu genislemelerde de çatlaklar oluşuyor sen yinede heryerine sür canim ben özellikle göbek, bazen, göğüs çevresi ve kollarıma sürüyorum. Şuan basenlerim genişlediği için en başında orada çatlaklar başladı, birde göğsüm çok büyüdüğü için göğsümde de var. Göbeğimde yok çok şükür
Şuan 6. Ayı bitiriyorum toplamda 15 kilo aldım( 62 den 77ye çıktım. Sizce kapanışı kaç ile yaparım? İşyerinde bahse girdiler kaç kg ile doğuma gidedegim konusunda şeker olcumundeyim başta midem çok kötü bulandı ama şuan iyiyim. Kızımda elim ayağım titremis çok kötü olmuştum ve şekerde çok aşırı düşük çıkmıştı. Bu sefer daha iyiyim acaba bu şekerin yüksek oluşundan mi korkmaya başladım. Bu arada sizin şeker ölçüm sonucunun hemen çıktı mı kızlar? Bana danışman bugün öğlen cikicak dedi, hemşire akşam dedi bekliyorum bakalım...
Gece 2 tane içiliyor gece ve ertesi güne etkiliyor gündüz içen arkadaşlar uyku yapıyor demiştiDoktora sormayı unutmuşum sabah akşam aç yazmış eczane de emin olamadım
Çok güzel şeyler yazmışsın canım çok teşekkürleracaba puset çok kullanılır mı? Ne zamana kadar kullanılır? Pusetin kullanım sıklığına göre belki pusetten feragat edip pusetsiz bir model tercih edebilirim.
Birsey daha sormak istiyorum canım pusetlerin oto koltuğu olanlar var ya acaba kullanışlımı o şekilde mi tercih etmeliyim sence
Çok mantıklı diyorsun canım. Biz de sürekli arabayla seyahat edeceğiz tayin yerimize gidince. En mantıklısı bir oto koltuk edinmek dediğin gibi. Bebek arabasını da hafif, kullanışlı birşey almak çok mantıklı olur.Canım benim şahsi fikrim bi oto koltuğu şeklinde puset bi de ayrı doğumdan itibaren kullanılabilecek baston/kabin almak. Puset zaten aşağı yukarı kilosuna göre değişmekle birlikte 1 sene kullanılıyor, kilosu az olsa bile bebeğin boyu büyüyor zaten. Geçen arabalara bakarken bunlara da baktım meraktan. Çok pahalanmış, şöyle temiz 2. el almak kesinlikle daha mantıklı, genelde çoğu da temizdir zaten. Araçla bir yerler gideceksen puseti al mutlaka ama illa travel sistem almak zorunda değilsin
Canım arabaya filan bineceksen bence kesilikle güvenlik için oto koltuğu şeklinde olandan al. Kaza olasılığından ben çok korkuyorum o yüzden hiç riske atmamak lazım. Ama bebekle birlikte biraz ağır oluyor elde taşıması, o yüzden arabayla hiç işin yoksa oto koltuğu şeklinde almasan da olur.
Evet normal iki bin diyebiliyorum sezeryanda 3300 dediler aradım. Benim doktorum özel olduğu için 3500 ektra doktor ücretimde varBu haftadan sonra doktor degisir mi bilemedim.. doktorlarda bu durumdan hoslanmiyorlar sanirim.. yeni bi doktor nasil karsilar bilemedim..
Şarda dogum ücreti ne kadar bilginiz var mi?
Banada 7 bin epidural dediler.. demekki normal fiyatlar bu aralikta. Hayirlisi olsun insallah.. saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi..Evet normal iki bin diyebiliyorum sezeryanda 3300 dediler aradım. Benim doktorum özel olduğu için 3500 ektra doktor ücretimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?