- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ay şükür halimize canım bana da doktor uzun süre aç kalma dedi baygınlık geçirebilirmişimBenim de düşükve ben de çok seviyorum kavun- karpuz Ama genel olarak şeker sıkıntısı olanlar dikkat etmeli. Arkadaşıma meyve bile yeme demiş çok kötü ya, üzülüyor.
Ay canım benimde öyle şuan ağlıcam o kadar canım meyve tatlı istiyor kiBenim de düşükve ben de çok seviyorum kavun- karpuz Ama genel olarak şeker sıkıntısı olanlar dikkat etmeli. Arkadaşıma meyve bile yeme demiş çok kötü ya, üzülüyor.
Canım ben 13. Haftadan itibaren insilün kullanıyorum .İnternete meyvelerin içindeki şeker oranı çıkıyor .Abartmadan yemekte sıkıntı yok .Ben meyveyi ara öğün olarak yiyorum .İki üç parça kesiyorum kendime .yada 2 erik gibi mesela .Yarım armut gibi .Ay canım benimde öyle şuan ağlıcam o kadar canım meyve tatlı istiyor kinapcam bilmiyorum
Teşekkür ederim canım verdiğim bilgiler için hayırlı olsunKızlar ben bebek rabamı aldım, öncelikle kaba olmasın falan diyordum ama bir sürü bebek arabası sürdüm bu çok rahat ve konforlu geldi üstelik büyük görünmesine rağmen katlandığında baya ufalıyor, puseti de var oto koltuğu olarakta kullanılıyor. Ve puset te diğer büyüyünce bineceği aparat ikisinide çift yön takabiliyorsun anneye bakacak şekilde ayakları çıkartabiliyorsun katlafığında bagaja koyabilmek için, fren sistemi var ön tekeri kilitleyeniliyorsun tek parmakla itince bile istediğin yöne dönüyor,alt sepet kısmıda baya geniş eşya koymalıkrenk olarakta iki cinsiyete de uysun diye bunu seçtim ilk bebek çünkü, ve sap kısmınıda istediğin açıda yukarı aşağı bayağı kaldırıp indirebiliyorsun bilmiyorum ben çok beğendim kullanınca bayaa hoşuma gitti. Mahalle arası vs yakın yerler içinde görümcemin chicco baston tipi var büyüyünce de onu market vs giderken kullanıcam fikir olsun size de
Rica ederim, teşekkür ederim inşallah memnun kalırımTeşekkür ederim canım verdiğim bilgiler için hayırlı olsun
Gerçekten şükür canım.Ay şükür halimize canım bana da doktor uzun süre aç kalma dedi baygınlık geçirebilirmişim
Ay canım benimde öyle şuan ağlıcam o kadar canım meyve tatlı istiyor kinapcam bilmiyorum
Inşallah kalırsınRica ederim, teşekkür ederim inşallah memnun kalırımçok zor bu alışveriş işleri önceden de bi tecrübesi olmayınca insan ilk bebekte beşiği nasıl alsam arabayı nasıl alsam düşünüp duruyor daha ilk bunu aldım bakalım başka bişey yok
Maşallah canımInşallah kalırsınBen erkenciyim galiba, karyolasını aldım odasına düzmeye başladım. Hızımı alamadım hastane odasında kullanacağım şeyleri bile aldım Sepet beşik kaldı yatak odasına, bi de bebek arabası. Onu da ablam aldırmıyor bende var onu kullan diyor, bakalım inşallah gaza gelip almam.
Tezcanlıyım ben ya ondan oluyor hepMaşallah canımbende artık yavaş yavaş almaya başlıycam nasip olursa sen baya halletmişsin güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepsini
Ne güzel olsun olsun güzel telaşlarTezcanlıyım ben ya ondan oluyor hepinşallah canım hepimiz için. Rabbim bütün bebişlerimizi korusun, sağ salim doğup kullanmayı nasip etsin
Bi diyetisyenin kitabında okumuştum özellikle insülinin daha dengeli salgılanması için örneğin meyve gibi şekerli bir şeyin yanında protein tüketmek gerekiyormuş ki kan şekerini aniden yükseltmesin mesela ara öğün olarak 4-5 çilek bir bardak ayran veya süt şeklinde idi ara öğünlerCanım ben 13. Haftadan itibaren insilün kullanıyorum .İnternete meyvelerin içindeki şeker oranı çıkıyor .Abartmadan yemekte sıkıntı yok .Ben meyveyi ara öğün olarak yiyorum .İki üç parça kesiyorum kendime .yada 2 erik gibi mesela .Yarım armut gibi .
