BenMerhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Ay evet aciyordu ya ama az acıması da mümkün bazı noktalarda o kadar acımiyordu, sadece 10 tane vuruldum zaten canımEşimle beraber yapıyoruz canım ama kol çok acıyor göbek daha rahattı. Bacağı denicem bide bakalım
Kolda acımayan noktaya denk gelemedik henüz göbek te acısa bile iğneyi çekip başka yere vuruyordum. 7 hafta da başladıkm 37 ye kadar devam edeceğiz senin azmış canımAy evet aciyordu ya ama az acıması da mümkün bazı noktalarda o kadar acımiyordu, sadece 10 tane vuruldum zaten canım
Deliksiz yüzüstü uyumayı bende özledim valla sağa dön sola dön sıcaklar arttı bide deliksiz uyku uyuyamıyorum bendeMerhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Su sağ sol davası beni de geriyor yaDeliksiz yüzüstü uyumayı bende özledim valla sağa dön sola dön sıcaklar arttı bide deliksiz uyku uyuyamıyorum bende
Olsun olsun bende sonra dedim acaba üstüme mı alındımAy evet size yazmıştım, ama bir şekilde sizin mesaj olmadan gitmişbende de ne olacak bakalım, zaten bayağı kilo almıştım pandemide ben de Hindistan cevizi yağı aldım, ama daha hiç sürmedim, işe yarıyor mu? Kokusu çok güzel
Amin inşallah allah razı olsun çok.tesekur ederim sana da inşallah bütün hamile annelerin doğumu çok kolay ve güzel olur en az acıyla minoşlarimizi kucağımiza alırızHerşey nasip cnm önemli olan sağlıcakla kucagımııza alalım da hayırlısıyla gerisi mühim değil insallah gönlüne göre doğumun olur kolaylıkla bir nefeste anne ben geldim der insallah
Ben göbekten yapmaya devam ediyorum derimi sıkıştırıp biraz daha uzağına yapıyorum göbek deliğinin ve hep yukarı siz nasıl yapıyorsunuz? Koldan nasıl yapılıyor acaba ?kolun neresine bende merak ediyorum.bir de kan sulandırıcı yı kaçıncı haftaya kadar kullanacağız 32 mi?Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? 26 haftalık olduk göbekten artık zor yapmaya başladım kola geçtim ama kol çok acıtıyor bide 2 kişi olması laızm ben tek yapamıyorum koldan siz nasıl yapıyorsunuz??
Bacağın neresine vuruluyor acaba?3 ay koldan yaptım çok kötüydü yardım alarak yapıyordum. Hep ilaç toplanıyor dağılmıyor morarıyordu ağrıyordu. Bacağa geçtim 3 aydırda bacaktan vuruluyorum bacak da ağrıyor az ama en azından ilaç toplanmıyor daha rahat vurmak. tek başıma vuruyorum. Ama şimdilerde bacakta da morarmalarım var. Olsun yine de kola geçmem çok acıyo kol. Göbeğe hiç cesaret edemem bebek var
Midemiz nerede tam olarak arkadaşlar ?Muhtemelen doğum pozisyonunda canım yani kafa aşağı ayaklar yukarı doğru ayaklarıyla midene doğru bastırıyordur
Oo sen benden de çok yiyormuşsunGünde iki kere, bir tabak yiyorum desem
Önceden vardı ama kullanıyor muyum hayır ? Düşük tehlikesi olduğu için başlayamadım. Şimdi de korkuyorum bişey olacak diye.Kızlar merhaba, pilates topu kullanan var mı
Gerçekten öyle canım. Amaan diyip uyuyacaktım ama içimi birşey dürttü işte, iyiki bakmışım.Ay çok şükür canım bulmuşsun. Gözün Aydın. İşte lavobaya gitmek işe yaradı. Herşeyde bir hayır var
Ayy Allah esirgesin kuzum, Rabbim korusun yaAyy geçen yıl evin içinde oğlumu kaybettiğim geldi aklıma ne kötü bir gündü aklımı yitirecektim. 3. 5 yaşındaydı o zaman yastığını alıp tv ünitesinin altına girip uyumuş kapaklı kapağını da çekmiş. Evde aramadığım yer kalmadı aklıma gelmedi oraya bakmak evimiz 7.kat direk balkonlardan aşağı baktım komşular geldi aradık evi yok sonra benim ağlama sesime uyandı ayy çok kötü bi gündü Allah kimseye yaşatmasın
