Erken mi bilemedim canımBende var canım bir büyük bir küçük, ama henüz kullanmaya başlamadım
Muhtemelen doğum pozisyonunda canım yani kafa aşağı ayaklar yukarı doğru ayaklarıyla midene doğru bastırıyordurSlm kızlar 23+4 olduk .2 gündür miğdem miğdemin tam altında ağrı var.otırurken kalkarken dokununca.normalmi acaba
Bende doktoruma dedim çok az olmak şartıyla ye . Bu arada 4 gündür şeker çıktığından beri 1.5 kilo vermişim şeker hamur işi ekmek falan hayatımdan çıktığından beri birde vitaminleri kestigimden beri
Ay evet size yazmıştım, ama bir şekilde sizin mesaj olmadan gitmişBana soylemişsiniz heraldebende çatlak yeni iki gündür birden oldu ya karnımın aly kısmında iki tane kırmızı çizgi oluştu bende bebek yağı almayı düşündüm olmadi diye umursamdim ama birden oldu hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum umarım bununla kalir benim önceden vardı kilo alıp vermeden bacaklarımda ve göğsümde ama karında yoktu
Valla canım doktorum katı biraz. Uyardı üstüne bAsa basa en fazla 1 kilo almis olarak gel . Ben kilo almayi birak heral zayiflarak gitcemHelal kiz masalah ne guzel uymussun diyete tebrik ederim arkadasim
Valla canım doktorum katı biraz. Uyardı üstüne bAsa basa en fazla 1 kilo almis olarak gel . Ben kilo almayi birak heral zayiflarak gitcemama sukur beslenmeme dikkat ediyorum
Ben koronayken kullanıyordum, koldan eşim yapıyordu, tek kişi zor bence canım. Eşinden rica et bence yoksa çok morarirKan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? 26 haftalık olduk göbekten artık zor yapmaya başladım kola geçtim ama kol çok acıtıyor bide 2 kişi olması laızm ben tek yapamıyorum koldan siz nasıl yapıyorsunuz??
Ben 36dan sonra kullanınca doğuma faydalı diye biliyorum canım yanlış hatırlamıyorsam eğer.Erken mi bilemedim canımdoğuma çok yardımcıymis özellikle son zamanlar
Ben hep öyleyim canım. Gece gündüz tuvalette yaşıyorum resmen. Benim bebiş yan duruyor birde, karnımda kafasını sivrileştirip belli ediyor ordan tahmin ediyorum. Tuvalete çıkıyorum, 5dk sonra yine geliyor.Kızlar bugün belli tam 15-20 kez tuvalete çıktım. Bebegin başı aşağı dönmüş olabilir mi ya böyle bir baskı var ki mesanemde anlatamam, asla tuvaletimi tutamıyorum
3 ay koldan yaptım çok kötüydü yardım alarak yapıyordum. Hep ilaç toplanıyor dağılmıyor morarıyordu ağrıyordu. Bacağa geçtim 3 aydırda bacaktan vuruluyorum bacak da ağrıyor az ama en azından ilaç toplanmıyor daha rahat vurmak. tek başıma vuruyorum. Ama şimdilerde bacakta da morarmalarım var. Olsun yine de kola geçmem çok acıyo kol. Göbeğe hiç cesaret edemem bebek varKan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? 26 haftalık olduk göbekten artık zor yapmaya başladım kola geçtim ama kol çok acıtıyor bide 2 kişi olması laızm ben tek yapamıyorum koldan siz nasıl yapıyorsunuz??
Ay çok şükür canım bulmuşsun. Gözün Aydın. İşte lavobaya gitmek işe yaradı. Herşeyde bir hayır varKızlar şikayet edip duruyordum kendi kendime sürekli tuvalete çıkıyorum bıktım diye, tuvalette mi uyusam diye gülüşüyorduk eşimle. Az önce yine kalktım tuvalete, su içip yatağa yattım. Tam uyuyacağım içime bir ateş düştü resmen. Eşimi uyandırıp kedinin yattığı odadaki camı kapatıp kapatmadığını sordum, ben erken yatmıştım bilmiyorum çünkü. Hatırlamıyorum diyince içim rahat etmedi kalkıp baktım. Birde ne göreyim kızlar, kedim yok
Camdaki sineklik tülünü esnetip bantından çıkarmış, camın önüne dışarı çıkmış. Ev ikinci kat bahçe içinde, camın önünde hemen bir ağaç var. Çatımızda sincaplar, etrafta kargalar kuşlar var. O camın dışında bir ucuna sinmiş yatmış. Ne zamandır dışarıda bilmiyorum. Gece mi çıktı camın önüne, sabah mı çıktı, kaç saattir orda bilmiyorum hiç. Geri tülün yerini bulup içeri giremeyince korkmuş sanırım. Perdeyi açıp seslenince korkar, kaçar, aşağı düşer diye çok korktum.tülü kaldırdım, beni görünce hemen gelip içeri girdi. Camı sıkı sıkı kapadım. Öptüm, kokladım, bağrıma bastım kedimi. Hem kızdım hem sevdim. En korktuğum şey kızlar camdan pencereden kuş peşine filan atlatıp kaçması, bir zarar görmesi. Belki de geceden beridir dışarda hiç bilmiyorum.
Tuvalete kalkmasam belki öğlene kadar uyuyacağız, o da orda kalacaktı. Ya da çatıdaki sincaplar inse camın önüne, kuş gelse onların üstüne atlar aşağı düşerdi. Ağaçtanda çıkıp gitmemiş iyiki, bulamazdık yoksa. Şikayet edip duruyordum tuvalete çok çıkıyorum diye ama şükrettim gerçekten. Anneler hisseder derler ya hani, doğruymuş gerçekten.
