2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 12-5 arası kesintisiz uyurum. Namaz kılar sonra 6.5a kadar bir daha uyurum Yatağa başını kuyruğu an sizangillerdenim

Eşimle beraber yapıyoruz canım ama kol çok acıyor göbek daha rahattı. Bacağı denicem bide bakalım
Ay evet aciyordu ya ama az acıması da mümkün bazı noktalarda o kadar acımiyordu, sadece 10 tane vuruldum zaten canım

Ay evet aciyordu ya ama az acıması da mümkün bazı noktalarda o kadar acımiyordu, sadece 10 tane vuruldum zaten canım
Kolda acımayan noktaya denk gelemedik henüz göbek te acısa bile iğneyi çekip başka yere vuruyordum. 7 hafta da başladıkm 37 ye kadar devam edeceğiz senin azmış canım

Deliksiz yüzüstü uyumayı bende özledim valla sağa dön sola dön sıcaklar arttı bide deliksiz uyku uyuyamıyorum bende

Deliksiz yüzüstü uyumayı bende özledim valla sağa dön sola dön sıcaklar arttı bide deliksiz uyku uyuyamıyorum bende
Su sağ sol davası beni de geriyor ya hamilelikten once asla sola yatamazdim, zorlaya zorlaya alıştım ama sabaha kadar o pozisyonda duramıyorum tabiki

Olsun olsun bende sonra dedim acaba üstüme mı alındım bende evlenmeden önce 64 kiloydum yani idal kilomdu tam iyiydim öyle evlendim bi kilo aldim 64ten 71 e falan çıktim zaten hamile kaldığimda kilo almıştım 6 haftalikti bebeğim eczane de tartıldım 73 çıktı sonra en son bir ay önce sağlık ocağında tetenoz aşısı oldum tartıldım 76 çıktı çok mu aldım az mı bilmiyorum son bir aydır o vitaminlerden dolayı daha çok kilo aldim korkudan tartilmiyorumda bende inan iki üç gündür kulanıyorum yani fark ettiğimden beri daha öyle durmuş en azından nemlendirir belki etkisi olur bi yerde okumuştum yani ise yarıyormuş bakaliminşallah yarar kokusu çok güzel ama sürünce midem bulanıyor çok seviyorum ama çikolatalar var ya içinde hindistan cevizi onlar gibi hisediyorum

Herşey nasip cnm önemli olan sağlıcakla kucagımııza alalım da hayırlısıyla gerisi mühim değil insallah gönlüne göre doğumun olur kolaylıkla bir nefeste anne ben geldim der insallah
Amin inşallah allah razı olsun çok.tesekur ederim sana da inşallah bütün hamile annelerin doğumu çok kolay ve güzel olur en az acıyla minoşlarimizi kucağımiza alırız inşallah çabucak gelir en sabırlı dönemim bu dönem oldu çok bekledim yoruldum dokuz ay çok uzun

Ben göbekten yapmaya devam ediyorum derimi sıkıştırıp biraz daha uzağına yapıyorum göbek deliğinin ve hep yukarı siz nasıl yapıyorsunuz? Koldan nasıl yapılıyor acaba ?kolun neresine bende merak ediyorum.bir de kan sulandırıcı yı kaçıncı haftaya kadar kullanacağız 32 mi?

Bacağın neresine vuruluyor acaba?

Ay çok şükür canım bulmuşsun. Gözün Aydın. İşte lavobaya gitmek işe yaradı. Herşeyde bir hayır var
Gerçekten öyle canım. Amaan diyip uyuyacaktım ama içimi birşey dürttü işte, iyiki bakmışım.
Ayy Allah esirgesin kuzum, Rabbim korusun ya
Ben bu aralar sıcaktan ve tuvalete çıkmaktan dolayı sürekli uyanıyorum. Her kalktığımda saate bakarım. Bir kere 2 saatten fazla uyusam seviniyorum resmen.
Asla cam açık odada yalnız bırakmam ama eşim unutmuş işte, o da dışarı çıkmış eşşek sıpası. Ben gittiğim yerde mutlaka file yaptıracağım ya. Bebekte doğacak, artık eskisi kadar kontrol altında tutamam kediyi. İlerde bebek içinde iyi birşey file.
Valla yüz üstü uyumayı bende çok özledim canım. Bebek doğsun günlerce yüz üstü uyumak istiyorum