Ben bu aralar sıcaktan ve tuvalete çıkmaktan dolayı sürekli uyanıyorum. Her kalktığımda saate bakarım. Bir kere 2 saatten fazla uyusam seviniyorum resmen.Merhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Asla cam açık odada yalnız bırakmam ama eşim unutmuş işte, o da dışarı çıkmış eşşek sıpası. Ben gittiğim yerde mutlaka file yaptıracağım ya. Bebekte doğacak, artık eskisi kadar kontrol altında tutamam kediyi. İlerde bebek içinde iyi birşey file.Canım benim de evim kira ve file yaptırmadım tasincam diye, asla kedilerin olduğu odanın camini açmıyorum, muhakkak onlar çıkınca açıyorum, Allah korusun en büyük korkum düşmeleri. Allah'tan bir şey olmamış çok geçmiş olsun
Valla yüz üstü uyumayı bende çok özledim canım. Bebek doğsun günlerce yüz üstü uyumak istiyorumDeliksiz yüzüstü uyumayı bende özledim valla sağa dön sola dön sıcaklar arttı bide deliksiz uyku uyuyamıyorum bende
Çok şükür ki başına bir iş gelmeden bulmuşsunuz canım. Ben de kedi çok istiyorum ama alerjim var. Hatta bı ara o kadar niyetlendim ki eşim de çok seviyor alalım diye hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Hem alerji hem bebek için araştırdığımda iyi değilmiş gibi yazılar okudum. Aslında korkum bebeğin de benim gibi alerjik bünyeye sahip olması.Kızlar şikayet edip duruyordum kendi kendime sürekli tuvalete çıkıyorum bıktım diye, tuvalette mi uyusam diye gülüşüyorduk eşimle. Az önce yine kalktım tuvalete, su içip yatağa yattım. Tam uyuyacağım içime bir ateş düştü resmen. Eşimi uyandırıp kedinin yattığı odadaki camı kapatıp kapatmadığını sordum, ben erken yatmıştım bilmiyorum çünkü. Hatırlamıyorum diyince içim rahat etmedi kalkıp baktım. Birde ne göreyim kızlar, kedim yok
Camdaki sineklik tülünü esnetip bantından çıkarmış, camın önüne dışarı çıkmış. Ev ikinci kat bahçe içinde, camın önünde hemen bir ağaç var. Çatımızda sincaplar, etrafta kargalar kuşlar var. O camın dışında bir ucuna sinmiş yatmış. Ne zamandır dışarıda bilmiyorum. Gece mi çıktı camın önüne, sabah mı çıktı, kaç saattir orda bilmiyorum hiç. Geri tülün yerini bulup içeri giremeyince korkmuş sanırım. Perdeyi açıp seslenince korkar, kaçar, aşağı düşer diye çok korktum.tülü kaldırdım, beni görünce hemen gelip içeri girdi. Camı sıkı sıkı kapadım. Öptüm, kokladım, bağrıma bastım kedimi. Hem kızdım hem sevdim. En korktuğum şey kızlar camdan pencereden kuş peşine filan atlatıp kaçması, bir zarar görmesi. Belki de geceden beridir dışarda hiç bilmiyorum.
Tuvalete kalkmasam belki öğlene kadar uyuyacağız, o da orda kalacaktı. Ya da çatıdaki sincaplar inse camın önüne, kuş gelse onların üstüne atlar aşağı düşerdi. Ağaçtanda çıkıp gitmemiş iyiki, bulamazdık yoksa. Şikayet edip duruyordum tuvalete çok çıkıyorum diye ama şükrettim gerçekten. Anneler hisseder derler ya hani, doğruymuş gerçekten.
Ben en az 5-6 kere kalkıyorum. Lavobaya gidiyorum yarım litreye yakın su içip tekrar yatıyorum. Bu döngü sabaha kadar böyle devam ediyor. Lavobaya kalkmasam da yatakla kavga ediyorum resmen. Hiç bir yatış pozisyonunu beğenemiyorum. Sağa sola, sırtüstü, çapraz... Eşim yatağın ucunda yatıyor, zavallı adam karnıma çarpar diye korkuyor. Yani hiç huzurlu bir uykum yok benimde.Merhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Alerjinizi bilemem ama bebek için bir zararı yok, hatta faydası var. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve en önemlisi en güzel arkadaş :))Çok şükür ki başına bir iş gelmeden bulmuşsunuz canım. Ben de kedi çok istiyorum ama alerjim var. Hatta bı ara o kadar niyetlendim ki eşim de çok seviyor alalım diye hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Hem alerji hem bebek için araştırdığımda iyi değilmiş gibi yazılar okudum. Aslında korkum bebeğin de benim gibi alerjik bünyeye sahip olması.