Herşey nasip cnm önemli olan sağlıcakla kucagımııza alalım da hayırlısıyla gerisi mühim değil insallah gönlüne göre doğumun olur kolaylıkla bir nefeste anne ben geldim der insallahAy ya beni de sezeryan yaparlarsaben çok korkuyorum bide sağlık açısından normal doğumu daha çok istiyorum inşallah allah nasip eder normal olurum çok doktora gitmiyorum bi iki hafta önce gittim minoşumun tontiş olmasını istiyorum ama normal dogamsinda çok istiyorum galiba maşallah senin tatlişlarin güzel doğuyormuş inşallah bunu da sağlıkla kucagina al rabim evlatlarını sana bagişlasin
Kola yeni geçtim bende göbekten kendim yapıyordum ama artık göbek büyüdü nereye yapacağımı göremeden yapıyordum kola geçtim onda da sürekli biri lazım tek kişi zor ve kol çok ağrıyor bacağı deneyim bide bacağa tam olarak nereye yapıyorsunuz?3 ay koldan yaptım çok kötüydü yardım alarak yapıyordum. Hep ilaç toplanıyor dağılmıyor morarıyordu ağrıyordu. Bacağa geçtim 3 aydırda bacaktan vuruluyorum bacak da ağrıyor az ama en azından ilaç toplanmıyor daha rahat vurmak. tek başıma vuruyorum. Ama şimdilerde bacakta da morarmalarım var. Olsun yine de kola geçmem çok acıyo kol. Göbeğe hiç cesaret edemem bebek var
Eşimle beraber yapıyoruz canım ama kol çok acıyor göbek daha rahattı. Bacağı denicem bide bakalımBen koronayken kullanıyordum, koldan eşim yapıyordu, tek kişi zor bence canım. Eşinden rica et bence yoksa çok morarir
Ayy geçen yıl evin içinde oğlumu kaybettiğim geldi aklıma ne kötü bir gündü aklımı yitirecektim. 3. 5 yaşındaydı o zaman yastığını alıp tv ünitesinin altına girip uyumuş kapaklı kapağını da çekmiş. Evde aramadığım yer kalmadı aklıma gelmedi oraya bakmak evimiz 7.kat direk balkonlardan aşağı baktım komşular geldi aradık evi yok sonra benim ağlama sesime uyandı ayy çok kötü bi gündü Allah kimseye yaşatmasınKızlar şikayet edip duruyordum kendi kendime sürekli tuvalete çıkıyorum bıktım diye, tuvalette mi uyusam diye gülüşüyorduk eşimle. Az önce yine kalktım tuvalete, su içip yatağa yattım. Tam uyuyacağım içime bir ateş düştü resmen. Eşimi uyandırıp kedinin yattığı odadaki camı kapatıp kapatmadığını sordum, ben erken yatmıştım bilmiyorum çünkü. Hatırlamıyorum diyince içim rahat etmedi kalkıp baktım. Birde ne göreyim kızlar, kedim yok
Camdaki sineklik tülünü esnetip bantından çıkarmış, camın önüne dışarı çıkmış. Ev ikinci kat bahçe içinde, camın önünde hemen bir ağaç var. Çatımızda sincaplar, etrafta kargalar kuşlar var. O camın dışında bir ucuna sinmiş yatmış. Ne zamandır dışarıda bilmiyorum. Gece mi çıktı camın önüne, sabah mı çıktı, kaç saattir orda bilmiyorum hiç. Geri tülün yerini bulup içeri giremeyince korkmuş sanırım. Perdeyi açıp seslenince korkar, kaçar, aşağı düşer diye çok korktum.tülü kaldırdım, beni görünce hemen gelip içeri girdi. Camı sıkı sıkı kapadım. Öptüm, kokladım, bağrıma bastım kedimi. Hem kızdım hem sevdim. En korktuğum şey kızlar camdan pencereden kuş peşine filan atlatıp kaçması, bir zarar görmesi. Belki de geceden beridir dışarda hiç bilmiyorum.
Tuvalete kalkmasam belki öğlene kadar uyuyacağız, o da orda kalacaktı. Ya da çatıdaki sincaplar inse camın önüne, kuş gelse onların üstüne atlar aşağı düşerdi. Ağaçtanda çıkıp gitmemiş iyiki, bulamazdık yoksa. Şikayet edip duruyordum tuvalete çok çıkıyorum diye ama şükrettim gerçekten. Anneler hisseder derler ya hani, doğruymuş gerçekten.
Canım benim de evim kira ve file yaptırmadım tasincam diye, asla kedilerin olduğu odanın camini açmıyorum, muhakkak onlar çıkınca açıyorum, Allah korusun en büyük korkum düşmeleri. Allah'tan bir şey olmamış çok geçmiş olsunKızlar şikayet edip duruyordum kendi kendime sürekli tuvalete çıkıyorum bıktım diye, tuvalette mi uyusam diye gülüşüyorduk eşimle. Az önce yine kalktım tuvalete, su içip yatağa yattım. Tam uyuyacağım içime bir ateş düştü resmen. Eşimi uyandırıp kedinin yattığı odadaki camı kapatıp kapatmadığını sordum, ben erken yatmıştım bilmiyorum çünkü. Hatırlamıyorum diyince içim rahat etmedi kalkıp baktım. Birde ne göreyim kızlar, kedim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?