2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sizi merak ettim iyileştiniz mi ne durumdasınız ? İnşallah her şey yolundadır.
Herşey iyi şükür canım bugün karantinam bitiyo biraz öksürük kaldı bende ama zamanla geçer inşallah salıda kontrole gidicem bebek ne durumda ona bakıcam

Herşey iyi şükür canım bugün karantinam bitiyo biraz öksürük kaldı bende ama zamanla geçer inşallah salıda kontrole gidicem bebek ne durumda ona bakıcam
Hareketleri falan iyi mi canım? Bence onda da bir şey yoktur sağlıklıdır inşallah :)

Hareketleri falan iyi mi canım? Bence onda da bir şey yoktur sağlıklıdır inşallah :)
İyi canım şükür hareketli ama çok intihabım var çok fazla akıntım oluyo o yüzden gitmek istiyorum afedersin tuvaletimi bile yapamıyorum kesik kesik geliyo jiletle kesilmiş gibi aynı en son kan tahlilinde crp de yüksekti 22.8 çıkmıştı

Reactions: The
Anladım canım, git tabiki hatta baya ayrıntılı şekilde göster her şeyini de için rahatlasın

Anladım canım, git tabiki hatta baya ayrıntılı şekilde göster her şeyini de için rahatlasın
Aynen öyle canım 4 sene tedaviyle zar zor bu bebeşi bu seviyeye getirdim hala bi ton ilaç kullanıyorum hiç bişeyin kafama takılmamasını istiyorum 4 tane kaybımda olunca çok pimpirikliyim

Aynen öyle canım 4 sene tedaviyle zar zor bu bebeşi bu seviyeye getirdim hala bi ton ilaç kullanıyorum hiç bişeyin kafama takılmamasını istiyorum 4 tane kaybımda olunca çok pimpirikliyim
Hepimiz öyleyiz canım. Benim de kaybım var ama olmayan da en az bizler kadar korkuyordur, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hayırlısıyla

Günaydın güzel anne adayları :).. ben beslenme danışmanıyla görüştüm 2 seans.. onun üstünde durduğu birkaç noktayı yazmak istedim. Sonuçta gidemeyenler vardır, ne yapacağından emin olmayan vardır . Umarım birilerine yardımcı olur Not: bu yazılanlar uzman bir beslenme danışmanının hamileler için profesyonel görüşleridir. Hamilelikte hepimizin dikkat etmesi gereken şeyler. 1: Karpuz haftada en fazla 1 kez ve sadece 2-3 parça ( en üzüldüğüm maddeden başladım ) 2: Genel kural Et yemekleriyle (tavuk, balık, et , kıyma) beraber meyve yenecek (etin sindirimi için) // Sebzeletle ise yoğurt yenecek. Ana yemeğin yanına çorba veya baklagil (mercimek, nohut, fasülye vb). yenecek, salata her öğünde olabilir ama çok az zyağı ile 3: meyveler yoğurtla veya 10 adet çiğ kuruyemişle yenecek ki şekeri çok yükseltmesin ama yoğurtla bile olsa asla sabah aç karınla yenmeyecek. Ara öğün olarak tüketilecek.(et yanında yenen hariç,) Günde 2 ara öğün yenmeli(bunların birisi kefir ayran yoğurt tarzı hafif olacak diğeri meyve ve kuruyemiş/yoğurt olarak olabilir. 4: en önemlisi yoğurt , peynir asla et ürünlerinin yerini doldurmuyor.Her gün 1 öğünde 3-4 köfte büyüklüğünde et tüketmek zorunlu (et, tavuk, balık, kıyma). 5: Ceviz her gün günde 3 tane , yumurta sabahları 1 tane yenecek. Ekmek tambuğday vb olacak, beyaz ekmek önerilmiyor 6: yemekten sonrada gece yatmadan katı gıda yemek yok sadece kefir, ayran veya yoğurt yenebilir 7: karbonhidratlar: pilav,makarna vb olarak yenmeyecek. Pirinç , bulgur ya da makarna sadece 1 öğünde pişmiş haliyle 3 yemek kaşığı olarak salataya katılabilir. Bakliyatlar yemek olarak veya salataya katarakt yiyebilirsiniz. Ama 1 öğünde ana yemeğin yanında bunlardan sadece birisi olacak ( ya salatayla pirinç, makarna, bakliyat ya da sadece bakliyat yemeği ) 8: kilo haftada 1 kez ölçülmeli, ideal kilo alımı ayda 1,5 kilo olmalı. Bundan Fazla kilo alımı sakıncalı.

Ay ya beni de sezeryan yaparlarsa ben çok korkuyorum bide sağlık açısından normal doğumu daha çok istiyorum inşallah allah nasip eder normal olurum çok doktora gitmiyorum bi iki hafta önce gittim minoşumun tontiş olmasını istiyorum ama normal dogamsindaçok istiyorum galiba maşallah senin tatlişlarin güzel doğuyormuş inşallah bunu da sağlıkla kucagina al rabim evlatlarını sana bagişlasin

Bu kadar dikkat ediliyor mu şaşırdım valla hic listeye falan uyamam . Yani şunları çalışan bir insan zaten yapamaz. Yapana helal olsun
Bu kadar dikkat ediliyor mu şaşırdım valla hic listeye falan uyamam . Yani şunları çalışan bir insan zaten yapamaz. Yapana helal olsun

Ben de baktım internetten, hiç benimki kadar yamuk olan yok bayağı sağdan bi kavis yapmış, hayırlısı
Bende mesajinizi gördüm yazmak istedim benim yengende de vardı normal o bence bende yok ama benim afedersiniz aşağıda var o çizgi ama daha göbeğime çıkmamış çatlak bende karnimdaa hic yoktu Bi kaç gündür çıkmış aşağıdan basılmış pembe pembe çok uzldum ona sizde catlak var mı

Bir çoğuna uyumadığımı farkedip utandımteşekkür ederiz canım güzel bilgilerim için

Bende doktoruma dedim çok az olmak şartıyla ye . Bu arada 4 gündür şeker çıktığından beri 1.5 kilo vermişim şeker hamur işi ekmek falan hayatımdan çıktığından beri birde vitaminleri kestigimden beri

Zor bisey ya gerçekten. Ama gerçekten bu şeker hamur işleri tam zehir 1.5 kilo verdim salıdan bu yana . 30 hafta geldiğin zman kilo almamış olarak gel dedi . Bu arada günde iki ögun yiyorum ama güzel yiyorum sence yeterli olurmu

Bir çoğuna uyumadığımı farkedip utandımteşekkür ederiz canım güzel bilgilerim için
Bir kısmına ben de uymuyormuşum ki çok dikkat ettiğimi düşünüyordum.. çok memnun kaldım onun İçin..en azından yanlış bildiklerimi düzelttim Umarım sizin de işinize yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…