2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen ben de kısa denk geldiği için ilk zamanlar çok kullanmam diye düşünüyorum. Belki doğumdan sonra bile alabilirim bebekle birlikte gidip deneyip
Aynen hiç acele etme . Ben ilkinde hemen aldim ama o zman yaza gelmişti şimdi kısa denk geliyo acele etmicem

Ben ilk haftalar ağlıyordum .Ne yiyeceğim diye .Yiyecek bulmak çok zor geliyordu .Eşim de benimle birlikte kilo verdi bu süreçte Şimdi alıştım aklıma bile gelmiyor .Yiyemeyeceğini bilince sanırım aşerme falanda olmuyor .Yeterki bebekler sağlıklı olsun da .Geçici süreler .Ama kendini aç bırakma günde üç ana iki ara öğün ye .Çünkü aç kaldığında hızlı şeker düşümü hızlı şeker yükselimi gibi sorunlar yaşayabilirsin .

Valla ben de internetten seçemiyorum doğrusu. Mağaza gezmek lazım ya araba için. En kotu yani mağazada karar verip internetten alınabilir çok fiyat farkı olursa
Manııtıklı canım öyle de yapabilirim
Kabinli tipler hoşuma gitti de bebeği göremeyince rahat edemem diye düşünüyorum. Ama dediğin de doğru canım, nasılsa kış bebeği bizimkiler. Akışına bıraktım amaan

Doğru diyosun ara öğünlerde salata kuruyemiş kefir falan tuketiyorum

Canım benimde 149 cıktı ama herhangi bi yere yönlendirmedi şeker hamur işini kes dedi biisy olmaz dedi . 4 gündür çok dikkat ediyorum 1.5 kiloda verdim
Yani bana da buna kadin dogum doktorunun su diyeti uygula veya sunlara dikkat et diye karar vermesini beklerdim acikcasi. Cok yuksekte sikintili bir durumda gonderilir miydi diyorum. Bi hastaneye gidince mecbur doktor surekli seni yonlendiriyor ya

Valla ben iki öğün yesem çok şükür derim. Meyve- yoğurtla falan idare ediyorum. Bilmiyorum ki canım diyetisyene giden arkadaşlar varsa onlar daha iyi yardımcı olurlar.

Bunların hiç birine uyamıyorum. Hele karpuz maddesi beni acayip sarstı. Uyan anne varsa çok iyi gerçekten.

Reactions: The
Evet eskiler biz gibi detaya girmiyormuş ama bizde gayet sağlıklı büyümüşüz ama işte şimdi ki zamanda çok çok farklı her şeyi en ince ayrıntısıyla alıyoruz hangisi iyi bilmiyorum

Yani bana da buna kadin dogum doktorunun su diyeti uygula veya sunlara dikkat et diye karar vermesini beklerdim acikcasi. Cok yuksekte sikintili bir durumda gonderilir miydi diyorum. Bi hastaneye gidince mecbur doktor surekli seni yonlendiriyor ya
Valla canim ben doktoruma güveniyorum. Zaten hastası çok muhtemelen deneyim sahibi

Birsey daha sormak istiyorum canım pusetlerin oto koltuğu olanlar var ya acaba kullanışlımı o şekilde mi tercih etmeliyim sence
Arkadaşlar konu geçmiş ama öğrendiklerimi paylaşayım ben de. Bebek arabalarının içindeki puset, oto koltuğu olarak önerilmiyor İSOFİX olmadığı için. Alırken buna dikkat edebilirsiniz. Oto koltuğu için asıl önemli olan İSOFİX bağlantısı ve ADAC testi belgesi, güvenlik açısından yani. Bu belge bazı ünlü markalarda yok benim dikkat ettiğim. Yoyko markası gözüme çarptı şimdilik; hem uygun fiyatlı hem 0-36 kg kapasiteli.
Ben de şimdilik bir tane oto koltuğu ve kanguru almayı düşünüyorum. Zaten gittiğimiz her yere arabayla gidiyoruz. Gezinti için belki baston tarzı bi araba alabilirim diyorum

Aynen hiç acele etme . Ben ilkinde hemen aldim ama o zman yaza gelmişti şimdi kısa denk geliyo acele etmicem
Benım oğlumda yaza dogru geldiği için arabamızda ergonomık tasıyıcımızda hazırdı
ama kızım sonbahara denk geldıgı için sadece ergonomık kangurumu yenıledım bebek arabamız abımızden var:) sunny baby hummer travel
Tavsıye eder mıyımmmmmehhh.. agır ve sadece pusetle kullandım desem yeri:))) hatta eskı fotolara bakıyorm 2 yasına kadar kullanmısm puseti
Canım her arabada ısofix baglantısı yok
Oğlum dogdugunda kullandığımız arabada isofix yoktu bizde britax römerin ats III ünü aldık hemde 18 kıloya kadar olanı hala idare ediyo bızı dr’umuz 0-36 yada 9-36 önermıyoruz kılosu yükseldıkce buyutulmeli demişti bizde kızım dogunca inşaAllah abisine yenı oto koltuğu alıp terfi ettircez

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için

çatlak şimdilik yok, bakalım ne olacak. Her gün kremlenmiyorum ben, banyodan sonra doğal bebe yağıyla yağlanıyorum, o kadar. Sizde var mı
Bana soylemişsiniz heralde bende çatlak yeni iki gündür birden oldu ya karnımın aly kısmında iki tane kırmızı çizgi oluştu bende bebek yağı almayı düşündüm olmadi diye umursamdim ama birden oldu hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum umarım bununla kalirbenim önceden vardı kilo alıp vermeden bacaklarımda ve göğsümde ama karında yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…