2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba kızlar. İki gündür kasıklarım çok ağrıyor, batma gibi. Doktora sordum. İdrarda koku ya da kaşınma yoksa sıkıntı değil dedi.
Kendimi çok kokuyor gibi hissediyorum, yazın sıcağından mı bilmiyorum geceleri de yatamıyorum. Yaramazım gece coşuyor. Hiç hareket hissetmeyen ben sesine uyanıyorum artık. İştahım yine yok bazen zorla yiyorum ya. Eşim zorlamazsa yemeği de unutuyorum. Kilo alanları görünce ben de mi anormallik var diye düşünüyorum. Karnım çıktı ama kilo alımım yok gibi. Vitaminler de olmasa bebek beslenemeyecek sanki bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Bebekten önce de çok vitamin kullanıyordum. Öyle zayıfta değilim ama bağışıklık sistemim düşük sanırım. İştah açılması için ne yapabilirim, vitamin kullanmak yeter mi ?

Benim Bagi hem kabin hem de çift yönlü kullanılabiliyordu. Onun dışında Kraft, 4Baby markalarında da o tarz gördüm. Muhtemelen daha başka markalar da vardır. Daha pahalı markaların da var ama o kadar uçmaya gerek yok bence.

Bu arada taşıma kapasitesini de sormayı unutmayın. Bazıları 22 kg bazıları 15 kg oluyor çünkü. Bazı traveller bu arada bayağı hafifti, yine gezerken onlara da bir göz atabilirsiniz.

Canım aksine vitamin çok ıstah acıyo bende öyle olduğu için doktor hepsini kesti . Ama genede biraz var hala ıstah bebeğin gelişimi iyise kilo almamam çok güzel . BeNim doktor 30 haftalik kontrolde en fazla 1 kilo almış olup gel dedi . Paronayak oldum hergun tartılıyorum aynı kilomda kalım diye

Bende kilo alamadım ve zorla yiyorum ama kiloluydum mide bulantısı yanması yüzünden herhalde. Burada okuduklarıma göre kilo anlamasanda bebegin gelişimi normalse sorun yok.Videolarini izlediğim doktor da böyle demiş.

Bebek iyi biraz minik gram olarak. Ama bu sorun değil dedi doktorum ilerleyen haftalarda toparlar dedi. Ben de kendimi psikolojik olarak kötü hissediyorum sanki bebek için kilo almam gerekiyor ben almayınca o beslenemiyor gibi. Aslında biliyorum öyle değil ama işte.
Mide bulantım geçti çok şükür yanmaya da maden suyuyla çözüm buldum, sütü denedim yine oldu. Gece yatmadan bi şişe içip öyle uyuyorum. Ama uykusuz kalktığım çok oluyor sıcaktan oluyor ama o.

Kızlar normalde göğüslerimizden birisi daha küçük olur ya diğerine göre, hamilelikte bu durum devam eden var mı? Sol göğsümün siyah kısmı sağ göğsüme göre daha küçük. Sol taraf sağ kadar çok genişlemedi, büyüme var ama. Emzirirken filan sıkıntı yaratır mı? Aynada bakınca da iki göğüs ucu arasındaki büyüklük farkını net görebiliyorum. Dert edilecek bir durum mu acaba bu?

Kızlar algıda seçicilik var galiba gittiğim heryerde hamileler var eskidende bu kadar çok muydu?ben mi farketmiyordum.bebekler de öyle.
Kesinlikle algıda seçicilik canım. Bende her yerde bebekli, bebek arabalı, hamile kadın görüyorum. Ne kadar çoklar diyorum hatta kendi kendime

Kızlar ben bebek rabamı aldım, öncelikle kaba olmasın falan diyordum ama bir sürü bebek arabası sürdüm bu çok rahat ve konforlu geldi üstelik büyük görünmesine rağmen katlandığında baya ufalıyor, puseti de var oto koltuğu olarakta kullanılıyor. Ve puset te diğer büyüyünce bineceği aparat ikisinide çift yön takabiliyorsun anneye bakacak şekilde ayakları çıkartabiliyorsun katlafığında bagaja koyabilmek için, fren sistemi var ön tekeri kilitleyeniliyorsun tek parmakla itince bile istediğin yöne dönüyor,alt sepet kısmıda baya geniş eşya koymalık renk olarakta iki cinsiyete de uysun diye bunu seçtim ilk bebek çünkü, ve sap kısmınıda istediğin açıda yukarı aşağı bayağı kaldırıp indirebiliyorsun bilmiyorum ben çok beğendim kullanınca bayaa hoşuma gitti. Mahalle arası vs yakın yerler içinde görümcemin chicco baston tipi var büyüyünce de onu market vs giderken kullanıcam fikir olsun size de

Canım youtube da Kağan Kocatepe’nin videolarını izle, insan inanılmaz rahatlıyor. Bebek zaten seni öyle güzel sömürüyor ki her türlü o besinini alıyor sen merak etme.

Kız göğüs ucu olmayanlar bile emziriyor senin dediğinden ne dert olacak, boşver

Bu arada aklıma gelmişken geçen eğitimde söylenmişti 37. haftadan önce göğüsleriniz ile çok uğraşmayın. Atıyorum süt, akıntı vs bir şey gelirse sıkmayın gelsin diye dediler, rahim kaslarını kasılması için uyarabiliyormuş çünkü.

Biri büyük biri küçük, canım sıkıldı birşey olur mu diye
Onu bende duymuştum canım. Göğüs ucu uyarılması rahimde kasılma yapabiliyormuş. Hatta son haftalarda göğüs ucu masajı öneriyorlar normal doğuma yardımcı olması için.

Canını sıkma cancağzım bebek sende bulamazsa depolarından çeker senin . Kendin için beslenmeye çalış
Bence bir sıkıntı yok gibi ama doktoruna sorman en iyisi olur tabi

Canım youtube da Kağan Kocatepe’nin videolarını izle, insan inanılmaz rahatlıyor. Bebek zaten seni öyle güzel sömürüyor ki her türlü o besinini alıyor sen merak etme.
Bakıyorum, takip ediyorum canım. Kendi doktoruma gitmeden önce özellikle bakıyorum hatta. Çok net cümlelerle anlatıyor. Aslında ben eğitimini de aldım ama "terzi kendi söküğünü dikemez" dedikleri bu olsa gerek.
Canını sıkma cancağzım bebek sende bulamazsa depolarından çeker senin . Kendin için beslenmeye çalış
Canım işte bide ilk olunca her şeye pimpirikleniyorum. Depo falan artık ne varsa tüketsin de tek iyi olsun hiç iştahım yok o kadar vitamin de kullanıyorum. Çok şükür bir sıkıntısı yok Daha iyi olacak inşallah

Havalar sıcak ya canım dediğin gibi ondan belki de yoğurt , cacık, karpuz, kavun en azından böyle şeyler tüketsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…