Çok şükür ki başına bir iş gelmeden bulmuşsunuz canım. Ben de kedi çok istiyorum ama alerjim var. Hatta bı ara o kadar niyetlendim ki eşim de çok seviyor alalım diye hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Hem alerji hem bebek için araştırdığımda iyi değilmiş gibi yazılar okudum. Aslında korkum bebeğin de benim gibi alerjik bünyeye sahip olması.
Ben en az 5-6 kere kalkıyorum. Lavobaya gidiyorum yarım litreye yakın su içip tekrar yatıyorum. Bu döngü sabaha kadar böyle devam ediyor. Lavobaya kalkmasam da yatakla kavga ediyorum resmen. Hiç bir yatış pozisyonunu beğenemiyorum. Sağa sola, sırtüstü, çapraz... Eşim yatağın ucunda yatıyor, zavallı adam karnıma çarpar diye korkuyor. Yani hiç huzurlu bir uykum yok benimde.

Alerjinizi bilemem ama bebek için bir zararı yok, hatta faydası var. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve en önemlisi en güzel arkadaş :))

Alerjinizi bilemem ama bebek için bir zararı yok, hatta faydası var. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve en önemlisi en güzel arkadaş :))
Ben de alerjisi olur da zararlı olur diye korkuyorum aslında. Yoksa kediler çok iyi arkadaş biliyorum ve çok seviyorum. Sokakta seviyorum ama yaklasamıyorum. Aşılarını yaptırıp eve alabilir miyim diye düşünüyorum. Bir arkadaşım oğlunun da alerji var veteriner aşıları olursa sorun olmaz demiş ama emin olamadım. Bir yazı okumuştum 1 yaşına kadar kediyle bebeği aynı evde tutmayın, zararlı diye. Benim mantığıma göre ise; ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için yüzde elli o da olacak ondan zararlı olur, yoksa zararı ne bilemedim.

Ya ben bu tarz durumlarda yabancılara bakıyorum, adamların evleri hayvanat bahçesi gibi. Kedileri, köpekleri. Biz çok evham yapıyoruz, dediğim gibi bebek için bir zararı yok. Kedilerle büyüyen çok bebek gördüm ve garezi olmayan hiçbir doktor da aksini soylemiyor zaten ama dediğim gibi alerji durumlarınızı bilemiyorum

Aslında evde 3 kuş ve akvaryumumuz da var.Benim hayvan tüylerine alerjim olduğu için eşim ilgileniyor. Eşim de ben de çok seviyoruz hayvanları ama işte kedi köpek daha fazla tüy bıraktığı için bana sıkıntı olur ve bebekte ben gibi olursa diye düşündüğümden uzaktan sevmekle yetiniyorum

Reactions: The
Anladım canım evet tüy konusunda haklısın, bende bir de iki tane kedi. Mübarekler her gün süpürsem gene her yer tüy yani onun kaçışı yok :))

Muhtemelen doğum pozisyonunda canım yani kafa aşağı ayaklar yukarı doğru ayaklarıyla midene doğru bastırıyordur
Çok şükür bugün yok ağrı.miğde ağrısı sağ üst karın ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtileri arasındaydı.korktum dün .bugün yok ağrı.fazla ayakta durunca ayaklarım şişiyor.havaya kaldırıp dinlenince iniyor.ellerdede uyuşma takılma var 1 aydır.atel kullanıyorum.23 haftayı doldurduk günde sadece 2 kere seyirme tarzında hissediyorum sadece hareketleri.normalmi bu haftalarda daha fazlamı hissetmem gerekiyor acaba bebek hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…