Gaz yapmaz mı acaba bu şekilde karıştırmakBi diyetisyenin kitabında okumuştum özellikle insülinin daha dengeli salgılanması için örneğin meyve gibi şekerli bir şeyin yanında protein tüketmek gerekiyormuş ki kan şekerini aniden yükseltmesin mesela ara öğün olarak 4-5 çilek bir bardak ayran veya süt şeklinde idi ara öğünler
Kesinlikle insan tecrübeli olmayınca çok zorlanıyor panik oluyor. Bende hala birşey almadım ufak tefek pijama zıbın emzik biberon Müslin pike küçük şeyler. Ya insan ne alacağını da bilmiyor. Eskiler böyle çok birşeyler bilmiyor ki. Biz çok ayrıntısına iniyoruz. Kayınvalidemle yaşıyorum ya diyor ki biz hiç bilmedik almadık sizin aldıklarınızıRica ederim, teşekkür ederim inşallah memnun kalırımçok zor bu alışveriş işleri önceden de bi tecrübesi olmayınca insan ilk bebekte beşiği nasıl alsam arabayı nasıl alsam düşünüp duruyor daha ilk bunu aldım bakalım başka bişey yok
Günaydın arkadaşlar Bugün detaylı var çok heycanlıyım cinsiyet için de net öğrenemedik 16 da erkek gibi dedi doktor net konuşmamıştı Bugün onu da öğrenicez. Bebek arabası konuştuğunuzu gördüm kızım da joie 4 kullandım hala da kullanıyoruz çok memnunum ben tek sevmediğim özelliği çift yön olmaması ama konforlu tek elle kapabilen ağır bir araba da değil çift yön de var mutlaka sürerek bakın . Çok artmış fiyatlar da . Sağlam bir araba. Ama en önemlisi nasıl nerde kullanacağınız önemli . Tekerleklerinden manevrasından sürümünden memnunum. Baston da denedim arkadaşlarda sağlık ocağına gidip geldim ama bana hep arabayı hem bebeği ben taşıyomuş gibi geldi . Şimdi ikiz arabası bakıyorum kızım 1 yaşında ya da bir araba daha alıp devam ederiz ya da bir süre kanguru. Alacaklara fikir olsun .
Evet canım bende mutlaka küçük bir yoğurt ya da ayranla tüketiyorum .O kadar korkulacak bir durum değil .Alışınca yaşanıyorBi diyetisyenin kitabında okumuştum özellikle insülinin daha dengeli salgılanması için örneğin meyve gibi şekerli bir şeyin yanında protein tüketmek gerekiyormuş ki kan şekerini aniden yükseltmesin mesela ara öğün olarak 4-5 çilek bir bardak ayran veya süt şeklinde idi ara öğünler
Benim de öyle aslında canım, disardan bile görüyorum ama detaylida uyuyacağı tuttuGünaydın canım güzel haberler alırsın inşallah. Bugün benim de detaylım var, en sona ben kaldım diyordum ama yalnız değilmişim çok şükürBebeğim dünden beri aşırı hareketli, hareketlerini dışarıdan izliyorum artık o derece. İnşallah detaylıda bir sorun olmaz bu açıdan da gösterir her şeyini bize küçüğüm.
canım insülin direnci olan kişilerin ara öğünleri filan böyle oluyor genelde bir zamanlar benim de sınırın biraz üzerindeydi beslenmeyle yenebileceğimi söylemişti doktor dikkat edince düştü şükür ama şişlik gaz yapar mı bilmiyorumGaz yapmaz mı acaba bu şekilde karıştırmakben öğünleri birbirine karıştırınca inanılmaz hazımsızlık yaşıyorum da
Anladım canım tabiki gerekliyse yapmalılar, bakalım benim nasil çıkacak görecegim birkaç hafta sonra :)canım insülin direnci olan kişilerin ara öğünleri filan böyle oluyor genelde bir zamanlar benim de sınırın biraz üzerindeydi beslenmeyle yenebileceğimi söylemişti doktor dikkat edince düştü şükür ama şişlik gaz yapar mı bilmiyorum
İnşallah sıkıntı çıkmaz canımAnladım canım tabiki gerekliyse yapmalılar, bakalım benim nasil çıkacak görecegim birkaç hafta sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?