2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay canım benimde öyle şuan ağlıcam o kadar canım meyve tatlı istiyor ki napcam bilmiyorum
Canım ben 13. Haftadan itibaren insilün kullanıyorum .İnternete meyvelerin içindeki şeker oranı çıkıyor .Abartmadan yemekte sıkıntı yok .Ben meyveyi ara öğün olarak yiyorum .İki üç parça kesiyorum kendime .yada 2 erik gibi mesela .Yarım armut gibi .

Teşekkür ederim canım verdiğim bilgiler için hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım verdiğim bilgiler için hayırlı olsun
Rica ederim, teşekkür ederim inşallah memnun kalırım çok zor bu alışveriş işleri önceden de bi tecrübesi olmayınca insan ilk bebekte beşiği nasıl alsam arabayı nasıl alsam düşünüp duruyor daha ilk bunu aldım bakalım başka bişey yok

Ay şükür halimize canım bana da doktor uzun süre aç kalma dedi baygınlık geçirebilirmişim
Gerçekten şükür canım. Normalde de çok şeker sevmem, yemem ama karpuz, kavun, şeftali çok severim. Zaten yediğim onlar. Onlar da olmasa aç kalırım galiba
Ay canım benimde öyle şuan ağlıcam o kadar canım meyve tatlı istiyor ki napcam bilmiyorum
Canım az biraz daha dayanın inşallah kısa zaman kaldı, rahatlıkla yiyebileceğiniz zamanda acısını çıkarırsınız. Bebek için önemli sonuçta. 2 hafta sonra yine şeker ölçtüreceğim emin olmak için ben de.

Inşallah kalırsın Ben erkenciyim galiba, karyolasını aldım odasına düzmeye başladım. Hızımı alamadım hastane odasında kullanacağım şeyleri bile aldım Sepet beşik kaldı yatak odasına, bi de bebek arabası. Onu da ablam aldırmıyor bende var onu kullan diyor, bakalım inşallah gaza gelip almam.

Maşallah canım bende artık yavaş yavaş almaya başlıycam nasip olursa sen baya halletmişsin güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepsini

Maşallah canım bende artık yavaş yavaş almaya başlıycam nasip olursa sen baya halletmişsin güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepsini
Tezcanlıyım ben ya ondan oluyor hep inşallah canım hepimiz için. Rabbim bütün bebişlerimizi korusun, sağ salim doğup kullanmayı nasip etsin

Bi diyetisyenin kitabında okumuştum özellikle insülinin daha dengeli salgılanması için örneğin meyve gibi şekerli bir şeyin yanında protein tüketmek gerekiyormuş ki kan şekerini aniden yükseltmesin mesela ara öğün olarak 4-5 çilek bir bardak ayran veya süt şeklinde idi ara öğünler

Gaz yapmaz mı acaba bu şekilde karıştırmak ben öğünleri birbirine karıştırınca inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum da

Kesinlikle insan tecrübeli olmayınca çok zorlanıyor panik oluyor. Bende hala birşey almadım ufak tefek pijama zıbın emzik biberon Müslin pike küçük şeyler. Ya insan ne alacağını da bilmiyor. Eskiler böyle çok birşeyler bilmiyor ki. Biz çok ayrıntısına iniyoruz. Kayınvalidemle yaşıyorum ya diyor ki biz hiç bilmedik almadık sizin aldıklarınızı

Günaydın arkadaşlar Bugün detaylı var çok heycanlıyım cinsiyet için de net öğrenemedik 16 da erkek gibi dedi doktor net konuşmamıştı Bugün onu da öğrenicez. Bebek arabası konuştuğunuzu gördüm kızım da joie 4 kullandım hala da kullanıyoruz çok memnunum ben tek sevmediğim özelliği çift yön olmaması ama konforlu tek elle kapabilen ağır bir araba da değil çift yön de var mutlaka sürerek bakın . Çok artmış fiyatlar da . Sağlam bir araba. Ama en önemlisi nasıl nerde kullanacağınız önemli . Tekerleklerinden manevrasından sürümünden memnunum. Baston da denedim arkadaşlarda sağlık ocağına gidip geldim ama bana hep arabayı hem bebeği ben taşıyomuş gibi geldi . Şimdi ikiz arabası bakıyorum kızım 1 yaşında ya da bir araba daha alıp devam ederiz ya da bir süre kanguru. Alacaklara fikir olsun .

Günaydın canım güzel haberler alırsın inşallah. Bugün benim de detaylım var, en sona ben kaldım diyordum ama yalnız değilmişim çok şükür Bebeğim dünden beri aşırı hareketli, hareketlerini dışarıdan izliyorum artık o derece. İnşallah detaylıda bir sorun olmaz bu açıdan da gösterir her şeyini bize küçüğüm.

Evet canım bende mutlaka küçük bir yoğurt ya da ayranla tüketiyorum .O kadar korkulacak bir durum değil .Alışınca yaşanıyor Başlangıçta çok zorladı beni ama alıştım .Şu ana kadar hiç kilo almadım .Ölçüyü bilince bence arkadaşlar da kendini iyi hissedecek

Benim de öyle aslında canım, disardan bile görüyorum ama detaylida uyuyacağı tuttu doktor iki defa ara vermek zorunda kaldı. İnşallah seninki nazlanmaz böyle

Gaz yapmaz mı acaba bu şekilde karıştırmak ben öğünleri birbirine karıştırınca inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum da
canım insülin direnci olan kişilerin ara öğünleri filan böyle oluyor genelde bir zamanlar benim de sınırın biraz üzerindeydi beslenmeyle yenebileceğimi söylemişti doktor dikkat edince düştü şükür ama şişlik gaz yapar mı bilmiyorum

Reactions: The
Anladım canım tabiki gerekliyse yapmalılar, bakalım benim nasil çıkacak görecegim birkaç hafta sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…