2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bir diyet listesi değil aslında bu , uymanız gereken bir liste yok ama.. Sadece bazı kurallar ve protein ağırlıklı beslenme var. Ben de çalışan bir kadınım. İstenince uyuluyor.. Sadece, el altında hazır olmadı için hsonu dan 2-3 çeşit bakliyat haşlayıp buzluğa koymak gerekiyor .. bu kadar ön yargılı olmayın ..hepsine uymuyorsanız bile ne kadarına uyarsanız o kadar iyi olur diye düşünüyorum ben

Kizlar bugun seker yukleme yapildi. 75 lik 2.saat sonunda 150 cikmis. Doktor dahiliyeye yonlendirdi. Diyet mi verir yoksa seker takip cihazi ile kontrol mu ister bilmiyorum dedi. Sizin doktorlarda bu sekilde mi

Çok teşekkürler canım bilgiler için, nerdeyse hiçbirine uymuyorum hepsini yapamasam da dikkat edeceğim çok sağol

Kizlar bugun seker yukleme yapildi. 75 lik 2.saat sonunda 150 cikmis. Doktor dahiliyeye yonlendirdi. Diyet mi verir yoksa seker takip cihazi ile kontrol mu ister bilmiyorum dedi. Sizin doktorlarda bu sekilde mi
Benim 50 gr yüklemeden 1 saat sonra 142 çıkmıştı, sonra 100 gr lık yüklemeyi yaptırdım.
bugün ilk defa cihazla ölçmeye başladım, akşama sonuçları doktora göndereceğim. Ama zaten diyete başlamıştım.
size de şeker var derlerse, kesin diyet verecekler, üstüne de cihaz al takip et diyebilirler. Hepimize kolay gelsin…

Paylaştığınız için çok teşekkürler

çatlak şimdilik yok, bakalım ne olacak. Her gün kremlenmiyorum ben, banyodan sonra doğal bebe yağıyla yağlanıyorum, o kadar. Sizde var mı
Valla ben günde iki defa sürüyorum. Kullandıklarım : mustela krem ve yağ, adını şu an unuttum ama başka bir markanın yağı ve zeytinyağı bir sabah bir de gece yatarken sürüyorum. Söyleyenler zaten bir anda oldu diyor, çoğusu görüne görüne gelmiyor o yüzden bence dikkatli olmak lazım. Kimisi bu kadar takmaz belki ama ben gerçekten catlamasini hiç istemiyorum, hiç sevmiyorum o görüntüyü . Olursa de elbette yavrumdan eser derim ama önce kendim elimden geleni yaptım diye içimin rahat olması lazım

Haklısınız ama çooook üşeniyorum

İkili sayılardayız artık son 99zaman sanki hızlı geçmeye başladı
91 kalmış benimde gerçekten zaman ne çabuk geçiyor ya..
çatlak şimdilik yok, bakalım ne olacak. Her gün kremlenmiyorum ben, banyodan sonra doğal bebe yağıyla yağlanıyorum, o kadar. Sizde var mı
Ben bu aralar sürmüyorum, üşeniyorum ya sıcaklardan dolayı hiçbişey yapasım gelmiyor, saldım adeta kendimi.

Kızlar iki gündür bebek arabasıyla kafayı bozdum. Elimde telefon fıldır fıldır bebek arabası araştırıyorum. O kadar çok çeşit var ki, çıldırmak üzereyim

Kabin tipleri çok hoşuma gitti ama anneye doğru bakmıyor çoğu, karşıya bakıyor. O yüzden onlara mesafeliyim.

Hafif ve taşıma kapasitesi yüksek travellere bakıyorum, bir çoğu ağır.

Tabi denemeden, sürüş testi yapmadan bilemeyiz ama ben araba bakmaktan şuan için vazgeçtim. Kafam allak bullak oldu çünkü. Alacağım zaman mağazadan alıp çıkacağım, baktıkça iyice aklım karıştı çünkü.

Benim de öyle aslında canım, disardan bile görüyorum ama detaylida uyuyacağı tuttu doktor iki defa ara vermek zorunda kaldı. İnşallah seninki nazlanmaz böyle

Ay benimki de yaptı sonra uyuzluğunu canım Suratını rahim duvarına dayadı, kordonunu yüzüne koydu, en son elleriyle yüzünü kapadı komple. Biraz yan yatırdı doktor, çikolata filan yedim de sonra bir yüz resmini alabildik arkadaşın.

Benim minnoşum da 660 gram olmuş, 8 gün önden gidiyor dedi doktor. Çok şükür her şeyi sağlıklı, nasıl rahatladım anlatamam.

Son düzenleme:
maşallah

Kizlar kasik ağrınız oluyor mu yaa boyle baskı varmış gibi agiriyor 25 haftadayız idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandim ama agri gecmedi

Canım benimde 149 cıktı ama herhangi bi yere yönlendirmedi şeker hamur işini kes dedi biisy olmaz dedi . 4 gündür çok dikkat ediyorum 1.5 kiloda verdim

Valla ben de internetten seçemiyorum doğrusu. Mağaza gezmek lazım ya araba için. En kotu yani mağazada karar verip internetten alınabilir çok fiyat farkı olursa

Canım araba işini çok takma derim ya. Çicconin yatan baston arabaları var benn ondan düşünuryorum ağır arabalar gerçekten çok zor ya zaten bebek belli bir aYdann sonra puset kullanmiyo o yüzden o baston tipler daha hafif rahat olur . Ilkinde ağır kullandım gerçekten çok zor zaten bebekler kışa denk geliyo bu kadar telas yapma

Aynen ben de kısa denk geldiği için ilk zamanlar çok kullanmam diye düşünüyorum. Belki doğumdan sonra bile alabilirim bebekle birlikte gidip deneyip

Kizlar kasik ağrınız oluyor mu yaa boyle baskı varmış gibi agiriyor 25 haftadayız idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandim ama agri gecmedi
2 gün bende de oldu havalar sıcak çorap giymedim 1,2 gün bide gece üstü açık yatıyorum ondan dedim nette de baktım bu haftalarda kasık ağrısı normalmiş ama kalın giydiğim de geçti benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…