Ben de alerjisi olur da zararlı olur diye korkuyorum aslında. Yoksa kediler çok iyi arkadaş biliyorum ve çok seviyorum. Sokakta seviyorum ama yaklasamıyorum. Aşılarını yaptırıp eve alabilir miyim diye düşünüyorum. Bir arkadaşım oğlunun da alerji var veteriner aşıları olursa sorun olmaz demiş ama emin olamadım. Bir yazı okumuştum 1 yaşına kadar kediyle bebeği aynı evde tutmayın, zararlı diye. Benim mantığıma göre ise; ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için yüzde elli o da olacak ondan zararlı olur, yoksa zararı ne bilemedim.Alerjinizi bilemem ama bebek için bir zararı yok, hatta faydası var. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve en önemlisi en güzel arkadaş :))
Ya ben bu tarz durumlarda yabancılara bakıyorum, adamların evleri hayvanat bahçesi gibi. Kedileri, köpekleri. Biz çok evham yapıyoruz, dediğim gibi bebek için bir zararı yok. Kedilerle büyüyen çok bebek gördüm ve garezi olmayan hiçbir doktor da aksini soylemiyor zaten ama dediğim gibi alerji durumlarınızı bilemiyorumBen de alerjisi olur da zararlı olur diye korkuyorum aslında. Yoksa kediler çok iyi arkadaş biliyorum ve çok seviyorum. Sokakta seviyorum ama yaklasamıyorum. Aşılarını yaptırıp eve alabilir miyim diye düşünüyorum. Bir arkadaşım oğlunun da alerji var veteriner aşıları olursa sorun olmaz demiş ama emin olamadım. Bir yazı okumuştum 1 yaşına kadar kediyle bebeği aynı evde tutmayın, zararlı diye. Benim mantığıma göre ise; ben alerjik bir bünyeye sahip olduğum için yüzde elli o da olacak ondan zararlı olur, yoksa zararı ne bilemedim.
Aslında evde 3 kuş ve akvaryumumuz da var.Benim hayvan tüylerine alerjim olduğu için eşim ilgileniyor. Eşim de ben de çok seviyoruz hayvanları ama işte kedi köpek daha fazla tüy bıraktığı için bana sıkıntı olur ve bebekte ben gibi olursa diye düşündüğümden uzaktan sevmekle yetiniyorumYa ben bu tarz durumlarda yabancılara bakıyorum, adamların evleri hayvanat bahçesi gibi. Kedileri, köpekleri. Biz çok evham yapıyoruz, dediğim gibi bebek için bir zararı yok. Kedilerle büyüyen çok bebek gördüm ve garezi olmayan hiçbir doktor da aksini soylemiyor zaten ama dediğim gibi alerji durumlarınızı bilemiyorum
Anladım canım evet tüy konusunda haklısın, bende bir de iki tane kedi. Mübarekler her gün süpürsem gene her yer tüy yani onun kaçışı yok :))Aslında evde 3 kuş ve akvaryumumuz da var.Benim hayvan tüylerine alerjim olduğu için eşim ilgileniyor. Eşim de ben de çok seviyoruz hayvanları ama işte kedi köpek daha fazla tüy bıraktığı için bana sıkıntı olur ve bebekte ben gibi olursa diye düşündüğümden uzaktan sevmekle yetiniyorum
Çok şükür bugün yok ağrı.miğde ağrısı sağ üst karın ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtileri arasındaydı.korktum dün .bugün yok ağrı.fazla ayakta durunca ayaklarım şişiyor.havaya kaldırıp dinlenince iniyor.ellerdede uyuşma takılma var 1 aydır.atel kullanıyorum.23 haftayı doldurduk günde sadece 2 kere seyirme tarzında hissediyorum sadece hareketleri.normalmi bu haftalarda daha fazlamı hissetmem gerekiyor acaba bebek hareketleriniMuhtemelen doğum pozisyonunda canım yani kafa aşağı ayaklar yukarı doğru ayaklarıyla midene doğru bastırıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?